Ezgimmm bu ne güzel bi haber böyle kuzummmannem dayanamayp arayıp işyerine çağırmış babamı.anlatmış görüştüğü biri var falan diye.baabm işini ve babasının adını sormuş.annemde ayrıldığı yeri söylemiş(bu arada aşkım şuan kendi işini kuruyor faaliyete geçmedi diye onu söylememiş ben öyle demiştim çünkü).babasının adınıda unutmuş garibim.neyse işte çok efendi iyi bi çocuk falan demiş.sen ne zaman dersen tanışmaya gelicekler demiş.hiç tepki vermemiş yine bizim ki.oturduğu yeri falan söylemiş annem. okadar muhtemeln araştrmaya gitti şimdi.ay şoktayım inanasım gelmiyo sanki hayal görüyor gibiyim ya.sanki yine aynı rüyayı görüyorum her gece babamın öğrendiğini görüyorum çünkü
ezgicim bitanemmmm hadi gözün aydın güzel habelerini bekliyorum canımmmm
Ezgimmm bu ne güzel bi haber böyle kuzummm
Çok yakında güzel günlerinnn. Bundan sonra gözyaşı dökmek yok canım benim
ezgimmmmmmmm
cok sevindim adına Allah yuzunu hep hep hep guldursun kusummmmm
bebeklerimm çok teşekkür ederimm hep dualarınız sayesinde yaşanıyor bu günler.şoku biraz atlattım ve sevinc kıpırtıları başladı içimde.direkt bağırsaklrm iflas etti ama
ay pelinim bugünü nasıl bekliyodum şimdi inanamıyorum bir türlü...sevinemedim bilee...anneme sarılıp ağlayasım var
yerim seni ben amaaaaaaaaaaa
maşallahhhhhhh
Canımsınnnnnnakşam olsunn bi an önce o zamannn, hersey güzel olsunnn, bu akşammm çok güzel olsunnn!!!
ohooo daha bunlar ne kiiiii
daha ne kelebekler ucuscak kuzummmm ay cok sevindim yaaaa... geri kalanı da hızlıca ve hayırlısıyla olur inşallah
hak ediosunuz hep böle gülmeyi bebişim
annem dayanamayp arayıp işyerine çağırmış babamı.anlatmış görüştüğü biri var falan diye.baabm işini ve babasının adını sormuş.annemde ayrıldığı yeri söylemiş(bu arada aşkım şuan kendi işini kuruyor faaliyete geçmedi diye onu söylememiş ben öyle demiştim çünkü).babasının adınıda unutmuş garibim.neyse işte çok efendi iyi bi çocuk falan demiş.sen ne zaman dersen tanışmaya gelicekler demiş.hiç tepki vermemiş yine bizim ki.oturduğu yeri falan söylemiş annem. okadar muhtemeln araştrmaya gitti şimdi.ay şoktayım inanasım gelmiyo sanki hayal görüyor gibiyim ya.sanki yine aynı rüyayı görüyorum her gece babamın öğrendiğini görüyorum çünkü
ezgimmm kelebklerin hayırlı olsun canım
inşallah her şey çok ama çok güzel olcak aşk kazanıcak mecburen başka yolu varmı kiii
yagmurcum ne zaman ne çıkar karşımıza bilemeyiz belki herşey yoluna girer inş. herşey eskisinden de güzel olur...Herkese slm..
Ezgicim dilerim hakkında hayırlısı olur,bu kelebeklerin havada kalmaz cnm inş.mutlu olursunuz senin adına ben sevindim suratımda tebessüm oldu hep sorunsuz atlatırsınız sana dua edicem ki dualarımda yer alıyorsunuz aklım yerinde oldukça
Benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın
O kelebekler banada bir ara gelmişti amaa ki şimdi içimde ne kelebek kaldı ne kalp hepsii öldüü
büşracımmmm oooooof diyorum off.gözlerimin içi yanıyor artık ağlamaktan
büşracımmmm oooooof diyorum off.gözlerimin içi yanıyor artık ağlamaktan
Yağmurcum çok teşekkür ederimm.hepimiz mutlu olalım inşallah.sende en kısa zamanda toparlanıcaksın.unutma ki her karanlık gece sabaha, her kara kış bahara ulaşıyorHerkese slm..
Ezgicim dilerim hakkında hayırlısı olur,bu kelebeklerin havada kalmaz cnm inş.mutlu olursunuz senin adına ben sevindim suratımda tebessüm oldu hep sorunsuz atlatırsınız sana dua edicem ki dualarımda yer alıyorsunuz aklım yerinde oldukça
Benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın
O kelebekler banada bir ara gelmişti amaa ki şimdi içimde ne kelebek kaldı ne kalp hepsii öldüü
annem dayanamayp arayıp işyerine çağırmış babamı.anlatmış görüştüğü biri var falan diye.baabm işini ve babasının adını sormuş.annemde ayrıldığı yeri söylemiş(bu arada aşkım şuan kendi işini kuruyor faaliyete geçmedi diye onu söylememiş ben öyle demiştim çünkü).babasının adınıda unutmuş garibim.neyse işte çok efendi iyi bi çocuk falan demiş.sen ne zaman dersen tanışmaya gelicekler demiş.hiç tepki vermemiş yine bizim ki.oturduğu yeri falan söylemiş annem. okadar muhtemeln araştrmaya gitti şimdi.ay şoktayım inanasım gelmiyo sanki hayal görüyor gibiyim ya.sanki yine aynı rüyayı görüyorum her gece babamın öğrendiğini görüyorum çünkü
BÜŞRACIM,iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım evet ne zaman ne olacağı hiç belli değil hiççç ben bu yaşadığımı asla unutamıcam son dk.hale hazmedemiyorum şaka gibi geliyor herşeyin bir anda tepetaklak olmasına inanamıyorum o sözler yaşadıklarımız ayrılığa 1hafta öncesinde onların evinde iftarda olmam orda kouşulanlar ya valla şaka olmalı bunlar yaaa çıksın ortaya şaka desin arıtk yaaaaaaaaaa off çatlıcam ya
EZGİM,sağol canım amin evet aynen öyle oluyor ne oluRr kalbimden ve beynimden silinsin hayırlısı değilse nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?