Reglin mi yaklaşıyor Kıymetlim?
evet lekelenme oldu da tam anlamıyla başlamadı, benim öyle oluyorondan mı böyle saçmalıyorum?
bir de ben terazi burcuyum benim düzenim değişmeyecek arkadaşböyle dengem bozuluyor işte
Valla ben regl olacağım vakit herifin gözünün üstündeki kaştan bile kavga çıkarıyorum.
cnm öncelikle hoş geldin her şeyin bu kadar harika geçmesine inan çok sevindim. senin anlattıklarını okuyunca çok duygulandım kendi anılarım aklıma geldi :) bende tıpkı senin gibi kendimi onların bir parçası gibi hissettim.iyi bir ailesi var anlattığına göre umarım ilişkileriniz hep böyle devam eder.. bana gelince de canımız çok sıkkın onur akşam bana moral verdi ben ona. annesine üzüldüğümü söylemiş aradı annesi kızım bizim için önemli olan sizsiniz hiç önemi yok canını sıkma filan dedi arkadan babası bağrıyor kızım seni öpüyorum kocaman diyeee.kızlar selamlar herkese
burcum kıyamam inan anlayamadım geçmişi okucam nasıl özensiz davranırlar herşeyleri kızınının ömrünü paylaşacağı kişiye hakarettir bu
kızlar ben dün saat 7 den beri onların evindeyim yani perşembe 7 den beri ve harika gitti herşey çok iyiler çok, yola çıktık sanki 40 yıldır tanışıyor gibiyiz heleki yemin töreninde babası tuttu elimden gel kızım yer kapalım kaçırdı beni yemin törenini izlerken hepsi bana sarıldı beraber ağladık fotoğraflarda aile gibiydik
ve sanki evliymişim gibi hissetim kuzeninin kayınannesi ve kayınbiraderinin evine gittik bugün bizi ağırladılar neler ne zahmetler verdik o kadar iyiler ki yaşlılar ama melekler bahçelerinden elleriyle meyve yedirdiler gelin diyorlar bana şaşırdım ben hizmet ettim sakarlık yapmadım eğreti durmadı herşeye atıldım baktım sevdiğimin yüzü gülüyor kıyamam ona evli gibiydi herşey hep beraberdik
yoldayken arabanının arka koltuğunda bir ben omzuna yatıyorum bir o, ailesi var ama sanırsam ben aillerine girdim bunu hissetim babası eve elim boş gitmiyim die bişiyler aldı kızım bunları götür annene çok selamlarımızı ilet dedi sağolsun ne düşünceli ben düşünemedim bir pişmaniyeye almayı
ne kadar inceler ablası doğum günümü bilmiyormuş duymuş öyle hemen hediye almış ezil ezil kötü oldum sağolsunalr
haklarını helal etsinler çok utanıyorum hiç beklemiyordum ben böyle olcağnı
şimdik uyuyrum burcu ve sibelime özellikle dualar edicem ezgime çok ettim çünkü onun kabul oldu ayyyy canım o benim ya üzülür hasta olur diye korkuyordum ezgim bak herşey yoluna giriyor
ben sabahın kör vakti aşka kaçıyorum öpüldnz kızlarrrr
kıymetcimmm benim narin çiçeğimmmm kıyamam sana lütfen üzme kendini. tatile gideceği için huzursuzdun zaten bu tür şeyler yaşanması doğal adam tatilde.her an ilgilenmesi gerek tabii ki sonuna kadar haklısın..içinde biritirmeyip ona yansıtman iyi olmuş görsün hissetttiklerini ne kadar narin olduğunu ve sana karşı hassas davranması gerektiğini..yalnız bu şekilde yalvaışları bana çok samimi geldi kuzum çok seviyor seni dayanamıyor sana ama önce senin içinde çözmen gerek bu sancıyı..bunu yapcak kişi de onurdan başkası değiladettendir gün aymadı ama günaydın olsun diyeyim..
bu saatler düşünce saatleri, insanı uyku tutmadığı, gözyaşların yanaklardan süzüldüğü saatler...
