bende çocuguma koyucam cnm o ismi:) benim ismim derya nişanlımın adı baybora ikisi ortaya karışık bade çıkıo:)
haziranda nişanladın cnm
sen de yeni sayılırsın :)
bende öyle ama bana seneye deyince hiç geçmicek gibi gelio nedense:s hazırlıkların ne alemde peki canım?
bebeklerıııımmmmmmmm selamlaaar herkeslereee
ay ne güzel yaa. hep ilerde çocuğum olursa ne isim koyarım diye düşündümde ortaya karışık yapmak aklıma gelmemişti. :)) sizin ki güzel olmuş ama:))
yeni ama bana senelerdir sanki nişanlıyım gibi geliyor kafayı yedim sanırım :)
canım düğün salonum tutuldu onun dışında balayı yerimize karar verdik gibi aralık ocak gibi açılınca hemen erken rezervasyon yaptırcaz
onun dışında az biraz çeyiz aldım
sonracığıma bizim mobilyalarımız var bi yatak odası alcaz..beyaz eşyalarımız da var sadece çamaşır makinesi alcaz falan
şuan dinlenme dönemindeyim çok açıldım biraz para biriktireyim dedim
nazlımmmm hoşgeldin kuzucum benimmmm
bizim ortaya karışık özay gibi bi isim çıkıyo oğlumuza koyarız dedi sevdicek ama beğenmiyom ben
bende çocuguma koyucam cnm o ismi:) benim ismim derya nişanlımın adı baybora ikisi ortaya karışık bade çıkıo:)
iyi sizin isimlerden bişi cıkıo bizden hiçbişi cıkmıoonazal??? alnaz?? cocuum bana küfreder böle bi isim koyarsam heralde :9
özgem siz nereye gidiyodunuz balayına?
gizemin önerdiği yer miydi.. ben oranın adını unuttum. gösterecektim sevdiceğe bulamadım ama.
iyi sizin isimlerden bişi cıkıo bizden hiçbişi cıkmıoonazal??? alnaz?? cocuum bana küfreder böle bi isim koyarsam heralde :9
bildiğiniz güzel bi yer var mı kızlar balayı için benide bilgilendrin lütfen yaa
valla ben olsam böyle bi isimle edebilirdim ne yalan sölyim :)
cornelia diamond
bak canım kızlar burayı çok beğendi..
bide sitenin balayı önerileri topiğine bak, güzel yerler var tavsiyeler arasında..
özgem sağol bebeğimyazıyım da ben bunu bi yere unutmıyım
bendee dava bıle acardım valla kusuuumlokumum cıdden sızın tam ortadaaa isim
balayıı ıcınnndeee kapadookkkyaaa argoooss diiyooruuumm halaaa ilk günküüü aşkımlaaaa vazgecemedım ordaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?