'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ben gidiyorum...3 bucuk gibi gelirim görüsmek üzere...Allah hepimizin yardımcısı olsun...dua edin bişey çıkmasın...(

Bence sen sırra kadem basmalısın.. Arasa bile açmamalısın kesinlikle

nesi varmış çorlunun
tamam bi istanbul gibi değil tabi ki ama sanki doğunun ücra köşesindeymişiz gibi de bahsetmesin bi zahmet
hoş ücra köşede de olabilirsin ona ne? ne oluyomuş yani ilçede yaşayınca cidden anlayamadım valla
onların soyu da paşalara dayanıyodur muhtemelen
kusura bakma zehram kızdım kaynanana umarım kırmamışımdır seni

çağlacım güzel haberlerle donersin umarım...

zehracım yaa senin bu kaynanayla habire basın agrımaz umarım... biraz sorunlu bir tip gibi duruyor, hemen sinirle öfkeyle de kararlar verme...

ama elbetteki dediklerini de yapma... kadına bak ya...

Canım beni niye üzesin karşı taraf yeterince üzdü zaten.. Sanırsın kız veriyorlar.. Benim ailem bile ben ne dersem tmm kızım diyorlar ya.. canım evlennce iş durumuna göre çorluda yaşama ihtimalimizde var.. bu günden itibaren kesinlikle istanbul istemiyorum zaten.. inşallah burda benimkine bi iş bulurum vakti gelince

Nasıl küçümsemiş? Ne alaka? O da bir anne sonucta boyle konusmaktan nefret ediyorum ama onlardan olabildiğince uzak olun canım. Çorlu mu olur başka bi yer mi bilemiyorum ama sakın ailesinin dibinde olmayın.
4 yanı yolla çevrili apartman kümesi düşün canım.. bu apartmanların merkez noktası araya bakıyor ama bir cadde kadar geniş.. tüm çocuklar bu arada toplanıyor gürültülerş yüzünden çok kavga çıkıyor.. bu konuşuldu o gün.. anlattık böyle böyle sorunlar çıkıo falan diye.. çok geçmeden bi kavga koptu dışarıda.. çocuklara bağıran bi komşumuzlar çocuklardan birinin babası kavgaya tutuştular.. kaynanam mutfaktaydı o sırada arkadaşım da ordaya "Çorlu işte " demiş.. buna bile bi kulp bulmuş konu bu canım sanki o istanbulda yaşıyorda boğazda oturuyo.. altı üstü güneşli en kötü semtlerden biri

sorma kuzum yaa.. hani ayranı yok içmeye muhabbeti varya o işte.. boş laftan başka birşey yok iştee..

zehracım yaa senin bu kaynanayla habire basın agrımaz umarım... biraz sorunlu bir tip gibi duruyor, hemen sinirle öfkeyle de kararlar verme...
ama elbetteki dediklerini de yapma... kadına bak ya...
bana öyle geliyor ki bu işin sonu iyi bitmicek.. ya biz biticez ya onlar.. yaşayıp görücez canım.
eli maşalı değiliz ailem de istekleri olan insanlar değil ya ondan bu kadar yüz buluyorlar işte

Son düzenleme:
zehram olay senin sevdicekte bitiyo
o sözünü geçirecek bundan sonra..dengeyi kurmayı bilecek
yoksa kaynanan karışacak herşeye cinsten bi insan

tatlım bence erkek ark. la tartısıp da hiç onun ekmegine yag surme... inadına hep iyi olun böle ufak tefek selerden sorunlar hep cıkacak

erkek ark.nın durusu cok onemli burada senin arkanda durması lazım... yoksa kaynanam meydanı bos buldumu at oynatacak biri gibi..

dengeyi saglamak erkege dusuo malesef bu durumlarda

zehram olay senin sevdicekte bitiyo
o sözünü geçirecek bundan sonra..dengeyi kurmayı bilecek
yoksa kaynanan karışacak herşeye cinsten bi insan

kızlar benimki de ne yazıkki ailesine karşı gelen bir tip değil !
kimse kırılmasın diye diye olan bize oluyor işte.
biraz önce aradım kaynanamı. Haftasonu müsaitseniz size gelicez dedim.
Cumartesi dişe randevum var dedi pazar günü içinde eşimle konuşayım arabayı başkasına devredebilirse o gün ayarlayalım dedi.
Akşam arıcak beni. Bakalım

