sen ona Kate'i göster :)
dünyanın en mukemmel fizikli en zarif kadınlarından biri bence gelinliği gayet kolluydu
dünyanın en mukemmel fizikli en zarif kadınlarından biri bence gelinliği gayet kolluydu
çağlllllaaaaaaaaaaaaa kuşummm merak ediyorum gelinliğini paylaş lütfen hangi modelmiş o beğendiğin gelinlik görmek bilmek istiyorumyaaa yerim seniiiii beeennnn valla ne güzel olur kusum... arkadasım sıkıstırıo beni de gidelim bakalım diye o da cok begendi hatta ben de alıyım bu gelinligi dursun bigün evlenirsem giyerim dio o derece bayıldı
ben de hayal kırıklıgına uramaktan korktugum icin gidemiorum bi türlü... sen gidip de bana yorumlarını bildirsen ne güzel olur kiiiiiiiiiiiii bebişimm
resmen ask yasıyorum gelinlikle cunku
çağlacım ben de straplez olması dısında begendim... straplez gelinlik sevmiorum ben de :26:
canım benim fikirlerinize acıgım...inan straplez heveslisi değilim ama üst kısmı düzgün hosuma giden bi model bulamadım...elinizde modeller varsa paylasın benmle yaaa please
oh ohh gizimmm aranızdan su sızmıyor maşallahhh allah nazarlardan saklasınaaa nurayım ben geçmişe gitmemiştim ne güzel bir masa ne güzel bir pasta olsada yesem iyikide paylaştın canım :)))))))
çağlam ben sana mail atamadım dün bugün cevahire gidicektim ama gidemicem gelinliğede bakamyı üdşünmüştüm göreyim die ama en kısa süre içinde bende bakıp fikrimi sölicem canım üst kısmı hayalimdeki gibi :))))))))
act_rest hoşgeldin canım yeni gelinsin sanırsam
burcu ordövr tabağı güzel fikir bence çok süper olucak nişanının tam benim annemde öle sever meze herşey olsun ister ama nişan 100 kişiyi geçerse pahalıya patlar bizim çoğu tanıdık düğün modunda yaptı gereksiz işte az ve öz olucak bişi anlıcaksın
nurayım kayınannişinle iyi oturmalar sana canım
kızlar bende sürekli kayınvalide görümceciğimle irtibat halindeyim :)))))))nazlım kullağın çınlasın böyle olacağını çok söledin çoook ben tedirgindim şimdi mutluyum ama hatta kendi ailem gibi hissediyorum onalrında gönlü olsun die hep güleryüzle davrancam beni mutlu ettiler çünkü
Çorlulu kızlarr , özgem gülinimmm
Santrale bomba koymuşlar diye bi dedikodu geldi kulağımıza doğrumuu :18:
bizim işyeri ulaşta olduğu için ancak dedikodusu geliyor.. İnşallah yalandır :18:
Eki Görüntüle 503572
çağlacım ilk baştaki grace kelly (nasıl asil nasıl güzel bi kadın Allahım)
diğeri de kate middleton
hadi yaa
hiç duymadım canım yaaa, umarım yoktur öyle bişey
tubik hosgeldin
Hoşbuldum Çağlamm
2. ÇağlaTuğba bende hoşgeldin tatlım, gelinliklerde hoş gözüküyor. Umarım içine sinen bir gelinlik bulursunn
aayyyy aleyna tuana asyakabus gibiydi bi ara sahidenn annem bile der bazen keşke senin adını aleyna koysaydım die aman allahım ben ismimi gayet de seviyorumm hiç gerek yok yani aleyna Kuran'da geçiyomuş ama Kuran'daki anlamı da VE demekmiş... Annem bunu farkedince tabi dedi benim kızımın ismi güzel diee
kübracım seni çok iyi anlıyorum. eski çalıştığım şirkette ben ofisteki kızlarla hiç anlaşamamıştım kıskandılar mı bilmiyorum ama bana çok kötü davranıyorlardı günaydın bile deidğim de havada kalıyordu düşünpatronlarım koruyup kolladılar sağ olsunlar.. sen takma görmemeye çalış yaptıklarını
çağlllllaaaaaaaaaaaaa kuşummm merak ediyorum gelinliğini paylaş lütfen hangi modelmiş o beğendiğin gelinlik görmek bilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?