'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar selamlar herkese

ah çağlam senin gibi diyenlerdenim hatta bir arkadaşımda öle dedi ama gel gör ki uyuyan türden olmadı halaylar en baştaydı çünkü bütün mşllet özel özel istedi gitti biri çalan ekiple konuştu hattaha babamda dediki şu ana kadar bütün düğünlerde bu olmuştur dedi

ezki gittiğim düğünleri hatırladımda hep bir istek off müzikler çok sıkıcı çok durgun diyen sevgili halkım en sonunda piste atıp halay moduna alıyordu kendini demekki ne imiş musallat oluyorlarmış

ben o yüzden büyük beklentilerde olmucam özelliklede müzik konusunda aman kim ne istiyorsa yapsın ben oynamıcam onlar oynasın

hatta bitane trakyalı gelin vardı videolarda o çok hoşuma gitmişti ki ben oıynamayı sevmem ama oynak arkadaşalrım var düğünmde öyle bir şov istiyorlarmış onlar arkamda ben önde tepincekmişiz kiiiiii ben beceremiyorum

ailem ve sevgiliciğin ailesi çok sever halaydı davul zurna o yüzden mani olmucam kafalarına göre takılsınlar düğünde istemiyorum ama onlar sevinsinler ben nişanı istediğim gibi yapayımda düğün onların egemenliğinde geçebilir

canım nişan başlamadan önce yabancı bilindik slov tarz müzikler arka fonda olabilir pink martini amado mio tarzında şeyler mesela hatta pink martinin lili felan bunları dinle

sonra giriş ve pasta müziğin olucak dans müziği size özel olur

takı merasimi için arkada rahat slovlar geçiş olabilir çok güzel şarkılar var

takı ve yüzük merasimi bitincede başlasın eğlence der çoğu insan ondada insanalr halay felan isteyebilirler hayatım

ben o pist olayını yada oyun olayını nişan için henüz düşünmedm ama hep arka fonda çalıncak şarkıları bilmiyorum türkçe pop istememkle beraber sıradan şarkılar değilde ruhu okşayan hafif caz müzik olabilir

bide keman dinletisi çok istiyorum

hayallerim böyle ama oynama konusunu düşünemedim benim anniş oyun havası çok sever kıramam onu banada büyüklerede hitape tmeli çünkü benim dinlediğim müzikler arkadaşlarımı sıkıyor genelleme yaparsak diyelim 10 arkadaşım var sadece 3 ü benim sevdiğim şekilde country müzik seviyoru bende herkesin gönlünü yapmak istiyorum canım

slm herkese
şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum ailelerine geride kalan sevdiklerinede bol bol sabır...
sibelcim Allah senide sevdicegine sag salim biran önce kavuştursun inşallah

aynen canım caz düşünüyorum kız kardeşimin evde arşivi var seçicez bakalım bişiler :)) inşallah her şey çok güzel olur. tanışmada bi olay istemede bi olay nişanım inşallah sorunsuz geçer (

Pelimonatammm sağol kusum tesekkur ederimmm
ben de sevmem öle hiç sap gibi durmayı... kuzenimin nişanında gelmişti basıma aynısı dugununde olmaz baskası yapsın demiştim

Ben biliorm kesin düğünde de ihale bana kalcak kurabiyem hatta ve hatta kolonya bile tutabilirim arkadasımın kuzenleri bile daha arka planda kaldılar valla bnm kuzenm yapçak aynısını yolarım onu nişan falan dinlemem ama tabiiki yapmaz benim canlarımm bi dee damadımızz kızdırdı hafiften akşamm kızımızııı

nişan gününde insan kızdırılırmı yaa ayıp etmiş damat bey

ya kıyamam ben limonatama tabi buldular bol sekerli tatlı mı tatlı limonatayı bırakmazlar

ivit bgun gun gecmio aksam olsun sacını basını yolıyım askımın... öle yola yola sevmek istiyorum onu bugun napsam doyamam gibi cunku

ezgimm katılıyorumm saanaa cnm
boğucu bir gün ve pazartesi ayın başı sinir stres hepsi bende ! gün bitsede gitsem

dün hiç bitmesin istedim.sevdiceğimle öyle mutluyduk ki...çocuklar gibi çılgınca vakit geçirdik.viaportun içinde deli deli koştuk ordan oraya sonra marinaya geçtik falan.dolu dolu tüm gün beraberdik.öyle özlemişim ki huzurlu olmayı...sevdiceğimin yüzü aydınlanmıştı resmen.öyle bir rahatlık gelmiş ki anlatamam.uysal bir kediye dönmüştü.gözlerinin içi gülüyordu.ve o gülen gözlerle bana öyle aşık aşık öyle hayran hayran bakması yok mu...milyonlarca kez fethetti gönlümü..
dünden sonra bugünün sıkıcı gelmesi ve hiç geçmemesi pöff
kızlar son zamanlarda favori şarkım:
"Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun ne olur uyandırmaaaa" izel-bitmesin bu rüya

aynen öyle ezgicimm

ezgimm katılıyorumm saanaa cnm
boğucu bir gün ve pazartesi ayın başı sinir stres hepsi bende ! gün bitsede gitsem

bunalan gelincikler topiği olduk. sibelim Allah kolaylık versin canım

ben de sıkıldım bunaldım valla
gün sayarken geçmiyo hiç şu günler
bi an için unutmak istiyorum haziranda düğünüm olacağını
manyak gibi herşeyi ona yoruyom
atıyorum bişey aldık diyelim yiyecek, son kullanma tarihine bakarım direkt
şimdi aklıma hemen düğün gelio..mesela temmuz 2013 ya..aaa sevgilim bak biz 1 aylık evli olcaz diyorum

ne güldüm yaa :)))) aynen yaa katılıyorum...4 ay 27 gün kaldı (( cok var daha çoookkkkk.....
bu arada saat 6 olsa da cıksam bende....saçımı boyatmam lazım...ona bile üşeniyorum...bu aralar bıraktım kendimi ya hayırlısı

ahh kuzucum 4 ayları görmüşüsn daha ne olsunnnn
biz de görebilsek bu zamanları artık
gelinliğini aldın mı?
balayı yapçak mısınız (kışa denk geliyo gerçi ama yapılır yine tabii)
eksik nelerin var
anlat birazcık heyecanlanalım biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…