Gece miymiş diş randevusu ?

karşı gelmek değil ki bu canım sizin mutlugunuz icin dogru bildigini yeri geldi mi söylmek zorunda...

ben de nişanlım da ailelerimize karsı gelen insanlar değiliz ama söz konusu bizim mutlulugumuz oldu mu ikimiz de ailelerimizi karsımıza alıp kavgalar bile ettik...

napalım... yoksa olan bize olacaktı

hoş birşey değil ama bazen derdini anlatmak kolay olmuyor

Gece miymiş diş randevusu ?
canım 4 teymiş.. farklı şehirlerde olduğumuz için bizde 5 gibi falan gitmeyi planlıyorduk onlara.

canım işte ben de bunu istiyorum ailesiyle kavga etmesin hakkını savunsun.
bu senin en özel günün...
ama bunu kabul ettiremio işte ailesine

zehracım her şey gönlünüzce olur inşallah. ben mi kaçırdım acaba barıştınız mı konuştunuz mu sevgilinle? ayrıca onların davet etmesi bile gerekir yanii. kaynana hiç yüz verme canım hiççç
çağlam bu arada sen nişan pastanı nereye yaptırmıştın?

zehracım her şey gönlünüzce olur inşallah. ben mi kaçırdım acaba barıştınız mı konuştunuz mu sevgilinle? ayrıca onların davet etmesi bile gerekir yanii. kaynana hiç yüz verme canım hiççç
çağlam bu arada sen nişan pastanı nereye yaptırmıştın? pasta işini halletmem lazım

çağlam bu arada sen nişan pastanı nereye yaptırmıştın? pasta işini halletmem lazım

Çağlamm geldim...ruh sağlığı hastanesi adamı hasta ediyooo her yönden...Allahıma şükürler olsun ama...neler var yaa(( neyse migren varmıs kızlar....bunu hissediyodum zaten...boynum için fizik tedavi ve yüzme...ayrıca bilgisayar basındaki durusumu düzeltmeliymişim...bu işi yaptıkca agrılarım olcakmıs napim işi mi bırakym şimdi

dilavere yaptırdım kusum ben pastayı... ama şimdiki aklım olsa netteki butik pastanelerden kendime ozel yaptırrım... karikatürlü falan..

dilaverde pembe beyaz cicekli bi model vardı onu sectik biz... bize ozel olmadı yani pastamız

eger yapabilirsen bence hani su kurabiye yapan yerler var ya onlar pasta da yapıo onlara size ozel yaptır pastanızı

pastası da öle ahım sahım güzel değildi yani dilaverin ucuz da hiç sayılmaz... tavsiye etmiorum yani zaten gıcıgım onlara hzmet anlayısı sıfır odur budur bidaha da bişey almıyorum

çağlacımm ciddi bişe olmamasına sevindimmm cagımızın hastalıkları malesef...

geçmiş olsun canım
ne iş yapıyodun sen?

üzgünsün biliyorum ama böyle birinden kurtulduğun için şükretmelisin (seni başkasıyla karıştırmıyorsam eğer üzerinde otorite kurmaya çalışan bir erkek arkadaşın vardı).hayırlısı olsun inşallah.zaman güzel şeyler getirsin sana. sakın geri adım atma. hatta numaranı falan değiştir hiç ulaşamasın
tekrar geçmş olsun ciddi bişey olmamasına sevindim çağlacım.

zehracım senin kaynandan çekeceğin vara benziyor...bence duruşunu hiç bozma ezdirme kendini.nasıl başlarsa öyle gider.baştan rengini belli et bence

hmmm anladım canım peki kaç kişilik pasta yaptırdın? kaç kişi geldi? şimdi bizde bi 80 kişi oluruz herhalde. 80 kişilik pasta fazla olurmuş sanırsam. madoya görgülüye ya da bi pastacıya yaptırcam yakında bi pasta atölyesi var :44:

çok teşekkür ederim canım...malesef öyle dikkat edicem artık...

Çok teşekkür ederim Ezgicim...

geçmiş olsun canım
ne iş yapıyodun sen?

teşekkür ederim özgecim...mimari projeler ve restorasyon projeleri çiziyorum ben canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…