- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
şafak kaç buguum aşk şafağğıınnhayatıımmm işte fırsatım olmuoo maleseefff geldıgımdede kımseler olmuoo
ah bugumm nerdeydı senın sevdıcekk yaa ben atlamısım orayı
hayatım cok sukur yolunda hersey bende hafiften nazardan nasibini alanlardanımmminik bi çalkantılıklar yaşadık ama şimdi iyiiiz çok şüküür dualara sığındım.. Selin'le beraber ramazanda Kur'an'ın turkce mealine başlamıştık çoğu insan saymasa bile benim için bi nevi hatim bu.. her fırsaatta devam edıorum dualara tek yardımcımız Allah ötesi yalan..
Kesinlikle canım .. Kimsenin lafına bakma kabul olmaz diye bişey yok.. Kimin duasının kabul olacağını allahdan başka kimse bilemez... İnsan 2 rekat namazlada Allah'a ulaşabilir... Yeterki canı gönülden olsun..ah bugumm nerdeydı senın sevdıcekk yaa ben atlamısım orayı
hayatım cok sukur yolunda hersey bende hafiften nazardan nasibini alanlardanımmminik bi çalkantılıklar yaşadık ama şimdi iyiiiz çok şüküür dualara sığındım.. Selin'le beraber ramazanda Kur'an'ın turkce mealine başlamıştık çoğu insan saymasa bile benim için bi nevi hatim bu.. her fırsaatta devam edıorum dualara tek yardımcımız Allah ötesi yalan..
Sen millete bakma hatun.Herkes hoca,herkes molla.
Okulu bitti memleketinde.Aramızda 15 saat var.
Polisliği kazanırsa oraya gidecek,belki hiç göremeyeceğim.
ay sızde okul arkadasıııydınız dııımıısıra arkadaslarımız hayat arkadaslarımız oluverdii Aşk her mesafeyi yenıyo canım bak nuray lokumumaaa Allah nazarlardan saklasınn aştılar herşeyii.
hayatım aynen kımseyı dınlemıorum zaten bızım dınımız böle bağnazlıgı dar görüşü kabul eden bi din değil çok şükür onlardan değiliz
senınkınden haber varmı kuzuuummm
Allah aşkına bu devirde kayınvalide ile aynı evde yaşanır mı ? Geçim olur mu ?
Allah ablana bir an önce doğru yolu gösterir umarım.
Ya geçimden ziyade hiç şunu düşünmüyor mu Kübra ?
Hiç özeli olmayacak,hep edepli,hanım hanımcık olmak zorunda kalacak.
Sabah duştan sonra birlikte olmamış olsalar bile kayınvalidenin imalı bakışına maruz kalacak.
Ben mi çok kötüyüm yoksa ? :26:
Yok canım bende aynı şekilde düşünüyorum... Hatta bugün kkda bununla ilgili açılan konuları okuttum ama nafile...
Ne yeni evliliğini yaşayabilecek, ne özel hayatını...
İnsan yeri geliyor,kendi ailesiyle anlaşamıyor.
Dağ dağ üstüne olmuş da ev ev üstüne olmamış.
Umarım çok geç olmadan bir şeylerin farkına varır.
Umarım inşallah canımmmm... Ağlıyo şimdi....
Haydeeeee....:44: Niye ?
İlk defa birine içim ısında ondada böyle sorunlar çıkıyo... Siz böyle söyledikce ben nasıl evet diyeyim diyo.. Aslında kendi de emin değil ama işte....
Ahhh Kübraaaammm...
