'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende öyle ama bana seneye deyince hiç geçmicek gibi gelio nedense:s hazırlıkların ne alemde peki canım?

canım düğün salonum tutuldu onun dışında balayı yerimize karar verdik gibi aralık ocak gibi açılınca hemen erken rezervasyon yaptırcaz
onun dışında az biraz çeyiz aldım
sonracığıma bizim mobilyalarımız var bi yatak odası alcaz..beyaz eşyalarımız da var sadece çamaşır makinesi alcaz falan
şuan dinlenme dönemindeyim çok açıldım biraz para biriktireyim dedim

bebeklerıııımmmmmmmm selamlaaar herkeslereee

nazlımmmm hoşgeldin kuzucum benimmmm

yeni ama bana senelerdir sanki nişanlıyım gibi geliyor kafayı yedim sanırım :)

ilişkiniz uzun zamandır devam ediyorsa ondandır canım..
ben de sanki doğduğumdan beri sevgilim hayatımdaymış gibi hissediyorum, ondan öncesi nasıldı hatırlamıyorum bile

düğn salonum bnimde hazır ocak ayında gidip kapora verilicek o kdr eşyalarım ve çeyizim hazır.ocak ayında balayı yerine de karar vericez daha uygun olsun die inş hersey gönlümüzce olur cnm ya

bende çocuguma koyucam cnm o ismi:) benim ismim derya nişanlımın adı baybora ikisi ortaya karışık bade çıkıo:)

kızlarımızıda şimdiden yeeriiimm ozaman adaş olucaklar tetesiii memnum oldumm tatlımm bende 2013 gelinlerinin minnağı, kurbaasınınn minnak pufu nazlı

özgem siz nereye gidiyodunuz balayına?
gizemin önerdiği yer miydi.. ben oranın adını unuttum. gösterecektim sevdiceğe bulamadım ama.

iyi sizin isimlerden bişi cıkıo bizden hiçbişi cıkmıoo nazal??? alnaz?? cocuum bana küfreder böle bi isim koyarsam heralde

Son düzenleme:
iyi sizin isimlerden bişi cıkıo bizden hiçbişi cıkmıoo nazal??? alnaz?? cocuum bana küfreder böle bi isim koyarsam heralde :9

bade çok cicik bi isiiim, yerim onu annesiiii

gerçekten bizden nur çıkıyo ya, kabak gibi ortada hatta çıkmasına gerek yok

bildiğiniz güzel bi yer var mı kızlar balayı için benide bilgilendrin lütfen yaa

cornelia diamond
bak canım kızlar burayı çok beğendi..
bide sitenin balayı önerileri topiğine bak, güzel yerler var tavsiyeler arasında..

özgem sağol bebeğim yazıyım da ben bunu bi yere unutmıyım

bendee dava bıle acardım valla kusuuum lokumum cıdden sızın tam ortadaaa isim

balayıı ıcınnndeee kapadookkkyaaa argoooss diiyooruuumm halaaa ilk günküüü aşkımlaaaa vazgecemedım ordaan

ballı turtam, bu hani odanın içinde havuz olan yer mi :)
taştandı sanki duvarlar yerler falan..
çok romantiktiiii
orası sanırım.. yine gizem göstermişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…