cnm öncelikle hoş geldin her şeyin bu kadar harika geçmesine inan çok sevindim. senin anlattıklarını okuyunca çok duygulandım kendi anılarım aklıma geldi :) bende tıpkı senin gibi kendimi onların bir parçası gibi hissettim.iyi bir ailesi var anlattığına göre umarım ilişkileriniz hep böyle devam eder.. bana gelince de canımız çok sıkkın onur akşam bana moral verdi ben ona. annesine üzüldüğümü söylemiş aradı annesi kızım bizim için önemli olan sizsiniz hiç önemi yok canını sıkma filan dedi arkadan babası bağrıyor kızım seni öpüyorum kocaman diyeee.ne tatlı insanlar gerçekten...bir de babamın öküzlüklerini düşününce ben bu insanları hiç ama hiç hak etmiyorum diyorum...annem de sen takma kafana kendi yerini kendin edersin dedi bi yandan doğru aslında
(
günaydınnnn bebeklerrrr
gizimmmmmmm
herşey ne güzel geçmişş canımm yaa hep ölee olunn
biz ayrıyız 2 gündür evet yaklaşık 5 gündür de kötüyüz
bugün adam akıllı konuşucaz kesin kararı vericez inşallah bakalım hayırlısı neyse o olsunn
aşşadakkiiii gülibiğiiiiiide yerimmmmmm kuzummm günaydınnnn
Günaydın bebiklerrrrr
Gizemcimm herşeyin güzel geçmesine çok sevindimmmm, hep böyle iyi olur inşallah aranız canımm
Sibelimm sizin de bu durumunuzun daha fazla uzayacağını sanmıyorum, tatlıya bağlarsınız bugün herşeyi sizzz
Kübracım, böyle heyecanlar hissetmen ne kadar güzell hep mutlu ol inşallahablana gelince sen onunla ilgili şeyleri yazarken ablamla ben aklıma geliyor.ama sen ablam konumundasn bende senin ablan.tabi bizim durum çok farklı bizim ki sadece biraz daha hayatımı yaşamamı istiyor sevdiceğime karşı değil. buaralar bir kitap okuyorum onu ablana okutsan belki işe yarar?çok benziyor onun durumuna. adı "Piruze -Şam'da Bir Türk Gelin " vazgeçip geçmemesi için değil sadece daha sağlıklı karar vermesi için.
Kıymetcim, inşallah canım. Allah dualarımızı kabul ediyor şükürler olsunn. sende sevdiceğinle aranızı düzeltirsin inşallah hassas güzelim benim
vee Giziimmmmmmm öncelikle kocaman kocamannasıl mutlu oldum yazdıklarını okurken varyaa ama hep maşallah diye diye okudum. çok çok çok sevindim böyle güzel geçmesine.aileyle hep böyle iyi olursunuz inşallah kuzummm. bak ikimizde feraha çıktık görüyomusun rabbim yüzümüze güldüü.bundan sonrasıda hep güzelll olsunnn
günaydınnnn kuzucuklarımmmmm cumartesi çalışan bağyanlarımmm
geçmiş sayfaları okumadımmm hemen yazayım istedimmm sevgilicik berbere gitti ben de size koştum
hepinizi çooook özledim gerçekten canlarım benim..anladım ki hayatımda gerçekten önemli bi yere sahipsiniz yokluğunuzu hissettim yahu şu 3 günde
günlerim çok güzel geçiyo böyle günler geçirdikçe düğünün daha çabuk gelmesini istiyorum
perşembe ikea çıkartması yaptık mutfak masası, sandalyeleri ve orta sehpamızı aldık
ordaki yatak odalarına bi kere daha aşık oldum ama kalite konusunda düşünmem lazım cidden
çok güzel gardroplar da var, tam vintage valla
bi de ben nöbetçiyim, bazen gece aradıkları oldu karakola, emniyete falan gittim
gece sevdiceğimle uyanıp beni gideceğim yerlere götürüp beklemesi de çok hoşuma gitti
resmen evlenmişiz gibi hissediyorum
saat sıkıntısı yok, evli arkadaşlarımıza gidip gece yarılarına kadar oturmak çok güzellll
sabaha karşı çorbacıya gitmek çok güzel
eylül de geldi..2013 e az kaldı kızlar
hepinizi çooook öpüyorum
slmm kızlaaar arkadasımla bakırkoyde bayaa dolastıkk ıkımızde abıye baktık amaaaa bulamadıkk ve benım begendıgım tarzda hııc bısı yoook ben ne gıynıcem nişandaa yaabıtane heh tamam budur dedıgım elbıse bulduk oda 1.160tı yaa
bu arada giziiim çok çılgın özlediiiimmm seniiii güzel geçtiğinee çoook sevindiim kuzucuuuummmAllah hiçbi zaman bozmasın keyfiniziii, huzurunuzu, aşkınızıı sana asker zamanındakı aile baglarının nası guclu olcaanı anlatmıstımm haksızda degılmısım dımııı daha ne kdr burda eniştee?
