nurayım beyaz eşya için bende donanım haberden yararlanıcam çok yararlı konular açıyorlar, araştırmalarıma göre bosch , siemens samsung profilo grubu oldukça başarılı kullananlar memnun. arçelik beko vestel gibi markalardan zaten kesinlikle uzak durmamız lazım. ariston da iyi dğeilmiş bir arkadaşım var yeni evli aldılar memnun değiller. küçük ev aletlerinde braun ya da goldmaster düşünüyorum.ütüyü philips alıcam kesinlikle.. ama gel görki ne zaman almalı emin değilim garantisi boşuna tükenmesin...aralıkta elektroniğin indirimli olduğunu hiç bilmezdim bak söylediğin iyi oldu
yeni gelincikler hoş geldiniz ben de burcu :)
isim konusuna gelirsek ben çerkezim ve çerkez isimlerinden leris ismini çok beğenirim. kızım olursa leris düşünüyoruz
günaydın kızlar herkescikler iyidir inşallah
zehra canım inan dün okudum çok üzüldüm ama şu anda durumu kaynanan düzeltmiş seninkinin zoruyla olabilir
ona akrşı gardın hep olsun kadına sinir oldum herşey bir yere oğlu sana yardım etmiş onunda kızı olsa istemezmi yok öyle dünya bu zamanda fır dönen gelini zor bulurlar hem çalışıp hem fır dönemeyiz sakın canım sakın onlarla çok samimi olma
Günaydın bebeklerimmmm
Kızlar bu aradaa akşam isimlerden konusulmuss bende kızım olursa adını Destina ya da Lalena koymak istiyorum ama Destina daha agır basıyo :)
O günleri görelim de..
geçmişe cok gidemedim ama hemen su gözüme takıldı
benim kızımın adı da hazır coktan verdik kararını erkegin adı da...
kızımızın adı Lena olcak... ikinci secenegine cok benziyomus senin canım
oglanın adı da tabiki süpermanin Kriptondaki adı olcak aynı zamanda Nicolas Cage'in oglunun da adı... Kal-el basına bir de kaan ekleriz sanırm
günaydın millet
nurayımı yerimmmözlemezmiyiz kuşşşş
hoşgeldin çağlacımmm
kendi adıma regl sendromu yaşıyorum surat 5 karış bende
geçmişe cok gidemedim ama hemen su gözüme takıldı
benim kızımın adı da hazır coktan verdik kararını erkegin adı da...
kızımızın adı Lena olcak... ikinci secenegine cok benziyomus senin canım
oglanın adı da tabiki süpermanin Kriptondaki adı olcak aynı zamanda Nicolas Cage'in oglunun da adı... Kal-el basına bir de kaan ekleriz sanırm
günaydın millet
nurayımı yerimmmözlemezmiyiz kuşşşş
beyaz eşya konusunda birkaç şeye karar vermiştim belki alır annemler daha ucuzları makul olanalrıda var aslında
aynı özellikleri farklı markalardada arıcam bosch siemense bağımlı kalmıcam
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAY247X0TR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS58M98TR
özgem canım valla vakit bir şekilde geçiyor şimdilik hedefim ocak ayının biran önce gelmesi dahada bişi istemiyorum çeyiz işinede ara verdim çok şey aldım annem para koydu tencereler yemek takımları için
beyaz eşyayıda söz nişan hengamesine girmeden halledebilirz bakalım
şimdilik ailesiyle sürekli telefonda iletişim halindeyim asker dönüşü ne olucak bekliyoruz özgecim
çok sevindim zehracım hadi bu da aşılmış oldu böylece
pelinim,özgem,gülinimm sizlerede günaydınnn
zehracım çok sevindim hadi hayırlısı olsun
günaydın kızlar herkescikler iyidir inşallah
zehra canım inan dün okudum çok üzüldüm ama şu anda durumu kaynanan düzeltmiş seninkinin zoruyla olabilir
ona akrşı gardın hep olsun kadına sinir oldum herşey bir yere oğlu sana yardım etmiş onunda kızı olsa istemezmi yok öyle dünya bu zamanda fır dönen gelini zor bulurlar hem çalışıp hem fır dönemeyiz sakın canım sakın onlarla çok samimi olma
lena ismi ne güzelmiş çağlammm
evet benim hedefim de ocak gizim..bi an önce gelsin istiyom..bi daha bişey kalmıcak zaten
güzle şeyler olcak asker dönüşü gizimmm birden hazırlıklar hızlancak sizin de inşallah
Hepinizi öperim kiiii
Özgem bende de regl sendromu var ama suratım 5 karış değil çok mutluyum cunku 2 aydır olmuyordum
Çağlam Lena ismi de çok güzelmişanlamı nedir? gerçekten lalena'yla tıpatıp neredeyse Deep Purple'ın Lalena isminde bi şarkısı var bilirsin.. Acaip hüzünlü bi şarkı daha kaç sene once düşmüştü aklıma bir de en sevdiğim şair murathan mungan'ın İnce L, Lalena isminde şiiri var oyle güzel bi şiirki son nakaratı da bu:
"yol bitiyor işte, bir kaç adım kaldı eşiğine varmaya
şimdi herkes Doors dinliyor yeniden
seninse saçlarındaki çiçek duruyor mu hala
Orada mısın?
