biliyorum canım zaten çok koydu bana yapılan bende bundan dolayı bitirme kararı aldım.. bide bugün bi kaç personelden arkadaşıyla iş gezisi ve tatile gitti 5 günlüğüne tabi ne arıyor ne soruyor . gitmiş antalyaya ben aklına mı gelirim artık eminim benim onu arayacağımı ve bana cvp vermeyerek burnumu sürteceğini düşünüyor ama yanılacak aramıycam bu şekildede biterse bitsin çok üzgünüm,çok kırgınım hırsımı alamadım ama yapcak bişi yok..
Zehra'cım Allah kolaylık versin sana.Hem kayınvaliden uğraşılcak türden değil hem de sevdiceğin biraz pasif.Ne olursa olsun erkeğin biraz dediğim dedik olması lazım.Bi tarih belirlenmiş böyle saçma nedenden değiştirilmez ki bu,sevdiğinin bunu sana söylemesi bile saçma kendi arasında ailesiyle halletmeliydi.
Kusurabakma üzdüysemKalbini kırmak istemem
Evlenince başka şehirdemi yaşıycaksınız canım?
4 yanı yolla çevrili apartman kümesi düşün canım.. bu apartmanların merkez noktası araya bakıyor ama bir cadde kadar geniş.. tüm çocuklar bu arada toplanıyor gürültülerş yüzünden çok kavga çıkıyor.. bu konuşuldu o gün.. anlattık böyle böyle sorunlar çıkıo falan diye.. çok geçmeden bi kavga koptu dışarıda.. çocuklara bağıran bi komşumuzlar çocuklardan birinin babası kavgaya tutuştular.. kaynanam mutfaktaydı o sırada arkadaşım da ordaya "Çorlu işte " demiş.. buna bile bi kulp bulmuş konu bu canım sanki o istanbulda yaşıyorda boğazda oturuyo.. altı üstü güneşli en kötü semtlerden biri
Nasıl küçümsemiş? Ne alaka? O da bir anne sonucta boyle konusmaktan nefret ediyorum ama onlardan olabildiğince uzak olun canım. Çorlu mu olur başka bi yer mi bilemiyorum ama sakın ailesinin dibinde olmayın.
sorma kuzum yaa.. hani ayranı yok içmeye muhabbeti varya o işte.. boş laftan başka birşey yok iştee..nesi varmış çorlunun
tamam bi istanbul gibi değil tabi ki ama sanki doğunun ücra köşesindeymişiz gibi de bahsetmesin bi zahmet
hoş ücra köşede de olabilirsin ona ne? ne oluyomuş yani ilçede yaşayınca cidden anlayamadım valla
onların soyu da paşalara dayanıyodur muhtemelen
kusura bakma zehram kızdım kaynanana umarım kırmamışımdır seni
bana öyle geliyor ki bu işin sonu iyi bitmicek.. ya biz biticez ya onlar.. yaşayıp görücez canım.
zehracım yaa senin bu kaynanayla habire basın agrımaz umarım... biraz sorunlu bir tip gibi duruyor, hemen sinirle öfkeyle de kararlar verme...
ama elbetteki dediklerini de yapma... kadına bak ya...
zehram olay senin sevdicekte bitiyo
o sözünü geçirecek bundan sonra..dengeyi kurmayı bilecek
yoksa kaynanan karışacak herşeye cinsten bi insan
tatlım bence erkek ark. la tartısıp da hiç onun ekmegine yag surme... inadına hep iyi olun böle ufak tefek selerden sorunlar hep cıkacak
erkek ark.nın durusu cok onemli burada senin arkanda durması lazım... yoksa kaynanam meydanı bos buldumu at oynatacak biri gibi..
dengeyi saglamak erkege dusuo malesef bu durumlarda
kızlar benimki de ne yazıkki ailesine karşı gelen bir tip değil !
kimse kırılmasın diye diye olan bize oluyor işte.
biraz önce aradım kaynanamı. Haftasonu müsaitseniz size gelicez dedim.
Cumartesi dişe randevum var dedi pazar günü içinde eşimle konuşayım arabayı başkasına devredebilirse o gün ayarlayalım dedi.
Akşam arıcak beni. Bakalım
kızlar benimki de ne yazıkki ailesine karşı gelen bir tip değil !
kimse kırılmasın diye diye olan bize oluyor işte.
biraz önce aradım kaynanamı. Haftasonu müsaitseniz size gelicez dedim.
Cumartesi dişe randevum var dedi pazar günü içinde eşimle konuşayım arabayı başkasına devredebilirse o gün ayarlayalım dedi.
