'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ezgitt ve özgott merhabalar efenimm

böörtlen beni tutar sa davetlileri bilmem kuzummmm böörtlen varken ben korkmuyorum zaten cok vardır tam dusecekken beni tutmuslugu... o kadar sakar bi nişanlısı var ki yolda bile yürüyemiyo adam alıstı artık...

tek koluyla mudahele edebiliyo zaten, hele bikeresinde tam yeri öpecekken hiç istifini bozmadan hop diye düzeltip eski halime getirmişti... hala söler onu ben cidden supermanim kızım sen daha dalganı gec diye

buucum ona bakmadım hiç du bakıyım.sinameki kürünüde çok övmüşler denemeyi düşünüyorum saç döküyomuş sanırım ilk başta:44:
bu turp kürü de ilk 1 2 denemede döküyormuş , yumuşacık yapıyormuş. ama turptan çok memnunlarmış cnm mutlaka düzenli kullanıcam onu.

hahaha ayyy yerim siziiii yerimmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Ezgicim bende memnun oldum canım

aLLeGRia merhaba..hosgeldin canım...ögleden sonra gidicem bakalım...saat 3 te randevum...hayırlısı...

burcummmm ben o kürü yaptım bi süre ama sonra bi ara turp bulamadım falan bıraktım
gerçekten dökülmesini önlemişti ve uzatmıştı sanki
yeniden başlayayım ben de sizinle o zamann

kuzum benimm şakanı yerim senin
doğru diyon doktor kontrolünde almak en iyisi..üşenmezsem bi ara gideyim ben doktora çıkmayalı yıllar oldu

aLLeGRia merhaba..hosgeldin canım...ögleden sonra gidicem bakalım...saat 3 te randevum...hayırlısı...

canım adım özge benim de memnun oldum ben deee
inşallah güzel sonuçlar çıkar kontrolünde

gülinimmmmm hoşgeldinnnnn
özledim seni

Son düzenleme:
burcummmm ben o kürü yaptım bi süre ama sonra bi ara turp bulamadım falan bıraktım
gerçekten dökülmesini önlemişti ve uzatmıştı sanki
yeniden başlayayım ben de sizinle o zamann

ozaman turplar çıkmaya başlasın bizde hep beraber başlayalım kuzucuklar.daha iyi motive oluruz hem

iyiyim gülinim sen nasılsınn

Son düzenleme:
İyiyim Ezgimmm 8 dk sonra sevdicekle yemekte buluşucaz saat sayıyorum

Hoşbulduk Çağlammmm nasılsınn kaymaklı dondurmam

iyiyim kusummm 8 saat sonra buluscaz biz de ben daha saymaya baslamadım o yuzden

senin de iyi olmana cok sevindim oh ne guzellll öğle arası aşk molası

hafta 2 ya da 3 kez yapmak gerekiyormuş canımm. evet bende turp bulamıyorum bu ara.bulabilirseniz dışı siyah turp var ondan yapmak lazımmış saçımızı da ölçelim öyle yapalımmm :) ama ben en yakın pazar günü başlayabilirim nişana kadar evi kokutmak istemiyorum
gülincimmm hoş gedinn

Ben evlenmek falan istmiyorum

Zehram noldu sana :26:

iyiyim kusummm 8 saat sonra buluscaz biz de ben daha saymaya baslamadım o yuzden

senin de iyi olmana cok sevindim oh ne guzellll öğle arası aşk molası

Evett enerji topluyorum öğlenleri onunla öğle arası aşk molası doping gibi oluyo

Saat 5'ten sonra başlarız kuzum senin için saymaya

Hoşbulduk canımmm nasılsın

Ben evlenmek falan istmiyorum

Milletin kararları istekleri görüyorum ki bizden çok daha önemli kızlar
nasıl yani tatlım anlatsana detaylı
Zehram noldu sana :26:

Evett enerji topluyorum öğlenleri onunla öğle arası aşk molası doping gibi oluyo

Saat 5'ten sonra başlarız kuzum senin için saymaya

Hoşbulduk canımmm nasılsın
iyiyim gülincimm sen nasılsın? benim de aşk yemeğe gelecek bugünnn akşam da takım almaya gidiciiiz

Neymiş herkes 16 sında okul alışverişi yapıcakmış o gün söz olamazmış cumartesi günü olucakmış
cuamrtesi günü çalışıcağımı zira birlikte çalıştığım x ablanın izinde olucağını kaç hafta önce söyledim ben ve o akşam kardeşim okuluna gidicek sırf benim sözüm için bekliyor...
16 sı oldu olmadı olmazsa birdaha gelme kapıma dedim resti çektim.. ve bu kararımda da ciddiyim..
okulların açılmasına 2 hafta var o gün mü şart alışveirş yapmları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…