'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nuraycım hayırlısı olsun tatlım...Allah yardımcınız olsun bundan sonrası da böyle huzurlu olsun...

canım canım çok sevindim muhabbetinize inan ne ii insanlar aferin onlara yaa benimkilerde böyle o yüzden anne baba diyesim geliyor hatta amca teyze dedim benmki kızdı anne babaya nasıl çevrcen siz deseydin dedi

bende kısmetse böyle diyim huzurlu olaym istiyorum nurayım

Nuraycım hayırlısı olsun tatlım...Allah yardımcınız olsun bundan sonrası da böyle huzurlu olsun...
teşekkür ederim çağlacım :) amiiinnn...

o güzel kalbinden ne geçiyosa allahım sana onu yaşamayı nasip etsin kuzuuuummm

AYYYY evet yeniyim çok bilmiyorum da alıntı yapamamış mıyım kii karışmış ortalık :/ ay hem utandım hem de çokk güldümm kendimeee

ayyyy nurayımmmmmmmmm
nazıl mutlu oldum nasıl duygulandım bilemezsin yaaaa
22 haziran olsun nolurrrrrr
hatta sen, ben, burcu hepimiz aynı gün gelin olup gidelim

ayyyy nurayımmmmmmmmm
nazıl mutlu oldum nasıl duygulandım bilemezsin yaaaa
22 haziran olsun nolurrrrrr
hatta sen, ben, burcu hepimiz aynı gün gelin olup gidelim

bu haftasonu düğün mekanlarına bakıcak sevgilicik.
22 haziran çok popüler bir tarih :) okullar kapanıyo, ramazan öncesi, haftasonu. mekanlar tutulmuştur bile :26: bize de yer vardır inşallah

minnacık birşeysen bence vücudu saran balık modellere ya da bel kısmına kadar dar, aşağısı hafif bollaşan modellere bak derim.. böyle kabarık modeller seni daha basık gösterecektir diye düşünüyorum. benim de 2013 mart'da düğünüm var çok kararsız biri olduğumda şimdiden bakıyorum harıl harıl :)

çok çok beğendiğim bir kaç model var eğer becerebilirsem resimleri eklemeye çalışacağım :/

rabbim nazarlardan saklasın inşallah herzaman aranız iyi olur.
ben hep dua ediyorum inşallah beni kendi kendi kızları gibi görebilirler diye. hepimiz için de aynı şeyi istiyorum inşallah gelinlerini kendi kızlarından ayırt etmedikleri gibi bizimde mutluluğumuz için uğraşırlar. sonuçta biz onların yavrularının canının yarısı olacağız :)

nurayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

anne diyebilmişsinnnn çok güzellll :))) baba da demişsin o da çok güzel :))) düğün tarihi gerçekten çok bereketli herkes o günü düşünüyor sanırım :44: biz de nişandan sonra nikah işlemi ve mekan için yer tutucazzz. umarım yer kalır.

AYYYY evet yeniyim çok bilmiyorum da alıntı yapamamış mıyım kii karışmış ortalık :/ ay hem utandım hem de çokk güldümm kendimeee

Olsun canım sorun değil :) Aramıza hoşgeldin, ilk gelinlerimizden olucaksın Mart ayında evlenerek :123: Şimdiden hayırlısı olsun tatlım

Nurayııııııım, lokumumm.. Nasıl sevindim anlatamam, benim içimde kelebekler uçuştu sanki Haziran gelini olucaksın ne de güzel Çok mutlu olun herşeyden önce bal peteğimm Herşey geride kaldı işte.. Allahım sen nazarlardan koru

Son düzenleme:
Neden milano canım???? İsim mi yazdıracaksın:)))) İlk defa görüyorum yabancıyım pek:))))) Bu arada sitesinde fiyatları yazmıyor. Sizler magazalarından mı alıyorsunuz yoksa internet mi? Ben internetten güvenemem herhalde belki lekeli gelir diye.... Sizler takip ediyor musunuz indirimleri?

hoşgeldin mart gelini :)

Kıyamam Nurayımmmm yaaa maşallah çok sevindim.
sağol merveeemmm

amin canım çok sağol.. senin ismin neydi? unuttum ben söylediysen eğer kusuruma bakma.

burcum burcumm. hala herşeyimiz aynı veya yakın gidiyoo farkında mısın

pelişkooomm amin ...
babamın aksilik krizleri tutmadığı sürece çok mutluyum

teşekkürler canım h.bulduk :) evet mart gelini olucam Rabb'imin izniyle..
inşallah hepimiz çokçokkçokkk mutlu oluruz :)

favori gelinlik modellerimden 3 tanesi :)

Eklentiler

• $favorimmmm =).webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $offff.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $ugena.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 22
begümmcüümm hoşgeldiin canımm aramızaaaaa hangi ayaa dusunuyosunuz düğünüüü bakalımm?

aman aman delirir insan valaaaa askerliği zor ettiiikk bidaha uzun süre ayrı kalmaya dayanamammm aslaaaa

hoşbulduk efendım kısmetse 17 ve 24 agustos 2013 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…