'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sanırım öyleymiş ama çok acı çokk bu duruma gelip bunu yaşamak çok zor dua,sakinleştirici,kas geşetici,ağrı kesicilerle ayaktayım birde çorba dikkat etmeye çalışıyorum ama biri boğazımı sıkıyor çok daralıyorum birşey yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor ki cnm çok zormuş bu hayat çook uff canım acıyor

ebeveynlerim şehırdışına akraba dügününe gittiler bütün işler ev idaresi bana kaldı evlilik için antreman olurmuş akşam yemegi için mutfaga girme vakti geldi

canım dualarım seninle Allah sana dayanma gücü versin

canım dualarım seninle Allah sana dayanma gücü versin

amiiin Allah dualarımız kabul olsun inş.
aklıma hep yaşadıklarımız geliyor hıçkırarak alıyorum ne güzel günlerdi acıyla tatlısıyla ama tatlı günler beni sevmem için kendini parçaladığı sabrettiği günler karım ol artık dediği günler dayanamıyorum şu imzayı atalım artık yeterince geçirdik bi verseler seni bana ahh ne güzel güner olacak eve de girdik sigortamda oldu ya ne günlerdi neler diyordu yaaaaaaaaaa bunların hepsi uff nolur allahım yardım et ya sıyırıcam düşünmekten

Canım sağlığına dikkat et lütfen bazen olmadık duaya gün gelir şükredermişiz derler belki seninde böyle bir durumdur. Allah sabır versin ama içine sakın atma arkadaşlarınla,ailenle veya bizlerle durmadan paylaş böylelikle en azından rahatlamış olursun.
Bizde de ne olacağı belli değil bakarsın yarın evliyiz veya düğüne bir gün kala bir arkadaşım gibi ayrılabiliriz.
Seni anlıyorum dersem yalan olur yasadıklarını yaşamam lazım ama emin ol anlamaya çalışıyorum.
yanındayız her zaman konuşmak istediğinde buradayız

canım bizimkiler istemede hiç özen göstermediler amcam aile büyüğü olarak geldi ve tshortle geldi cırtlak yeşil bir tshort... onlar tabi olması gerektiği gibi şıklardı takımlar filan... babam kravat bile takmadı düşün canım... babam ve babamın görgüsüz sülalesi yüzünden onur çok üzgün üstüne alınıyor istenmediğim için özen göstermediler filan diyor. ailemi getirdim karşılarına nasıl çıktılar çok üzgünüm filan diyor.. haklı tabii o da ailesinin bi tanesi yazık onlara da

Canım üzüldükçe elinden birşey geliyor mu? Hiçbir şey değişmiyor korkum o ki sizde üzüntüden sonra benim gibi uğraşın sağlık problemleriyle.
Hayat bu elbet yanlışlarını anlayacaklar hepimizin benzer sıkıntıları var
Aşkımla bizden çıktıktan sonra telefonla konuştuk "ailen beni istemiyor mu?" dedi.
Kaderde olacağı varsa kimse engel olamaz evlenmenize keşke herşey gönlüne göre olur düzelir hepsi

inşallah siz de yaşamazsınız bu tür şeyler gerçekten sevdiğine hiç kıyamıyor insan...

çok teşekkür ederim elimden geldiğince zaten çok ağladığım için annem akşamları sarılıyor üzülüyor oda gözleri yaş oluyor geçicek kızım diyor sna bişey olursa naparım diyor ve kendimi toparlıyorum ama ne kadar sürüyor en fazla 1saat dayanamıyorum öylesine acım var ki 1saat bile insan sevdiğiyle konuşmayınca tartışınca neler oluyor duvarlar üstüne geliyor işin içinden çıkılmaz bir hal alıyorsa ben 14gündür onsuz ööle düşünebilirsin cnm şerit gibi günlerimiz gözümün önünde 1098 günümüz beraber geçti 1098 ya dile kolay 3 yıl bitirdik ya ne olur biraz da olsa unutsam ama yok yok...

Anladım canım olsun sevdiğin yanında sen de onun yanındasın ya üzülme kıyamam bunlar ayrıntı gerçekten he olsa o an belki bizimde canımızı sıkardı ama şükret cnm ayıp etmişler ama onların ayıbı sözlünle uzatmasın bu kadar cnm siz birbirinize bakın mutluluğunuza bak ne güzel birşey adımınızı attınız devamı hayrlıysla gelir inş.mutlu canm

inşallah siz de yaşamazsınız bu tür şeyler gerçekten sevdiğine hiç kıyamıyor insan...
Sana özelden yazmıştım ya emin ol benzer şeyller yaşayacağım. Aşkım o yüzden ilk buluşmaya yalnız gelmek istedi. Nitekim bazı kişiler gelmediği için güzel geçti ama annesi falan geldiğinde ne olacak bilmiyorum.

