canım 200 kişilik kapasitesi varmış. sayı önemli değil dedi biz 50 80 değişebilir dedik.kına için hiç öyle bir bütçeye gerek yok bence yazık günah.düğün yapacak mısınız siz? sadece nikah yapılacaksa tabii kına için düşünülebilir o rakam ama onun dışında ne ihtiyaçlarımız çıkıyor bu hazırlık evresinde. müzik burada canlı değil tabii dilersen getirtebiliyormuşsun. bu arada ben hiç müzik işini ayarlamadım yaaa. hiç de sevmem öyle zaten halay filan :)) nasıl yapsam ki o olayı. bu tür detayları sevmiyorumm bende organizasyonnn sıfırşöyle iyi müzik ayarlamam gerek :)) var mı önerileriniz?
aynen canım caz düşünüyorum kız kardeşimin evde arşivi var seçicez bakalım bişiler :)) inşallah her şey çok güzel olur. tanışmada bi olay istemede bi olay nişanım inşallah sorunsuz geçercanım nişan başlamadan önce yabancı bilindik slov tarz müzikler arka fonda olabilir pink martini amado mio tarzında şeyler mesela hatta pink martinin lili felan bunları dinle
sonra giriş ve pasta müziğin olucak dans müziği size özel olur
takı merasimi için arkada rahat slovlar geçiş olabilir çok güzel şarkılar var
takı ve yüzük merasimi bitincede başlasın eğlence der çoğu insan ondada insanalr halay felan isteyebilirler hayatım
ben o pist olayını yada oyun olayını nişan için henüz düşünmedm ama hep arka fonda çalıncak şarkıları bilmiyorum türkçe pop istememkle beraber sıradan şarkılar değilde ruhu okşayan hafif caz müzik olabilir
bide keman dinletisi çok istiyorum
hayallerim böyle ama oynama konusunu düşünemedim benim anniş oyun havası çok sever kıramam onu banada büyüklerede hitape tmeli çünkü benim dinlediğim müzikler arkadaşlarımı sıkıyor genelleme yaparsak diyelim 10 arkadaşım var sadece 3 ü benim sevdiğim şekilde country müzik seviyoru bende herkesin gönlünü yapmak istiyorum canım
Pelimonatammm sağol kusum tesekkur ederimmm
ben de sevmem öle hiç sap gibi durmayı... kuzenimin nişanında gelmişti basıma aynısı dugununde olmaz baskası yapsın demiştim
Ben biliorm kesin düğünde de ihale bana kalcak kurabiyemhatta ve hatta kolonya bile tutabilirim arkadasımın kuzenleri bile daha arka planda kaldılar valla bnm kuzenm yapçak aynısını yolarım onu nişan falan dinlemem ama tabiiki yapmaz benim canlarımm bi dee damadımızz kızdırdı hafiften akşamm kızımızııı
nişan gününde insan kızdırılırmı yaa ayıp etmiş damat bey
Karşılama oynamayı bilmiomuş beceremiomuş damat beyimiz
aynen öyle ezgicimm
ya kıyamam ben limonatama tabi buldular bol sekerli tatlı mı tatlı limonatayı bırakmazlar
ivit bgun gun gecmio aksam olsun sacını basını yolıyım askımın... öle yola yola sevmek istiyorum onu bugun napsam doyamam gibi cunku
ezgimm katılıyorumm saanaa cnm
boğucu bir gün ve pazartesi ayın başı sinir stres hepsi bende ! gün bitsede gitsem
ben de sıkıldım bunaldım valla
gün sayarken geçmiyo hiç şu günler
bi an için unutmak istiyorum haziranda düğünüm olacağını
manyak gibi herşeyi ona yoruyom
atıyorum bişey aldık diyelim yiyecek, son kullanma tarihine bakarım direkt
şimdi aklıma hemen düğün gelio..mesela temmuz 2013 ya..aaa sevgilim bak biz 1 aylık evli olcaz diyorum
ne güldüm yaa :)))) aynen yaa katılıyorum...4 ay 27 gün kaldı(( cok var daha çoookkkkk.....
bu arada saat 6 olsa da cıksam bende....saçımı boyatmam lazım...ona bile üşeniyorum...bu aralar bıraktım kendimi ya hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?