Canım merhaba, daha önceki probleminiz neydi bilmiorum ama bu konuşma bile yeterli bence bitirmek için.. Laubaliliği de geçmiş çünkü
Kıymetcim neler oluyor canım? Sakin ol bi hava al istersen :26:
bende öle düşündüm ne kadar yakın olduğunu bilrsen bil bu kadarı fazla hazmedemedim.. birde beyfendiden face şifresini isteyince vermedi inatla hatta bunu beni kaybetmek pahasına yaptı ve aynen şöyle dedi '' cehennemin dibine kadar yolun var git oraya '' ya insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu laf konuşulmaz.. yağ gibi üste çıktı:S
Hayır canım, söz konusu senin arkadaşınsa mesafesini bilmeli.. erkek arkadasın kaç yaşında bilemiyorum ama sen sanırım 27 yaşındasın gerekeni yapmışsın zaten. eminim sana hakettiğin değeri verecek birini bulucaksındır ama o bu kafayla biraz zoooor!
off yani offff ! Pelinim Allah kahretsin ya mutluluk haram mıdır nedir anlamadım. Onur'un arkadaşı bizim ayrılmamıza neden olacak nerdeyse.. şuan bitirecek gerekçelerim var ya, 3günde bittim ya ne uyku ne bişey. dün gece de tatsızlık çıktı. Onur beni seviyor ama nasıl davranacağını hala bilemiyor galiba. ama sebep hep Emre olacak uçkur düşkünü. ebn napıcam ya, biz böyle değildik. sesimizi yükseltmişliğimiz yoktur, 10dakka sürmez tartışmamız şimdi anlaşmazlıklar aldı yürüdü.
niye bu kafayla zor :S
Sevgilisinin her arkadaşına bu şekilde konuşursa... kusura bakma ama canım kimse saf değil yani ben adamın dunyasını başına yıkarım
annem de köye gitti pazar günü, olsaydı keşke ya çok ihtiyacım var. evlenmicem ben, bu şekilde evlenmem. iyi ki bu yıl isteme bilmem ne yapalım dediğinde kabul etmemişim. hep mi haklı çıkmak zorundayım. aklıma gelen başıma geliyor. neyden şüphelensem hislerim beni yöneltse gerçek çıkıyor.
annem de köye gitti pazar günü, olsaydı keşke ya çok ihtiyacım var. evlenmicem ben, bu şekilde evlenmem. iyi ki bu yıl isteme bilmem ne yapalım dediğinde kabul etmemişim. hep mi haklı çıkmak zorundayım. aklıma gelen başıma geliyor. neyden şüphelensem hislerim beni yöneltse gerçek çıkıyor.
canım bende o lafı bana diyosun sandım şaşırdım :) orası öle bulsun kendine istediği gibi irini bakalım benim yerimi dolduracak mı
Öyle düşünme canım mutluluk herkesin hakkı... Farkındayım 3 gündür kötüsün tatlım bu tatile gitmesini hiç istemiyordun zatenAkşam yazdıklarını okudum da canım Alaçatı da o kadar bar var mıymış bana hep sakin telaşsız bi yer gibi görünürdü fotograflarından olsa gerek
Umarım sorununuz hallolmuştur..
arkadaşım sana ne oldu ??
Emre olacak gerizekalı Onur'un foursquare den arkadaş olduğu biriyle barda tanışmış ! hemde işin içinde Onur da var. benim en nefret ettiğim şeyler. anlatmaya utanıyorum ya. ve twitterdan kızla takipleştiler. Emre twitter ı aktif kullanmıyor ondan beni takip etti dedi. Onur 3 gündür akşam gittiği yerleri bildirim yapıyor. kız da 3 gecedir aynı yerlerde ! bende nasıl yani dedim tanımıyorum dedi beni takip ettiğinden ettim dedi. şimdi az önce farkettim 3gece aynı yerde olduklarını, nasıl oluyor sen tanımıyorsun ve tanışmadın dimi dedim, tanıştık Emre'yle beraber olabilirler dedi. hatta şimdi buluşacaklardı dedi. kız da dönmüş istanbula. bana neden söylemedin dedim belli bişey yoktu ki, sen yanlış anlarsın kızarsın biliyorum ondan söylemedim dedi. ee ben ne düşiniyim ya. aurıca kız ne twitterda ne foursquare de Emrenin arkadaşı değil. ben ne düşünseydim. deminden beri konuşuyoruz. bana yalvarmıyor inan diye. şuan kişiliğine laf etmişim gibi alınıyor birde. açıkladım herşeyi bana güvenmiyorsun diye beni suçluyor. ki bu bana daha ahlaklı geldi. eğer yalvarsaydı kaybetme korkusuyla, gerçekten aldattığını düşünürdüm. bende açık olsaydın biz birbirimizin en yakını değil miyiz, bana başından söylesen ne olurdu zaten gizlediğinden şüphe çekiyorsun dedim. haklıyım ben yaa. aldatsam gelip söylerdim dedi. haklıyım ben ya çok haklıyım. şu anlattıklarımı başkası yazsa bi dakka durma ayrıl derdim.
yukarda yazdıklarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?