hoşbulduk canım :) ben ankaradan kastamonu ya gelin gidecem inşallah:)
iyi dileklerin için teşekkür ederim imşallah hep böyle güzel gider ve inşallah hepmizin böyle olur. anne kız gibi olabiliriz inşallah...
istanbul u çok seviyorum. sokaklarında gezerken kendimi tarihin içine girmiş gibi hissediyorum. ve çılgınlık yapıp tek başıma kaçak giderdim. herkesden gizli. İSTANBUL bende bir tutku....
nişanlımla tanıştıktan sonra baya bir uğraştı beni kandırmak için (2 seneye yakın). en son beni tek kelimeyle tarif eder misin diye sordum. sizin için biraz klasik gelebilir fakat bana 'İSTANBUL'um demişti. daha önce kimseye kalbimi açmamıştım. ve kalbimi zor fethettiğini düşündüğü için öyle diyor. hala telefonunda bile istanbul um diye kayıtlıyım.
öyle işte :)
Kızlarrrr ben de aranıza yeni geldim....... 2013 geliniyim Allah nasip ederse. Şimdiden paniğim. Burda yalnız olmayacağım anlaşılan. İşe nereden başlasak ki? Çeyize yeni başlayacağımm :)
Kızlarrrr ben de aranıza yeni geldim....... 2013 geliniyim Allah nasip ederse. Şimdiden paniğim. Burda yalnız olmayacağım anlaşılan. İşe nereden başlasak ki? Çeyize yeni başlayacağımm :)
hoşgeldin canım
düğün tarihin belli mi?
çeyize de istersen mutfaktan başla çünkü al al bitmiyo
özgecim senin çeyizlerin fotosu var mı çeyiz bölümünde...merak ettim..görmek isterim yaniben geçen ekledim biraz biraz eklicem daha...çogunun fotosu yok elimde...
evet allah söyletmiş olmalı canımgelinliğini demişisin kusummmmmmmmmmmmmmmAllah söletmiş olsun noluuuuuuuuurrr
kübracım hoşgeldin... ben de bugun ofisteki herkese gıcıgım ama takmamaya calısıorum işte kafa daıtmaya calısıorum napalım Allah ne verirse hayırlısını versin işin gücün eşin yuvanın...
hoş geldin gülçincimmmm :) yalnız değilsin aynı paniği yaşıyoruz.Kızlarrrr ben de aranıza yeni geldim....... 2013 geliniyim Allah nasip ederse. Şimdiden paniğim. Burda yalnız olmayacağım anlaşılan. İşe nereden başlasak ki? Çeyize yeni başlayacağımm :)
Hoşgeldin canım, Özgem'e katılıyorum bence de mutfaktan başlamak en iyisiiiKızlarrrr ben de aranıza yeni geldim....... 2013 geliniyim Allah nasip ederse. Şimdiden paniğim. Burda yalnız olmayacağım anlaşılan. İşe nereden başlasak ki? Çeyize yeni başlayacağımm :)
Kızlar merhaba nasılsınız bakalım bu sıralar?
Yoğunluktan girip yazamıyorum kusura bakmayın. Hepinizi özledim.
bu arada herkese ii akşamlar.. nasılsınız arkadaşlar?inşallah herkesin keyfi yerindedir.. ben bi kaç gün önce sevgilimle ilgili birşeyler paylaşıp yardımcı olmanızı istemiştim sağolsun bi çok kişi fikrini söyledii bende son bi şans vererek konuşma yaptım erkek arkadaşımla ama şuan öyle bi yerden patlak verdikki bu sefer çıkmaza girdim ve bitirdim... eğer benide dinleyip bi fikir verirseniz sevinirim.. benim çok samimi bi kız arkadaşım aynı zamanda sevgiliminde arkadaşı facete.. dün kızın morali bozuk olduğu için bunlar benim gıcık sevgilimle msjlaşmışlar facete.. benim salak oğlan :S kızı teselli etcem diye ağzının ayarı gevsemiş ve laubali bi şekilde muhabbet etmiş.. geçen sohbetten alıntıları paylaşayım '' oo güzel laz kızıda faceteymiş(arkadaş laz olduğu için) , işte canım benim üzülme yok sen benim için önemlisin eğer kendini kötü hissediyosan yardımcı olayım geleyim oturalım benim kız arkadaşta kötüyüm böyle beni görme muhabbeti yapınca aynen şu cümle kurulmuş '' SEN HER HALİNLE BANA İYİ GÖRÜNÜRSÜN'' ya bundan daha gevşek bi konuşma olabilir mi yoksa ben mi art niyetliyim.. Allah rızası için bişi söyleyin
bende öle düşündüm ne kadar yakın olduğunu bilrsen bil bu kadarı fazla hazmedemedim.. birde beyfendiden face şifresini isteyince vermedi inatla hatta bunu beni kaybetmek pahasına yaptı ve aynen şöyle dedi '' cehennemin dibine kadar yolun var git oraya '' ya insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu laf konuşulmaz.. yağ gibi üste çıktı:S
OHAAAA :///
EMİN OL BİRKAÇ GÜN SONRA DA DEDİĞİ LAFLARI UNUTUP PİŞKİNLİĞE VURUP BARIŞMAK İSTEYECEKTİR SENİNLE, BENCE ARKANA BAKMADAN KAÇ KURTAR KENDİNİ, ADINI BİLE ANMA O ESKİ SEVGİLİNİN, AMAN DİYORUM.....
