Hiç öyle deme yağmurum neleri neleri unutmadık ki şu hayatta... Geçmez dediğimiz nice günler bırakmışızdır arkamızda...
Bu bi imtihan dünyasıysa... evet buda işte senin imtihanın...
O gözyaşlarında enn yakın zamanda yerini gülücüklere bıraksın inşALLAH...
bacım hoşbuldum
yok şarkıyı dinlemedim aklıma geldi gideli 17 gün be ben mırıldanmalarına bile dayanamıyorum wc ye gidip ağlıyorum film dizi bişey izleyemiyorum odamda öylece yatıyorum ilaç vakitlerinde annem veriyor daha iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor annemi ananemi üzmemek için ama olmuyor anlıyorlar kasma kendini acını yaşa diyorlar bilmiyorum annem demin cumartesi seni doktora götürcem iyi değilsin seni yatırmalarınımı istiyorsun kızım ben sensiz ne yaparım diyor yatmak mıı iyiym dedim faarkındayım herşeyin desemde arada söylediklerimden korkuyormuş işten çıkıcam seni götürüp getricem korkuyorum dedi korkma kendimdeyim diyorum ama iştee ne yapıyım ki ben mi istedim böle olıyım herkes diyorki tuzsuz peynir gibisin ki ben ne kadar neşeli hayat dolu biriydim yazıklar olsunn yaaaaaa
Aslında hiç iyi değilim nurayım o kadar özlüyorum ki konuştuğumuz şeyler yaptıklarımız gözümün önünde birer şeriiitttt hiç ama hiç mi gitmez, gitmiyor!şuan yazarken bile boğazım düğümlendi yine yeni göz yaşımı sildim yine başladı bu yaş hiç mi bitmez,bitmiyooooor!Allah ım ben ne yaptım da bunu yaşadım öylesine güzeldi neden son dk.golünü yaşadım daha önceden çok önceden bitseydi ya sevmediğim zaman alışmadan hiç kolay değil iyi olmak,unutmak,sildim demek unuttum demek,aklıma gelmiyor demek evet çok özlüyorum çıldırıyorum kokusunu biraz da olsa sıcacık sarılışına ayy nebiliyim yaa hıçkırıyorum odada şimdi ama ne faydaaa hiç! ama olsun özlesemde Allaha havale ettim onu ve ailesini yaşadıklarımı anlatamıyorum ilaçlar fayda etmiyoooorr biri sanki boğazımı sıkıyorrr hep anneme diyorum biri çıkıcak ve bu rüyaydı yada şakaydı dicek diyorummmm ama değil bunu da biliyorum
anlıyorum canım.
yer yer hak veriyorum sana, insan o kadar şey paylaştığı insanı bir anda silip atamaz kalbinden. yeri geliyo bi eşyamızı kaybettiğimizde günlerce arıyoruz, üzülüyoruz. kolay değil.
ama
senin çok mantıklı düşünmen lazım.
ayrılmasaydınız, o şartlarda kabul edecek miydi ailen? verecek miydi seni?
sen her türlü şeye göz yumup, ailene rest çekip evlendiğini farzet, o zamanda ilerde bişeye azıcık sesini çıkarsan, 'sus bakalım bile bile geldin istedin bizi' demeyecekler miydi?
yağmurcum, ortada hiç bişey yokken ayrılmış değilsiniz siz.. o sana sarılışıyla, kokusuyla değil; adam gibi dimdik durup sevgisine sahip çıkmayışıyla hatırlatmalı kendini. çünkü gerçekte tam bu.
cenneti düşünüp mutluluğa yürümek varken, cehennemi düşünüp ızdırap çekmek niye canım benim?
2016 ya vermiceklerdi eminim ama annem benim bu halimi gördüğü ilk gün karşımıza AİLE olup gelselerdi 2014e kadar nişanlı durmanıza babanı ikna ederdik dedi ama Lutfedipte karşımıza çıkamadı korkaklar rezil olcaklarını dile getirmişler hep benimkinee yazıklar olsun rezil olsunlar şimdibenim o annem herşeyi aslında istemeye istemeye onu kabullendi sevdi ailesinden çok annem ona destek oldu amaaa onlar olamadılar ÖNCE ALLAH IM AİLESİNİN HAKKINDAN GELSİN SONRA ONUN YANLARINA KALMASIN BETER OLSUNLAR BENİM KALBİM ÇOK ACIYOR AİLEMİNDE
öncelikle ettiğin duanın yarısı döner seni bulur diye biliyorum. aman canım allaha havale et o herkese hak ettiğini verecektir. boşver sen işin o kısmını.
sen onlara ailenin asla kabullenmeyeceğini söyledin 2014 için. onlarda bu sebeple utanmış çekinmişler heralde. 2016 diyorlardı bide ondan vaz geçmişler 2014 demişler, bence aile durumu kötüyse de beklenirdi sevdiğin için. 2013 kışında gelirlerdi tanışmaya istemeye. 1 sene sonrada evlenirdiniz. bunları bu şekilde konuştuğunuz halde mi ayrıldı?
ben 2014 diye yanlış görmüşüm canım düzeltiyorum mesajımı.
