'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

güzel bir hikayeymiş aşkınız bir ömür daim olsun inşallahh
kızçelerim muhabbete katılamıyorum amaaa takiptesiniz bilesiniz

Kızlarrrr ben de aranıza yeni geldim....... 2013 geliniyim Allah nasip ederse. Şimdiden paniğim. Burda yalnız olmayacağım anlaşılan. İşe nereden başlasak ki? Çeyize yeni başlayacağımm :)

Kızlarrrr ben de aranıza yeni geldim....... 2013 geliniyim Allah nasip ederse. Şimdiden paniğim. Burda yalnız olmayacağım anlaşılan. İşe nereden başlasak ki? Çeyize yeni başlayacağımm :)

hoşgeldin canım
düğün tarihin belli mi?

çeyize de istersen mutfaktan başla çünkü al al bitmiyo

hoşgeldin canım
düğün tarihin belli mi?

çeyize de istersen mutfaktan başla çünkü al al bitmiyo

özgecim senin çeyizlerin fotosu var mı çeyiz bölümünde...merak ettim..görmek isterim yani ben geçen ekledim biraz biraz eklicem daha...çogunun fotosu yok elimde...

evet allah söyletmiş olmalı canım

hoş geldin gülçincimmmm :) yalnız değilsin aynı paniği yaşıyoruz.
kızlar bu arada bi pastacıyla anlaştım gibi 40 kişilik yaptırmaya karar verdim gelenler max 60 kişi olacak ve ordövr de olacağı herkes de artıyor az yaptır dediği için... umarım pasta yeter dilimi de 7 dediler pazarlık yaptım 5e düşürttüm çok pazarlıkçıyım o yüzden onur bana çaçaringo der

Son düzenleme:
kızlar selamalr kendi adıma söliyim çeyizime yorgan nevresim alarak başladım sonuçta kaliteli şeelr almaya özen gösterince pahalı oluyor ve bende indirim ve çek kovaladım ucuza mal ettim

mutfak ile ilgilide bir tarz belirleyip ona göre alırsın ben ne beğendiysem aldım ama önce nevreismleri halletmeye çalıştım

yemek takımı ve tencere takımı içinde evliliğe 8 9 ay kala alınabilinir tarih olunca alınıyor annem onun için hesap açtı o tür şeler için peşin para en garantisi

küçük ev aletleride evliliğe yakın alınmalı garanti açısından birde evlilik cüzdanıyla gidince garantiyi evlilikten sonrayada alabiliyorlarmış

beyaz eşyayıda şu sıralar ailem almak istiyor

yatak odası için tercih ettiğim markalar

nevresim konusunda sarev linens englısh home minimal
battaniye madam coco ve mink
pikede minimal ve englısh home tercih ettim

taç kristalndada 1 yorgan alana 1 bevaydı 70 tl netten aldım onuda

bol miktarda havlu alın bide birden alınca pahalıya geliyor ara ara alınız

bu fikirler konusunda evlenen arkadaşlarmın yanında olmak beni aydınlattı dönemlerinde yanındaydım vee sorunsuz oldu herşeyleri kendimde böyle plan çıkardım ve şu güne kadar maddi açıdan zorlanmadığım gibi birikimde yaptım

bu arada herkese ii akşamlar.. nasılsınız arkadaşlar?inşallah herkesin keyfi yerindedir.. ben bi kaç gün önce sevgilimle ilgili birşeyler paylaşıp yardımcı olmanızı istemiştim sağolsun bi çok kişi fikrini söyledii bende son bi şans vererek konuşma yaptım erkek arkadaşımla ama şuan öyle bi yerden patlak verdikki bu sefer çıkmaza girdim ve bitirdim... eğer benide dinleyip bi fikir verirseniz sevinirim.. benim çok samimi bi kız arkadaşım aynı zamanda sevgiliminde arkadaşı facete.. dün kızın morali bozuk olduğu için bunlar benim gıcık sevgilimle msjlaşmışlar facete.. benim salak oğlan :S kızı teselli etcem diye ağzının ayarı gevsemiş ve laubali bi şekilde muhabbet etmiş.. geçen sohbetten alıntıları paylaşayım '' oo güzel laz kızıda faceteymiş(arkadaş laz olduğu için) , işte canım benim üzülme yok sen benim için önemlisin eğer kendini kötü hissediyosan yardımcı olayım geleyim oturalım benim kız arkadaşta kötüyüm böyle beni görme muhabbeti yapınca aynen şu cümle kurulmuş '' SEN HER HALİNLE BANA İYİ GÖRÜNÜRSÜN'' ya bundan daha gevşek bi konuşma olabilir mi yoksa ben mi art niyetliyim.. Allah rızası için bişi söyleyin

