hmmm anladım canım peki kaç kişilik pasta yaptırdın? kaç kişi geldi? şimdi bizde bi 80 kişi oluruz herhalde. 80 kişilik pasta fazla olurmuş sanırsam. madoya görgülüye ya da bi pastacıya yaptırcam yakında bi pasta atölyesi var :44:
kujucum yalan olmasın net hatırlamıyorum ama sanırım 50 kişilikti... bi 70 kişi geldi galiba..
koca koca dilimler halinde koyduk tam yetti... babam kalabalıgı gorunce yetmez diye gidip baton pasta almıstı 2-3 tane daha ama bosa almıs mesela onları bol bol koydugumuz halde yetti ama artmadı
sana bir de tavsiye... gelecek olan cikolatalardan mutlaka ayır kalabalıkda herkes dalabiliyo
bize bi tane devasa bi nişan cikoltası bir de normal madlen seklinde ayrıyetten iki kutu getirdiler... resmen her yandan cikolata fıskırıodu yani ama ole oldugu halde dogru durust kalmadı biliomusun... herkes dedeme de alıyım goturımm neneme de alıyım derkn adam bası beşer onar almıslar... sonradan eve gelip nişan cikolatası isteriz diyen misafirlere veremedik, özellikle isteyen uzakta oldugu icin nisana gelemeyen arkadaslar vardı onlara bikaç tanecik zor kacırdım düşün
Arkadaşlar ben geldii. önce yemin töreni sonra nişanlımın kuzenin düğünü derken gezdim dolsştım geldim. törene iyi ki de gitmişim. birtanemi gördüm. nasıl da mutlu oldu. çünkü ailesinden kimse yoktu.
sonra düğün için memleketine gittim. kayınvalideciğimin yanında kaldım 3 gün. o kadar çok ilgilindiler ki. çok memnun ayrıldım. giderken çok korkuyordum. genelde gelin kaynana anlaşamaz ya benimkiyle şimdilik aram iyi. evlerine gider gitmez boncuğumun odasına gittim. eşyalarına sarıldım. onun gezdiği yerlerde gezdim. köyde oturuyorlar çocukluğunun geçtiği yerlerde onsuz da olsa dolaşmak çok güzeldi. benimle ailecek çok ilgilendiler. ben normalde tanımıyorum aileyi. daha kaynanamı bu 3. görüşüm. beni istemeye gelene kadar gidip tanışmadım. inat ettim gelip babamın evinde tanıyacaklar beni diye. iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama öyle işte. şimdi yeni yeni alışıyorum.
kadıncağız elinden gelse evi valize koyup elime verecekti. doldurdu her yeri. sırf elim boş gitmeyeyim diye. gelip gidip öptü yanaklarım dan birtanecik bocuğum diye ( bir evin bir gelinyim kadında haklı birtaneyim:)
sonra babannesi ilk geldiğimde hastaydı beni hatırlamıyordu şimdi yeni gördü sayılır. diyor ki ' seni gördüm ya ölsem de gam yemem şükürler olsun' diye sarıldı bana. insan mutlu oluyor böyle kabul edildiğini görünce.
bende tabi hanım hanımcık gelin modundaydım inşallah hep böyle olur.Rabbim nazarlardan saklasın yaşadıklarımı sizede anlatmak istedim....
Arkadaşlar ben geldii. önce yemin töreni sonra nişanlımın kuzenin düğünü derken gezdim dolsştım geldim. törene iyi ki de gitmişim. birtanemi gördüm. nasıl da mutlu oldu. çünkü ailesinden kimse yoktu.
sonra düğün için memleketine gittim. kayınvalideciğimin yanında kaldım 3 gün. o kadar çok ilgilindiler ki. çok memnun ayrıldım. giderken çok korkuyordum. genelde gelin kaynana anlaşamaz ya benimkiyle şimdilik aram iyi. evlerine gider gitmez boncuğumun odasına gittim. eşyalarına sarıldım. onun gezdiği yerlerde gezdim. köyde oturuyorlar çocukluğunun geçtiği yerlerde onsuz da olsa dolaşmak çok güzeldi. benimle ailecek çok ilgilendiler. ben normalde tanımıyorum aileyi. daha kaynanamı bu 3. görüşüm. beni istemeye gelene kadar gidip tanışmadım. inat ettim gelip babamın evinde tanıyacaklar beni diye. iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama öyle işte. şimdi yeni yeni alışıyorum.
kadıncağız elinden gelse evi valize koyup elime verecekti. doldurdu her yeri. sırf elim boş gitmeyeyim diye. gelip gidip öptü yanaklarım dan birtanecik bocuğum diye ( bir evin bir gelinyim kadında haklı birtaneyim:)
sonra babannesi ilk geldiğimde hastaydı beni hatırlamıyordu şimdi yeni gördü sayılır. diyor ki ' seni gördüm ya ölsem de gam yemem şükürler olsun' diye sarıldı bana. insan mutlu oluyor böyle kabul edildiğini görünce.
bende tabi hanım hanımcık gelin modundaydım inşallah hep böyle olur.Rabbim nazarlardan saklasın yaşadıklarımı sizede anlatmak istedim....
Oyyy ne güzel şeyler bunlar... Maşallah....
maşallah canım benim Allah bozmasın, aranız hep çok iyi olsun inşallah
nurayım seni de bi öpeyimmmmözlüyoruz seni özlemez miyiz hiç taze nişanlı gelinciğim benimmm
kızlarrrr merhaabaa
merhaba canımmm
sen de 2013 gelini misin
evet canım ölmez sağ kalırsak öyle :)
Allah gecinden versin
nişanlı mısın? düğün tarihi belli mi anlat birazcık
ben özge bu arada
bende derya canım çok memnun oldum..nişanlıyım düğün için hazırlıklara başladık işte seneye bu zamanlar gibi düşünüyoruz düğünü kesin olan bi tarih yok ortada :s senin ne zaman sen nişanlı mısın canım
ben de çok memnun oldum
nişanlıyım ben de haziran ayında nişanlandım ve 2013ün haziranında da evlenicez kısmetse
zamanın çabucak akıp geçmesini istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?