Düğün tarihim tam olarak belli olmasa da TEMMUZ AGUSTOS GİBİ OLACAK YA BAYRAMDAN ONCE YA BAYRAMDAN SONRAYA KALIR.
Eylülden itibaren çeyizime başlıyorum.. Mutfaktan başlayacağım maaşım yatsın :) Geçen ay nevresim takımları almıştım çok bir şey almamama rağmen 600 tutmuştu. Daha sonra düğün tarihimiz yaklaştıkça yatak odasına geçerim şimdilik yeter aldıklarım.. Sanırım mutfak başa bela.. Tencereden başlamak istiyorum. Sizler hangi markadan aldınız? Porselen mi aldıklarınız? Arkadaşlarım çelik almamı söylüyor. Burada porselen daha iyi diye duydum. Bir de hangi marka iyidir. Bulunduğum yerde bütün markalar yok ne yazık ki. Sanırım burada sizlerle beraber bu stresimi atacağım..
Kızlarrrr ben de aranıza yeni geldim....... 2013 geliniyim Allah nasip ederse. Şimdiden paniğim. Burda yalnız olmayacağım anlaşılan. İşe nereden başlasak ki? Çeyize yeni başlayacağımm :)
Düğün tarihim tam olarak belli olmasa da TEMMUZ AGUSTOS GİBİ OLACAK YA BAYRAMDAN ONCE YA BAYRAMDAN SONRAYA KALIR.
Eylülden itibaren çeyizime başlıyorum.. Mutfaktan başlayacağım maaşım yatsın :) Geçen ay nevresim takımları almıştım çok bir şey almamama rağmen 600 tutmuştu. Daha sonra düğün tarihimiz yaklaştıkça yatak odasına geçerim şimdilik yeter aldıklarım.. Sanırım mutfak başa bela.. Tencereden başlamak istiyorum. Sizler hangi markadan aldınız? Porselen mi aldıklarınız? Arkadaşlarım çelik almamı söylüyor. Burada porselen daha iyi diye duydum. Bir de hangi marka iyidir. Bulunduğum yerde bütün markalar yok ne yazık ki. Sanırım burada sizlerle beraber bu stresimi atacağım..
mutluyum dün sevdicekle birlikte kursa yazıldık yemek yedik.
hatta o çok mutluydu bende sayesinde daha da mutlu oldum.
ayyy pelom fransız kalmışım kuşum
bu arada facede beğen butonumu konmuş değişiklik var sanırsam
ne kursuna yazıldınız canımm
Nurayımm, kayınannişi gönderdin sanırımmm
Gizoşş bu aradaa tencere konusunda senden yardım bekliyorumm hangisinden alsam çok kararsız kalıyorumm
ben de seramik konusunda kararsızım
çağlam moneta dediydi ama onu nerde bulabilirim tam bilmiyom bi de biraz pahalıymış sanırsa :26:
ah nurayımmm bakmamışım geçmişe. ne güzel bir masaymış o öyle çok beğendimmmm pastan da güzelmiş. çok yardımın oldu kocaman dilim pastası o babam bir de ordövr tabağı hazırlatıyor yanii o yüzden ben 40 kişilik pasta yaptırmaya karar verdim yaaa :44: bize de gelse gelse herhalde bir 60 kişi gelir. çok kararsızım oooooofkişi sayısı bi kesinleşse!
Canım ben Hisar yada Korkmaz düşünüyorum ama hangisi olsun karar veremiyorumtuğba hangi markalara baktın canım
benim önerilerim pahalıdan uyguna doğru fissler, jumbo, tefal,hisar,korkmaz beğendiğim markalar
hatta günlüğümü korkmaz alabilirim çelik kapak istşiyorum emsandada güzel modeller var bu arada
ben de seramik konusunda kararsızım
çağlam moneta dediydi ama onu nerde bulabilirim tam bilmiyom bi de biraz pahalıymış sanırsa :26:
kaynanam çok iyi birine benziyo. ya aslında kayınpederimde öyle.. maşallah ne desem tamam kızım modundalar şimdilikgiz bunu çok beğendiii kiii nurayım canımmmm çok ama çok sevindim kuzum yaa hadi hayırlı olsun gönderiyoruz seni :))))))))))))) kaynanata anne demeye başladınmı canım genelde nişandan sonra diyolar
aferin akıllı kadınmış giderken hemen halletmiş tarih mevzusunu ki ona göre istanbulu hallidicek oda sende ona göre eçyizlerini alırsın canım
ayy nurayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmm hiç agustos gelni olcaksın gibi gelmiodu bana zaten...bunca hasretten sonra o kdr beklememicek olmanız cok guzel 2 ay bile 2 aydır bekleyince gozunde buyuyo insanın
Nurayımm çok sevinim canım senin adınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?