'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ezgimmm bu ne güzel bi haber böyle kuzummm
Çok yakında güzel günlerinnn. Bundan sonra gözyaşı dökmek yok canım benim

ezgicim bitanemmmm hadi gözün aydın güzel habelerini bekliyorum canımmmm

Ezgimmm bu ne güzel bi haber böyle kuzummm
Çok yakında güzel günlerinnn. Bundan sonra gözyaşı dökmek yok canım benim

ezgimmmmmmmm

cok sevindim adına Allah yuzunu hep hep hep guldursun kusummmmm

bebeklerimm çok teşekkür ederimm hep dualarınız sayesinde yaşanıyor bu günler.şoku biraz atlattım ve sevinc kıpırtıları başladı içimde.direkt bağırsaklrm iflas etti ama

yerim seni ben amaaaaaaaaaaa

maşallahhhhhhh

çağlamm kurabiyem ne değişik bi duyguymuş bu böyle..nasıl karnım ağrıyo mideme kramplar giriyor bunlar gerçekten yaşanıyormuş meğersem.ama bi yanım buruk çünkü annem çok istekli konuşmadı benim zorumla oldu ablam desen oda öyle...bi sizler varsınız sevincimi paylaştığım birde sevdicek.oda şaşkınım benim yaa gülmeye başladı şapşal şapşal inanamıyor hala

ohooo daha bunlar ne kiiiii

daha ne kelebekler ucuscak kuzummmm ay cok sevindim yaaaa... geri kalanı da hızlıca ve hayırlısıyla olur inşallah

hak ediosunuz hep böle gülmeyi bebişim

Canımsınnnnnn akşam olsunn bi an önce o zamannn, hersey güzel olsunnn, bu akşammm çok güzel olsunnn!!!

inşallah pelinimmm bebekimm inşallah...kaç gündür kendime "her aşık bir savaşçıdır" sözüyle teselli veriyordum Allah a şükür amacımın ilk aşamasına ulaştım.sanırım asıl savaş şimdi başlıyor

ezgimmm kelebklerin hayırlı olsun canım
inşallah her şey çok ama çok güzel olcak aşk kazanıcak mecburen başka yolu varmı kiii

ezgimm yazdıklarını görünce herkese slm vermeyi unuttum
bu arada burcumm dün akşam yaşadıklarına üzüldüm canım ama boşver nazarınız olsun bu da bu arada ilk resmiyetiniz sanırım hayırlı ugurlu olsun canımm
gizimizde aşka koşmuşş slmlarda göndermiş aman da amannn

ezgimmm kelebklerin hayırlı olsun canım
inşallah her şey çok ama çok güzel olcak aşk kazanıcak mecburen başka yolu varmı kiii

sağol büşümmmmm.evet aşk kazanıcak inşallah bundan sonrasını çok merak ediyorum akşam olsun bir an öncede yüzleşiyim herkesle

ay gizimide yerim ben yaa güzel geçiyordur mutludur şimdii

Son düzenleme:
Herkese slm..
Ezgicim dilerim hakkında hayırlısı olur,bu kelebeklerin havada kalmaz cnm inş.mutlu olursunuz senin adına ben sevindim suratımda tebessüm oldu hep sorunsuz atlatırsınız sana dua edicem ki dualarımda yer alıyorsunuz aklım yerinde oldukça
Benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın
O kelebekler banada bir ara gelmişti amaa ki şimdi içimde ne kelebek kaldı ne kalp hepsii öldüü

yagmurcum ne zaman ne çıkar karşımıza bilemeyiz belki herşey yoluna girer inş. herşey eskisinden de güzel olur...

büşracımmmm oooooof diyorum off.gözlerimin içi yanıyor artık ağlamaktan

burcummm kıyamam sana yaa canım kendini yıpratma zamanla babanda anlıycaktır hata yaptıgını ama kız babaları ilk karşılaşmada emin ol mutlaka bi sorun çıkarıyolar benim babamda kıyafet konusunda sorun çıkarmıştı ama annem ikna etmişti ben hiç karışıp kendimi üzmek istemedim çünkü o anlarda bizlerde stresli oluyoruz ister istemez yanlış şeyler söyleyebiliyoruz her nişanlı,sözlü insan bi sorun yaşıyor mesela benim babamda bu aralar bana baba demesin amca falan desin diyor ama annem biraz ikna etti gibi herkes farklı bişey yaşıyor galiba

büşracımmmm oooooof diyorum off.gözlerimin içi yanıyor artık ağlamaktan

burcu ben giremiyorum sizlerden uzağım geçmişide sorgulamıyorum cnm ne oldu ki neden ağlıosun?
ben tam 14 gündür ağlıyorum gözlerim kızarmazken top top kan çanağı oluyor annemler korkuyor gözüne zarar gelicek diye ananem korkuyorr ama elden bişey gelmiyor o yaşım hiç durmadı hiiiiiç bugün tam 14.güüüün

Yağmurcum çok teşekkür ederimm.hepimiz mutlu olalım inşallah.sende en kısa zamanda toparlanıcaksın.unutma ki her karanlık gece sabaha, her kara kış bahara ulaşıyor

Burcumm kader arkadaşımm geçicek buda kuzumm üzülme ne olur..hepimiz bir şekilde sınanıyoruz.mutluluğa ulaşmak kolay olmuyor.benim neler çektiğimi nasıl gücümün tükendiğini biliyorsun.ama tam dibe vurduğum yerde bir ışık yandı ve umutlarım tekrar yeşerdi.ki şükürler olsun ki baban ikna oldu ve isteme törenin öyle yada böyle bi şekilde gerçekleşti..
Bakalım ben daha ne kadar bekleyeceğim babam ne zaman tamam diyecek..şimdi çekiyoruz ya hepimiz evlenince çok mutlu olucaz ben inanıyorum

BÜŞRACIM,iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım evet ne zaman ne olacağı hiç belli değil hiççç ben bu yaşadığımı asla unutamıcam son dk.hale hazmedemiyorum şaka gibi geliyor herşeyin bir anda tepetaklak olmasına inanamıyorum o sözler yaşadıklarımız ayrılığa 1hafta öncesinde onların evinde iftarda olmam orda kouşulanlar ya valla şaka olmalı bunlar yaaa çıksın ortaya şaka desin arıtk yaaaaaaaaaa off çatlıcam ya
EZGİM,sağol canım amin evet aynen öyle oluyor ne oluRr kalbimden ve beynimden silinsin hayırlısı değilse nolurr

Yerim seniiii....

Haydii gözünaydın bebeğim çok sevindim.

yagmurcum bazen bize şer olarak görünen aslında bizim için hayırlı olandır...
saglam dur kuzumm hiçbişey senden önemli degil saglıgına dikkat et sen iyi ol herşey iyi olur bişeylerin düzelmesi için önce senin düzelmen gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…