favori gelinlik modellerimden 3 tanesi :)
favori gelinlik modellerimden 3 tanesi :)
cnm ben de bu 3 numaraya vakti zamanıyla takılmıştım ama benimki balık model istemiyor. hani bu modelin arkası minik minik düğmeli ya o detay inanılmaz hoşuma gidiyor yaaa.
yeni gelen arkadaşlar,
kına ve düğün tarihleriniz belliyse veya muhtemel tarihleriniz varsa konu sahibimiz cottonsugar a mesaj atın da sizi sayfanın başına, listemize eklesin.
yaa eğer fiziğin müsaitse balık modeli çok yakışır kiiii..... bir de herkes kabarık ve straplez giyiniyor onn için böggg geldi banaa. evet o 3. gelinlik bnmde en favorilerim arasında ve o bahsettiğin detay benim de çok hoşuma gidiyor :)
2 tane daha favorim var onları da ekliyorum :)
Eki Görüntüle 503791 Eki Görüntüle 503792
attıgım mesaj sayısı 33 oldugu için malesef gonderemıyorum
gelınlıkler cok guzelkızlar pekı ceyızlerınız tamam mı benım daha bişeycıgım yok cok ufak tefek bır kac parca dışında :2:
tamam o zamancanım sen şu şekilde buraya yaz, konu sahibi gelince geçmişe bakıp tarihleri alsın..
kına: xx.xx.xxxx
düğün: xx.xx.xxxx
aglaya neden bu kadar harika ki
Eki Görüntüle 503797
İnanmıyoruuuuuum!pelo sen günnurun gelin halini gördünmü de bakayım kuzum çok güzel olmuş günnurcum yaa çeyiz topikinede gelinlik topikinede koymuş 2012 gelinlermiz gidiyolar liva kaldı sırada ayy çok duygulanıyorum arada yolları vardı hepsinin kavuştular yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/431599-ceyizimden-ornekler-209.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...icin-fikir-verir-misiniz-20.html#post26305981
Amann tutmasın canım yaa.. Allah korusun yani.pelişkooommamin ...
babamın aksilik krizleri tutmadığı sürece çok mutluyum
teşekkürler canım h.bulduk :) evet mart gelini olucam Rabb'imin izniyle..
inşallah hepimiz çokçokkçokkk mutlu oluruz :)
ne tamamı eksikler bitmiyo ki taksit ödemekten kamburum çıktı
misafir ve günlük kullanım için çatal bıçak takımlarım, yemek takımlarım, kahvaltı takımları, baharat takımları, tencere setleri, sürahi takımları..... kısacası mutfak eşyalarım tamam :)
nevresim takımları (5 adet günlük kullanım + 2 adet özel), yatak örtüleri (2 adet günlük + 1 adet özel ), masa takımı, battaniye (3 adet), silikon yorgan, silikon yastıklar alındı.. ama daha klozet takımı, bornoz seti ve havlular alınmadı
küçük ev aletlerimi ve beyaz eşyalarımı da aldım..
işte geriye ıvır zıvır mutfak malzemeleri, banyo gereçleri, televizyon, halı perde ve mobilyalar kaldı :S:S:S oooffffffffff almakla bitmiooo kafayı yicem kızlar :/
ne tamamı eksikler bitmiyo ki taksit ödemekten kamburum çıktı
misafir ve günlük kullanım için çatal bıçak takımlarım, yemek takımlarım, kahvaltı takımları, baharat takımları, tencere setleri, sürahi takımları..... kısacası mutfak eşyalarım tamam :)
nevresim takımları (5 adet günlük kullanım + 2 adet özel), yatak örtüleri (2 adet günlük + 1 adet özel ), masa takımı, battaniye (3 adet), silikon yorgan, silikon yastıklar alındı.. ama daha klozet takımı, bornoz seti ve havlular alınmadı
küçük ev aletlerimi ve beyaz eşyalarımı da aldım..
işte geriye ıvır zıvır mutfak malzemeleri, banyo gereçleri, televizyon, halı perde ve mobilyalar kaldı :S:S:S oooffffffffff almakla bitmiooo kafayı yicem kızlar :/
evet canım fiziğim aslında çok müsait bu modeller için oldukça zarif de bir model ama bu gelinliğin önü çok açık ve benim üstüm büyük olduğundan pek müsait değil :) bunun da sırtı çok açık ben gelinliğin biraz daha masumane olması gerektiğini düşünüyorum dekolteden biraz daha uzak olmalı. tabii bu benim görüşüm canım :) çok da güzel
ben de bu modeli straplez olmasına rağmen cok sevmiştim. olmazsa kollarına bir şeyler yaparım demiştim çok zarif kumaşı küpürü harika ama balık olduğu için sevgilim istemiyor. sonuçta onun da gelini olucammm onun da sevdiği bir şey olsun istiyorum
Merhabalar..Yazılanları çok takip edemiyorum.Nişan telaşında olan Burcu'ya kolay gelsin:) Umarım her şey gönlüne göre olur.Kızlar arada bir size göre saçma gelecek sorular soruyorum belki de.Hoş görün ne olur.Bir şey soracaktım.Sorum özellikle nişanlı bayanlara.Nişandan hemen sonra anne-baba mı dediniz nişanlınızın ailesine?Ben hala teyze-amca modundayım.Garip mi? :S Nişanlım da öyle.
yalnız değilsin( bu ara bende düşünmekten kafayı yicem...nasıl toparlıcam diye ( Allahım yadım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?