'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ben bi çelik tencere takımı aldım
bi tane de seramik tencere ve tava takımı alıcam o kadar..2 takım yeter diye düşünüyorum

Kızlarrrr ben de aranıza yeni geldim....... 2013 geliniyim Allah nasip ederse. Şimdiden paniğim. Burda yalnız olmayacağım anlaşılan. İşe nereden başlasak ki? Çeyize yeni başlayacağımm :)

hoş geldin canım. bende sendenim. ortada hiç bişey yok. o yüzden bende panikler içerisindeyim....

bencede mutfaktan basla kurtul derim...zaten bizi ugrastıran mutfak...benim mutfaktaki büyük esyalar elektronikler bitti....digerleri kaldı...yani en çok ugrastıranlar...su an bogusuyorum yani sonrada sandık işi denilenleri tamamlayabilrsin nevresim takımı yatak örtüsü falan...ben kütahya porselenden çelik tencere seti aldım...seramik tencere seti de cemden aldım...bak burda fotoları var tatlım.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/555727-act_restin-ceyizleri-2.html

ne kursuna yazıldınız canımm

canım diksiyon kursuna yazıldık belediyenin ücretsiz
buluşmalarda sıkıntı yaşıyoruz diye birlikte kursa gitmeyi teklif etti. Bende kabul ettim.Daha önceden tanıdığım bir hoca vardı ailecek görütüğümüz onun verdiği eğitime yazıldık.

Gülin_87 hoş geldin aramıza

Canım yeni cicilerin hayırlı olsun. Ben daha birşey almadım ama sandık içi denilen çok güzel takımlarım var onları inşallah sardıracağım bu ay

Son düzenleme:
Nurayımm, kayınannişi gönderdin sanırımmm

Gizoşş bu aradaa tencere konusunda senden yardım bekliyorumm hangisinden alsam çok kararsız kalıyorumm

Gizoşş bu aradaa tencere konusunda senden yardım bekliyorumm hangisinden alsam çok kararsız kalıyorumm

ben de seramik konusunda kararsızım
çağlam moneta dediydi ama onu nerde bulabilirim tam bilmiyom bi de biraz pahalıymış sanırsa :26:

tuğba hangi markalara baktın canım

benim önerilerim pahalıdan uyguna doğru fissler, jumbo, tefal,hisar,korkmaz beğendiğim markalar

hatta günlüğümü korkmaz alabilirim çelik kapak istşiyorum emsandada güzel modeller var bu arada

canımmm. meze tabağı olması çok güzel, bayılırım mezelere nıım nım
bizde çerez, cips, patlamış mısır, kuru pasta, yaş pasta, içecek ve su vardı.
95 kişi geldi 1200 tl verdik :26: canlı müzikte oldu. müzik bi harikaydııı ama, tabi buranın halkı pek anlamasa da biz gençler çok eğlendik.

kayınvalidemler gitti .. ay çok garip kayınvalide demek neysee ben size vereceğim habere döneyim;
HAZİRAN GELİNİ OLUYORUUUUMMMMMMM :123:
haziranın 15-25 i arasında olacak. büyük ihtimalle özgekuşumla aynı gün 22 haziran olabilir bileeee
eskiden çok istiyodum yıldönümümüzde olmasını. 8 mayıs. kayınpederim tutturmuştu eylülde olsun diye, sözden sonra ağustos dedik yine nişanla aynı gün olsun.. bugün de şu düğünü kesinleştirelim diye konuştular ve haziranda yapalım ramazandan önce dendi tarih konuşuldu. babamlarda tamam dedi.. nisan ayının sonuna doğru da ev, eşya, gelinlik vs. için alışverişe gelicez istanbula.

gelinlik işinde de ben de gelinliğimi straplez düşünmüyorum ama nişanlığım gibi çok içime sinen bi gelinlik çıkarsa karşıma hayır demem...
normalde straplez bikini üstü ve mayo falanda çok severim ben.. yani strapleze karşı bi ön yargım yok.
etrafta gelinlerin yüzde doksanını straplez gelinlikle görmemizin sebebi de gelinlik firmalarının yüzde doksan straplez gelinlik üretmeleri.. çünkü her bedene uyuyo straplez gelinlikler. risk almıyolar. omuz genişliği, kilo, göğüs büyüklüğü farketmiyo ki zaten arkasınıda çoğunlukla ipli yapıyolar.. ticaret zekası işte
bir de onların sırtı iyi bağlandıktan sonra asla çekiştirmek gerekmiyo. rahatsız edici hiç bir şeyi yok.. göğüsler küçük olsa da içine zaten dolgulu çamaşır giyiliyo. bu yönden de endişe duymayın ballarım.

zehracım bomba ihbarı mı vardı

Canım ben Hisar yada Korkmaz düşünüyorum ama hangisi olsun karar veremiyorum

giz bunu çok beğendiii kiii nurayım canımmmm çok ama çok sevindim kuzum yaa hadi hayırlı olsun gönderiyoruz seni :))))))))))))) kaynanata anne demeye başladınmı canım genelde nişandan sonra diyolar

aferin akıllı kadınmış giderken hemen halletmiş tarih mevzusunu ki ona göre istanbulu hallidicek oda sende ona göre eçyizlerini alırsın canım

Son düzenleme:
ben de seramik konusunda kararsızım
çağlam moneta dediydi ama onu nerde bulabilirim tam bilmiyom bi de biraz pahalıymış sanırsa :26:

kusum delimano die bi markada var....

nispeten daha uygun o da moneta gibiymiş sanırım ondan alabilirim.. bernaroda var moneta ama cok asırı pahalı yaww :26: vermem o kadar da sanırım

ayy nurayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmm hiç agustos gelni olcaksın gibi gelmiodu bana zaten...bunca hasretten sonra o kdr beklememicek olmanız cok guzel 2 ay bile 2 aydır bekleyince gozunde buyuyo insanın

kaynanam çok iyi birine benziyo. ya aslında kayınpederimde öyle.. maşallah ne desem tamam kızım modundalar şimdilik
bana bide harçlık verdiler giderken. nasıl utandım anlatamam. almadım falan, şok oldum hatta.. sonradan al kızım ayıp geri çevirme biz sana bi hediye getirecektik bilemedik ne seversin, kendi beğendiğin bişeyi al dediler... ya zaten bohça alışverişinde herşeyi istediğim gibi almıştım. sağolsunlar o yönden haklarını inkar edemem.
anne, baba diyorum artık ilk başta telefonda söyledim, yüzlerine söylemek çok zordu.. ama bugün biraz daha rahattım yanlarında.
darısı, en güzelleri senin başına gizemimi. istediğin vakitte inşallah.. canııım, güzel arkadaşım

ayy nurayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmm hiç agustos gelni olcaksın gibi gelmiodu bana zaten...bunca hasretten sonra o kdr beklememicek olmanız cok guzel 2 ay bile 2 aydır bekleyince gozunde buyuyo insanın

çağlam çağlaam..
mayıs olsun çok istedim. sonra ağustosa da razı oldum ama haziran dedikleri an gözlerim parladı resmen çok ısındımmmm

kızlar markafonide üyeliğiniz varsa bernardoya bakın derim...nerdeyse çoğu üründe %50 indirim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…