çok kötüyüm, o kadar kırgınım ki anlatamam. 3saattir ağla ağla gözlerimin altı çöktü. hala daha şuan ekranı zor görüyorum. durum şu, Onur alaçatıda biliyorsunuz dün gece 3dakika konuştuk gün içinde mesaj atıyor ama 4saat atmadı bugün akşam otele dönerken yazmış vs. neyse asıl mevzu gece gezmeleri. ben size bu arkadaşından hoşlanmıyorum diyorum ya gerçekten haklıyım. dün gece gidip bi yerde yemek yediler ordan da başka bi yere daha gidip geldiler. bu akşam da gidip yemek yiyip dönücekler sandım, ama nerde. kaç bara gittiler sayamadım. uyucam ben dedim tamam ararım ben seni uyandırırım yatmadan dedi. bende o sırada foursquare den gördüm yeni bi yere gittiklerini arama beni istemiyorum sana bol eğlenceler dedim. yok işte aşkım yapma böyle bilmem ne,
mecbur değilsin aramaya gelenek oldu diye her gece konuşmak zorunda değiliz konuşmak isteseydin 2gündür gündüz de arardın dedim.
sen müsait olmuyorsun diye aramadım diyor, sormadın ki müsait olup olmadığımı dedim. neyse uzatmadık daha fazla yarın konuşuruz dedik. ben iyi geceler mesajımı bekliyorum ama gelmiyor bu arada. sonunda patladım, bu ilgisizliği haketmiyorum dedim, ilgisizlik ne demek ben seni çok seviyorum vs. yazdı. sonra ben hiçbişey yazmadım ama bu arada hala o bar senin bu bar benim durumundalar netten görüyorum uyku hak getire, ağlamaktan helak oldum. kendimi tutuyorum tatili mahfetmicem gelene kadar dayanıcam diye. en sonunda bir de twitterdan bi kız takip etmesin mi dedim tutma kendini artık. senin canın yeterince sıkkın varsın onun canı da sıkılsın. ben bittim sen aynı şeylerine devam ediyorsun dedim. bittim ne demek flan diye tutuştu hemen aradı arkadan son ses müzik geliyor zaten ağlıyorum iyice çıldırdım, suratına kapattım geri bidaha aradı.
sabah 9da kalktın gece 3buçuk oldu hala da kaçta otele döneceğin belli değil dedim. sen istabuldayken normal işe gittiğin günlerde sabah 9da kalkıp gece eve 1de gelsen benimle 10dakika konuşup uykum geldi diyorsun dedim. ama bak şimdi orda uykun falan yok. sen bana hakettiğim değeri de vermiyorsun dedim. bunları hep ne yaptığını anlasın diye söyledim yoksa anlamayacak yani biliyorum. bu arda defalarca özür diledi hatta yalvarıyor ben seni çok seviyorum diye yeminler ediyor. ben ağlaya ağlaya anlattım bütün içimdekileri rahatladım. hatamı anladım dedi umarım anlamıştır. deminden beri mesaj atmaya da devam ediyor.
hee bu saate kadar ne işin var oralarda deyince asıl cevap çok ilginç tabi ee napıyım Emre gidelim dedi ben otele mi döniyim deseydimyani sevdiceğimi sürükleyip götüren hep o olmuş. bu bahane değil tabi koca adam zorla gitmedi sonuçta. herneyse işte böyle saçma bi gece yaşadık. umarım gereken dersleri almıştır. ben çok kırıldım bidaha böyle bi gece yaşatırsan terkederim dedim..
geçmişe bakıyodum da fazla dayanamadım ne çok yazmışsınız yavrular..
