hoşgeldin derya. ben de nuray...
25 ağustosta nişanlandım, 25 ağustos 2013 te de evlenicez sanırım
hoşgeldin derya. ben de nuray...
25 ağustosta nişanlandım, 25 ağustos 2013 te de evlenicez sanırım
bebeklerıııımmmmmmmm selamlaaar herkeslereee
bebeklerıııımmmmmmmm selamlaaar herkeslereee
bende çok memnun oldum nuraycım
bende 2013 eylülde evlnicem cnm inş:)
lokumummmmyorgun vede argınım sen napoosunkiiii bakalllııımmmm özlediimmm cokkk
badeeeciiiikkk senin isminii seviim beeennn nasip olursa kızıma koymak istediğim isimlerden biriii
yaaa herkesin düğün tarihi belli gibi ne güzel. benim hiç birşey belli değiliş güç olmayınca elin kolun bağlanıyor
valla bana uzun geliyor ya daha koskoca 1 seneee senin hazırlıklar filan nasıl gidiyor
seninde belli olur cnm bak benimde daha kesin gün belli deil[/QUOTE
inşallah en hayırlı zamanda olur ne diyelim
bana da uzun geliyoo..
daha yeni nişanlandım ama 2008 den beri görüşüyoduk sevgilimle. aynı bölümde okuduk.
şimdi farklı şehirlerdeyiz. evlenince de onun yaşadığı şehire gidicem. bu sebepler ev, eşya, gelinlik vs. tüm alışveriş düğünden 2-3 ay önce olacak.
çeyiz konusuna gelince, biraz var bişeylerim ama eksikte çok tabi.. zaman da çok :) yılbaşından sonra hallederiz diye konuştuk annemle.
sen de anlat canım
valla benim çeyizde ana şeylerim hepsi tamam ufak tefek şeylerim yok yaglandık filan gibi :) biz aynı mahallede oturuyoruz zaten o konuda sıkıntımızda yok ben biraz tez cablı oldugum için herşeyimi şimdiden aldım :):)
ben onları en sona bırakıcam cnm valla:s bide biz ev eşyalarımızı da aldık bir sene onları ödicez beyaz eşyayı da artık birileri hediye alır die ümit ediyorum açıkçası:)
çok güzel
herşeyinizi güle güle kullanın canım..
ne zaman nişanlandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?