Isınmasak biz ısınmazdık başkalarına.
annem dayanamayp arayıp işyerine çağırmış babamı.anlatmış görüştüğü biri var falan diye.baabm işini ve babasının adını sormuş.annemde ayrıldığı yeri söylemiş(bu arada aşkım şuan kendi işini kuruyor faaliyete geçmedi diye onu söylememiş ben öyle demiştim çünkü).babasının adınıda unutmuş garibim.neyse işte çok efendi iyi bi çocuk falan demiş.sen ne zaman dersen tanışmaya gelicekler demiş.hiç tepki vermemiş yine bizim ki.oturduğu yeri falan söylemiş annem. okadar muhtemeln araştrmaya gitti şimdi.ay şoktayım inanasım gelmiyo sanki hayal görüyor gibiyim ya.sanki yine aynı rüyayı görüyorum her gece babamın öğrendiğini görüyorum çünkü
ezgimmmmmm yerimmm amaaa seniiii
herşeyy çook daha güzel oluckkk eminimmm bitanemmm
iyi dikleriniz içinde sağolun kızlar..
mesajllar atıyo sürekli pişmanım çok özür dilerim ama nolur yalvarırım beni anla hergün dağın tepesinde uykusuz aç susuz elimde silahla o korku o panikle operasyondayım mantıklı şeyler söylememi nolur bekleme benden aşkımm falan yazmış içimm sızladııı
sonra cevap vermedim yine nolur şu dönemi atlatıyım burdan kurtılıyımmm sağlıklı şekilde konuşalım yazmış
halaa cevap vermiyorum bugün yine göreve gidicem arayamıcam ama msjını beklıyorum yazmış
kararsızımm napsamm bilemedimm yaa benn :18::18:
ben geldim canlarım, geçmişi okudum alıntı yapmayı unuttum. tavsiyeleriniz için sağolun, dün buraya yazamasam çatlıcaktım artık ortadan ikiye. dün gece çok ağladım. Onur gece geç saatte dönecekti oteline, bir buçukta mesaj attım iyi geceler ben uyuyakalabilirim diye halbuki uykuu nerdeeeee kim kaybetmiş ki ben bulayımhemen geriye mesaj attı arıcam diye yarım saat sonra da aradı. ama kendi kendime açmıcam konuşmıcam demiştim uyudum sansın istedim. o kadar ısrarlı aradı ki açtım sonunda dayanamayıp. soğuk soğuk konuştum galiba uykum var sandı, o benimle çok güzel konuştu ama. hiçbişey sormadım günün nasıl geçti yolculuk nasıl geçti vs. o da anlatmadı. bugün de buz gibiyim gülücüksüz mesaj atma dedi kaç defa ama içimden gelmiyor napıyım. neye kızgınım onu da bilmiyordum. kendimi dinledim çok düşündüm dün gece sabaha karşı uyudum. bugün bana karşı daha az ilgili olduğunu düşündüğümü farkettim. bundan kızgınım bence. az önce de facebookundaki bi arkadaşını sordum nerden tanıdığını eski arkadaşım şimdi onu mu anlatıyım dedi bende anlatma hep meşgulsün zaten dedim yok değilim hayatım burda arkadaşlarımla karşılaştım falan yazmış cevap yazmadım yazmayı da düşünmüyorum. ben çok fazla şey mi bekliyorum bilmiyorum. günde hiç atmasa 50tane mesaj atar, gece sesimi duymadan uyumaz, beraberken zaten hiç bir sorunumuz yok beni çok seviyor bende onu seviyorum daha Allahtan belamı mı istiyorum ben ne istiyorum
Al benden de o kadar.
Herifi göremedikçe ona saldırıyorum.
Allahtan sabır ve güç istiyorum devamlı, ben niye böyleyim anlamıyorum. tatile gittiğinde böyle oluyorum, bu gün 4saat hiç mesaj atmadı bende atmadım. çünkü atıyorum cevap geç geliyor daha bi sinir oluyorum. bu hafta içinde de bir rüya gördüm onu anlattım. içinde Onur var ve 2014le ilgili falan bi rüyaydı. bende acaba biz 2014de mi evlencez bu bi işaret mi dedim saçmasapan bi cevap verdi bana. tabi ben olaya çok dalgayla yaklaştığımı da söylemeliyim rüya saçmaydı genelinde. sonra bende çemkirdim hemen zaten hayal kurmuyorsun hiç diye işteyim hayatım burda insanlarla konuşurken nasıl hayal kurayım dedi. mantıklı mı bu ? insan oturup hayal kurayım ben demez ki, o kendiliğinden olur. bende az önce o yüzden biraz da hep meşgulsün falan yazdım. ne bilim ya haksız mıyım ben saçmalıyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?