Özgeeetooommm sizede maşallahh kuzucuuummbende cok ozledım puf canavarımı yarııın sabahtan bincem tepesineee ezgiim babişindee olumlu yaklasmıs bencee herbişii yolunaa giriceekk kuzuuummm sende olumlu dusuuunnnkı olumluu olsunnn herseyy..
Onurcugu bızım kızcemızııı üzmüüş bide onu okudum şimmdi, tatildeyken klasik tartısmalar bunlar amaaa biziiii ilgisizz bırakamazlaaar efeennndiiiimmmm o tatilin bide dönüüü oldugunuu hatırlatmak lazımmmm yerim senı uzulme kuşuum
hooşşgeldiin papatyaaanişanı ne zaman yaptınız bakalımm anlat bize kendini ilişkiniiii
merhaba güzellerrr
nazlimuuuu sıra arkadaşlarımız hayat arkadaşlarımız olacakbunu sevgili nişanlıma söyledim mest olduu hatta duvarıma yazmış face.de
ay nişanlım demekte bi garip geliyo ama demeye çalışıyorum alışmak için
gizemim nasıl sevindim bilemezsin. herşey harika geçmiş
özgemm sen nerelerdesin? tatile mi gittiniz yoksam? ben kaçırdım o kısmı. hatta ocak gelini varmış onu da kaçırdım. ama okuyunca heyecanlandım 4 ay kalmış ilk gelinciği uğurlamamıza
kıymetcim kuzum, okudum yazdıklarını. valla sonuna kadar haklısın.. benimki de bar bar dolaşsaydı burnundan getirirdim malesef. hani yanındaki de sevmediğin bi arkadaşı çünkü.. onun ciddi bir ilişkisi var mı? eğer yoksa ve bu durumu ciddiye almayan biriyse bende hiç haz etmedim ondan.
çağlam nerde, yazmamış bugün. peloşum da
kıymet canım sen haklısın beni böyle aramasa ben çok kızarım gezmesine bişi demem ama benimkinin o analttığın tarzda arkadaşları yok çok gereksiz bir arkadaşmış yaa hayatlara saygısı olmayan cinsten bence sevdiceğin ne onla tatile gitseydi nede bara
benim aşkımın hayatı böyle değil ama benim hayatım senin erkek arkadaşının hayatı gibiydi canım yazlık biryerde oldğm için gece gezmelerimiz meşhurdur ve benim sevgilimde aynı sen gibi tepkiler veriyordu baştanda sölediği için böyle bende çok özen gösteriyorm hatta gereksiz insanları çıkardım hayatımdan erkek arkadaşınında çıkarmasını yoksa böyle ağlıcağnı söyle çünkü kırılıyorsun sonuna kadarda haklısın
benim sevgilimde aman zehir olmasın şu olmasın die susar ama ben anlarım zorlayıncada döker içini özellikle onsuz ailemle biryere gitsem bile şimdi biz tatile gidicez ona bile üzülüyor anlamıyormuyum anlıyorum ama ben kabuğumda yaşıyorum annemlerle bişi demez ama üzülür sonuçta o yok görüşemiyorz
sende sanırsam ailesinin yanında sürekli diye bir ara bozulmuştun canım o zamanlar üstüne gitme sakın ama şu anda üstüne gitsen yeridir sanırsam annesi hastaydı belki çok yoruldu tatili haketti ama böyle değil sizin sorumluluklarınız var 4 saatte 4 kez mesaj atabilirdi yada arayabilirdi kısacıkta olsa şunu yapıyorum ne olur üzülme diye
ben olsam zehir etmiştim sanırsam çünkü onlar bize zehir ederdi canım o yüzden kızardım çok inan benimkinin ne içki ne bar kültürü var benden öncede benleykende yok şimdi tatile gitse bar bar gezse ben çok kötü yapardım burnundan gelirdi
selam bebeklerim umarım herkes iyidir ben
çok kızgınım...
