'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım merhaba, daha önceki probleminiz neydi bilmiorum ama bu konuşma bile yeterli bence bitirmek için.. Laubaliliği de geçmiş çünkü

Kıymetcim neler oluyor canım? Sakin ol bi hava al istersen :26:

off yani offff ! Pelinim Allah kahretsin ya mutluluk haram mıdır nedir anlamadım. Onur'un arkadaşı bizim ayrılmamıza neden olacak nerdeyse.. şuan bitirecek gerekçelerim var ya, 3günde bittim ya ne uyku ne bişey. dün gece de tatsızlık çıktı. Onur beni seviyor ama nasıl davranacağını hala bilemiyor galiba. ama sebep hep Emre olacak uçkur düşkünü. ebn napıcam ya, biz böyle değildik. sesimizi yükseltmişliğimiz yoktur, 10dakka sürmez tartışmamız şimdi anlaşmazlıklar aldı yürüdü.

Hayır canım, söz konusu senin arkadaşınsa mesafesini bilmeli.. erkek arkadasın kaç yaşında bilemiyorum ama sen sanırım 27 yaşındasın gerekeni yapmışsın zaten. eminim sana hakettiğin değeri verecek birini bulucaksındır ama o bu kafayla biraz zoooor!

Son düzenleme:

niye bu kafayla zor :S

Öyle düşünme canım mutluluk herkesin hakkı... Farkındayım 3 gündür kötüsün tatlım bu tatile gitmesini hiç istemiyordun zaten Akşam yazdıklarını okudum da canım Alaçatı da o kadar bar var mıymış bana hep sakin telaşsız bi yer gibi görünürdü fotograflarından olsa gerek
Umarım sorununuz hallolmuştur..

annem de köye gitti pazar günü, olsaydı keşke ya çok ihtiyacım var. evlenmicem ben, bu şekilde evlenmem. iyi ki bu yıl isteme bilmem ne yapalım dediğinde kabul etmemişim. hep mi haklı çıkmak zorundayım. aklıma gelen başıma geliyor. neyden şüphelensem hislerim beni yöneltse gerçek çıkıyor.

Sevgilisinin her arkadaşına bu şekilde konuşursa... kusura bakma ama canım kimse saf değil yani ben adamın dunyasını başına yıkarım

canım bende o lafı bana diyosun sandım şaşırdım :) orası öle bulsun kendine istediği gibi irini bakalım benim yerimi dolduracak mı

arkadaşım sana ne oldu ??

Sorun ne bilmiyorum ama umarım kısa sürede halledersiniz canım.

canım bende o lafı bana diyosun sandım şaşırdım :) orası öle bulsun kendine istediği gibi irini bakalım benim yerimi dolduracak mı

Hayır canım :)

aslında yer doldurmaktan cok bu biraz kişilik, karakter meselesi.. erkek arkadasın henüz kimliğini tam bulamamış eğer öyle olsa ne sana o lafı eder ne de arkadasına oyle vıcık vıcık cumleler kurardı... Hakkında hayırlısı olsun tatlımm ama fikrimi soracak olursan bu kişiden hayır gelmez.

Kızlar çıkıyorum..

biraz kitap okur, uyurum. Sıkmayın tatlı canınızı, unutmayın kimse sizden kıymetli değil. İyi geceler bebeklerim

