'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

okul alışverişi için söz yapmamak cok sacma gercekten hem de cok...

okul alırsveri nedir ya? sanki ölüm kalım meselesi....

her zaman yapılabilcek bişey yani... neden böle sacma bişey atmıslar ortaya ilginç haklısın kızmakta

gelecek misafirleriniz mi çocuklu canım? misafirleri düşündüklerinden mi böyle yapıyorlar acaba? dur bi mantık kurmaya çalışalım hemen üzülme

gelecek misafirleriniz mi çocuklu canım? misafirleri düşündüklerinden mi böyle yapıyorlar acaba? dur bi mantık kurmaya çalışalım hemen üzülme

zehracım üzülme canım benim..okul alışverişiyle ben de bi bağlantı kuramadım
illa 1 gün önceden mi yapmak gerekiyomuş alışverişi
yapsınlar söze kadar işte hay Allahım ya[/I]

ya sanki hemen yarın söz yapıyoruz ertesi günde okul açılıo daha 2 hafta var koskoca 2 haftaaaa
biz niye onlara göre ayarlıyoruz onlar ayarlamalı bize göre
16 sında sözü var bunların şu tarihte bitirelim işlerimizi demeliler.
mantığa bakarmısınız ?
küçük çocukları falan yok... en küçükleri liseye gidiyor..
kısacası "BAHANE"

Zehracım canım sundugu gerekce acaip şekilde anlamsız...

Erkek arkadasına birileri akıl verio galiba bilmiorum ama :26: kendisi dediğim dedik değil midir? biz o gün istiyoruz o gun olacak diyemiyo mu canım?

Zehracım canım sundugu gerekce acaip şekilde anlamsız...

Erkek arkadasına birileri akıl verio galiba bilmiorum ama :26: kendisi dediğim dedik değil midir? biz o gün istiyoruz o gun olacak diyemiyo mu canım?

Allahalla gerçekten çok ilginç arada 1 gün oynuyor yani niye illa cumartesi :44:

Diyemiyor canım işte diyemiyor..
Onu bir dese ortada sorun falan kalmıcak.. Ailesine tamam diyor sonra beni ikna çabalarına giriyor.. Biz o gün değil cumartesi gelicez.. İmkansız dedim ben o gün çalışıcam babam çalışıcak dedim biz senle konuşmadık mı bu konuyu dedim.. O zaman haftaya.. Kardeşim benim için burda çocuk daha gidicek yurdunu falan ayarlıcak.. ama yok ! bilmiyorum ne olucak kızlar..
pazar günü ben sehpaları toplarken benimki bana yardım etti.. annesindeki tepkiyi görmeliydiniz.. aaaa çok şaşırttın beni.. evde hiç yapmassın öle şeyler bilmem ne.. herkesin içinde rencide etti. daha eve gidincede işte kaldırmaman gerekirdi falan demişler. ne var bunda ya.. ! bizimkiler bile dün dedi herksin içinde annesinin tavrı olmamalıydı diye rencide etti oğlunu o kadar insan arasında diye !
bakalım yaşayıp görücez.. daha aramadı beni bende aramıcam !!!
bu hafta sonu onlara gitmemiz için ısrarda bulunan onlardı.. cumartesi gidicektik pazar babası çalışıcağı için.. o da iptal oldu.. biz ne istiyorsak ona göre hareket etsinler diye uğraşıyorlar resmen ama yemezler !!

nerede nasıl davranması gerektigini bilmeyen bole konularda guc savasına giren insanlardan hiç haz etmiorum

biri de benim kaynanam

ama ben bastan beri taviz verdirmedim hiç zehracım... dedigim dedik bi tipimdir zaten.. kız evisin sen sonucta böle işler onların lafına göre olmaz onların size uyması gerek cok ayıp etmişler

canım valla aramıcam dedim aradım şimdi..
o kadar kızgınım ki !!!
sıkıldım bende bilmem ne de ..
bu iş burda bitti dedim kapadım telefonu kökten !!!!!
kılını kıpırtdatmayana kılımı kıpırdatmam bu kadar !!!

işyerimi aradı telefonunu aç diye açmıcam dedim.
-sen bilirsin " dedi kapattım.
tekrar aradı.. bu kez açmak zorunda kaldım..
kardeşi evdeymiş gidince arıcak artık ne varsa söylicek.. şimdi kardeşi varken konuşmak istemiyormuş..

