geçmiş sayfaları okumadımmm hemen yazayım istedimmm sevgilicik berbere gitti ben de size koştum
hepinizi çooook özledim gerçekten canlarım benim..anladım ki hayatımda gerçekten önemli bi yere sahipsiniz yokluğunuzu hissettim yahu şu 3 günde
günlerim çok güzel geçiyo böyle günler geçirdikçe düğünün daha çabuk gelmesini istiyorum
perşembe ikea çıkartması yaptık mutfak masası, sandalyeleri ve orta sehpamızı aldık
ordaki yatak odalarına bi kere daha aşık oldum ama kalite konusunda düşünmem lazım cidden
çok güzel gardroplar da var, tam vintage valla
bi de ben nöbetçiyim, bazen gece aradıkları oldu karakola, emniyete falan gittim
gece sevdiceğimle uyanıp beni gideceğim yerlere götürüp beklemesi de çok hoşuma gitti
resmen evlenmişiz gibi hissediyorum
saat sıkıntısı yok, evli arkadaşlarımıza gidip gece yarılarına kadar oturmak çok güzellll
sabaha karşı çorbacıya gitmek çok güzel
eylül de geldi..2013 e az kaldı kızlar
hepinizi çooook öpüyorum
aLLeGRia ; ikea ya bende bayılıyorum fakat bulundugum sehirde yok...ist'a gidip alaym diye düsündm ama yatak odaları konusunda teyzemler uyardı beni...ne yapcam bilemiyorum...çok kaba seyler var burda sadelikten yanayım ne yacm bilmiyorum...bu ara ikeada fiyatlar nasıl...internetteki fiyatlarıyla uyusuyo mu? bide internettekiler göründügü gibiler mi? yardımcı olursan sevinirim . :))
ezgitommmm babişkoyla görüşmediniz mi akşam?
gizimmm maşallah sana kocaman, hak ettin sen bu güzellikleri yaşamayı dilerim hep böyle olursunuz sevdiceğin ailesiyleee
burcum canım çok üzülmüşsün hiç kıyamam sana, keşke olmasaymış öyle bişey ama olmuş üzme kendini daha çok
bak haftaya yüzük takılcak ona odaklan ve herşey güzel olcak diye telkinde bulun
sibelim bi ayrılık lafi edilmiş ama dayanamamış enişte, işiniz çok zor sizin
senin baya alttan alman gerekiyo ama sen de doluyosun haklı olarak
güzelce konuşup halledeceksiniz canım inanıyorum ben
yeni de bi sürü gelinciğimiz gelmiş hoşgelmişler
hatta ocak gelinimiz var bi tane maşallah, hepimize önderlik yapacak
ezgitommmm babişkoyla görüşmediniz mi akşam?
gizimmm maşallah sana kocaman, hak ettin sen bu güzellikleri yaşamayı dilerim hep böyle olursunuz sevdiceğin ailesiyleee
burcum canım çok üzülmüşsün hiç kıyamam sana, keşke olmasaymış öyle bişey ama olmuş üzme kendini daha çok
bak haftaya yüzük takılcak ona odaklan ve herşey güzel olcak diye telkinde bulun
sibelim bi ayrılık lafi edilmiş ama dayanamamış enişte, işiniz çok zor sizin
senin baya alttan alman gerekiyo ama sen de doluyosun haklı olarak
güzelce konuşup halledeceksiniz canım inanıyorum ben
yeni de bi sürü gelinciğimiz gelmiş hoşgelmişler
hatta ocak gelinimiz var bi tane maşallah, hepimize önderlik yapacak
ay onu anlatmadım ben tabii dün işten bi çıktım baktım babam kapıda ben ahanda böylebindim arabaya normal öptük birbirimiz falan yol boyu çıt yok ikimizde de aam hiç soğuk davranmadı hareketleri soğuk değildi o yüzden çoook mutlu oldum. ablamada bişey dememiş dün.bide tam beni evin önünde bırakıyordu yanımızdan sevdiceği annesi geçti kuru bi selamlaşma oldu sadece gerçi babam tanımıyo ama olsun.müstakbel kayınanniş bıyıkaltı sırıttı bana şimdilik bir ilerleme yok bakalım top artık kesin olarak babamda
ama kuzum bu bile harika bi gelişme vallahi
baksana hiç somurtmamış babiş gayet güzel davranmış öğrendikten sonraki ilk görüşmenizde
bakalım şimdi o alttan alttan araştırsın sevdiceği
yüzün gülsün artık ezgimmm, en güzel günlerini görelim senin
valla yazdığın o ilk ' annem babamla konuşmuş' mesajını görünce resmen kalp atışlarım hızlandı ve gözlerim doldu
zaten çok duygusalım bi de sizleri de özlemişim çok, senin mutlu olmanı da çok fazla istiyorum
herşey güzel olcak, topik olarak kötü hava dalgası yoklayıp gidiyo bizi zaman zaman ama sonunda güneşler açıyo hep
Kuslarim burdaym telden griiorm evli arkadasmdaym bu aksam yarn da arkadsmn nisani var :)
Hepinizi operim kiiii
Nurayim
Miniiimm askiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?