'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu sevdicekler hep bizim gülecek bişeyimizi buluyo
melinda ne demek özgem? ilk defa duydum.

kuzum benim bu isim sevdam ghost whisperer adlı diziden kaynaklanıyo
aslında ispanyol kökenli bi isimmiş ve 'benim güzel kızım' anlamına geliyomuş öyle okumuştum
ama türkiyede de bu isme sahip insanlar var..hatta forumda bi üye kızına koymuştu bu ismi çook eskiden

ballı turtam, bu hani odanın içinde havuz olan yer mi :)
taştandı sanki duvarlar yerler falan..
çok romantiktiiii
orası sanırım.. yine gizem göstermişti :)

Giz fiyat almıştııı lokumumm yaaa çoook aşıkım orayaaa geçende gordum sitesindee balayı pakedi varmıs 1200 euro 2 gece normal taş oda teraslılarda sanırsamm, 1 gece splnd suitmiişş bian eveell paraıklarmı biriktiripp yer ayırtmak ıstoorummm

kızlar merak ettim otelin ismi nedir acaba. ben balayına istanbul düşünüyorum ama otel yok ortada daha tabi....

anlamı güzelmiş :)
kulağa da hoş geliyor.

terassızı daha güzel hem daha ucuzdur
zaten değer yani, süper bir yerdi.. ocakta falan indirimli olursa hemen rezerv. yaptır

ama o kapadokyada. istanbulda değil ki :26:

kapadokya olduğunu anladım canım da odanın içinde havuz filan deyince romantik ggeldi dikkati mi çekti. istanbulun bende ayrı bir anısı olduğu için romantik geldiğinden istiyorum ama alternetifleri değerlendirmek için sormuştum

Günaydın bebeklerimmmm

Kızlar bu aradaa akşam isimlerden konusulmuss bende kızım olursa adını Destina ya da Lalena koymak istiyorum ama Destina daha agır basıyo :)
O günleri görelim de..

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
yeni gelinlerimiz hoşgeldiniz hangi şehirlerdensiniz?
hmf722 ; kayınvalidenle yaşadığın güzel günlere maşallah diyorum hep böyle olursunuz dilerim birde istanbul demişsin balayı için.merak ettim doğrusu neden istanbul?:44:
buarada kızlar bizimde ortaya karışık ezil, ilgi gibi manyak şeyler çıkıyor benim küçüklükten beri istediğim hep "zeynep" koymak.sevdicekte,annem ve babamda çok sevdi bu ismi
bugün içimde kıpırtı var yine.hadi hayırlısı. akşama arkadaşlarım gelecek belki ondandır

Günaydın kızlarrrr
Söz krizini aştık 16 sında olucak dedim o kadar
Sabah işe gelirken müstakbel kayınvalidem aradı..
Bu hafta sonu durum böyle böyle çok aklıma takaıldı sizinkiler yanlış anlarmı diye dedi. Bende takılmazlar öyle şeylere dedim
Haftaya pazar geliyoruz bizden yapmamızı istediğiniz birşeyler var mı dedi. Varsa kesinlikle söyle dedi... Yok dedim

Günaydınn gelinciklerr

Ortaya karışık isimlerden açılmış konu bizim Gülin-Şahin olduğu için ortaya da Gülşah ismi çıkıyo Ama ben beğenmiyorum bu ismi,şuan aklımda belirli bi isim de yok.İnşallah hepimiz o günleri görürüz hayırlısıyla

Nuraycım bende memnun oldum...teşekkür ederim.

Derya hoşgeldin...bende çağla....

yaaa herkesin düğün tarihi belli gibi ne güzel. benim hiç birşey belli değil iş güç olmayınca elin kolun bağlanıyor

hmf722 ; herşeyin hayırlısı....Allahım gönlünüze göre versin...

Günaydın balllarım kaymaklarım :)) öperim sizleri koccamannnn nasılsınız ??

kızlar beyaz eşyayı ne zaman alıcaksınız?
biz aralık ayında alalım diyoruz. indirim çok oluyo elektronikte o zaman..
hangi marka, ne özellikler olmalı hiç bişey bilmiyorum tabi bi de o var :26:
nurayım beyaz eşya için bende donanım haberden yararlanıcam çok yararlı konular açıyorlar, araştırmalarıma göre bosch , siemens samsung profilo grubu oldukça başarılı kullananlar memnun. arçelik beko vestel gibi markalardan zaten kesinlikle uzak durmamız lazım. ariston da iyi dğeilmiş bir arkadaşım var yeni evli aldılar memnun değiller. küçük ev aletlerinde braun ya da goldmaster düşünüyorum.ütüyü philips alıcam kesinlikle.. ama gel görki ne zaman almalı emin değilim garantisi boşuna tükenmesin...aralıkta elektroniğin indirimli olduğunu hiç bilmezdim bak söylediğin iyi oldu

yeni gelincikler hoş geldiniz ben de burcu :)

isim konusuna gelirsek ben çerkezim ve çerkez isimlerinden leris ismini çok beğenirim. kızım olursa leris düşünüyoruz

günaydın kızlar herkescikler iyidir inşallah

zehra canım inan dün okudum çok üzüldüm ama şu anda durumu kaynanan düzeltmiş seninkinin zoruyla olabilir

ona akrşı gardın hep olsun kadına sinir oldum herşey bir yere oğlu sana yardım etmiş onunda kızı olsa istemezmi yok öyle dünya bu zamanda fır dönen gelini zor bulurlar hem çalışıp hem fır dönemeyiz sakın canım sakın onlarla çok samimi olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…