'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş sayfaları okumadımmm hemen yazayım istedimmm sevgilicik berbere gitti ben de size koştum
hepinizi çooook özledim gerçekten canlarım benim..anladım ki hayatımda gerçekten önemli bi yere sahipsiniz yokluğunuzu hissettim yahu şu 3 günde
günlerim çok güzel geçiyo böyle günler geçirdikçe düğünün daha çabuk gelmesini istiyorum
perşembe ikea çıkartması yaptık mutfak masası, sandalyeleri ve orta sehpamızı aldık
ordaki yatak odalarına bi kere daha aşık oldum ama kalite konusunda düşünmem lazım cidden
çok güzel gardroplar da var, tam vintage valla
bi de ben nöbetçiyim, bazen gece aradıkları oldu karakola, emniyete falan gittim
gece sevdiceğimle uyanıp beni gideceğim yerlere götürüp beklemesi de çok hoşuma gitti
resmen evlenmişiz gibi hissediyorum
saat sıkıntısı yok, evli arkadaşlarımıza gidip gece yarılarına kadar oturmak çok güzellll
sabaha karşı çorbacıya gitmek çok güzel
eylül de geldi..2013 e az kaldı kızlar

hepinizi çooook öpüyorum

Özgecan....

Böyle güzel haberler duymak nası iyi geldi valla yüzüm güldü... Aşk herşeye değer dedim..

Nolursa olsun insanın sevmesi sevildiğini bilmesi herşeye değer herşeye...

Hep mutluluk olsun hayatınızda... Ne güzel günler geçirmişsin öyle... Sefan olsunnnn ohh...

Özgemm maşallah sizeee Azcık kaldı bebeğim o günlerin gelmesinee.
Yeni eşyalarınız da hayırlı olsun kuzumm, güle güle aşk dolu günlerde kullanınn

özgecanımmm 41 kere maşallah
yerim ben sizii yerr yeeerrr hep mutlu görmek isterim seni canım benimm.yeni eşyalarınızda hayırlı olsun aşkla kullanın inşallah

aLLeGRia ; ikea ya bende bayılıyorum fakat bulundugum sehirde yok...ist'a gidip alaym diye düsündm ama yatak odaları konusunda teyzemler uyardı beni...ne yapcam bilemiyorum...çok kaba seyler var burda sadelikten yanayım ne yacm bilmiyorum...bu ara ikeada fiyatlar nasıl...internetteki fiyatlarıyla uyusuyo mu? bide internettekiler göründügü gibiler mi? yardımcı olursan sevinirim . :))

canım merhabaaa yeni arkadaşımızsın sanırım hoşgeldin aramıza ben özge
valla internette görülenlerden daha güzeller bi de orda oda oda şeklinde tasarlamışlar, yani değişik kombinler yapmışlar
ben bi takım oluşturdum kafamda karyolası, komidinleri, şifonyeri gardrobu falan hepsi 3000 yaptı
yani fiyat da çok uygun geldi..daha pahalılar da var tabi ama mesela bi doğtaş gibi çok uçuk fiyatlar yok
internetteki fiyatlarla da aynılar yalnız kurulum kısmı nişanlımı biraz ürküttü
hadi masa sandalye ikimiz kurduk da koskoca gardrop biraz zor olur gibi
bi de şihir dışıyım ben de senin gibi o nedenle nakliye masrafı da olacak onları da düşünme lazım
ama bi gidip gez mutlaka

kızlar yavaş yavaş geçmişi okumaya çalışıyom çok heyecanlı şeyler olmuş resmen
okumaya devam etçem sormucam size, şuan ezgimin babasıyla konuşmuş annesi onun devamını öğrenicem

ezgitommmm babişkoyla görüşmediniz mi akşam?

gizimmm maşallah sana kocaman, hak ettin sen bu güzellikleri yaşamayı dilerim hep böyle olursunuz sevdiceğin ailesiyleee

burcum canım çok üzülmüşsün hiç kıyamam sana, keşke olmasaymış öyle bişey ama olmuş üzme kendini daha çok
bak haftaya yüzük takılcak ona odaklan ve herşey güzel olcak diye telkinde bulun

sibelim bi ayrılık lafi edilmiş ama dayanamamış enişte, işiniz çok zor sizin
senin baya alttan alman gerekiyo ama sen de doluyosun haklı olarak
güzelce konuşup halledeceksiniz canım inanıyorum ben

yeni de bi sürü gelinciğimiz gelmiş hoşgelmişler
hatta ocak gelinimiz var bi tane maşallah, hepimize önderlik yapacak

evetttt o ocak gelinciği benimm...Allah kısmet ederse:))hoşbuldum....mutluyum burda tam olaraktan

ay onu anlatmadım ben tabii dün işten bi çıktım baktım babam kapıda ben ahanda böyle bindim arabaya normal öptük birbirimiz falan yol boyu çıt yok ikimizde de aam hiç soğuk davranmadı hareketleri soğuk değildi o yüzden çoook mutlu oldum. ablamada bişey dememiş dün.bide tam beni evin önünde bırakıyordu yanımızdan sevdiceği annesi geçti kuru bi selamlaşma oldu sadece gerçi babam tanımıyo ama olsun.müstakbel kayınanniş bıyıkaltı sırıttı bana şimdilik bir ilerleme yok bakalım top artık kesin olarak babamda

