'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sibelcim kesinlikle ama kesinlikle beklerdim.annen de hak vermiş sözlün de sana daha iyi bir hayat sağlamak için bu düşüncelere girmyor mu? lütfen üzme kendini bak aşmışsınız.hayatın insana ne sunacağı belli değil ki belki de 3 yıl beklemiceksiniz. 3. kişilerin olumsuz fikirlerine hiç kapılma insanları memnun etmek çok zooorr...

sibelcim kesinlikle ama kesinlikle beklerdim.annen de hak vermiş sözlün de sana daha iyi bir hayat sağlamak için bu düşüncelere girmyor mu? lütfen üzme kendini bak aşmışsınız.hayatın insana ne sunacağı belli değil ki belki de 3 yıl beklemiceksiniz. 3. kişilerin olumsuz fikirlerine hiç kapılma insanları memnun etmek çok zooorr...

ayyy Gizim ya canımsın ne güzel yazmışsın. valla bende az önce baya sinirlenmiştim Onur'a hemen gönlümü aldı sağolsun ama bu yazdıklarını okumamıştım az önce yazdığımda. hepimizin yari bu zamanda bulabileceğimiz iyi nitelikli insanlar yazmışsın ya o cümle bana dank ettirdi resmenç hakkaten bende bazen ne çok haksızlık ediyorum aşkcığıma dedim. 2gün önce kırıldım üzüldüm ama farkında olmadan yapmış olması sonra kırıldığımı farkettiğinde yaptıkları söyledikleri gösteriyor gerçekten ne kadar iyi insan olduğunu. bende hemen affettim zaten. 20dakika sürmüyor gerginliklerimiz. ben hep ince detaylara takılı kalıyorum. takılmıcam bidaha valla takılmıcam

ayy valla bitane bizim aşklarımız, hepsi birbirinden iyi. bu devirdeki serserilerle ilgileri yok, kalpleri altın gibi. hepimiz seviliyoruz, etrafımızda pervane oluyorlar daha ne istiyoruz ki yada ben daha ne istiyorum ki hep olumlu şeyleri görücem artık. gidiyim bi aşk mesajı atıyım aşkım depreşti

slm bebekleriimmm anca geldım eveeeee aşklandımmm bolcanaa sabahtan beri gezındık gecikmeli 52. ayımızı kutladık tatlı bi gün geçirdik şimdi duşaa giriciim veeee sabaahh p.tesi sendromuna merhaba diyerekkk işe gidiciiimmmm

Pastaaaaaaaaaaammmmm ben onnaaarııı varyaaaaaa zaten zar zor ettin kavusucaan günlerii bide senden nasıl çalarlaaarmıışş sende gitseydın keske düğüneee

bugün gecikmelide olsa 52. ayımızı kutladık tatlım bikaç konuşma öncede dediğim gibi sıra arkadaşım hayat arkadaşım oldu aynı ünideydiikk, trajikomik bi başlangıcımız var lahmacun dürerken sevgililiğğimiz başladı zaten sonrasıda hepp komik ilerledii askere gitti geldi annem askerden önce nişana izin vermedi, askerden geldikten sonra yıldönümümüzde yaparız nişanı dedik ama annecik bu seferde nişanla düğün arasına en fazla 6 ay izin verdii kasımı bekliyoruz nişanlanmak için anlıcan nasip olursada nisan 20de bu minnak evli mutluu henüz çocuksuz bi 2013 gelini oliciik

Son düzenleme:
Günaydın güzellerrrr
Vee dün tanışma gerçekleştii Herşey çok güzeldii sohbetler edildi ortam ısındıı
İnşallah böyle devam eder Havadisleri sevdicek uyansın ondan öğrenicem..
Haftasonu iade-i ziyarete gidiyoruzz

günaydınnnn

çok kötüyümm kızlarrr çookk dün yazmıştım ya telde konusuyoduk birden kapattı görüntü var diye çağırdılar diye çatışma çıkmış sonra ve 9 şehit 8 yaralı bu benimm aşkımda olabilirdiiii daha yeni msj attı banaaa onun olduğu yerr yaaa ooff offf allahımm korusunnn hepsini yinee gitti 9 cann allah belalarını versinn yaaa

İnsan ne diyeceğini bilemiyo.. Allah hepsinin yardımcısı olsun.. o hainlerin hakkındanda Rabbim gelsin o versin cezalarını...