bende öle düşündüm ne kadar yakın olduğunu bilrsen bil bu kadarı fazla hazmedemedim.. birde beyfendiden face şifresini isteyince vermedi inatla hatta bunu beni kaybetmek pahasına yaptı ve aynen şöyle dedi '' cehennemin dibine kadar yolun var git oraya '' ya insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu laf konuşulmaz.. yağ gibi üste çıktı:S

OHAAAA :///
EMİN OL BİRKAÇ GÜN SONRA DA DEDİĞİ LAFLARI UNUTUP PİŞKİNLİĞE VURUP BARIŞMAK İSTEYECEKTİR SENİNLE, BENCE ARKANA BAKMADAN KAÇ KURTAR KENDİNİ, ADINI BİLE ANMA O ESKİ SEVGİLİNİN, AMAN DİYORUM.....

eski yazını bulmaya çalıştım nickmi değiştirdin bilmiyorum ama seni tanımıyorum ve eski buraya yazdığınıda göremedm sanırsam bu siteye ilk yazışın pek anlayamadım sanırsam sevgilinle bitirmişssin oda senin kız arkadaşına gayet sulu bir şekilde yazmış bumudur

bu yorumu kim yaptı bilmiyorum ama mantıklı olan budur

OHAAAA :///
EMİN OL BİRKAÇ GÜN SONRA DA DEDİĞİ LAFLARI UNUTUP PİŞKİNLİĞE VURUP BARIŞMAK İSTEYECEKTİR SENİNLE, BENCE ARKANA BAKMADAN KAÇ KURTAR KENDİNİ, ADINI BİLE ANMA O ESKİ SEVGİLİNİN, AMAN DİYORUM....

ben de seni hatırlayamadım....

sanırım gizomun dedigi gibi olmus olay... oyleyse zaten dicek bişey yok yani... kurtulmussun böle bi adamdan :26:

kendisini bulunmaz hint kumaşı zannetmiş herhalde sen sadaka ver evlenmeden önce öğrendin bu halini
birde kadın kadının kurdu gerçekten insan arkadaşının sevdiğine bakar mı?
aşk falan bir yere kadar önce saygı sevgi ondan sonra gelendir bence

Gizom canım arkadaş muhtemelen alıntı yapmayı bilmediği için yazıyı kopyaladı erkek arkadasıyla sorun yaşayan kişi şuydu cnm

ohaa yazan arkadas yorum yapmk istedi olayla ilgili sanırıımm:26:

Düğün tarihim tam olarak belli olmasa da TEMMUZ AGUSTOS GİBİ OLACAK YA BAYRAMDAN ONCE YA BAYRAMDAN SONRAYA KALIR.

Eylülden itibaren çeyizime başlıyorum.. Mutfaktan başlayacağım maaşım yatsın :) Geçen ay nevresim takımları almıştım çok bir şey almamama rağmen 600 tutmuştu. Daha sonra düğün tarihimiz yaklaştıkça yatak odasına geçerim şimdilik yeter aldıklarım.. Sanırım mutfak başa bela.. Tencereden başlamak istiyorum. Sizler hangi markadan aldınız? Porselen mi aldıklarınız? Arkadaşlarım çelik almamı söylüyor. Burada porselen daha iyi diye duydum. Bir de hangi marka iyidir. Bulunduğum yerde bütün markalar yok ne yazık ki. Sanırım burada sizlerle beraber bu stresimi atacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…