Ben geldimmm huhuu nasılsınızzzz gelinciklerrr
okul alışverişi için söz yapmamak cok sacma gercekten hem de cok...
okul alırsveri nedir ya? sanki ölüm kalım meselesi....
her zaman yapılabilcek bişey yani... neden böle sacma bişey atmıslar ortaya ilginç haklısın kızmakta
gelecek misafirleriniz mi çocuklu canım? misafirleri düşündüklerinden mi böyle yapıyorlar acaba? dur bi mantık kurmaya çalışalım hemen üzülme
zehracım üzülme canım benim..okul alışverişiyle ben de bi bağlantı kuramadım
illa 1 gün önceden mi yapmak gerekiyomuş alışverişi
yapsınlar söze kadar işte hay Allahım ya[/I]
Zehracım canım sundugu gerekce acaip şekilde anlamsız...
Erkek arkadasına birileri akıl verio galiba bilmiorum ama :26: kendisi dediğim dedik değil midir? biz o gün istiyoruz o gun olacak diyemiyo mu canım?
Allahalla gerçekten çok ilginç arada 1 gün oynuyor yani niye illa cumartesi :44:
nerede nasıl davranması gerektigini bilmeyen bole konularda guc savasına giren insanlardan hiç haz etmiorum
biri de benim kaynanam
ama ben bastan beri taviz verdirmedim hiç zehracım... dedigim dedik bi tipimdir zaten.. kız evisin sen sonucta böle işler onların lafına göre olmaz onların size uyması gerek cok ayıp etmişler
okul alışverişi için söz yapmamak cok sacma gercekten hem de cok...
okul alırsveri nedir ya? sanki ölüm kalım meselesi....
her zaman yapılabilcek bişey yani... neden böle sacma bişey atmıslar ortaya ilginç haklısın kızmakta
Diyemiyor canım işte diyemiyor..
Onu bir dese ortada sorun falan kalmıcak.. Ailesine tamam diyor sonra beni ikna çabalarına giriyor.. Biz o gün değil cumartesi gelicez.. İmkansız dedim ben o gün çalışıcam babam çalışıcak dedim biz senle konuşmadık mı bu konuyu dedim.. O zaman haftaya.. Kardeşim benim için burda çocuk daha gidicek yurdunu falan ayarlıcak.. ama yok ! bilmiyorum ne olucak kızlar..
pazar günü ben sehpaları toplarken benimki bana yardım etti.. annesindeki tepkiyi görmeliydiniz.. aaaa çok şaşırttın beni.. evde hiç yapmassın öle şeyler bilmem ne.. herkesin içinde rencide etti. daha eve gidincede işte kaldırmaman gerekirdi falan demişler. ne var bunda ya.. ! bizimkiler bile dün dedi herksin içinde annesinin tavrı olmamalıydı diye rencide etti oğlunu o kadar insan arasında diye !
bakalım yaşayıp görücez.. daha aramadı beni bende aramıcam !!!
bu hafta sonu onlara gitmemiz için ısrarda bulunan onlardı.. cumartesi gidicektik pazar babası çalışıcağı için.. o da iptal oldu.. biz ne istiyorsak ona göre hareket etsinler diye uğraşıyorlar resmen ama yemezler !!
canım valla aramıcam dedim aradım şimdi..
o kadar kızgınım ki !!!
sıkıldım bende bilmem ne de ..
bu iş burda bitti dedim kapadım telefonu kökten !!!!!
kılını kıpırtdatmayana kılımı kıpırdatmam bu kadar !!!
Çok ilginçmiş kaynanan... Evde etmedi burda etti işte yardım ne var yani? tepkisi de düşünceleri gibi saçmaymış canım kusura bakma ama sinirlendim...
benim kaynana dicek evrene ole eyvah eyvah yani, bi de insan içinde mi? yandı yandı!
canım çok ani değil mi bu kararın?burnu sürtsün istio da olabilirsin tabi onu bilememm
kizceler gün geldi yaklasti.
cuma günü türkiyeye yola cikiyoruz ve ailem hala benimle "nisan" meselesini konusmadi ne olup bitecegine dair.
icimde sikinti var ya vermezseler beni? ya sorun cikarsa? ya sevgilim ailesinle bize geldiginde benim ailem bagirip cagirirsa?
kizlar nolur benim icin dua edin artik kesin birsey olsun istiyoruz.
dualariniza ihtiyacim var.
dua ederiz tabi kii.. Allah yardımcınız olsun canım..hiç sıkma canını, sorunsuzca hallolur inşallah her şey:))
burcummmm ben o kürü yaptım bi süre ama sonra bi ara turp bulamadım falan bıraktım
gerçekten dökülmesini önlemişti ve uzatmıştı sanki
yeniden başlayayım ben de sizinle o zamann
gülinimmmmm hoşgeldinnnnn
özledim seni [/I][/B]
nasıl yani tatlım anlatsana detaylı
iyiyim gülincimm sen nasılsın? benim de aşk yemeğe gelecek bugünnnakşam da takım almaya gidiciiiz
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey gonlunce olsunkizceler gün geldi yaklasti.
cuma günü türkiyeye yola cikiyoruz ve ailem hala benimle "nisan" meselesini konusmadi ne olup bitecegine dair.
icimde sikinti var ya vermezseler beni? ya sorun cikarsa? ya sevgilim ailesinle bize geldiginde benim ailem bagirip cagirirsa?
kizlar nolur benim icin dua edin artik kesin birsey olsun istiyoruz.
dualariniza ihtiyacim var.
Canım niye kızayım ki herşey ortada..
Birde küçümsemiş bulunduğum şehri.. Ya söylencek söz çok ama susuyorum işte.. Burdaki x abla "insan kendi der oğlum hadi yardım et" diye dedi.. yaşayıp görücez ama kolay olmayacak sanırım hiç birşey...
İnşallah benimkinin ayağına Çorlu ya kaydırırım ben.. Başk türlü huzur bulucağımızı artık hiç ama hiç sanmıyorum
Hayır canım :)
aslında yer doldurmaktan cok bu biraz kişilik, karakter meselesi.. erkek arkadasın henüz kimliğini tam bulamamış eğer öyle olsa ne sana o lafı eder ne de arkadasına oyle vıcık vıcık cumleler kurardı... Hakkında hayırlısı olsun tatlımm ama fikrimi soracak olursan bu kişiden hayır gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?