ama kuzum bu bile harika bi gelişme vallahi
baksana hiç somurtmamış babiş gayet güzel davranmış öğrendikten sonraki ilk görüşmenizde
bakalım şimdi o alttan alttan araştırsın sevdiceği
yüzün gülsün artık ezgimmm, en güzel günlerini görelim senin
valla yazdığın o ilk ' annem babamla konuşmuş' mesajını görünce resmen kalp atışlarım hızlandı ve gözlerim doldu
zaten çok duygusalım bi de sizleri de özlemişim çok, senin mutlu olmanı da çok fazla istiyorum
herşey güzel olcak, topik olarak kötü hava dalgası yoklayıp gidiyo bizi zaman zaman ama sonunda güneşler açıyo hep

nasıl tırıs tırıs olduğumu aylardır sabrettiğimi biliyosunuz şükür korkulan olmadı yani şimdilik.inşallah babam sonrasında da böyle uysal olmaya devam eder..ödüm kopuyor bi bahane bulacak diyee
şu yazdıklarınla sende beni ağlatıcaksın...sizleri çok ama çok seviyorum.öyle güzel bir dünya kurduk ki burada kendimize...özgemmm hep yanımda olduğunuzu ve gerçekten mutlu olmamı istediğinizi biliyorum bunu yüreğimde hissedebiliyorum.hepimizin çok güzel günlerini görelim inşallahh...bi parçam oldunuz uzak kalınca bende özlüyorum..iyi ki varsınız kk nın güzelleriiiiii

sen de iyi ki varsın ezgimmm benim
sevdicek geliyomuş berberden mesaj yazdı aşkım geliyorum bişey istiyomusun diye
iyice evlilere döndük biz
ben çıkayım da beyimi bekleyeyim
öperim hepiniziiiiiii

merhaba kızlar.

yorgun hassas ve mutsuz gelinciğiniz geldi.

mutsuz değilim dünkü kadar aslında herşey aynı devam ediyor. inşallah bidaha böyle bişey yaşamayız ben çok yıpranıyorum.

az önce de saçma bi mevzu oldu. beraber pazar günü Onur'a gözlük almıştık şimdi bi fotoğraf yüklemiş gözlük o gözlük değil. yanlarında beyaz çizgiler var. ben eminim öyle bişey olmadığına Onur hayır değiştirmedim aynısı diyor. değiştirdi de bana söylemeyi unuttun ondan mı kıvırıyor anlamadım.

slmm kızlaaar arkadasımla bakırkoyde bayaa dolastıkk ıkımızde abıye baktık amaaaa bulamadıkk ve benım begendıgım tarzda hııc bısı yoook ben ne gıynıcem nişandaa yaa bıtane heh tamam budur dedıgım elbıse bulduk oda 1.160tı yaa

bu arada giziiim çok çılgın özlediiiimmm seniiii güzel geçtiğinee çoook sevindiim kuzucuuuummm Allah hiçbi zaman bozmasın keyfiniziii, huzurunuzu, aşkınızıı sana asker zamanındakı aile baglarının nası guclu olcaanı anlatmıstımm haksızda degılmısım dımııı daha ne kdr burda eniştee?

Özgeeetooommm sizede maşallahh kuzucuuumm bende cok ozledım puf canavarımı yarııın sabahtan bincem tepesineee ezgiim babişindee olumlu yaklasmıs bencee herbişii yolunaa giriceekk kuzuuummm sende olumlu dusuuunnnkı olumluu olsunnn herseyy..

Onurcugu bızım kızcemızııı üzmüüş bide onu okudum şimmdi, tatildeyken klasik tartısmalar bunlar amaaa biziiii ilgisizz bırakamazlaaar efeennndiiiimmmm o tatilin bide dönüüü oldugunuu hatırlatmak lazımmmm yerim senı uzulme kuşuum

Son düzenleme:
nazlimuuuu sıra arkadaşlarımız hayat arkadaşlarımız olacak bunu sevgili nişanlıma söyledim mest olduu hatta duvarıma yazmış face.de
ay nişanlım demekte bi garip geliyo ama demeye çalışıyorum alışmak için

gizemim nasıl sevindim bilemezsin. herşey harika geçmiş

özgemm sen nerelerdesin? tatile mi gittiniz yoksam? ben kaçırdım o kısmı. hatta ocak gelini varmış onu da kaçırdım. ama okuyunca heyecanlandım 4 ay kalmış ilk gelinciği uğurlamamıza

kıymetcim kuzum, okudum yazdıklarını. valla sonuna kadar haklısın.. benimki de bar bar dolaşsaydı burnundan getirirdim malesef. hani yanındaki de sevmediğin bi arkadaşı çünkü.. onun ciddi bir ilişkisi var mı? eğer yoksa ve bu durumu ciddiye almayan biriyse bende hiç haz etmedim ondan.

çağlam nerde, yazmamış bugün. peloşum da

taze nişanlı lokumum beniiimmm Aşkımızı özetleyen bi laf diimii amaa peloooot kaçağıı aşaaağğdaa çağla pastamda aşkladırr ay yarın olsun artık bende aşkklaniiim gebericem sanırım hasretliktenn

Kuslarim burdaym telden griiorm evli arkadasmdaym bu aksam yarn da arkadsmn nisani var :)
Hepinizi operim kiiii

Nurayim

Miniiimm askiimmmm

Kuslarim burdaym telden griiorm evli arkadasmdaym bu aksam yarn da arkadsmn nisani var :)
Hepinizi operim kiiii

Nurayim

Miniiimm askiimmmm

2013 geliniisiiii arkidiiişş odaaa mutlu olsun heeeppp öptüümkii büssürüüüüü pelmiimiii bu aksam erken yatmıcam aşkım whatsapla benı eve gecınce, msjlasırken 3 dkka içinde uyiimiiciiimm söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…