Herşey geçer emin ol babamı ilk kaybettiğimde öleceğimi sanıyordum ama hamd olsun geçti ve yaşıyorum.
Erkeklerden uzak duruyordum ama şimdi evlenmek için gün sayıyorum. Hayat bu hep dönüm noktaları oluyor.
Kaybettiklerimiz, kazandıklarımız değişiyor duygularımız. Yarın senin için güneş yeniden doğacak yeterki içindeki kara bulutları dağıt sen. Kendini asla yalnız hissetme, eve hapsetme omzunda ağlayacağın, seni seven insanlarla paylaş üzüntünü sonra bu halin tecrübe olacak sana. Ben şimdi hep içimde kalan izlerle beni seven adama acabalarla bakıyorum. Onu seviyor olsamda sana söylediklerimi yapamadığım için korkuyorum. Korkarakta yaşanmıyor maalesef
Birgün kaybedersem hep bu içimdeki kaybetme duygusu ve insanlara güvenememekten kaynaklanan sıkıntılardan olacak. Bizim bunları aşıp önümüze bakmamız gerekiyor. Son nefese kadar ümidimizi kaybetmemeliyiz.

istediğini diyebilirsin buyur

Eski konularını okudum az evvel.

Bahsettiğin kişi sanırım aynı kişi.

Ben biraz üstüne gittiğini düşünüyorum açıkçası.

Ev borcuna girmiş ve bir işi varmış.

Sen çalışıyor musun bilmiyorum.

Eğer ki çalışıyorsan ben bunları yenebileceğinize inanıyordum.

Ama tek taraflı olunca süreci uzaması gayet normal.

Senin için de üzülüyorum.

İnan var ya,insan hayatı zehir ettiğiyle kalıyor.

Bak bir arkadaşım var benim.

Üniversite 4.sınıf olduk biz.

Onu çarşamba istemeye gelmişler.

Bizde sadece tanışma oldu.

Çocuk da bu yıl mezun oldu,iş yok,askerlik yok.

Benim sevdicek mezun olalı 3 yıl olacak...

Bizde sadece tanışma oldu.

İş yok,güç yok,para yok,ev yok...

İnan herkesin ilişkisinde problemler var.

Keşke annen de bazı şeyleri görebilseydi.

Olan sana oldu.

Olan size oldu.

Kırdıysam hakkını helal et.

yağmurr mrb ben bu topiği takıp ediyodum ama senın ayrıldıgın kısmını atlamasım ve bulamadımm neden ayrıldın canım benım ?? bendee yenı nısanlı olmama ragmen nerdeyse ayrılmanın esıgındeyım , dünden beri kımseye catırmamaya calısıyom kendı kendıme gecelerı heres uyudutan sonra aglıyomm

Annem bir çok şeyi görmezden geldi zaten eski annem kesinlikle değil ilk zamanlarımızı bilmiyorsun kesinlikle istmieyordu onaylamıyorlardı ama ben zorladım onu kabullendirdim bi şkilde ama cidden ben annemin benim için bazı şeylere göz yumduğunu biliyorumki bizde kızı çok bekletmezler yani babam hayatta bi ilişkimin olduğunu duysa gebertirdi abimde pek göz yummazdı...
ama biz 3 yıl götürdük annemde göz yumdu ama artık o tarafın da benim tarafın da dediği gibi ilişkinin cılkının çıktığının bu yüzden tanışmayla başlanması kararı alındı ve sonuç buu alıcağı tatlıya yerine kadar bana söyledi annemle kandilde konuştu gelicez edicez annem hazırlık yapıcaz ws.yalan olmasın sanırım 4.gün sonra benden ayrıldı gülüerek telefonlar kapatıldı ws.herkes bu yüzden şokta ablasıyla konuştuk ya biz cumartesi gelcektik nasıl böle bişey olur inanamıyorum dedi ben onla konusurum dedi bir daha aramadı artık ne çevirdilerse günahları boyunlarına Allaha havale ettim cnm

Son düzenleme:

cnm ayın 18inden itibaren oku anlarsın anlatamıcam baştan k.bakma zaten kötüyüm
hayırdır sizde ne oldu?hayırlısı olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…