'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ah bugumm nerdeydı senın sevdıcekk yaa ben atlamısım orayı

hayatım cok sukur yolunda hersey bende hafiften nazardan nasibini alanlardanımm minik bi çalkantılıklar yaşadık ama şimdi iyiiiz çok şüküür dualara sığındım.. Selin'le beraber ramazanda Kur'an'ın turkce mealine başlamıştık çoğu insan saymasa bile benim için bi nevi hatim bu.. her fırsaatta devam edıorum dualara tek yardımcımız Allah ötesi yalan..

Sen millete bakma hatun.Herkes hoca,herkes molla.

Okulu bitti memleketinde.Aramızda 15 saat var.

Polisliği kazanırsa oraya gidecek,belki hiç göremeyeceğim.

Kesinlikle canım .. Kimsenin lafına bakma kabul olmaz diye bişey yok.. Kimin duasının kabul olacağını allahdan başka kimse bilemez... İnsan 2 rekat namazlada Allah'a ulaşabilir... Yeterki canı gönülden olsun..

Aman nazar değmesin kuzum.. Allah esirgesin sizi ve aşkınızı..

Sen millete bakma hatun.Herkes hoca,herkes molla.

Okulu bitti memleketinde.Aramızda 15 saat var.

Polisliği kazanırsa oraya gidecek,belki hiç göremeyeceğim.

ay sızde okul arkadasıııydınız dııımıı sıra arkadaslarımız hayat arkadaslarımız oluverdii Aşk her mesafeyi yenıyo canım bak nuray lokumumaaa Allah nazarlardan saklasınn aştılar herşeyii.

hayatım aynen kımseyı dınlemıorum zaten bızım dınımız böle bağnazlıgı dar görüşü kabul eden bi din değil çok şükür onlardan değiliz

senınkınden haber varmı kuzuuummm

yok canım bayramdan sonra görüşemedik hiç... Ben gelmiyo artık diye üzülüyodum ki şehir dışına çıktığını öğrendim... Önümüzdeki haftada olmayacak... Nasip artık bakalım ne olacak... Ama içten içe ilgi duyuyorum işte ona...

Gerçi şimdi kendimden önce düşündüğüm ablamın ilişkisi bugün akşamı zor ettim gece zar zor uyudum onu düşünmekten ama bizimki niyeti bozdu seviyorum diyo başka bişey demiyo...

Allah aşkına bu devirde kayınvalide ile aynı evde yaşanır mı ? Geçim olur mu ?

Allah aşkına bu devirde kayınvalide ile aynı evde yaşanır mı ? Geçim olur mu ?

Allah ablana bir an önce doğru yolu gösterir umarım.

Ya geçimden ziyade hiç şunu düşünmüyor mu Kübra ?

Hiç özeli olmayacak,hep edepli,hanım hanımcık olmak zorunda kalacak.

Sabah duştan sonra birlikte olmamış olsalar bile kayınvalidenin imalı bakışına maruz kalacak.

Ben mi çok kötüyüm yoksa ? :26:

Yok canım bende aynı şekilde düşünüyorum... Hatta bugün kkda bununla ilgili açılan konuları okuttum ama nafile...

Ne yeni evliliğini yaşayabilecek, ne özel hayatını...

Yok canım bende aynı şekilde düşünüyorum... Hatta bugün kkda bununla ilgili açılan konuları okuttum ama nafile...

Ne yeni evliliğini yaşayabilecek, ne özel hayatını...

İnsan yeri geliyor,kendi ailesiyle anlaşamıyor.

Dağ dağ üstüne olmuş da ev ev üstüne olmamış.

Umarım çok geç olmadan bir şeylerin farkına varır.

hayatım sen ne dersen de eger kaderınde varsa yaşıcak.. böle seylerde karşı cıkılan olay hep daha cazip gelmiştir, aklı basında bi insan ablacıgın elbette suan aşktan gözü kara ama sizin baskınız üstünden kalktıgında mantıklı dusunmeye basladıgında hak verıcek sıze.. sımdı onun ıcın sız baskı yaptıkca imkansız aşk gibi gelı zor ask en guzel olan derler yaa acısı bıle hosuna gıdıodur sımdı

Ezgimmm rabbim yüzüne baktı seninde inşallah sorunsuz bir şekilde başlar seninde evlilik sürecin

bir hafta dedik adam 1gün dayanamadı konuşmuşsunuz da ne güzel. seni çok seviyor bi anlık sinirle yaptıklarından da pişman affet bence

ben geldim canlarım, geçmişi okudum alıntı yapmayı unuttum. tavsiyeleriniz için sağolun, dün buraya yazamasam çatlıcaktım artık ortadan ikiye. dün gece çok ağladım. Onur gece geç saatte dönecekti oteline, bir buçukta mesaj attım iyi geceler ben uyuyakalabilirim diye halbuki uykuu nerdeeeee kim kaybetmiş ki ben bulayım hemen geriye mesaj attı arıcam diye yarım saat sonra da aradı. ama kendi kendime açmıcam konuşmıcam demiştim uyudum sansın istedim. o kadar ısrarlı aradı ki açtım sonunda dayanamayıp. soğuk soğuk konuştum galiba uykum var sandı, o benimle çok güzel konuştu ama. hiçbişey sormadım günün nasıl geçti yolculuk nasıl geçti vs. o da anlatmadı. bugün de buz gibiyim gülücüksüz mesaj atma dedi kaç defa ama içimden gelmiyor napıyım. neye kızgınım onu da bilmiyordum. kendimi dinledim çok düşündüm dün gece sabaha karşı uyudum. bugün bana karşı daha az ilgili olduğunu düşündüğümü farkettim. bundan kızgınım bence. az önce de facebookundaki bi arkadaşını sordum nerden tanıdığını eski arkadaşım şimdi onu mu anlatıyım dedi bende anlatma hep meşgulsün zaten dedim yok değilim hayatım burda arkadaşlarımla karşılaştım falan yazmış cevap yazmadım yazmayı da düşünmüyorum. ben çok fazla şey mi bekliyorum bilmiyorum. günde hiç atmasa 50tane mesaj atar, gece sesimi duymadan uyumaz, beraberken zaten hiç bir sorunumuz yok beni çok seviyor bende onu seviyorum daha Allahtan belamı mı istiyorum ben ne istiyorum

Al benden de o kadar.

Herifi göremedikçe ona saldırıyorum.

Al benden de o kadar.

Herifi göremedikçe ona saldırıyorum.

Allahtan sabır ve güç istiyorum devamlı, ben niye böyleyim anlamıyorum. tatile gittiğinde böyle oluyorum, bu gün 4saat hiç mesaj atmadı bende atmadım. çünkü atıyorum cevap geç geliyor daha bi sinir oluyorum. bu hafta içinde de bir rüya gördüm onu anlattım. içinde Onur var ve 2014le ilgili falan bi rüyaydı. bende acaba biz 2014de mi evlencez bu bi işaret mi dedim saçmasapan bi cevap verdi bana. tabi ben olaya çok dalgayla yaklaştığımı da söylemeliyim rüya saçmaydı genelinde. sonra bende çemkirdim hemen zaten hayal kurmuyorsun hiç diye işteyim hayatım burda insanlarla konuşurken nasıl hayal kurayım dedi. mantıklı mı bu ? insan oturup hayal kurayım ben demez ki, o kendiliğinden olur. bende az önce o yüzden biraz da hep meşgulsün falan yazdım. ne bilim ya haksız mıyım ben saçmalıyor muyum?

Reglin mi yaklaşıyor Kıymetlim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…