dün sabah erkenden ofisteki bi arkadasın evine gittik taaa silivriye... cok guzel gecti harikaydı ama sabah aksam o yol resmen pertim cıkmıstı yani o halde bile aksam askımın kollarında olma hayali kurarken !!!! resmen dun onu benden caldılar
aksama kadar kuzeninin ve kızlarının peşinde kosup ozel soforluklerini yaptı... kuzeninin eşi biyere davetliymiş tüm gun yokmus sabah kızları havuza goturcekti dedim gotursun cunku kızlardan biri rahatsız ve yuzmeye gitmesi gerekio mutlaka her hafta
ama bu olay ole olmadı resmen kuzenini de magaza magaza dolastırmıs! yetmemiş aksam arkadasın dugunu var gitmem lazım demiş kaynanamda onla birlik olmus aksam da dugune sürüklediler
bugun yine dugun! yine yok.. zaten izni bitti gitti... ceviri muhabbetime doru durust gorusemedik carsmba işe donuyo seferi var ancak aksamları 2 saatcik gorebiliorum haftasonumu da caldılar... allahım o kdr sinirliyim ki...
resmen iyi niyeti suistimal edio bu insanlar! benim nişanlım seni magaza magaza gezdirmek zorunda mı ya! yaptık bi iyilik niye somuruyosun?
sinirimden gerekli gereksiz bir sürü para harcadım balayı alısverişi bile yaptım! dusunun gerisni
çağloşummm benimm yaaa gerçekten sinir bozucu durum yaa gitmeside kötü olmuşş ahh bu özlemlerr....
özgecimmm ne güzel allah mutlulugunuzu bozmasın yaa
bizde uzunn uzunnn konuştukk ve hala çözüm yok !
herşey için özür diledi pişman sağlıklı düşünemediğini konuşmadığını söyledi!
ona hak veriyorum evet vermiyo değilim..
ben istemiyomuyum bir an önce sana kavuşmak dediama şartlar böyle gerektirdi işimin kötü yanı bu işte her an herşey oluyo dedi
nolur burdan kurtılıyımm zaman ver sadece bana dedi.. tatili yok sabahı yok akşamı yok görev dağın başı orda olmanın pskoljisi ve senin özleminn dediiyi olmamı bekleme dedii...
ben hala kararsız anneme söyledim artık böyle böyle 3 yıl varmış anne sorun olurmu diye onun ne iş yaptıgını herkes biliyo sonucta idare edicez beklicz kızım dua et sağ salim dönsün yeterki dedi.
kısaca boşuna kalp kırdık ayrıldık üzüldük amaa bende kendime göre haklıydım daha yeni barıştık bilmiyorum doğru bi karar mı verdim ben ?
siz olsanız napardınız kızlar ya bu durumda barışıp beklermiydiniz ?
umarım hayırlısı olur ve zamanla çoğu şey değişir hayatımızda diye dua ediyorum çünkü benim hayattaki en değerli varlığım o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?