Akşam arıcak beni. Bakalım
canım 4 teymiş.. farklı şehirlerde olduğumuz için bizde 5 gibi falan gitmeyi planlıyorduk onlara.Gece miymiş diş randevusu ?
karşı gelmek değil ki bu canım sizin mutlugunuz icin dogru bildigini yeri geldi mi söylmek zorunda...
ben de nişanlım da ailelerimize karsı gelen insanlar değiliz ama söz konusu bizim mutlulugumuz oldu mu ikimiz de ailelerimizi karsımıza alıp kavgalar bile ettik...
napalım... yoksa olan bize olacaktı
hoş birşey değil ama bazen derdini anlatmak kolay olmuyor
çağlacım güzel haberlerle donersin umarım...
zehracım yaa senin bu kaynanayla habire basın agrımaz umarım... biraz sorunlu bir tip gibi duruyor, hemen sinirle öfkeyle de kararlar verme...
ama elbetteki dediklerini de yapma... kadına bak ya...
zehracım her şey gönlünüzce olur inşallah. ben mi kaçırdım acaba barıştınız mı konuştunuz mu sevgilinle? ayrıca onların davet etmesi bile gerekir yanii. kaynana hiç yüz verme canım hiççç
çağlam bu arada sen nişan pastanı nereye yaptırmıştın? pasta işini halletmem lazım
Çağlamm geldim...ruh sağlığı hastanesi adamı hasta ediyooo her yönden...Allahıma şükürler olsun ama...neler var yaa(( neyse migren varmıs kızlar....bunu hissediyodum zaten...boynum için fizik tedavi ve yüzme...ayrıca bilgisayar basındaki durusumu düzeltmeliymişim...bu işi yaptıkca agrılarım olcakmıs napim işi mi bırakym şimdi
üzgünsün biliyorum ama böyle birinden kurtulduğun için şükretmelisin (seni başkasıyla karıştırmıyorsam eğer üzerinde otorite kurmaya çalışan bir erkek arkadaşın vardı).hayırlısı olsun inşallah.zaman güzel şeyler getirsin sana. sakın geri adım atma. hatta numaranı falan değiştir hiç ulaşamasınbiliyorum canım zaten çok koydu bana yapılan bende bundan dolayı bitirme kararı aldım.. bide bugün bi kaç personelden arkadaşıyla iş gezisi ve tatile gitti 5 günlüğüne tabi ne arıyor ne soruyor . gitmiş antalyaya ben aklına mı gelirim artık eminim benim onu arayacağımı ve bana cvp vermeyerek burnumu sürteceğini düşünüyor ama yanılacak aramıycam bu şekildede biterse bitsin çok üzgünüm,çok kırgınım hırsımı alamadım ama yapcak bişi yok..
tekrar geçmş olsun ciddi bişey olmamasına sevindim çağlacım.Çağlamm geldim...ruh sağlığı hastanesi adamı hasta ediyooo her yönden...Allahıma şükürler olsun ama...neler var yaa(( neyse migren varmıs kızlar....bunu hissediyodum zaten...boynum için fizik tedavi ve yüzme...ayrıca bilgisayar basındaki durusumu düzeltmeliymişim...bu işi yaptıkca agrılarım olcakmıs napim işi mi bırakym şimdi
dilavere yaptırdım kusum ben pastayı... ama şimdiki aklım olsa netteki butik pastanelerden kendime ozel yaptırrım... karikatürlü falan..
dilaverde pembe beyaz cicekli bi model vardı onu sectik biz... bize ozel olmadı yani pastamız
eger yapabilirsen bence hani su kurabiye yapan yerler var ya onlar pasta da yapıo onlara size ozel yaptır pastanızı
pastası da öle ahım sahım güzel değildi yani dilaverin ucuz da hiç sayılmaz... tavsiye etmiorum yani zaten gıcıgım onlara hzmet anlayısı sıfır odur budur bidaha da bişey almıyorum
çağlacımm ciddi bişe olmamasına sevindimmm cagımızın hastalıkları malesef...
dilavere yaptırdım kusum ben pastayı... ama şimdiki aklım olsa netteki butik pastanelerden kendime ozel yaptırrım... karikatürlü falan..
dilaverde pembe beyaz cicekli bi model vardı onu sectik biz... bize ozel olmadı yani pastamız
eger yapabilirsen bence hani su kurabiye yapan yerler var ya onlar pasta da yapıo onlara size ozel yaptır pastanızı
pastası da öle ahım sahım güzel değildi yani dilaverin ucuz da hiç sayılmaz... tavsiye etmiorum yani zaten gıcıgım onlara hzmet anlayısı sıfır odur budur bidaha da bişey almıyorum
çağlacımm ciddi bişe olmamasına sevindimmm cagımızın hastalıkları malesef...
üzgünsün biliyorum ama böyle birinden kurtulduğun için şükretmelisin (seni başkasıyla karıştırmıyorsam eğer üzerinde otorite kurmaya çalışan bir erkek arkadaşın vardı).hayırlısı olsun inşallah.zaman güzel şeyler getirsin sana. sakın geri adım atma. hatta numaranı falan değiştir hiç ulaşamasın
tekrar geçmş olsun ciddi bişey olmamasına sevindim çağlacım.
zehracım senin kaynandan çekeceğin vara benziyor...bence duruşunu hiç bozma ezdirme kendini.nasıl başlarsa öyle gider.baştan rengini belli et bence
geçmiş olsun canım
ne iş yapıyodun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?