'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sen ona Kate'i göster :)

dünyanın en mukemmel fizikli en zarif kadınlarından biri bence gelinliği gayet kolluydu

bu yorumu bende yapcaktım aynen kateyi gören hayran şahsen ben gelin budur demiştim tatmin olmuştum tam prenses saçı makyajı en önemlsi asil ve sadeydiii o kıza aşığım bennnormal zamanda giydiği elbiselerde bile hep bir usturup ve mode var arşivim hep onun kıyafetleriyle dolu

Son düzenleme:
Çorlulu kızlarr , özgem gülinimmm
Santrale bomba koymuşlar diye bi dedikodu geldi kulağımıza doğrumuu :18:
bizim işyeri ulaşta olduğu için ancak dedikodusu geliyor.. İnşallah yalandır :18:

evet gizom yaaa ne kadar asil biri değil mi.. halktan olabilir ama kesinlikle asil olmak icin dogmus belli yani

ben de cesaretimi toplayıp gidip denemek istiyorum yaaaa umarım yakısır umarım harikadır ve benim olur

çağlacım kate middleton ın gelinliginden bahsedioruz... google yazarsan cıkar boy boy resimleri...

tubik hosgeldin

çağlllllaaaaaaaaaaaaa kuşummm merak ediyorum gelinliğini paylaş lütfen hangi modelmiş o beğendiğin gelinlik görmek bilmek istiyorum

canım benim fikirlerinize acıgım...inan straplez heveslisi değilim ama üst kısmı düzgün hosuma giden bi model bulamadım...elinizde modeller varsa paylasın benmle yaaa please

oh ohh gizimmm aranızdan su sızmıyor maşallahhh allah nazarlardan saklasın

2. çağla ben modelleri beğendim straplez sevmememe rağmen canım. çünkü herkes straplez straplezzz sanki başka model kalmamışş gibi. yalnız dediğin gibi taşımak da çok önemli senin beğendiklerin geçrekten çok hoş çok şık

Burcucum beğenmene sevindim canım benim...bakcaz artık hala karamsarım bu konuda...

Özgecim muhteşemler yaa...umarım böyle bişey dikebilecek bi yer bulabilirim...bi abartı furyasıdır sorma gitsin......sade bişey bulmak cok zor...

Günaydın bebeklerim muhabbet harika.

Ballandıra ballandıra anlatıyorlar bir de Kuran'da geçiyor diye.

Tebrik ediyorum anneni,bilinçli bir kadınmış.

Ona bakarsan şeytan da geçiyor,ne olacak şimdi.

Bugün güne lüzumsuz bi insanın canımı sıkmasıyla başladım... İnsanın sevmediği insanla aynı ortamda çalışmak zorunda olması ne kötü... Nefret ediyorum ondan...

Sinirden bi iş yaptım bi iş yaptımmm dahada yapasım var ordan burdan iş çıkırıyorum kendime...

kübracım seni çok iyi anlıyorum. eski çalıştığım şirkette ben ofisteki kızlarla hiç anlaşamamıştım kıskandılar mı bilmiyorum ama bana çok kötü davranıyorlardı günaydın bile deidğim de havada kalıyordu düşün patronlarım koruyup kolladılar sağ olsunlar.. sen takma görmemeye çalış yaptıklarını

Takmamaya çalışıyorum ama takıyorum ne yazık ki..

Normalde sabırlı bi insanımdır, Uysalımdır iş yerinde herkesle aram iyi o insanın yüzünü bile görmeye tahammül edemiyorum..

Terbiyesiz bide saygı denen bişey yok..

çağlllllaaaaaaaaaaaaa kuşummm merak ediyorum gelinliğini paylaş lütfen hangi modelmiş o beğendiğin gelinlik görmek bilmek istiyorum

gelinliğini demişisin kusummmmmmmmmmmmmmm Allah söletmiş olsun noluuuuuuuuurrr

kübracım hoşgeldin... ben de bugun ofisteki herkese gıcıgım ama takmamaya calısıorum işte kafa daıtmaya calısıorum napalım Allah ne verirse hayırlısını versin işin gücün eşin yuvanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…