ya ben kızımın adını melinda koymak istiyom taaaa senelerden beri ama sevdicek dalga geçiyo mandalina derler çocuğa diye
bu sevdicekler hep bizim gülecek bişeyimizi buluyo
melinda ne demek özgem? ilk defa duydum.
ballı turtam, bu hani odanın içinde havuz olan yer mi :)
taştandı sanki duvarlar yerler falan..
çok romantiktiiii
orası sanırım.. yine gizem göstermişti :)
Giz fiyat almıştııı lokumumm yaaa çoook aşıkım orayaaageçende gordum sitesindee balayı pakedi varmıs 1200 euro 2 gece normal taş oda teraslılarda sanırsamm, 1 gece splnd suitmiişş bian eveell paraıklarmı biriktiripp yer ayırtmak ıstoorummm
anlamı güzelmiş :)
kuzum benim bu isim sevdam ghost whisperer adlı diziden kaynaklanıyo
aslında ispanyol kökenli bi isimmiş ve 'benim güzel kızım' anlamına geliyomuş öyle okumuştum
ama türkiyede de bu isme sahip insanlar var..hatta forumda bi üye kızına koymuştu bu ismi çook eskiden
Giz fiyat almıştııı lokumumm yaaa çoook aşıkım orayaaageçende gordum sitesindee balayı pakedi varmıs 1200 euro 2 gece normal taş oda teraslılarda sanırsamm, 1 gece splnd suitmiişş bian eveell paraıklarmı biriktiripp yer ayırtmak ıstoorummm
kızlar merak ettim otelin ismi nedir acaba. ben balayına istanbul düşünüyorum ama otel yok ortada daha tabi....
ben yatayım kuzucuklarrr siziçok çok öperim kiiiii
ama o kapadokyada. istanbulda değil ki :26:
ya evdeki misafir yoğunluğundan giremiyorum nete. ve sizleri çok özlüyorumsizde beni özleyin amaaaa
zehram okudum geçmişi, bende kızlara katılıyorum. okul alışverişi gibi komik bi bahane olamaz. sen ne diceksin ailene? okul alışverişi varmış sözü başka gün yapıyoruz mu? bu kadar mı ciddiyetsiz bişey bu. yerden göğe kadar haklısın.
kayınvalidenin kızı yok mu? ne varmış sana yardım edip sehpaları topladıysa, insan bununla gurur duyar ne güzel evlat yetiştirmişim diye. hayat müşterek. o erkek diye bi köşeye geçip oturacak, sen kızsın gelinsin fır döneceksin etrafta öyle mi? ayyy
ilk gelinimiz çağla, ben de nuray memnun oldum. çağlacıklar iki olduuu :) bu arada geçmiş olsun canım.
kıymetcimm, sen de durumlar ne oldu :26: ah o emre mi neyse işte, sinir oldum ona. saygısız ya. senin sevgilinin ciddi bi ilişkisi var. buna saygı duyup o işlere hiç bulaştırmaması, ısrarcı olmaması gerekirdi onun.
bende derya canım çok memnun oldum..nişanlıyım düğün için hazırlıklara başladık işte seneye bu zamanlar gibi düşünüyoruz düğünü kesin olan bi tarih yok ortada :s senin ne zaman sen nişanlı mısın canım
yaaa herkesin düğün tarihi belli gibi ne güzel. benim hiç birşey belli değiliş güç olmayınca elin kolun bağlanıyor
nurayım beyaz eşya için bende donanım haberden yararlanıcam çok yararlı konular açıyorlar, araştırmalarıma göre bosch , siemens samsung profilo grubu oldukça başarılı kullananlar memnun. arçelik beko vestel gibi markalardan zaten kesinlikle uzak durmamız lazım. ariston da iyi dğeilmiş bir arkadaşım var yeni evli aldılar memnun değiller. küçük ev aletlerinde braun ya da goldmaster düşünüyorum.ütüyü philips alıcam kesinlikle.. ama gel görki ne zaman almalı emin değilim garantisi boşuna tükenmesin...aralıkta elektroniğin indirimli olduğunu hiç bilmezdim bak söylediğin iyi oldukızlar beyaz eşyayı ne zaman alıcaksınız?
biz aralık ayında alalım diyoruz. indirim çok oluyo elektronikte o zaman..
hangi marka, ne özellikler olmalı hiç bişey bilmiyorum tabi bi de o var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?