Emre olacak gerizekalı Onur'un foursquare den arkadaş olduğu biriyle barda tanışmış ! hemde işin içinde Onur da var. benim en nefret ettiğim şeyler. anlatmaya utanıyorum ya. ve twitterdan kızla takipleştiler. Emre twitter ı aktif kullanmıyor ondan beni takip etti dedi. Onur 3 gündür akşam gittiği yerleri bildirim yapıyor. kız da 3 gecedir aynı yerlerde ! bende nasıl yani dedim tanımıyorum dedi beni takip ettiğinden ettim dedi. şimdi az önce farkettim 3gece aynı yerde olduklarını, nasıl oluyor sen tanımıyorsun ve tanışmadın dimi dedim, tanıştık Emre'yle beraber olabilirler dedi. hatta şimdi buluşacaklardı dedi. kız da dönmüş istanbula. bana neden söylemedin dedim belli bişey yoktu ki, sen yanlış anlarsın kızarsın biliyorum ondan söylemedim dedi. ee ben ne düşiniyim ya. aurıca kız ne twitterda ne foursquare de Emrenin arkadaşı değil. ben ne düşünseydim. deminden beri konuşuyoruz. bana yalvarmıyor inan diye. şuan kişiliğine laf etmişim gibi alınıyor birde. açıkladım herşeyi bana güvenmiyorsun diye beni suçluyor. ki bu bana daha ahlaklı geldi. eğer yalvarsaydı kaybetme korkusuyla, gerçekten aldattığını düşünürdüm. bende açık olsaydın biz birbirimizin en yakını değil miyiz, bana başından söylesen ne olurdu zaten gizlediğinden şüphe çekiyorsun dedim. haklıyım ben yaa. aldatsam gelip söylerdim dedi. haklıyım ben ya çok haklıyım. şu anlattıklarımı başkası yazsa bi dakka durma ayrıl derdim.

arkadaşım sana ne oldu ??

yukarda yazdıklarımm

Son düzenleme:

Canım twitter'mış, foursquare'mış inan hiç anlamıyorum. Galiba teknoloji özürlüyüm bu konuda.. Onur'un tatili bitse de gelse sende bi rahat etsen... Ama sana açık konuşucam Emre denen arkadaş çevrenizde olduğu sürece senin kafanda hep soru işareti olacak ve sen hep bişeylerden mutsuz olucaksın canım. Ya bazı şeyleri görmezden gelmelisin ya da onur'la ciddi bi şekilde konuşmalısınn.

Günaydınn canlarıımmmmm Çok soğuk yaaaa "giycek hiçbi şeyim yok" mevsimi açıldı tabi

Son düzenleme:
Günaydın...

Benimde giyecek hiç bişeyim yok.. Her hafta sonu alışverişe niyetleniyorum en azından bi parça bişey alayım diye yok ama bi türlü alamadım..

Sabah ne giycem derdi mahfediyoo beni...

günaydın kızlar
kıymetlim ne desem bilemedim..üstünüzde kara bulutlar dolaşıyo kaç gündür ve gitmiyolar bi türlü
ama seni anlıyorum ve hak veriyorum
ben de hayatta gelemezdim o işlere..madem emre o kıza yazmak istiyo tek başına hallettsin ne yapacaksa
onurun buna dahil olmaması gerekirdi
benimki yapsa ben de kıyametleri koparırdım senin gibi..
ayrıca pelinime katılıyorum..şu emre ya hayatınızdan çıkacak (ki o da çok imkansız çok eski arkadaşlarmış )
ya da artık ben yerleşik hayat istiyorum diyerek ciddi bi ilişkiye başlayacak

günaydın gelincikler

kıymetcim valla ben de katılıyorum kızlara... oyle arkadasların insana hayrı değil serri oluyo malesef bir de su sosyal medya muhabbetlerini zaten hiç sevmem nefret eder ifrit olurum hepsine

o yuzden benim tepkm cok daha bile sert olabilirdi...

günaydınnn minnoşlarrr

nazlimoooo nice 52 yıllara çok tatlısınız çooookkk

kıymetcim sonuna kadar dibine kadar haklısın. hatta bana göre tepkin az bile olmuş. şahsen ne ben onuru tatile gönderirim ne de onur tatile gitmek isterdi.hele ki yanında böyle bir arkadaşı varken.. bir de böyle yer bildirimleri filan gizlemesi büyük düşüncesizlik. senin enişte geldiğinde çek karşına konuş. sen onun eşi olacaksan zaten o şekilde bir arkadaştan arınması gerek.işse iş okey ama en azından özel hayatında uzak durabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…