BURCUM .. bu kadar olur diyorum başka bişey demiyorum. aynısını yaşadım. tıpkısını. üstelik kot pantolon giyen benim babamdı! laf geçiremedik. önemsemedi kimseyi. ama asla ve asla umrumda olmadı bu. demek ki kendini o kadarcık saygın görüyo kendi bilir dedim.. nişanda utanmış olmalıki takım giydi. hem de benim babamda seninki gibi herkesin düğününde istemesinde tanışmasında çok şık olurdu. kendi kızında öyle yaptı işte. ama beni verdi ya bunun mutluluğunu gölgeleyemedi hiçbişey. bana aylarca neler çektirmişti.... ama bizim erkek tarafı da bi garip. onun da babası hiç bir güç bana kravat taktıramaz diyo. iyi valla ben de ona göre saygı gösteriyorum.
EZGİM nasıl sevindim bilemezsingerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah
SİBELİM sevdiceğin mesaj atmış, başka gelişmeler varmı bakamadım.. inşallah düzelir kuzum. inat etmeyin, kırın aradaki buzları. fedakarlık olmadan aşk olmuyo malesef.
GİZEMİM yemin törenindeymiş. sevdiceğiyle bol bol hasret gideriyodur
ne oldu canım niçin bu durumdasınızyağmurr mrb ben bu topiği takıp ediyodum ama senın ayrıldıgın kısmını atlamasım ve bulamadımm neden ayrıldın canım benım ?? bendee yenı nısanlı olmama ragmen nerdeyse ayrılmanın esıgındeyım , dünden beri kımseye catırmamaya calısıyom kendı kendıme gecelerı heres uyudutan sonra aglıyomm
günaydınnnn bebeklerrrr
gizimmmmmmm
herşey ne güzel geçmişş canımm yaa hep ölee olunn
biz ayrıyız 2 gündür evet yaklaşık 5 gündür de kötüyüz
bugün adam akıllı konuşucaz kesin kararı vericez inşallah bakalım hayırlısı neyse o olsunn
aşşadakkiiii gülibiğiiiiiide yerimmmmmm kuzummm günaydınnnn
Kübracım, böyle heyecanlar hissetmen ne kadar güzell hep mutlu ol inşallahyok canım bayramdan sonra görüşemedik hiç... Ben gelmiyo artık diye üzülüyodum ki şehir dışına çıktığını öğrendim... Önümüzdeki haftada olmayacak... Nasip artık bakalım ne olacak... Ama içten içe ilgi duyuyorum işte ona...
Gerçi şimdi kendimden önce düşündüğüm ablamın ilişkisi bugün akşamı zor ettim gece zar zor uyudum onu düşünmekten ama bizimki niyeti bozdu seviyorum diyo başka bişey demiyo...
Allah aşkına bu devirde kayınvalide ile aynı evde yaşanır mı ? Geçim olur mu ?
Kıymetcim, inşallah canım. Allah dualarımızı kabul ediyor şükürler olsunn. sende sevdiceğinle aranızı düzeltirsin inşallah hassas güzelim benimEzgimmm rabbim yüzüne baktı seninde inşallah sorunsuz bir şekilde başlar seninde evlilik sürecin
bir hafta dedik adam 1gün dayanamadıkonuşmuşsunuz da ne güzel. seni çok seviyor bi anlık sinirle yaptıklarından da pişman affet bence
Kübracım, böyle heyecanlar hissetmen ne kadar güzell hep mutlu ol inşallahablana gelince sen onunla ilgili şeyleri yazarken ablamla ben aklıma geliyor.ama sen ablam konumundasn bende senin ablan.tabi bizim durum çok farklı bizim ki sadece biraz daha hayatımı yaşamamı istiyor sevdiceğime karşı değil. buaralar bir kitap okuyorum onu ablana okutsan belki işe yarar?çok benziyor onun durumuna. adı "Piruze -Şam'da Bir Türk Gelin " vazgeçip geçmemesi için değil sadece daha sağlıklı karar vermesi için.
