'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaaaa özgem bu arada benim de düğünüm yıl dönümümde 25 mayısta değil de 22 haziranda olabilir veya 29 haziranda. çünkü 14 haziran okullar kapanıyor 9 temmuzda da ramazana giriyoruz. 29unda gidersek ramazanda balayında olucaz kafamız çok karışık annemlerse okullar kapanmadan 1 hafta önce yapın diyorlar.mayıs ayı yağmurlu geçebilir havuz başı olacağı için :44:

evet kuzummm 22 haziran baya avantajlı bi tarih cidden
ayy belki aynı gün gelin olup gideriz kimbilirrrr

kızlar yaaa 2 gelinlik arasında kararsız kaldım...yeni üyeyim diye özel mesaj da yollayamıyorum size ama fikirlerinizi de merak ediyorum...acaba diyorum burda paylassam mı?hem diger üyelerimize de yardımcı olmus olurum belki...ne dersiniz?:26:

evet ya anlamını bilmeden furyaya kapılıp koyuyolar bir de

biz de kal-el ismi icin tereddüt ettik kuzum hani nası olur gibilerinden diye sonra arasırdık baktık Türkiye de bizim gibi superman sevdalısı bi cift daha vermiş ismi cocuguna psikologa da danısmıslar ve aksine böle bir ismin güçlü bir kahramandan gelmesi sebebiyle cocugun karekterini de olumlu yonde etkiliciini solemis

ikna olduk hemen ama tabi basına bir de kaan koyucaz solemekte zorlananlar olabilir hem de kaan sevdigim bir isimdir diye..

bakalım önce kalel mi gelcek lena mı dioruz bazen gecen de fal baktırdım bana evlilikten kısa süre sonra bebiş gorundu buna ne diosun

en olmıcak kişiye dedin bebek diye yahu dedim yani

Son düzenleme:
paylaş canım bakalım bir

evet kuzummm 22 haziran baya avantajlı bi tarih cidden
ayy belki aynı gün gelin olup gideriz kimbilirrrr
evet canım bakalım hangiis olcak nişandna sonra tam tarih belirlenecek kısmetse

valla çok iyi olur canım benim
ben şahsen merakla bekliyorummmm

Evett bebiiimmm bi ara hepimiz rock, metal dünyasına dalmışız gibi Opeth de dinlemiştim huzur verici şarkıyı eve gidince dinlicem akşama bitanemm. Evet valla çok değişiğiz çocuklarımız buyuyunce diyecekler bizim annemiz babamız neyin kafasını yasıodu bu isimleri bize koyarken

Bu arada ben balayımı yunan adalarında yapmak istiyorum, yunanistan bize çok yakın zaten.. herhangi bir yorgunluk olucağını da sanmıyorum zaten vize pasaport olduktan sonra her hafta gidilir ki benim patronlarım akşam yemeğine bile yunanistana gidiolar sevgilik bugun 10 yıllık pasaport cıkarıo artık yunanistan hak getire

aaa nurayım ben geçmişe gitmemiştim ne güzel bir masa ne güzel bir pasta olsada yesem iyikide paylaştın canım :)))))))

çağlam ben sana mail atamadım dün bugün cevahire gidicektim ama gidemicem gelinliğede bakamyı üdşünmüştüm göreyim die ama en kısa süre içinde bende bakıp fikrimi sölicem canım üst kısmı hayalimdeki gibi :))))))))

act_rest hoşgeldin canım yeni gelinsin sanırsam

burcu ordövr tabağı güzel fikir bence çok süper olucak nişanının tam benim annemde öle sever meze herşey olsun ister ama nişan 100 kişiyi geçerse pahalıya patlar bizim çoğu tanıdık düğün modunda yaptı gereksiz işte az ve öz olucak bişi anlıcaksın

nurayım kayınannişinle iyi oturmalar sana canım

kızlar bende sürekli kayınvalide görümceciğimle irtibat halindeyim :)))))))nazlım kullağın çınlasın böyle olacağını çok söledin çoook ben tedirgindim şimdi mutluyum ama hatta kendi ailem gibi hissediyorum onalrında gönlü olsun die hep güleryüzle davrancam beni mutlu ettiler çünkü

evet canım yeniyim...çağla ben...:))