Allah vatanımızı, milletimizi ve askerlerimizi bu şerefsizlerden korusun.
Şehitlerimizin ruhu şad ve hepimizin başı sağ olsun.

Son düzenleme:
Ve Allah yolunda öldürülenlere 'ölüler' demeyin! Bil'akis (onlar) hayatdârdırlar, fakat (siz) anlayamazsınız.

{Bakara Suresi 154. Ayet}

Günaydın kızlar...

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin...

Sibelcim çok zor biliyorum ama dayan canım inşallah kavusacaksınız. Başka canları yakmasınlar artık kaç haneye ateş düşürdüler bu neyin kavgası

Günaydın canlarım.
Mekanı cennet olsun şehitlerimizin.. Sibelimm Allah sevdiceğinin ve bütün askerlerimizin yardımcısı olsun.

ayyysibelim inanmıyorum hemen dua edelim allahım rabbim şerefsizlerden korusunnn alllahım ne olur bitsin bu zulm yeni duydum bu ne adiliktir anlamıyorum sibelim dua edelim inanmıyorum yaaayeter ama yaa çok öfkeliyim bir huzurumuz kalmadı

günaydın kızlar
ne kötü bi haberle başladık güne..Allahım hepsinin mekanını cennet eylesin
aileleri kim bilir ne haldedir offf...
sibelim Allah senin de sevdiceğinin de yardımcısı olsun

günaydın kızlar
böyle kötü bir haberle güne başlamak...mekanları cennet olsun.Allah ailelerine sabır versinn
Sibelim dayan geçicek bu günlerde kavuşacaksın sevdiceğine..
Çağlamm umarım gönlünü hoş edecek gelişmeler olmuştur mutlu ol kuzum benim

allahım korusun hepsinide cok kötü bişey ya nasıl bi insafsızlık bu ya lanet olasıcalar

aminnn kızlarr aminnnn 10 olmuş şehit saten
akrabalarda arıyolarr beni orda oldugunu biliyolar yaa o iyimi diyee
sinirlerimm çookk bozukkk çoookk

yazık günah gencecikk insanlara yaa Allahımm sonu gelsinn artık biri dur desinnn

Günaydın kızlar...

Yine kötü haberle güne başladık.Allah kahretsin o şerefsizleri,gencecik 10 can daha gitti 10 aile daha kahroldu.

Bitsin bu terör artık,canlar yanmasın nolur.Rabbim tüm şehit ailelerine sabır versin.

Sibel'im Rabbim sevdiceğini ve vatani görevini yapan tüm mehmetçiklerimizi korusun.Mehmetçiklerin ardından bekleyenlere de sabır versin.

siboşum ne diyeceğimi bilemiyorum kusum Allah sabır versin herkese hepimize ama en cok da sana... Gececek inşallah bir an önce bitirip gelecek moral falan kalmadı yani

pastosummm ve ezgicim ballı turtammmm, gayet iyi seler oldu dün kurabiyenin fendi her zamanki gibi yendi... gitmedi askım düğüne benleydi, ceyizcikler aldık yine kettle'ım ve meyce sıkacagımı aradan cıkardım eklerim topiğime...

sanırım kaynnanam bana iyice uyuz olmustur... resmen bu haftasonu nişanlımı iki yandan cektik ya! yok böle bişey... Be kadın artık oglun benim kusura bakma diye bagırasım geldi

kaynana değil anne olsaydı da hiç gerek kalmasaydı bunlara... ama hepsi teyzem yuzunden işte neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…