Kıymetcim, inşallah canım. Allah dualarımızı kabul ediyor şükürler olsunn. sende sevdiceğinle aranızı düzeltirsin inşallah hassas güzelim benim
vee Giziimmmmmmm öncelikle kocaman kocamannasıl mutlu oldum yazdıklarını okurken varyaa ama hep maşallah diye diye okudum. çok çok çok sevindim böyle güzel geçmesine.aileyle hep böyle iyi olursunuz inşallah kuzummm. bak ikimizde feraha çıktık görüyomusun rabbim yüzümüze güldüü.bundan sonrasıda hep güzelll olsunnn
günaydınnnn kuzucuklarımmmmm cumartesi çalışan bağyanlarımmm
İŞte söz konusu insANIN KARDEŞİ canının diğer yarısı olunca insan daha hassas oluyo.. Tek endişem onun mutsuz olması.. Dün burdaki konuları okuttum... O kadar yazılan kötü şeyin arasında bi tane iyi yazılan şeyi buldu ( kayınvalide ile yaşamak konusunda ) Sinirlendim aldım elinden bilgisyarı tamam naparsan yap sen istiyosun kararın kesin sen bilirsin dedim.. Ama içim içimi yiyo yinede... Görüştüğü çocuk ben herşeye göğüs gerebilirim ama benimle birlikte sende göğüs gereceksin herkes herşeyi söyleyecek bunlara birlikte katlanacağız demiş... Daha önce demiştim ya tek çocuk annesi yanlız kalıyo istersen ayrı evde tutarım ama annem yanlız olunca içime sinmez demiş... Dün ağladı ilk defa birine tutuldum şimdi ona hayır desem aklım hep onda kalacak başka bi insanı gözüm görmeyecek falan diyo.. Ben olumsuz yaklaştıkca kesin bi karar da veremiyo.. Bakalım bi kaç güne ya annesi ya o tanışmaya gelecek ... İnşallah sonu hayırlı olur...
endişelerini anlıyorum canım..dün bizde ablama baya konuştuk.inşallah ablan çok mutlu olur ne diyeyim.bazı şeyler kaderimizde varsa naparsak yapalım engel olamıyoruz.umarım hepimizin kaderi güzel olur
Senin kaç yaş var ablanla aranda, ablan evlimi? Bizim bir yaş var ikiz gibi büyüdük biz...
6 yaş var. 4 yıllık evli.bana hem ablalık hem annelik yaptı.yeri çok ama çok ayrıdır bende.herşeyde elimden tutan,yardımıma koşan o olmuştur.üniversitedeyken evden her gidişimde ablama sarılınca ağlardım.evli ama hiç kopmadık şükür ki.bizi kendi oturduğu binaya taşıdı.bir ayağı hala hep bizdedir...
Ayy ne güzel yasen evlenince farklı bi şehire mi gideceksin ablan o yüzden kopamıyodur senden ...
bırak farklı şehiri farklı semti bile düşünemiyorum ki bensadece aynı binada olmıycam aramızda 1-2sokak olacak.tabi planlar o doğrultuda şimdilik ne olacağı belli olmaz.o hayatını biraz daha yaşa diyor.evlilik sorumluluğunun altında hemen ezilmemi istemiyor.kendi evliliği çok güzel maşallah 9yıl çıktılar 5 ay nişanlı kaldılar.ama yinede sorumluluk zor diyor.benim gibi olmanı istemiyorum herşeyini güzel yaşa istiyorum diyor.o çok apar topar evlendi çünkü hiç tadına varamadı.benim gibi rahat rahat buluşamıyorduda çıkarken.şimdi ben senin arkandayım gönlünce gez ben babama idare ederim diyor ki yapıyorda...ama ne bilim bizde sevdicekle acele ediyoruz hemen kavuşmak istiyoruz..böyle işte
Valla hayran kaldım yaa .. Benim hep hayalini kurduğum bişeydir evlenince anneme yakın olmak... Ablamla evlerimizin yakın olması falan... Tabi herşey kısmet hayatta ne zaman olur bilinmez ağız tadı versin rabbimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?