canımmm. meze tabağı olması çok güzel, bayılırım mezelerenıım nım
bizde çerez, cips, patlamış mısır, kuru pasta, yaş pasta, içecek ve su vardı.
95 kişi geldi 1200 tl verdik :26: canlı müzikte oldu. müzik bi harikaydııı ama, tabi buranın halkı pek anlamasa da biz gençler çok eğlendik.
kayınvalidemler gitti .. ay çok garip kayınvalide demekneysee ben size vereceğim habere döneyim;
HAZİRAN GELİNİ OLUYORUUUUMMMMMMM :123:
haziranın 15-25 i arasında olacak. büyük ihtimalle özgekuşumla aynı gün 22 haziran olabilir bileeee
eskiden çok istiyodum yıldönümümüzde olmasını. 8 mayıs. kayınpederim tutturmuştu eylülde olsun diye, sözden sonra ağustos dedik yine nişanla aynı gün olsun.. bugün de şu düğünü kesinleştirelim diye konuştular ve haziranda yapalım ramazandan önce dendi tarih konuşuldu. babamlarda tamam dedi.. nisan ayının sonuna doğru da ev, eşya, gelinlik vs. için alışverişe gelicez istanbula.
gelinlik işinde de ben de gelinliğimi straplez düşünmüyorum ama nişanlığım gibi çok içime sinen bi gelinlik çıkarsa karşıma hayır demem...
normalde straplez bikini üstü ve mayo falanda çok severim ben.. yani strapleze karşı bi ön yargım yok.
etrafta gelinlerin yüzde doksanını straplez gelinlikle görmemizin sebebi de gelinlik firmalarının yüzde doksan straplez gelinlik üretmeleri.. çünkü her bedene uyuyo straplez gelinlikler. risk almıyolar. omuz genişliği, kilo, göğüs büyüklüğü farketmiyo ki zaten arkasınıda çoğunlukla ipli yapıyolar.. ticaret zekası işte
bir de onların sırtı iyi bağlandıktan sonra asla çekiştirmek gerekmiyo. rahatsız edici hiç bir şeyi yok.. göğüsler küçük olsa da içine zaten dolgulu çamaşır giyiliyo. bu yönden de endişe duymayın ballarım.
zehracım bomba ihbarı mı vardı
kaynanam çok iyi birine benziyo. ya aslında kayınpederimde öyle.. maşallah ne desem tamam kızım modundalar şimdilik
bana bide harçlık verdiler giderken. nasıl utandım anlatamam. almadım falan, şok oldum hatta.. sonradan al kızım ayıp geri çevirme biz sana bi hediye getirecektik bilemedik ne seversin, kendi beğendiğin bişeyi al dediler... ya zaten bohça alışverişinde herşeyi istediğim gibi almıştım. sağolsunlar o yönden haklarını inkar edemem.
anne, baba diyorum artıkilk başta telefonda söyledim, yüzlerine söylemek çok zordu.. ama bugün biraz daha rahattım yanlarında.
darısı, en güzelleri senin başına gizemimi. istediğin vakitte inşallah.. canııım, güzel arkadaşım
çağlam çağlaam..
mayıs olsun çok istedim. sonra ağustosa da razı oldum ama haziran dedikleri an gözlerim parladı resmençok ısındımmmm
çağlam çağlaam..
mayıs olsun çok istedim. sonra ağustosa da razı oldum ama haziran dedikleri an gözlerim parladı resmençok ısındımmmm
teşekkür ederim çağlacım :) amiiinnn...Nuraycım hayırlısı olsun tatlım...Allah yardımcınız olsun bundan sonrası da böyle huzurlu olsun...
