bu turp kürü de ilk 1 2 denemede döküyormuş , yumuşacık yapıyormuş. ama turptan çok memnunlarmış cnm mutlaka düzenli kullanıcam onu.buucum ona bakmadım hiç du bakıyım.sinameki kürünüde çok övmüşler denemeyi düşünüyorum saç döküyomuş sanırım ilk başta:44:
hahaha ayyy yerim siziiii yerimmmmmmmmmmezgitt ve özgott merhabalar efenimm
böörtlen beni tutar sa davetlileri bilmem kuzummmmböörtlen varken ben korkmuyorum zaten cok vardır tam dusecekken beni tutmuslugu... o kadar sakar bi nişanlısı var ki yolda bile yürüyemiyo adam alıstı artık...
tek koluyla mudahele edebiliyo zaten, hele bikeresinde tam yeri öpecekken hiç istifini bozmadan hop diye düzeltip eski halime getirmişti... hala söler onuben cidden supermanim kızım sen daha dalganı gec diye
günaydın gelin çiçeklerim
ilk gelinciğimiz çağla memnun oldum bende ezgiayrıca geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz.
bende bugün magnezyum içmeye başladım kızlar. 2 gün öncede çinko içmeye başladım.sağlıklı bi gelincik oliciim.birer kutu içeyim bakalım mineral ihtiyacımı karşılıyım.çinko saç ve tırnaklar için birebir kızlar aklınızda bulunsun.magnezyumda herşeye faydası olduğu gibi regl sancısında da etkiliymiş.şu ağrıdan kurtulmak için denemediğim yol kalmadı yaa.
ya sanki size bişey diyecektim ama unuttum :44: neyse aklıma gelince söylerim.
buarada kıymetcimm haklısın diyorum ve kızlara katılıyorum canım sanırım hepimiz aynı düşünüyoruz
çağlalarrrrr ikinize de merhaba
ilk gelincik çağla çok geçmiş olsun canım ihmal etme bence de git mutlaka
burcum, kübram günaydın sizlere deee
bütün sevgilicikler aynı galiba..benimki de beni fıtık etmeye bayılır
sürekli taklidimi yapıyo, konuşmamla dalga geçiyo ben de onu pataklıyorum bi güzel çağla gibi
özgemmm günaydınnn benimki de benim taklidimi çok yapar hele nasıl araba kullandığımı bi taklit ediyor üff akıllara zarar :))) pataklayıveriyorum hemen dişi herkül diyo
oturma alanı var ki bebeğimmm hem tutar böörtlenin seni düşmezsinnn
ezgcim bende saç topiğinde turp maskesi okudum kızlar çok övmüşler nişan bitsin yapmaya başlıcam çok hızlı uzatıyormuş saçı düğüne kadar uzasın saçlar rapunzel olalım
bir önceki mesajımdaki lafımı geri alıyorum özgecanımşaka bapmıştım zaten
yıllar öncesinde doktorda vermişti kuzum çinkoyu.ama bu sefer kendim aldım.daha doğrusu evde vardı annem getirmişti.zaten öyle uzun soluklu içilecek şeyler değil kuzum.şurupsa bi şişe bitene kadar hapsa bir kutu falan.tabi çok eksikliği varsa vücudunun doktor önerir fazlasını.yinede yanlış yönlendirmiyim canım ya istersen doktorada bi danış
aLLeGRia merhaba..hosgeldin canım...ögleden sonra gidicem bakalım...saat 3 te randevum...hayırlısı...
çağlot sanada
hoşgeldin gülüüünnn
burcucum bunu haftada kaç defa yapmak gerekiyormuş?
burcummmm ben o kürü yaptım bi süre ama sonra bi ara turp bulamadım falan bıraktım
gerçekten dökülmesini önlemişti ve uzatmıştı sanki
yeniden başlayayım ben de sizinle o zamann
ozaman turplar çıkmaya başlasın bizde hep beraber başlayalım kuzucuklar.daha iyi motive oluruz hem
iyiyim gülinim sen nasılsınn
hoşgeldin gülincim
İyiyim Ezgimmm 8 dk sonra sevdicekle yemekte buluşucaz saat sayıyorum
Hoşbulduk Çağlammmm nasılsınn kaymaklı dondurmam
Ben evlenmek falan istmiyorum
iyiyim kusummm 8 saat sonra buluscaz biz de ben daha saymaya baslamadım o yuzden
senin de iyi olmana cok sevindim oh ne guzellll öğle arası aşk molası
hafta 2 ya da 3 kez yapmak gerekiyormuş canımm. evet bende turp bulamıyorum bu ara.bulabilirseniz dışı siyah turp var ondan yapmak lazımmış saçımızı da ölçelim öyle yapalımmm :) ama ben en yakın pazar günü başlayabilirim nişana kadar evi kokutmak istemiyorum
gülincimmm hoş gedinn
aaaaaaaaa balım noldu?
Zehram noldu sana :26:
nasıl yani tatlım anlatsana detaylıMilletin kararları istekleri görüyorum ki bizden çok daha önemli kızlar
iyiyim gülincimm sen nasılsın? benim de aşk yemeğe gelecek bugünnnZehram noldu sana :26:
Evett enerji topluyorum öğlenleri onunla öğle arası aşk molası doping gibi oluyo
Saat 5'ten sonra başlarız kuzum senin için saymaya
Hoşbulduk canımmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?