bu arada herkese ii akşamlar.. nasılsınız arkadaşlar?inşallah herkesin keyfi yerindedir.. ben bi kaç gün önce sevgilimle ilgili birşeyler paylaşıp yardımcı olmanızı istemiştim sağolsun bi çok kişi fikrini söyledii bende son bi şans vererek konuşma yaptım erkek arkadaşımla ama şuan öyle bi yerden patlak verdikki bu sefer çıkmaza girdim ve bitirdim... eğer benide dinleyip bi fikir verirseniz sevinirim.. benim çok samimi bi kız arkadaşım aynı zamanda sevgiliminde arkadaşı facete.. dün kızın morali bozuk olduğu için bunlar benim gıcık sevgilimle msjlaşmışlar facete.. benim salak oğlan :S kızı teselli etcem diye ağzının ayarı gevsemiş ve laubali bi şekilde muhabbet etmiş.. geçen sohbetten alıntıları paylaşayım '' oo güzel laz kızıda faceteymiş(arkadaş laz olduğu için) , işte canım benim üzülme yok sen benim için önemlisin eğer kendini kötü hissediyosan yardımcı olayım geleyim oturalım benim kız arkadaşta kötüyüm böyle beni görme muhabbeti yapınca aynen şu cümle kurulmuş '' SEN HER HALİNLE BANA İYİ GÖRÜNÜRSÜN'' ya bundan daha gevşek bi konuşma olabilir mi yoksa ben mi art niyetliyim.. Allah rızası için bişi söyleyin
bende öle düşündüm ne kadar yakın olduğunu bilrsen bil bu kadarı fazla hazmedemedim.. birde beyfendiden face şifresini isteyince vermedi inatla hatta bunu beni kaybetmek pahasına yaptı ve aynen şöyle dedi '' cehennemin dibine kadar yolun var git oraya '' ya insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu laf konuşulmaz.. yağ gibi üste çıktı:S
EMİN OL BİRKAÇ GÜN SONRA DA DEDİĞİ LAFLARI UNUTUP PİŞKİNLİĞE VURUP BARIŞMAK İSTEYECEKTİR SENİNLE, BENCE ARKANA BAKMADAN KAÇ KURTAR KENDİNİ, ADINI BİLE ANMA O ESKİ SEVGİLİNİN, AMAN DİYORUM.....
eski yazını bulmaya çalıştım nickmi değiştirdin bilmiyorum ama seni tanımıyorum ve eski buraya yazdığınıda göremedm sanırsam bu siteye ilk yazışın pek anlayamadım sanırsam sevgilinle bitirmişssin oda senin kız arkadaşına gayet sulu bir şekilde yazmış bumudur
bu yorumu kim yaptı bilmiyorum ama mantıklı olan budur
EMİN OL BİRKAÇ GÜN SONRA DA DEDİĞİ LAFLARI UNUTUP PİŞKİNLİĞE VURUP BARIŞMAK İSTEYECEKTİR SENİNLE, BENCE ARKANA BAKMADAN KAÇ KURTAR KENDİNİ, ADINI BİLE ANMA O ESKİ SEVGİLİNİN, AMAN DİYORUM....
İyiyiz şükür Hatice'cim sen nasılsın ?
mutluyum dün sevdicekle birlikte kursa yazıldık yemek yedik.
hatta o çok mutluydu bende sayesinde daha da mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?