yagmurcum bazen bize şer olarak görünen aslında bizim için hayırlı olandır...
saglam dur kuzumm hiçbişey senden önemli degil saglıgına dikkat et sen iyi ol herşey iyi olur bişeylerin düzelmesi için önce senin düzelmen gerekir
sanırım öyleymiş ama çok acı çokk bu duruma gelip bunu yaşamak çok zor dua,sakinleştirici,kas geşetici,ağrı kesicilerle ayaktayım birde çorba dikkat etmeye çalışıyorum ama biri boğazımı sıkıyor çok daralıyorum birşey yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor ki cnm çok zormuş bu hayat çook uff canım acıyor
canım dualarım seninle Allah sana dayanma gücü versin
BÜŞRACIM,iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım evet ne zaman ne olacağı hiç belli değil hiççç ben bu yaşadığımı asla unutamıcam son dk.hale hazmedemiyorum şaka gibi geliyor herşeyin bir anda tepetaklak olmasına inanamıyorum o sözler yaşadıklarımız ayrılığa 1hafta öncesinde onların evinde iftarda olmam orda kouşulanlar ya valla şaka olmalı bunlar yaaa çıksın ortaya şaka desin arıtk yaaaaaaaaaa off çatlıcam ya
EZGİM,sağol canım amin evet aynen öyle oluyor ne oluRr kalbimden ve beynimden silinsin hayırlısı değilse nolurr
burcu ben giremiyorum sizlerden uzağım geçmişide sorgulamıyorum cnm ne oldu ki neden ağlıosun?
ben tam 14 gündür ağlıyorum gözlerim kızarmazken top top kan çanağı oluyor annemler korkuyor gözüne zarar gelicek diye ananem korkuyorr ama elden bişey gelmiyor o yaşım hiç durmadı hiiiiiç bugün tam 14.güüüün
canım bizimkiler istemede hiç özen göstermediler amcam aile büyüğü olarak geldi ve tshortle geldi cırtlak yeşil bir tshort... onlar tabi olması gerektiği gibi şıklardı takımlar filan... babam kravat bile takmadı düşün canım... babam ve babamın görgüsüz sülalesi yüzünden onur çok üzgün üstüne alınıyor istenmediğim için özen göstermediler filan diyor. ailemi getirdim karşılarına nasıl çıktılar çok üzgünüm filan diyor..haklı tabii o da ailesinin bi tanesi yazık onlara da
Canım üzüldükçe elinden birşey geliyor mu? Hiçbir şey değişmiyor korkum o ki sizde üzüntüden sonra benim gibi uğraşın sağlık problemleriyle.
Hayat bu elbet yanlışlarını anlayacaklar hepimizin benzer sıkıntıları var
Aşkımla bizden çıktıktan sonra telefonla konuştuk "ailen beni istemiyor mu?" dedi.
Kaderde olacağı varsa kimse engel olamaz evlenmenize keşke herşey gönlüne göre olur düzelir hepsi
Canım sağlığına dikkat et lütfen bazen olmadık duaya gün gelir şükredermişiz derler belki seninde böyle bir durumdur. Allah sabır versin ama içine sakın atma arkadaşlarınla,ailenle veya bizlerle durmadan paylaş böylelikle en azından rahatlamış olursun.
Bizde de ne olacağı belli değil bakarsın yarın evliyiz veya düğüne bir gün kala bir arkadaşım gibi ayrılabiliriz.
Seni anlıyorum dersem yalan olur yasadıklarını yaşamam lazım ama emin ol anlamaya çalışıyorum.
yanındayız her zaman konuşmak istediğinde buradayız
canım bizimkiler istemede hiç özen göstermediler amcam aile büyüğü olarak geldi ve tshortle geldi cırtlak yeşil bir tshort... onlar tabi olması gerektiği gibi şıklardı takımlar filan... babam kravat bile takmadı düşün canım... babam ve babamın görgüsüz sülalesi yüzünden onur çok üzgün üstüne alınıyor istenmediğim için özen göstermediler filan diyor. ailemi getirdim karşılarına nasıl çıktılar çok üzgünüm filan diyor..haklı tabii o da ailesinin bi tanesi yazık onlara da
Yerim seniiii....
Haydii gözünaydın bebeğim çok sevindim.
Ezgicim hadi hayırlı olsun.
Allah nazarlardan saklasın ve çok mutlu ol emi
Sana özelden yazmıştım ya emin ol benzer şeyller yaşayacağım. Aşkım o yüzden ilk buluşmaya yalnız gelmek istedi. Nitekim bazı kişiler gelmediği için güzel geçti ama annesi falan geldiğinde ne olacak bilmiyorum.inşallah siz de yaşamazsınız bu tür şeylergerçekten sevdiğine hiç kıyamıyor insan...
çok teşekkür ederim elimden geldiğince zaten çok ağladığım için annem akşamları sarılıyor üzülüyor oda gözleri yaş oluyor geçicek kızım diyor sna bişey olursa naparım diyor ve kendimi toparlıyorum ama ne kadar sürüyor en fazla 1saat dayanamıyorum öylesine acım var ki 1saat bile insan sevdiğiyle konuşmayınca tartışınca neler oluyor duvarlar üstüne geliyor işin içinden çıkılmaz bir hal alıyorsa ben 14gündür onsuz ööle düşünebilirsin cnm şerit gibi günlerimiz gözümün önünde 1098 günümüz beraber geçti 1098 ya dile kolay 3 yıl bitirdik ya ne olur biraz da olsa unutsam ama yok yok...
çok sağolun güzelliklerimmmmm amin amin amiiiiiinnn
Yağmur yaaa.Kızma ama bir şey diyeceğim.
istediğini diyebilirsin buyur
yağmurr mrb ben bu topiği takıp ediyodum ama senın ayrıldıgın kısmını atlamasım ve bulamadımm neden ayrıldın canım benım ?? bendee yenı nısanlı olmama ragmen nerdeyse ayrılmanın esıgındeyım , dünden beri kımseye catırmamaya calısıyom kendı kendıme gecelerı heres uyudutan sonra aglıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?