- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Nee bi tane daha mı çağla var burda.. hani kimmmm:26:
günaydın burcucummmmm
günaydın çağlacım... (çok tuhaf oluyo böle de) iyiyiz sen nasılsın
Nee bi tane daha mı çağla var burda.. hani kimmmm:26:
Hayatsultan merhabalar...diğer çağlanız da benim
günaydın Çağlacım...iyiyim bende...basladık bakalım güne sinir bi şekilde....dün aksam hastaneyi aradım randevu aldım nörolojiden...olmayan dr a randevu vermişler...sinirlerim bozuldu...neyseki tanıdık vardı ögleden snra 3 e aldım randevuyu..hehe :))
Evet seninle tanışmamıştık dimi?
Merhaba Canım Kübra bende.. memnun oldum..
hayırdır canım gecmiş olsun ciddi bişey değildir umarım :26:
ya boynum ağrıyo kuzum..küçük bi şişlik var derinin altında.bi seneden fazla oldu...artık gece uyuyamıyorum agrıdan...omzuma ve sırtıma vuruyo agrısı...boyun fıtıgı falan olmasın dediler...korktum bende...bi gösterym dedim
ya boynum ağrıyo kuzum..küçük bi şişlik var derinin altında.bi seneden fazla oldu...artık gece uyuyamıyorum agrıdan...omzuma ve sırtıma vuruyo agrısı...boyun fıtıgı falan olmasın dediler...korktum bende...bi gösterym dedim
bu arada komşucummm dün havuza uğrayamadım bugün uğriiicimmm :)
geçmiş olsun çağlacım umarım önemli bir şey yoktur.. ben de burcu bu arada memnun oldummm :) ilk gelinciğimiz de sensin. ne güzel erkenden kavuşcaksınnn :)
bu arada komşucummm dün havuza uğrayamadım bugün uğriiicimmm :)
Teşekkür ederim Çağlam...umarım nişanlındaki de önemli bişey değildir...dün akşam nişanlıma dr a gidicem dedim...nereye dedi....ruh sağlığı hastanesine dedim...(nöroloji demeye kalmadan) asıl gitmem gereken yere gidiyomusum sonundaiyi bi trip yedi ama benden...saka yaptım da falan da filan da...uyuz oluyorum bogasım geliyo bazen
günaydın gelin çiçeklerim
ilk gelinciğimiz çağla memnun oldum bende ezgiayrıca geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz.
bende bugün magnezyum içmeye başladım kızlar. 2 gün öncede çinko içmeye başladım.sağlıklı bi gelincik oliciim.birer kutu içeyim bakalım mineral ihtiyacımı karşılıyım.çinko saç ve tırnaklar için birebir kızlar aklınızda bulunsun.magnezyumda herşeye faydası olduğu gibi regl sancısında da etkiliymiş.şu ağrıdan kurtulmak için denemediğim yol kalmadı yaa.
ya sanki size bişey diyecektim ama unuttum :44: neyse aklıma gelince söylerim.
buarada kıymetcimm haklısın diyorum ve kızlara katılıyorum canım sanırım hepimiz aynı düşünüyoruz
çağlalarrrrr ikinize de merhaba
ilk gelincik çağla çok geçmiş olsun canım ihmal etme bence de git mutlaka
burcum, kübram günaydın sizlere deee
bütün sevgilicikler aynı galiba..benimki de beni fıtık etmeye bayılır
sürekli taklidimi yapıyo, konuşmamla dalga geçiyo ben de onu pataklıyorum bi güzel çağla gibi
özgemmm günaydınnn benimki de benim taklidimi çok yapar hele nasıl araba kullandığımı bi taklit ediyor üff akıllara zarar :))) pataklayıveriyorum hemen dişi herkül diyoçağlalarrrrr ikinize de merhaba
ilk gelincik çağla çok geçmiş olsun canım ihmal etme bence de git mutlaka
burcum, kübram günaydın sizlere deee
bütün sevgilicikler aynı galiba..benimki de beni fıtık etmeye bayılır
sürekli taklidimi yapıyo, konuşmamla dalga geçiyo ben de onu pataklıyorum bi güzel çağla gibi
oturma alanı var ki bebeğimmm hem tutar böörtlenin seni düşmezsinnngeçmiş olsun canım benim nişanlımda da var o, git doktora diorum gitmio boyun duzlesmesi var onda ona baglıyo
ciddi bişey değildir umarım
bekliorum haberlerini komsucummdün arkadasa söledim böle böle dusundum diye de fikri cok tuttu ama yüksek yüksek tepelere diye etrafında dönerken havuza düşmeyelim sonra dedi
ezgcim bende saç topiğinde turp maskesi okudum kızlar çok övmüşler nişan bitsin yapmaya başlıcam çok hızlı uzatıyormuş saçı düğüne kadar uzasın saçlar rapunzel olalımgünaydın gelin çiçeklerim
ilk gelinciğimiz çağla memnun oldum bende ezgiayrıca geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz.
bende bugün magnezyum içmeye başladım kızlar. 2 gün öncede çinko içmeye başladım.sağlıklı bi gelincik oliciim.birer kutu içeyim bakalım mineral ihtiyacımı karşılıyım.çinko saç ve tırnaklar için birebir kızlar aklınızda bulunsun.magnezyumda herşeye faydası olduğu gibi regl sancısında da etkiliymiş.şu ağrıdan kurtulmak için denemediğim yol kalmadı yaa.
ya sanki size bişey diyecektim ama unuttum :44: neyse aklıma gelince söylerim.
buarada kıymetcimm haklısın diyorum ve kızlara katılıyorum canım sanırım hepimiz aynı düşünüyoruz
kuzucummmm hoşgeldinnnn
doktor kontrolünde mi içiyosun yoksa direkt eczaneye gidip mi aldın
ben de içsem iyi olur sanki saçlarım çok dökülüyo çünkü
özgemmm günaydınnn benimki de benim taklidimi çok yapar hele nasıl araba kullandığımı bi taklit ediyor üff akıllara zarar :))) pataklayıveriyorum hemen dişi herkül diyo
oturma alanı var ki bebeğimmm hem tutar böörtlenin seni düşmezsinnn
ezgcim bende saç topiğinde turp maskesi okudum kızlar çok övmüşler nişan bitsin yapmaya başlıcam çok hızlı uzatıyormuş saçı düğüne kadar uzasın saçlar rapunzel olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?