şöyle diyeyim en iyisi, annenlerin ikna olacağını bildiği halde mi ayrıld senden?
yağmurcum merhaba
üzülme demicem çünkü üzüleceksin..üzülmen gerekiyo belki de bu acının günden güne yok olup gitmesi için
dilerim çok uzun sürmez sadece
geri dönüp baktığında değmeyen biri için boşuna yıpratmışım kendimi dediğin günler çabucak gelir inşallah
ÖZGEEMM,kolum kanadım kırıldı kalkamıyoruuummmm
seni anlıyorum insan aşk acısı çekerken ölecekmiş gibi hissediyo ama sen de biliyosun geçiyo be canım
daha önce de yaşamıştım diyorsun üstelik
ben kendimi öyle telkin ederdim hep..şuan çok canım yanıyo biliyorum ama sonsuza kadar sürmeyecek..geçecek
geçti bitti üstünden ne zamanlar geçti ve ben bu hayatta olup olabileceğim en doğru insanla oldum
senin de öyle olacak inan
yagmur yaklasık 1 senedır zaten ılıskınız sallantıdaydı sızın duzgun gıden bısı yoktu.. Bu ılıskıde tek suclu erkek arkadasında deıldı sende ona yeterı kadar destek olmadın onu cesaretlendırmedın beddua etmeden once bence bunlarıda dusunmelısın her cozumune sende sorunla cevap verdın.. sımdı bekletırlerdı dıyosun ama bi tektaş için bile ikna olmadınkı vazgectım dedıgın zaman bıle genede ıstıyo ınsan dedın. karsılıklı fedakarlıgınız yoktu ve artık saygısızlıga kadar gitmişti sonu. bıtmesı daha hayırlımıdır degılmıdır bılemem ama devam etmesi bence dahada kotu bı sona goturucektı sızı..
sağol nazlı seninle zaten hep konuşmuştuk düşüncelerini biliyorum evet ama Allah biliyor kimin ne çok fedakarlık yaptığını ben yapmadıysam oda bana etsin bu kadar diyorum bide onla aramızda konuştuklarımız var kimsenin bilmediği ve bilemeyeceği işte ona ama neyse kim haksızsa rabbim gördü zaten ama işte yinede ben kenara geçip öle diyemiyorum yaaşadıklarımzı ben blliyoru beter gitseydi nie bukadar geberiyimki demekki bişiler varmış görünmeyen bilinmeyen nazlıcım 2li arasında
YİNEDE HERGÜN YANIMDA MSJLA OLDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
muhakkak vardır ama bızde ancak senın bıze anlattıgın kadarını bılebılırız. Ben beddua etmene kızıyoruumm dini bütün bi insansın bildiğim kadarıyla ne kadar canın yanarsa yansın beddua etme bu değil sana hiçbi insanoğluna yakışmaz. Allah'a havale et sabır için dua et elden gelen hiçbişey yok malesef böle durumlarda.. Acını tabiki yasıcaksın kolay bi durum degıl ıyı gıtmese bıle alıskanlıgıda olan bı ılıskı sonucta 3 sene herseyınde o vardı ama senın bıde 3 sene öncen vardı.. Gene o zamana dönüceksin ama sende bunun için çabala uğraş, emeksiz hiçbişey olmuyo işte iyi olmak mutlu olmak içinde emek vermek lazım..
Canım merhaba, daha önceki probleminiz neydi bilmiorum ama bu konuşma bile yeterli bence bitirmek için.. Laubaliliği de geçmiş çünkübu arada herkese ii akşamlar.. nasılsınız arkadaşlar?inşallah herkesin keyfi yerindedir.. ben bi kaç gün önce sevgilimle ilgili birşeyler paylaşıp yardımcı olmanızı istemiştim sağolsun bi çok kişi fikrini söyledii bende son bi şans vererek konuşma yaptım erkek arkadaşımla ama şuan öyle bi yerden patlak verdikki bu sefer çıkmaza girdim ve bitirdim... eğer benide dinleyip bi fikir verirseniz sevinirim.. benim çok samimi bi kız arkadaşım aynı zamanda sevgiliminde arkadaşı facete.. dün kızın morali bozuk olduğu için bunlar benim gıcık sevgilimle msjlaşmışlar facete.. benim salak oğlan :S kızı teselli etcem diye ağzının ayarı gevsemiş ve laubali bi şekilde muhabbet etmiş.. geçen sohbetten alıntıları paylaşayım '' oo güzel laz kızıda faceteymiş(arkadaş laz olduğu için) , işte canım benim üzülme yok sen benim için önemlisin eğer kendini kötü hissediyosan yardımcı olayım geleyim oturalım benim kız arkadaşta kötüyüm böyle beni görme muhabbeti yapınca aynen şu cümle kurulmuş '' SEN HER HALİNLE BANA İYİ GÖRÜNÜRSÜN'' ya bundan daha gevşek bi konuşma olabilir mi yoksa ben mi art niyetliyim.. Allah rızası için bişi söyleyin
Kıymetcim neler oluyor canım? Sakin ol bi hava al istersen :26:merhaba kızlar,
herşey bitebilir, bütün hayaller herşey.. dünyam başıma yıkıldı.. anlatmaya dilim varmıyor çok kötüyüm çookk.
Canım merhaba, daha önceki probleminiz neydi bilmiorum ama bu konuşma bile yeterli bence bitirmek için.. Laubaliliği de geçmiş çünkü..
bende öle düşündüm ne kadar yakın olduğunu bilrsen bil bu kadarı fazla hazmedemedim.. birde beyfendiden face şifresini isteyince vermedi inatla hatta bunu beni kaybetmek pahasına yaptı ve aynen şöyle dedi '' cehennemin dibine kadar yolun var git oraya '' ya insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu laf konuşulmaz.. yağ gibi üste çıktı:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?