Aynen yaaa okul alışverişi nedir.:44:

Cidden bahane.:26:

Çok ilginçmiş kaynanan... Evde etmedi burda etti işte yardım ne var yani? tepkisi de düşünceleri gibi saçmaymış canım kusura bakma ama sinirlendim...
benim kaynana dicek evrene ole eyvah eyvah yani, bi de insan içinde mi? yandı yandı!

canım çok ani değil mi bu kararın? burnu sürtsün istio da olabilirsin tabi onu bilememm

kizceler gün geldi yaklasti.

cuma günü türkiyeye yola cikiyoruz ve ailem hala benimle "nisan" meselesini konusmadi ne olup bitecegine dair.

icimde sikinti var ya vermezseler beni? ya sorun cikarsa? ya sevgilim ailesinle bize geldiginde benim ailem bagirip cagirirsa?

kizlar nolur benim icin dua edin artik kesin birsey olsun istiyoruz.

dualariniza ihtiyacim var.

Canım niye kızayım ki herşey ortada..
Birde küçümsemiş bulunduğum şehri.. Ya söylencek söz çok ama susuyorum işte.. Burdaki x abla "insan kendi der oğlum hadi yardım et" diye dedi.. yaşayıp görücez ama kolay olmayacak sanırım hiç birşey...
İnşallah benimkinin ayağına Çorlu ya kaydırırım ben.. Başk türlü huzur bulucağımızı artık hiç ama hiç sanmıyorum

dua ederiz tabi kii.. Allah yardımcınız olsun canım..hiç sıkma canını, sorunsuzca hallolur inşallah her şey:))

Hoşbulduk bitanemmm görmedim ben senin yazdığını kusurabakma bende senii özledimmm özgilişkomm :78:

nasıl yani tatlım anlatsana detaylı

iyiyim gülincimm sen nasılsın? benim de aşk yemeğe gelecek bugünnn akşam da takım almaya gidiciiiz

İiyiymm canımmm aşklandımm geldimmm

Afiyet olsun sana da aşklı yemek bi başka

Zehra'cım Allah kolaylık versin sana.Hem kayınvaliden uğraşılcak türden değil hem de sevdiceğin biraz pasif.Ne olursa olsun erkeğin biraz dediğim dedik olması lazım.Bi tarih belirlenmiş böyle saçma nedenden değiştirilmez ki bu,sevdiğinin bunu sana söylemesi bile saçma kendi arasında ailesiyle halletmeliydi.
Kusurabakma üzdüysem Kalbini kırmak istemem

Evlenince başka şehirdemi yaşıycaksınız canım?

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey gonlunce olsun Dualarımız seninle

Nasıl küçümsemiş? Ne alaka? O da bir anne sonucta boyle konusmaktan nefret ediyorum ama onlardan olabildiğince uzak olun canım. Çorlu mu olur başka bi yer mi bilemiyorum ama sakın ailesinin dibinde olmayın.

biliyorum canım zaten çok koydu bana yapılan bende bundan dolayı bitirme kararı aldım.. bide bugün bi kaç personelden arkadaşıyla iş gezisi ve tatile gitti 5 günlüğüne tabi ne arıyor ne soruyor . gitmiş antalyaya ben aklına mı gelirim artık eminim benim onu arayacağımı ve bana cvp vermeyerek burnumu sürteceğini düşünüyor ama yanılacak aramıycam bu şekildede biterse bitsin çok üzgünüm,çok kırgınım hırsımı alamadım ama yapcak bişi yok..

yani çok şaşırdım zehracım gerçekten bak ben ayrılmanı doğru bulmadım hızlı ve sinirle karar verdin... bu dönemlerde aileler birbirine alışana kadar biraz zahmet çekicez ortayı bulmaya çalışıcaz.senin erkek arkadaşın problem yaratıyor benim de kendi ailem. yalnız onur aileme rağmen anlayışlı davranmaya çalışıyor yapıcı oluyor.burada senin de tavrın önemli. senin de direkt "senin ailenin dediği değil benim ailemin dediği olsun." tavrıyla yaklaşmanı istemem.sonuçta bizler kendi ailemizi kurucaz. taşınırsın uzak bir yere kaynanacığın da görür el mi yaman bey mi. kaparsın kapını tıkarsın kulağını olur biter. sürtsün biraz seninkinin burnu.sonuçta o gün siz çalışacaksınız. ayrıca çorlunun neresini beğenmemişler kendileri nerede yaşıyorlar ki? pariste de yaşasa insanın yaşadığı yer gibisi mi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…