Bu şiiri okuyor musun?
İnce L duruyor mu şarkının kaldığımız yerinde?
Orada ol
Evlenmemiş ol Ölmemiş ol
Hiçbir şey olmamış olsun sana
n'olur n'olur n'olur Lalena"
teşekkür ederim çağlacımben de cok begeniorum ismi...
anlamı bizim için bizden biri demekmiş kusum... Nette oyle yazıyor
sarkıyı biliyorum ama dusundugum isme de cok benzio falan die hiç dikkkatimi cekmedi biliomusun
sen yazınca fark ettim balımmmm
yalnız şimdi ben bu isimlerinde yayılıp yayılıp bir tuana, bir aleyna olmasından cok korkuyorum...
böle bi furya oluyo ya kimin elinde bebek gorsen adı ya aleyna ya tuana bir arada asya modası vardı
zehram çok sevindim halletmenizeGünaydın kızlarrrr
Söz krizini aştık 16 sında olucak dedim o kadar
Sabah işe gelirken müstakbel kayınvalidem aradı..
Bu hafta sonu durum böyle böyle çok aklıma takaıldı sizinkiler yanlış anlarmı diye dedi. Bende takılmazlar öyle şeylere dedim
Haftaya pazar geliyoruz bizden yapmamızı istediğiniz birşeyler var mı dedi. Varsa kesinlikle söyle dedi... Yok dedim
kuzum yeni ürünler çıkıyo ya yılbaşında, eskileri eritmek için indirim yapıyolar. beraberce takip edelim..nurayım beyaz eşya için bende donanım haberden yararlanıcam çok yararlı konular açıyorlar, araştırmalarıma göre bosch , siemens samsung profilo grubu oldukça başarılı kullananlar memnun. arçelik beko vestel gibi markalardan zaten kesinlikle uzak durmamız lazım. ariston da iyi dğeilmiş bir arkadaşım var yeni evli aldılar memnun değiller. küçük ev aletlerinde braun ya da goldmaster düşünüyorum.ütüyü philips alıcam kesinlikle.. ama gel görki ne zaman almalı emin değilim garantisi boşuna tükenmesin...aralıkta elektroniğin indirimli olduğunu hiç bilmezdim bak söylediğin iyi oldu
yeni gelincikler hoş geldiniz ben de burcu :)
isim konusuna gelirsek ben çerkezim ve çerkez isimlerinden leris ismini çok beğenirim. kızım olursa leris düşünüyoruz
özgem canım inşallah hızlanır ben kasım 2013 istiyorum evlenmeyi yıl dönümüzde büyük ihtimal mayısta nişan yapcaz kimsenin gönlü kırılamsın annem dışarda nişan istiyor canım dün mahalledeki teyzelerde dedi şubattada nişan yaparsın ama dış çekim olmaz hoş çok güzel yerler tarihi otelelr var oralardada olur dedi ama
ben fayton süslenmesi istiyorum klasik faytonda istemiyorum kate mideltonun bindiği faytondan var adada onda mümkünse gideyim diyorum nişanım için böle fikirlerim var tekne yada deniz kenarında olsun böle fikirleirm olunca uzuyor özgecim annem yemekli istiyor ben yemeksiz derken orta yola herkes geliyor
bide benim annem herkesin düğünü nişanında şöle olsun böle olsun diyip birkere oluyor güzel olsun diyen insan olduğu için insanları iyi yönlendrdi o yüzden kendi kızına hayali büyük canım
karşı taraf nasıl karşılıcak aceba
Hepinizi öperim kiiii
Özgem bende de regl sendromu var ama suratım 5 karış değil çok mutluyum cunku 2 aydır olmuyordum
Çağlam Lena ismi de çok güzelmişanlamı nedir? gerçekten lalena'yla tıpatıp neredeyse Deep Purple'ın Lalena isminde bi şarkısı var bilirsin.. Acaip hüzünlü bi şarkı daha kaç sene once düşmüştü aklıma bir de en sevdiğim şair murathan mungan'ın İnce L, Lalena isminde şiiri var oyle güzel bi şiirki son nakaratı da bu:
"yol bitiyor işte, bir kaç adım kaldı eşiğine varmaya
şimdi herkes Doors dinliyor yeniden
seninse saçlarındaki çiçek duruyor mu hala
Orada mısın?
Bu şiiri okuyor musun?
İnce L duruyor mu şarkının kaldığımız yerinde?
Orada ol
Evlenmemiş ol Ölmemiş ol
Hiçbir şey olmamış olsun sana
n'olur n'olur n'olur Lalena"
burcum. benim nişanımda 80 kişilik olacak diye tahmin ettik 95 kişi gelmiş. pastayı 70 kişilik yaptırdık. arttı kuzum.. dilimlerin büyüklüğünü ve pastamızı ekliyim sana
Eki Görüntüle 503249
Eki Görüntüle 503250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?