'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çerkez olduğunu bilmiyodum burcummm ondan bu kadar güzelsin sen demek kiiii

gizimmm özledim seni canım benim
asker topiklerinde görüyom seni artık
nasılsın iyi misin kuzum?

pelinim, gülinim, ezgim size de öpücükkkk

Günaydın bebeklerimmmm

Kızlar bu aradaa akşam isimlerden konusulmuss bende kızım olursa adını Destina ya da Lalena koymak istiyorum ama Destina daha agır basıyo :)
O günleri görelim de..

geçmişe cok gidemedim ama hemen su gözüme takıldı

benim kızımın adı da hazır coktan verdik kararını erkegin adı da...

kızımızın adı Lena olcak... ikinci secenegine cok benziyomus senin canım

oglanın adı da tabiki süpermanin Kriptondaki adı olcak aynı zamanda Nicolas Cage'in oglunun da adı... Kal-el basına bir de kaan ekleriz sanırm

günaydın millet

nurayımı yerimmm özlemezmiyiz kuşşşş

beyaz eşya konusunda birkaç şeye karar vermiştim belki alır annemler daha ucuzları makul olanalrıda var aslında

aynı özellikleri farklı markalardada arıcam bosch siemense bağımlı kalmıcam

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAY247X0TR

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS58M98TR

özgem canım valla vakit bir şekilde geçiyor şimdilik hedefim ocak ayının biran önce gelmesi dahada bişi istemiyorum çeyiz işinede ara verdim çok şey aldım annem para koydu tencereler yemek takımları için

beyaz eşyayıda söz nişan hengamesine girmeden halledebilirz bakalım

şimdilik ailesiyle sürekli telefonda iletişim halindeyim asker dönüşü ne olucak bekliyoruz özgecim

lena ismi ne güzelmiş çağlammm

kızlar yaaa çok farklı isimler ben beren deren sare mina gibi ismler seviyorum onlardan birini koyarım herhalde

hatta öle bişi ki zeynep çok isterdim görümcemin ismi bide elif bu isimler bana hep güzel gelmiştir

çoğunuzun sölediği isimi duymamıştım ama peloşumunkini biliyorum

benim için en farklı isim lavinia olurdu ama koymam herhalde

Son düzenleme:

günaydın Çağlacım....hoş geldin.

Lena ismini hoşmuş güzellik

evet benim hedefim de ocak gizim..bi an önce gelsin istiyom..bi daha bişey kalmıcak zaten

güzle şeyler olcak asker dönüşü gizimmm birden hazırlıklar hızlancak sizin de inşallah

çok sevindim zehracım hadi bu da aşılmış oldu böylece

pelinim,özgem,gülinimm sizlerede günaydınnn
zehracım çok sevindim hadi hayırlısı olsun

Sağolun kızlar ama ben sorunların biticeğine niyeyse hiç inanmıyorum. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda..
Giz im inan samimi olmak gibi bi derdim yok çünkü yavaş yavaş soğutmaya başladılar kendilerinden..

lena ismi ne güzelmiş çağlammm

anneanneciğinin eseri olcak canım

anneminn cok sevdigi bir isim Lena... eskiden cok sevdigi ama artık izini kaybettigi bir arkadasının adıymıs... torunum olursa adını koyucam ahdım var dedi

ben de koyalım tabi çok güzl isim dedim... askım da begendi

uzun süre oglan olursa ne olur onu bulamamıstık sonra bir gün sinemada arada konusurken ya dedik madem Clark la Lois biziz... o da Kalel olcak tabii kiii

evet benim hedefim de ocak gizim..bi an önce gelsin istiyom..bi daha bişey kalmıcak zaten

güzle şeyler olcak asker dönüşü gizimmm birden hazırlıklar hızlancak sizin de inşallah

özgem canım inşallah hızlanır ben kasım 2013 istiyorum evlenmeyi yıl dönümüzde büyük ihtimal mayısta nişan yapcaz kimsenin gönlü kırılamsın annem dışarda nişan istiyor canım dün mahalledeki teyzelerde dedi şubattada nişan yaparsın ama dış çekim olmaz hoş çok güzel yerler tarihi otelelr var oralardada olur dedi ama

ben fayton süslenmesi istiyorum klasik faytonda istemiyorum kate mideltonun bindiği faytondan var adada onda mümkünse gideyim diyorum nişanım için böle fikirlerim var tekne yada deniz kenarında olsun böle fikirleirm olunca uzuyor özgecim annem yemekli istiyor ben yemeksiz derken orta yola herkes geliyor

bide benim annem herkesin düğünü nişanında şöle olsun böle olsun diyip birkere oluyor güzel olsun diyen insan olduğu için insanları iyi yönlendrdi o yüzden kendi kızına hayali büyük canım

karşı taraf nasıl karşılıcak aceba

Hepinizi öperim kiiii

Özgem bende de regl sendromu var ama suratım 5 karış değil çok mutluyum cunku 2 aydır olmuyordum

