'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gelinliğimi almadım...yüzlerce model arasından 2 ye düştüm ama hala kararsızım...zaten nefret ediyorum bu kararsız halimden...bu ay baslıyorum arastırmaya...nerde diktirebilirim güzelce diye...balayı yapcaz rezervasyonu yaptırdık...Nevşehir-Avanos-Adanos Konuk Evi'nde.......kıs oldugu için orayı uygun gördük...belki 2 günde kayseriye kayaga gideriz...bilemiyorum onu karar vermedik daha...valla eksiklere gelince mobilya-halı ve perde ev tutulunca alınacak...mutfak ıvır zıvırları ve bi kaç sandık işi var eksigim...eksik bitiyo mu ki canım ya....offf offfff...neyseki tatlı heyecanlar bunlar

gerçekten de öyle canım, hepsini seve seve yapıyosundur
kışın evlenmeyi neden istediniz peki özel bi anlamı mı var tarihin?
genelde yaz tercih ediliyo ya o nedenle sordum

gerçekten de öyle canım, hepsini seve seve yapıyosundur
kışın evlenmeyi neden istediniz peki özel bi anlamı mı var tarihin?
genelde yaz tercih ediliyo ya o nedenle sordum

ya aslında bu yaz yapacaktık ama benim nişan zamanı babaannem vefat etii sonra nişanlımın aile sorunları olustu...ee bizde daha fazla beklemek istemiyoruz artık...kısın olsun bitsin dedik...bizde isterdik yaz dügünü olsun herşey gönlümüzce olsun ama hayırlısı buymus...ilk karar verdigimizde cok üzülüyodum ama alıstım simdi...subatta bi kıs dügününe katıldım...hava o kadar güzeldi ki...bende dua ediyorum artık yagmur yagmasın da soguga katlanırım

Son düzenleme:

başın sağolsun canım
haklısın tabi niye taa öbür yaza kadar bekleyesiniz erken kavuşmak varken
hava da çoook güzel olur inşallah

ahh ezgoootuuummmmmm aynen tum hıslerıme tercuman olmusssunnnn dün ne güzelldiiii fenerbahcede kahvaltı yaptık önceee onun tabagındakilerede salça oldum obur minnak olarak sonra parkta gezındıkkk bı banka oturduk cıkardım cantamdan brovnilerimizii üstünede koydumm kendı yaptıgım seker hamurundan kalpli 52 yazısını ay dönümümüzü kutladık aşk tazeledikk, el ele kol kolaa buguuunnnseeee sıkıcı sıkıcı büssürü yoğuunluuuukkkk dünnnn hıphızlı geçerken onsuz gunler neden geçmek bilmioo

görmeyen kızcelerım ıcın burayada ekliiimm fiysbuuhtaki bebeklerım gormustur zaten Aşkdönümümüzden kareler

Eklentiler

• $mnnk.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $mnnk2.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Offf canım browni istedi yaaa....:125:

Nice aylar fıstık nazlımmm .... :127:Enn kötü gününüz böle olsunnn...

bu şarkıyı o kadar severdim ki bugünlerde bana cuk oturmuş durumda dmii Allah ım sabır veer

Bu gün benim halim yaman
Derdim büyük başım duman
Sen bana sabır ver mevlam
Bu yaraya yok bu derman
Sen bana sabır ver mevlam
Gönül sevdi bilmez ferman

Nerden sevdim cana yetti
Yarim gitti ömür bitti

Rabbim bana bir dert vermiş
Derdin adı gönül yarası
Kapanmıyor sönmek bilmez
Yanar durur gönül yarası

Rabbim bana bir dert vermiş
Derdin adı gönül yarası
Kapanmıyor dinmek bilmez
Kanar durur gönül yarası

Son düzenleme:
Yağmur bacımmm hoşgeldin... Bugünlerde en yapmaman gereken şeyi yapıyosun bilmem farkında mısın ?

Böyle şarkıları dinlemeyi sana yasaklıyorum.. Enn enn haraketli en hoppa şarkıları dinleyeceksin..

O hareketli şarkılarda bile hüzünleneceksin biliyorum ama böyle damardan girme be kuzum...

Bende yapardım aynısını demet akalın adımı duyduğun anda için sızlamadı mı diye şarkısı varya onu dinler dururdum..

Kendime zulm etmişim yaa....

Herşeyden önce genciz tamam mı? Hayat güzel, yaşamak herşeye rağmen mükemmel..

Böyle telkinler ver kendine...

Seni hak etmeyen bi insan için bu kadar üzülmeye ve üstelik ailenide üzmeye hakkın var mı sölye bakiyim...

Hadi kendini düşünmüyosun anneni üzmememk için topla kendini...

Lütfennnn kuzummmmm

yağmurcum. nasılsın? biraz daha iyi misin?

Aslında hiç iyi değilim nurayım o kadar özlüyorum ki konuştuğumuz şeyler yaptıklarımız gözümün önünde birer şeriiitttt hiç ama hiç mi gitmez, gitmiyor! şuan yazarken bile boğazım düğümlendi yine yeni göz yaşımı sildim yine başladı bu yaş hiç mi bitmez,bitmiyooooor!Allah ım ben ne yaptım da bunu yaşadım öylesine güzeldi neden son dk.golünü yaşadım daha önceden çok önceden bitseydi ya sevmediğim zaman alışmadan hiç kolay değil iyi olmak,unutmak,sildim demek unuttum demek,aklıma gelmiyor demek evet çok özlüyorum çıldırıyorum kokusunu biraz da olsa sıcacık sarılışına ayy nebiliyim yaa hıçkırıyorum odada şimdi ama ne faydaaa hiç! ama olsun özlesemde Allaha havale ettim onu ve ailesini yaşadıklarımı anlatamıyorum ilaçlar fayda etmiyoooorr biri sanki boğazımı sıkıyorrr hep anneme diyorum biri çıkıcak ve bu rüyaydı yada şakaydı dicek diyorummmm ama değil bunu da biliyorum

Hiç öyle deme yağmurum neleri neleri unutmadık ki şu hayatta... Geçmez dediğimiz nice günler bırakmışızdır arkamızda...

Bu bi imtihan dünyasıysa... evet buda işte senin imtihanın...

O gözyaşlarında enn yakın zamanda yerini gülücüklere bıraksın inşALLAH...

bacım hoşbuldum
yok şarkıyı dinlemedim aklıma geldi gideli 17 gün be ben mırıldanmalarına bile dayanamıyorum wc ye gidip ağlıyorum film dizi bişey izleyemiyorum odamda öylece yatıyorum ilaç vakitlerinde annem veriyor daha iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor annemi ananemi üzmemek için ama olmuyor anlıyorlar kasma kendini acını yaşa diyorlar bilmiyorum annem demin cumartesi seni doktora götürcem iyi değilsin seni yatırmalarınımı istiyorsun kızım ben sensiz ne yaparım diyor yatmak mıı iyiym dedim faarkındayım herşeyin desemde arada söylediklerimden korkuyormuş işten çıkıcam seni götürüp getricem korkuyorum dedi korkma kendimdeyim diyorum ama iştee ne yapıyım ki ben mi istedim böle olıyım herkes diyorki tuzsuz peynir gibisin ki ben ne kadar neşeli hayat dolu biriydim yazıklar olsunn yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…