ahh kuzucum 4 ayları görmüşüsn daha ne olsunnnn
biz de görebilsek bu zamanları artık
gelinliğini aldın mı?
balayı yapçak mısınız (kışa denk geliyo gerçi ama yapılır yine tabii)
eksik nelerin var
anlat birazcık heyecanlanalım biz de
gelinliğimi almadım...yüzlerce model arasından 2 ye düştüm ama hala kararsızım...zaten nefret ediyorum bu kararsız halimden...bu ay baslıyorum arastırmaya...nerde diktirebilirim güzelce diye...balayı yapcaz rezervasyonu yaptırdık...Nevşehir-Avanos-Adanos Konuk Evi'nde.......kıs oldugu için orayı uygun gördük...belki 2 günde kayseriye kayaga gideriz...bilemiyorum onu karar vermedik daha...valla eksiklere gelince mobilya-halı ve perde ev tutulunca alınacak...mutfak ıvır zıvırları ve bi kaç sandık işi var eksigim...eksik bitiyo mu ki canım ya....offf offfff...neyseki tatlı heyecanlar bunlar
gerçekten de öyle canım, hepsini seve seve yapıyosundur
kışın evlenmeyi neden istediniz peki özel bi anlamı mı var tarihin?
genelde yaz tercih ediliyo ya o nedenle sordum
ya aslında bu yaz yapacaktık ama benim nişan zamanı babaannem vefat etiisonra nişanlımın aile sorunları olustu...ee bizde daha fazla beklemek istemiyoruz artık...kısın olsun bitsin dedik...bizde isterdik yaz dügünü olsun herşey gönlümüzce olsun ama hayırlısı buymus...ilk karar verdigimizde cok üzülüyodum ama alıstım simdi...subatta bi kıs dügününe katıldım...hava o kadar güzeldi ki...bende dua ediyorum artık yagmur yagmasın da soguga katlanırım
başın sağolsun canım
haklısın tabi niye taa öbür yaza kadar bekleyesiniz erken kavuşmak varken
hava da çoook güzel olur inşallah
dün hiç bitmesin istedim.sevdiceğimle öyle mutluyduk ki...çocuklar gibi çılgınca vakit geçirdik.viaportun içinde deli deli koştuk ordan orayasonra marinaya geçtik falan.dolu dolu tüm gün beraberdik.öyle özlemişim ki huzurlu olmayı...sevdiceğimin yüzü aydınlanmıştı resmen.öyle bir rahatlık gelmiş ki anlatamam.uysal bir kediye dönmüştü.gözlerinin içi gülüyordu.ve o gülen gözlerle bana öyle aşık aşık öyle hayran hayran bakması yok mu...milyonlarca kez fethetti gönlümü..
dünden sonra bugünün sıkıcı gelmesi ve hiç geçmemesi pöff
kızlar son zamanlarda favori şarkım:
"Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun ne olur uyandırmaaaa" izel-bitmesin bu rüya
Çok tatlısınız Nazlımmm.
nazlimuuuuu
seni de, brownilerinizi de, şeker hamurunu da yirimmm
nice 52525252525252 aylara kuzum
Offf canım browni istedi yaaa....:125:
Nice aylar fıstık nazlımmm .... :127:Enn kötü gününüz böle olsunnn...
yağmurcum. nasılsın? biraz daha iyi misin?
Yağmur bacımmm hoşgeldin... Bugünlerde en yapmaman gereken şeyi yapıyosun bilmem farkında mısın ?
Böyle şarkıları dinlemeyi sana yasaklıyorum.. Enn enn haraketli en hoppa şarkıları dinleyeceksin..
O hareketli şarkılarda bile hüzünleneceksin biliyorum ama böyle damardan girme be kuzum...
Bende yapardım aynısını demet akalın adımı duyduğun anda için sızlamadı mı diye şarkısı varya onu dinler dururdum..
Kendime zulm etmişim yaa....
Herşeyden önce genciz tamam mı? Hayat güzel, yaşamak herşeye rağmen mükemmel..
Böyle telkinler ver kendine...
Seni hak etmeyen bi insan için bu kadar üzülmeye ve üstelik ailenide üzmeye hakkın var mı sölye bakiyim...
Hadi kendini düşünmüyosun anneni üzmememk için topla kendini...
Lütfennnn kuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?