canım canım çok sevindim muhabbetinize inan ne ii insanlar aferin onlara yaa benimkilerde böyle o yüzden anne baba diyesim geliyor hatta amca teyze dedim benmki kızdı anne babaya nasıl çevrcen siz deseydin dedi
bende kısmetse böyle diyim huzurlu olaym istiyorum nurayım
Gizom canım arkadaş muhtemelen alıntı yapmayı bilmediği için yazıyı kopyaladı erkek arkadasıyla sorun yaşayan kişi şuydu cnm
ohaa yazan arkadas yorum yapmk istedi olayla ilgili sanırıımm:26:
ayyyy nurayımmmmmmmmm
nazıl mutlu oldum nasıl duygulandım bilemezsin yaaaa
22 haziran olsun nolurrrrrr
hatta sen, ben, burcu hepimiz aynı gün gelin olup gidelim
aslında haksız da sayılmaz nişanlın ama zevk meselesi işte...ya çok istedigin bişey yakısmayabiliyo bazen....tasıyamamamk bu olsa gerek...ben miniminnacık bişiyim zaten...ne bilim yakıstıtamadım kendime...üzüldüm bu duruma ama napim...yine de gezcem bakcam biraz daha..sizlerde yardımcı olursanız sevinirim
kaynanam çok iyi birine benziyo. ya aslında kayınpederimde öyle.. maşallah ne desem tamam kızım modundalar şimdilik
bana bide harçlık verdiler giderken. nasıl utandım anlatamam. almadım falan, şok oldum hatta.. sonradan al kızım ayıp geri çevirme biz sana bi hediye getirecektik bilemedik ne seversin, kendi beğendiğin bişeyi al dediler... ya zaten bohça alışverişinde herşeyi istediğim gibi almıştım. sağolsunlar o yönden haklarını inkar edemem.
anne, baba diyorum artıkilk başta telefonda söyledim, yüzlerine söylemek çok zordu.. ama bugün biraz daha rahattım yanlarında.
darısı, en güzelleri senin başına gizemimi. istediğin vakitte inşallah.. canııım, güzel arkadaşım
AYYYYevet yeniyim çok bilmiyorum da alıntı yapamamış mıyım kii karışmış ortalık :/ ay hem utandım hem de çokk güldümm kendimeee
hoşgeldin mart gelini :)minnacık birşeysen bence vücudu saran balık modellere ya da bel kısmına kadar dar, aşağısı hafif bollaşan modellere bak derim.. böyle kabarık modeller seni daha basık gösterecektir diye düşünüyorum. benim de 2013 mart'da düğünüm var çok kararsız biri olduğumda şimdiden bakıyorum harıl harıl :)
çok çok beğendiğim bir kaç model var eğer becerebilirsem resimleri eklemeye çalışacağım :/
sağol merveeemmmKıyamam Nurayımmmm yaaa maşallah çok sevindim.
amin canım çok sağol.. senin ismin neydi? unuttum ben söylediysen eğer kusuruma bakma.rabbim nazarlardan saklasın inşallah herzaman aranız iyi olur.
ben hep dua ediyorum inşallah beni kendi kendi kızları gibi görebilirler diye. hepimiz için de aynı şeyi istiyorum inşallah gelinlerini kendi kızlarından ayırt etmedikleri gibi bizimde mutluluğumuz için uğraşırlar. sonuçta biz onların yavrularının canının yarısı olacağız :)
burcum burcumm. hala herşeyimiz aynı veya yakın gidiyoo farkında mısınnurayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
anne diyebilmişsinnnn çok güzellll :))) baba da demişsin o da çok güzel :))) düğün tarihi gerçekten çok bereketli herkes o günü düşünüyor sanırım :44: biz de nişandan sonra nikah işlemi ve mekan için yer tutucazzz. umarım yer kalır.
pelişkooomm
Olsun canım sorun değil :) Aramıza hoşgeldin, ilk gelinlerimizden olucaksın Mart ayında evlenerek :123: Şimdiden hayırlısı olsun tatlım
Nurayııııııım, lokumumm.. Nasıl sevindim anlatamam, benim içimde kelebekler uçuştu sankiHaziran gelini olucaksın ne de güzel Çok mutlu olun herşeyden önce bal peteğimm Herşey geride kaldı işte.. Allahım sen nazarlardan koru
Olsun canım sorun değil :) Aramıza hoşgeldin, ilk gelinlerimizden olucaksın Mart ayında evlenerek :123: Şimdiden hayırlısı olsun tatlım
Nurayııııııım, lokumumm.. Nasıl sevindim anlatamam, benim içimde kelebekler uçuştu sankiHaziran gelini olucaksın ne de güzel Çok mutlu olun herşeyden önce bal peteğimm Herşey geride kaldı işte.. Allahım sen nazarlardan koru
begümmcüümm hoşgeldiin canımm aramızaaaaahangi ayaa dusunuyosunuz düğünüüü bakalımm?
aman aman delirir insan valaaaa askerliği zor ettiiikk bidaha uzun süre ayrı kalmaya dayanamammm aslaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?