biz straplez sevmeyen gelincikleriz biraz
ama bunlar çok kibar duruyo kuzum, öyle kabarık abartı değiller hoşlar gerçekten
ikisi arasında seçemedim ben biraz daha bakayım fotolara

tatlım bende sevmiyorum normalde ama kolları olan gelinlikler falan hiç yakısmadı bana...denedim...çok çirkin oldum...sanırım tasıyamıyorum... :)))

yaaa yerim seniiiii beeennnn valla ne güzel olur kusum... arkadasım sıkıstırıo beni de gidelim bakalım diye o da cok begendi hatta ben de alıyım bu gelinligi dursun bigün evlenirsem giyerim dio o derece bayıldı

ben de hayal kırıklıgına uramaktan korktugum icin gidemiorum bi türlü... sen gidip de bana yorumlarını bildirsen ne güzel olur kiiiiiiiiiiiii bebişimm

resmen ask yasıyorum gelinlikle cunku

çağlacım ben de straplez olması dısında begendim... straplez gelinlik sevmiorum ben de :26:

canım benim fikirlerinize acıgım...inan straplez heveslisi değilim ama üst kısmı düzgün hosuma giden bi model bulamadım...elinizde modeller varsa paylasın benmle yaaa please

hoşbulduk canım :) ben ankaradan kastamonu ya gelin gidecem inşallah:)
iyi dileklerin için teşekkür ederim imşallah hep böyle güzel gider ve inşallah hepmizin böyle olur. anne kız gibi olabiliriz inşallah...

istanbul u çok seviyorum. sokaklarında gezerken kendimi tarihin içine girmiş gibi hissediyorum. ve çılgınlık yapıp tek başıma kaçak giderdim. herkesden gizli. İSTANBUL bende bir tutku....

nişanlımla tanıştıktan sonra baya bir uğraştı beni kandırmak için (2 seneye yakın). en son beni tek kelimeyle tarif eder misin diye sordum. sizin için biraz klasik gelebilir fakat bana 'İSTANBUL'um demişti. daha önce kimseye kalbimi açmamıştım. ve kalbimi zor fethettiğini düşündüğü için öyle diyor. hala telefonunda bile istanbul um diye kayıtlıyım.
öyle işte :)

tatlım bende sevmiyorum normalde ama kolları olan gelinlikler falan hiç yakısmadı bana...denedim...çok çirkin oldum...sanırım tasıyamıyorum... :)))

orası öyle tabi canım yakışması da önemli
ben de dantel kollar isityorum mesela ama uzun olmasın iki yanda hafif hafif sarksın istiyom ama belki de hiç yakışmaz bilemiyorum
aslında uzun dantel kollar daha hoşuma gidiyo ama nişanlım beğenmiyo nedense şişman gelinliği diyo onlara manyak
kolları gizlemek için giyiyomuş kızlar çok biliyo o

sen ona Kate'i göster :)

dünyanın en mukemmel fizikli en zarif kadınlarından biri bence gelinliği gayet kolluydu

aslında haksız da sayılmaz nişanlın ama zevk meselesi işte...ya çok istedigin bişey yakısmayabiliyo bazen....tasıyamamamk bu olsa gerek...ben miniminnacık bişiyim zaten...ne bilim yakıstıtamadım kendime...üzüldüm bu duruma ama napim...yine de gezcem bakcam biraz daha..sizlerde yardımcı olursanız sevinirim

çağla canım ben gelinlikleri çok romantik bulmakla beraber straplez sevmiyorum seveydim iyidi zaten göğüs yok bide oynarsam çekiştirmek zorunda kalırım diye o yüzden kendime yakıştırmıyorum ama çok hoşlar

beğendiğim straplez gelinlik ve beğendiğim gelin bu albümü paylaşayım hemen

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26205

çağlam canım inan bugün öğle aramada gidicektim bende çok beğendim canım ama hastayım bide regl olamadım buraları dağıtasım var :))))

hattaha deneyedebilirim yaa annemin gelinliğini göstersem bu kadar olur benzerlik var canım

gitmelisin bence hattaha nişanlınla git oda görsün randevu alll bak o blogerınki ne hoş duruyordu demi kimsenin sözüne kanma en iyi kararı sen vericeksin görmeden bielmeyiz piyasada çok uyguna çok şık gelinlikler gördüm bu yaz ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…