Çağlam Lena ismi de çok güzelmiş anlamı nedir? gerçekten lalena'yla tıpatıp neredeyse Deep Purple'ın Lalena isminde bi şarkısı var bilirsin.. Acaip hüzünlü bi şarkı daha kaç sene once düşmüştü aklıma bir de en sevdiğim şair murathan mungan'ın İnce L, Lalena isminde şiiri var oyle güzel bi şiirki son nakaratı da bu:
"yol bitiyor işte, bir kaç adım kaldı eşiğine varmaya
şimdi herkes Doors dinliyor yeniden
seninse saçlarındaki çiçek duruyor mu hala
Orada mısın?
Bu şiiri okuyor musun?
İnce L duruyor mu şarkının kaldığımız yerinde?
Orada ol
Evlenmemiş ol Ölmemiş ol
Hiçbir şey olmamış olsun sana
n'olur n'olur n'olur Lalena"

teşekkür ederim çağlacım ben de cok begeniorum ismi...

anlamı bizim için bizden biri demekmiş kusum... Nette oyle yazıyor
sarkıyı biliyorum ama dusundugum isme de cok benzio falan die hiç dikkkatimi cekmedi biliomusun
sen yazınca fark ettim balımmmm

yalnız şimdi ben bu isimlerinde yayılıp yayılıp bir tuana, bir aleyna olmasından cok korkuyorum...

böle bi furya oluyo ya kimin elinde bebek gorsen adı ya aleyna ya tuana bir arada asya modası vardı

Anlamı da telaffuzu kadar güzelmiş ki İsimlerin karakterde çok fazla etki yarattığına inanıyorum, ismi taşımak çok önemli.. Lalena telaffuzda zor ama anlamı kıymetli benim için. Destina'da telaffuzda devreye giriyo bakalım napıciiiz belki de ikisini de koyarım, bebek benim değil mi ahah kime nee

aayyyy aleyna tuana asya kabus gibiydi bi ara sahidenn annem bile der bazen keşke senin adını aleyna koysaydım die aman allahım ben ismimi gayet de seviyorumm hiç gerek yok yani aleyna Kuran'da geçiyomuş ama Kuran'daki anlamı da VE demekmiş... Annem bunu farkedince tabi dedi benim kızımın ismi güzel diee

zehram çok sevindim halletmenize

kuzum yeni ürünler çıkıyo ya yılbaşında, eskileri eritmek için indirim yapıyolar. beraberce takip edelim..
bu arada senin için dün akşam pastamı paylaştım. geçmişe bi bak istersen.

kayınvalidemler geldiii asansördeler hatta şu an bugün istanbula dönecekler ama önce bize uğrayacaklardı kahvaltıya
öptüm hepinizi. onlar gidince gelirim kuzularım

orta yolu buluyomuşsunuz ne güzel gizommm herkesin gönlü olur bi şekilde halledersiniz siz
keşke ben de yıldönümümde evlenseydim yaa 3 mayıs..mayıs ayını o kadar çok seviyorum ki
ama sevdicek istemedi havalar soğuk oluyo diye

çok güzel şarkı da şiir de kuzummm
opeth in de 'face of melinda' diye bi şarkısı var
sevdiceğe söylicem valla bi acayip isimli benim çocuğum olmucak işte teyzeleri de kızlarına değişik isimler koyuyolar

ah nurayımmm bakmamışım geçmişe. ne güzel bir masaymış o öyle çok beğendimmmm pastan da güzelmiş. çok yardımın oldu kocaman dilim pastası o babam bir de ordövr tabağı hazırlatıyor yanii o yüzden ben 40 kişilik pasta yaptırmaya karar verdim yaaa :44: bize de gelse gelse herhalde bir 60 kişi gelir. çok kararsızım oooooof kişi sayısı bi kesinleşse!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…