aaaaa özgem bu arada benim de düğünüm yıl dönümümde 25 mayısta değil de 22 haziranda olabilir veya 29 haziranda. çünkü 14 haziran okullar kapanıyor 9 temmuzda da ramazana giriyoruz. 29unda gidersek ramazanda balayında olucaz kafamız çok karışık annemlerse okullar kapanmadan 1 hafta önce yapın diyorlar.mayıs ayı yağmurlu geçebilir havuz başı olacağı için :44:
Anlamı da telaffuzu kadar güzelmiş kiİsimlerin karakterde çok fazla etki yarattığına inanıyorum, ismi taşımak çok önemli.. Lalena telaffuzda zor ama anlamı kıymetli benim için. Destina'da telaffuzda devreye giriyo bakalım napıciiiz belki de ikisini de koyarım, bebek benim değil mi ahah kime nee
aayyyy aleyna tuana asyakabus gibiydi bi ara sahidenn annem bile der bazen keşke senin adını aleyna koysaydım die aman allahım ben ismimi gayet de seviyorumm hiç gerek yok yani aleyna Kuran'da geçiyomuş ama Kuran'daki anlamı da VE demekmiş... Annem bunu farkedince tabi dedi benim kızımın ismi güzel diee
paylaş canım bakalım birkızlar yaaa 2 gelinlik arasında kararsız kaldım...yeni üyeyim diye özel mesaj da yollayamıyorum size ama fikirlerinizi de merak ediyorum...acaba diyorum burda paylassam mı?hem diger üyelerimize de yardımcı olmus olurum belki...ne dersiniz?:26:
evet canım bakalım hangiis olcak nişandna sonra tam tarih belirlenecek kısmetse
evet kuzummm 22 haziran baya avantajlı bi tarih cidden
ayy belki aynı gün gelin olup gideriz kimbilirrrr
kızlar yaaa 2 gelinlik arasında kararsız kaldım...yeni üyeyim diye özel mesaj da yollayamıyorum size ama fikirlerinizi de merak ediyorum...acaba diyorum burda paylassam mı?hem diger üyelerimize de yardımcı olmus olurum belki...ne dersiniz?:26:
çok güzel şarkı da şiir de kuzummm
opeth in de 'face of melinda' diye bi şarkısı var
sevdiceğe söylicem valla bi acayip isimli benim çocuğum olmucak işte teyzeleri de kızlarına değişik isimler koyuyolar
aaa nurayım ben geçmişe gitmemiştim ne güzel bir masa ne güzel bir pasta olsada yesem iyikide paylaştın canım :)))))))
çağlam ben sana mail atamadım dün bugün cevahire gidicektim ama gidemicem gelinliğede bakamyı üdşünmüştüm göreyim die ama en kısa süre içinde bende bakıp fikrimi sölicem canım üst kısmı hayalimdeki gibi :))))))))
act_rest hoşgeldin canım yeni gelinsin sanırsam
burcu ordövr tabağı güzel fikir bence çok süper olucak nişanının tam benim annemde öle sever meze herşey olsun ister ama nişan 100 kişiyi geçerse pahalıya patlar bizim çoğu tanıdık düğün modunda yaptı gereksiz işte az ve öz olucak bişi anlıcaksın
nurayım kayınannişinle iyi oturmalar sana canım
kızlar bende sürekli kayınvalide görümceciğimle irtibat halindeyim :)))))))nazlım kullağın çınlasın böyle olacağını çok söledin çoook ben tedirgindim şimdi mutluyum ama hatta kendi ailem gibi hissediyorum onalrında gönlü olsun die hep güleryüzle davrancam beni mutlu ettiler çünkü
biz straplez sevmeyen gelincikleriz biraz
ama bunlar çok kibar duruyo kuzum, öyle kabarık abartı değiller hoşlar gerçekten
ikisi arasında seçemedim ben biraz daha bakayım fotolara
aaa nurayım ben geçmişe gitmemiştim ne güzel bir masa ne güzel bir pasta olsada yesem iyikide paylaştın canım :)))))))
çağlam ben sana mail atamadım dün bugün cevahire gidicektim ama gidemicem gelinliğede bakamyı üdşünmüştüm göreyim die ama en kısa süre içinde bende bakıp fikrimi sölicem canım üst kısmı hayalimdeki gibi :))))))))
yaaa yerim seniiiii beeennnn valla ne güzel olur kusum... arkadasım sıkıstırıo beni de gidelim bakalım diye o da cok begendi hatta ben de alıyım bu gelinligi dursun bigün evlenirsem giyerim dio o derece bayıldı
ben de hayal kırıklıgına uramaktan korktugum icin gidemiorum bi türlü... sen gidip de bana yorumlarını bildirsen ne güzel olur kiiiiiiiiiiiii bebişimm
resmen ask yasıyorum gelinlikle cunku
çağlacım ben de straplez olması dısında begendim... straplez gelinlik sevmiorum ben de :26:
günaydın kızlarr
yeni gelinlerimiz hoşgeldinizhangi şehirlerdensiniz?
hmf722 ; kayınvalidenle yaşadığın güzel günlere maşallah diyorum hep böyle olursunuz dilerimbirde istanbul demişsin balayı için.merak ettim doğrusu neden istanbul?:44:
buarada kızlar bizimde ortaya karışık ezil, ilgi gibi manyak şeyler çıkıyorbenim küçüklükten beri istediğim hep "zeynep" koymak.sevdicekte,annem ve babamda çok sevdi bu ismi
bugün içimde kıpırtı var yine.hadi hayırlısı. akşama arkadaşlarım gelecek belki ondandır
tatlım bende sevmiyorum normalde ama kolları olan gelinlikler falan hiç yakısmadı bana...denedim...çok çirkin oldum...sanırım tasıyamıyorum... :)))
orası öyle tabi canım yakışması da önemli
ben de dantel kollar isityorum mesela ama uzun olmasın iki yanda hafif hafif sarksın istiyom ama belki de hiç yakışmaz bilemiyorum
aslında uzun dantel kollar daha hoşuma gidiyo ama nişanlım beğenmiyo nedense şişman gelinliği diyo onlara manyak
kolları gizlemek için giyiyomuş kızlar çok biliyo o
orası öyle tabi canım yakışması da önemli
ben de dantel kollar isityorum mesela ama uzun olmasın iki yanda hafif hafif sarksın istiyom ama belki de hiç yakışmaz bilemiyorum
aslında uzun dantel kollar daha hoşuma gidiyo ama nişanlım beğenmiyo nedense şişman gelinliği diyo onlara manyak
kolları gizlemek için giyiyomuş kızlar çok biliyo o
yaaa yerim seniiiii beeennnn valla ne güzel olur kusum... arkadasım sıkıstırıo beni de gidelim bakalım diye o da cok begendi hatta ben de alıyım bu gelinligi dursun bigün evlenirsem giyerim dio o derece bayıldı
ben de hayal kırıklıgına uramaktan korktugum icin gidemiorum bi türlü... sen gidip de bana yorumlarını bildirsen ne güzel olur kiiiiiiiiiiiii bebişimm
resmen ask yasıyorum gelinlikle cunku
çağlacım ben de straplez olması dısında begendim... straplez gelinlik sevmiorum ben de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?