günaydınnnn
çok kötüyümm kızlarrr çookk dün yazmıştım ya telde konusuyoduk birden kapattı görüntü var diye çağırdılar diye çatışma çıkmış sonra ve 9 şehit 8 yaralı bu benimm aşkımda olabilirdiiii daha yeni msj attı banaaa onun olduğu yerr yaaa ooff offf allahımm korusunnn hepsini yinee gitti 9 cannallah belalarını versinn yaaa
günaydınnnn
çok kötüyümm kızlarrr çookk dün yazmıştım ya telde konusuyoduk birden kapattı görüntü var diye çağırdılar diye çatışma çıkmış sonra ve 9 şehit 8 yaralı bu benimm aşkımda olabilirdiiii daha yeni msj attı banaaa onun olduğu yerr yaaa ooff offf allahımm korusunnn hepsini yinee gitti 9 cannallah belalarını versinn yaaa
Zehracım bu terör sinirlerimiz bozdu kusura bakma yazamadım sana.hayırlı olsun canım.güzel geçmesine sevindimçhep böyle güzel gitmesini dilerim tatlım.
çağlam helal diyorum sana.doğru olanda senin yanında olmasıydı zaten kuzum.en tatlı zamanlar bunlar çünkü her anını değerlendirmek gerekiyor.kaynananda umarım kendini düzeltir siz evlenince seni daha iyi tanıycak çünkü
aaaa evet zehracımm hayırlı uğurlu olsunnnn :))
komşucummmm bu arada biz söz nişan evde yapcaktık ya sitenin havuzunda yapmaya karar verdikböyle organizasyonlar , efendime söliimmmm barbekü partiler iftar yemekleri filan da düzenleniyor havuzumuzdaaaa. iyi siteye gelin geliyorsuuunnn :)
komşucummmm bu arada biz söz nişan evde yapcaktık ya sitenin havuzunda yapmaya karar verdikböyle organizasyonlar , efendime söliimmmm barbekü partiler iftar yemekleri filan da düzenleniyor havuzumuzdaaaa. iyi siteye gelin geliyorsuuunnn :)
bizim sitemizin de havuzu var işte hıhhh hatta bizim blok havuzun tam karşısında
şaka bi yana havuz gerçekten iyi oluyo bu yaz çok sık girdik sevdiceğimle
çağlammm hayırlı olsun 8 lerin canımmmm
özgemmmmmm iyi günlerde güneşlenin yüzün sevdiceğinizlebizim sitemizin de havuzu var işte hıhhh hatta bizim blok havuzun tam karşısında
şaka bi yana havuz gerçekten iyi oluyo bu yaz çok sık girdik sevdiceğimle
çağlammm hayırlı olsun 8 lerin canımmmm
ay burcummmmm yerim seni ne iyi ettin bunu söledin ya
ben kınamı orda yapabilirmiyim havuz basında? konusu gecti ama olmaz heralde millet rahatsız olur izin vermiolardır dedik
özgemmmmmm iyi günlerde güneşlenin yüzün sevdiceğinizle
aaa dur ayol öğrenirim ben bu akşam ayıp ettin bebişimmm zaten havuzda da gündüz müzik çalıyor ki bence kimseyi rahatsız etmezsiniz.:))) hem de sitenin oturanı olduğun için dışarıya göre çok uyguna geliyor :)
ayy cok tesekkur ederim bebişimmmmmmmmmmm sağolll... ben camlıcada sefada yapmayı dusunuyorum simdilik ama havuzda tercihlerim arasında... bir sor bakalım olursa havuza donus yapabilirmdaha uygun olur dedigin gibi
aslında ben kına icin sole tam tesekkullu hızmet veren bişey olsun istiyorum ama onun icin de sanırım org. şirketiyle anlasmak gerekio bazı salonlar kendiliginden de yapıo valla kafam karısık
çağlam ben nişandan sonra sana yorumlarımı aktarırım. eğer iyi iş çıakrırlarsa neden olmasın :)) babam dandirikten bi cafenin terasını sormuş pasta dahil 1200 demişler.burası da içecekler dahil 400 tl. hemde adı var yani havuz başıpastayı da yaptırdım mı tamamdır... havuzun orada salıncakta var ben benimkine salıncağı süsletelim oırada oturalım diyorummm ama çok hoşuna gitmedi sanırım
Pelimonatammm sağol kusum tesekkur ederimmm
ben de sevmem öle hiç sap gibi durmayı... kuzenimin nişanında gelmişti basıma aynısı dugununde olmaz baskası yapsın demiştim
aa niye gitmedi hosuna harika fikir bence
ay fiyat valla cok iyi burcummm peki kaç kişilik bu? kaç kişi alır toplamda orası... ay valla o zaman ben hiç ucmıyım ole kına işinde bana baya pahalıya patlıcak cunku diğer turlu bu baya ucuz... bnm sorduklarım 50 kişi için en az 2500 den kapı acıyo
canım 200 kişilik kapasitesi varmış. sayı önemli değil dedi biz 50 80 değişebilir dedik.kına için hiç öyle bir bütçeye gerek yok bence yazık günah.düğün yapacak mısınız siz? sadece nikah yapılacaksa tabii kına için düşünülebilir o rakam ama onun dışında ne ihtiyaçlarımız çıkıyor bu hazırlık evresinde. müzik burada canlı değil tabii dilersen getirtebiliyormuşsun. bu arada ben hiç müzik işini ayarlamadım yaaa. hiç de sevmem öyle zaten halay filan :)) nasıl yapsam ki o olayı. bu tür detayları sevmiyorumm bende organizasyonnn sıfırşöyle iyi müzik ayarlamam gerek :)) var mı önerileriniz?
Zehracım bu terör sinirlerimiz bozdu kusura bakma yazamadım sana.hayırlı olsun canım.güzel geçmesine sevindimçhep böyle güzel gitmesini dilerim tatlım.
zehracımmm hayırlı ugurlu olsun tatlım.... hep böle güzel gider dilerim
zehracım ilk adımı hallettiniz, güzel geçmesine çok sevindim
bundan sonraki adımlaeınız çok daha güzel olsun inşallah
kızlar çok sağolunn
Zehramm prensesimmm sizin de hayırlı olsun bitanem sabah kötü haberi okuyunca yazamadım. umarım herşey cok guzel gelişir sizin için bitanemmm
yapıcaz canım dugun evet.. kınayı zaten yalnızca yakınlarım arasında eglenceli saatler gecircemiz bişey olsun istiyorum.. guzel guzel hediyeler dagıtayım suprizler olsun insanların guzel vakit gecirmesi onemli yani mekan değil
onuun içinde iyi org. şart.. ben de sevmem halay falan bilmem ne napcaz bilemiorum
dugunde sectigim sarkılar calcak diorum ama herkes uyucak senin dugunde dio bu sefer millet uyuz oluyorum
kına hep ayrı olay zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?