[/B]annem bir çok şeyi görmezden geldi zaten eski annem kesinlikle değil ilk zamanlarımızı bilmiyorsun kesinlikle istmieyordu onaylamıyorlardı ama ben zorladım onu kabullendirdim bi şkilde ama cidden ben annemin benim için bazı şeylere göz yumduğunu biliyorumki bizde kızı çok bekletmezler yani babam hayatta bi ilişkimin olduğunu duysa gebertirdi abimde pek göz yummazdı...
ama biz 3 yıl götürdük annemde göz yumdu ama artık o tarafın da benim tarafın da dediği gibi ilişkinin cılkının çıktığının bu yüzden tanışmayla başlanması kararı alındı ve sonuç buu alıcağı tatlıya yerine kadar bana söyledi annemle kandilde konuştu gelicez edicez annem hazırlık yapıcaz ws.yalan olmasın sanırım 4.gün sonra benden ayrıldı gülüerek telefonlar kapatıldı ws.herkes bu yüzden şokta ablasıyla konuştuk ya biz cumartesi gelcektik nasıl böle bişey olur inanamıyorum dedi ben onla konusurum dedi bir daha aramadı artık ne çevirdilerse günahları boyunlarına Allaha havale ettim cnm[/B]
canım Allah aşkına felak nas oku gruba baktıkça korkuyorum.
inşallah sorunsuz kavuşursun sevdiceğine
haticecim ben şu an regl olduğum için okuyamadım ama sevdiceğe söyledim hemen nazar duası oku diyesizlerde okuyun topiğimze üfleyin
inşallah inşallah hepimiz sorunsuz kavuşalımm:123::123:
Öfff yaaaa.
Ne meraklılar işlere burun sokmaya...
Sebep belirtseymiş bari geçen günlerin hatrına.
Bak sana şunu diyeyim.
İnşirah suresi oku bol bol.
Bak gün gelecek,acın geçecek,inan bana.
Kimse ölmüyor,ölmedik.
Yeniden sevdik hepimiz.
Yeter artık,yıpratma kendini.
İŞTE SOKAMASALARDI KEŞKEBen ablasından şüpheleniyorum en son bana 2016ya kadar bekleyin dedi ben kabul edemiyince 4 gün sonra ayrıldı bilmiyorum günahı boynuna
canım 1098 gün 3 yıl biz neler yaşadık sen yoktun ama gerçi burdakilerde son 1 yıla yakını biliyorlar çok prüz yaşadık ama biz çoğu şeyi beraber atlattık onun ailesi yanında değildi ben destektim falan uzun hikaye ama kendide yeter artık sözlüm ol karım ol dışarı rahat çıkalaım size geliyim ikimizde ikizlerimiz olsun çok sterdik isim bile seçmiştim ya anlatamam kiii bir anda değişti herşey ya o gün soğudum sevmiyorum istemiyorum dedi kalbin sen çok güzelsin ne olur uzatma dedi özür diledi yapamıcam dedi(ama inanmıyorum 1günde böle bişey olamaz ya neden aradılar gelmek için 1hafta kalamı dank etti) hayır! ama cesareti kalmamıştı ailesi arkasında değildi ve aksine bekleyin kavga edersiniz 2kuru maaşla ne yapabilirsiniz diyen bir abla ve baba vardı off ya üzülmemek ağlamamak elimde değilki he geçiyormu hayır ama tutamıyorum ki dualara namazlara sarıldım zatenbunu daokucam sağol cnm
Kız yok öyle bir şey.
Regl bile olsan ezberden sure okuyabilir,dua edebilirsin.
Ohaaa beee....
İki kuru maaş haa. Daha ne olacaktı yaaa ?
Haklısın canım,kesinlikle bir günlük bir şey değildir.
Ama yeter artık,Rabbim her şeyi görüyor,biliyor.
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
Daha bu ne ki canım ablasını aradım bak kardeşiniz kötü dedim benden ayrılmadan 1 hafta önce babası neyine güvendinde evlenmeye kalktın demiş bekleyin 3-4 yıl demiş ablasına dedim kötü kendine bişey yapsa ya babam kötü bişey demedi bekleyin ilk zamanlar evliliğin kavga edersiniz 2 maaşla ne oalcak dedi sadece bu dedi e bu babanız 3yıldır iyi biy demediki ya bu cocuga dedim benim abimde var kş biz kiracıyız öle bişey olucağı zaman annemin babamın lafı yeterki mutlu olsunlar kredi çeker öderiz çalışırken sustu ben o 2kuru maaş diyorsunuzda evine tek maaş grenler var şükür ki ben kız halimle destek olucam kocama dedim rahatsızlığım olduğu helde şimdiden fedakarlıklara başladım dedim biz en fazla 2-3 yıl çekicez dedim ws.ama yok natolarmış yazıklar olsun onlar bizi yedi bitirdi ama neyse Allaha havale ettim birde dio aşkınıza seviginize saygımız var sizi ayrmak istemiyoruz gördümmmm
Zaten öyle diyenden korkacaksın be canım.
Kimseye güvenilmiyor.
ezgimmmmmm yerimmm amaaa seniiii
herşeyy çook daha güzel oluckkk eminimmm bitanemmm
iyi dikleriniz içinde sağolun kızlar..
mesajllar atıyo sürekli pişmanım çok özür dilerim ama nolur yalvarırım beni anla hergün dağın tepesinde uykusuz aç susuz elimde silahla o korku o panikle operasyondayım mantıklı şeyler söylememi nolur bekleme benden aşkımm falan yazmış içimm sızladııı
sonra cevap vermedim yine nolur şu dönemi atlatıyım burdan kurtılıyımmm sağlıklı şekilde konuşalım yazmış
halaa cevap vermiyorum bugün yine göreve gidicem arayamıcam ama msjını beklıyorum yazmış
kararsızımm napsamm bilemedimm yaa benn :18::18:
ezgimmmmmm yerimmm amaaa seniiii
herşeyy çook daha güzel oluckkk eminimmm bitanemmm
iyi dikleriniz içinde sağolun kızlar..
mesajllar atıyo sürekli pişmanım çok özür dilerim ama nolur yalvarırım beni anla hergün dağın tepesinde uykusuz aç susuz elimde silahla o korku o panikle operasyondayım mantıklı şeyler söylememi nolur bekleme benden aşkımm falan yazmış içimm sızladııı
sonra cevap vermedim yine nolur şu dönemi atlatıyım burdan kurtılıyımmm sağlıklı şekilde konuşalım yazmış
halaa cevap vermiyorum bugün yine göreve gidicem arayamıcam ama msjını beklıyorum yazmış
kararsızımm napsamm bilemedimm yaa benn :18::18:
bebeklerıııımmmmm hepınızı kocaman öpooorummmmnapıosunuuuzz
bebeklerıııımmmmm hepınızı kocaman öpooorummmmnapıosunuuuzz
şafak kaç buguum aşk şafağğıınnhayatıımmm işte fırsatım olmuoo maleseefff geldıgımdede kımseler olmuoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?