'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

farkındayım nurayımmmm farkındayımmm heyecanları art arda yaşıyoruzz

giz bebeğim gelin kızımız çok güzel gelinlik de çok yakışmış ama diktirdiği gelinlikle asıl gelinlik benzememiş ya :44: ya da o mu değişiklik yaptı ki

cnm ben de bu 3 numaraya vakti zamanıyla takılmıştım ama benimki balık model istemiyor. hani bu modelin arkası minik minik düğmeli ya o detay inanılmaz hoşuma gidiyor yaaa.

yaa eğer fiziğin müsaitse balık modeli çok yakışır kiiii..... bir de herkes kabarık ve straplez giyiniyor onn için böggg geldi banaa. evet o 3. gelinlik bnmde en favorilerim arasında ve o bahsettiğin detay benim de çok hoşuma gidiyor :)

2 tane daha favorim var onları da ekliyorum :)

yeni gelen arkadaşlar,
kına ve düğün tarihleriniz belliyse veya muhtemel tarihleriniz varsa konu sahibimiz cottonsugar a mesaj atın da sizi sayfanın başına, listemize eklesin.

yeni gelen arkadaşlar,
kına ve düğün tarihleriniz belliyse veya muhtemel tarihleriniz varsa konu sahibimiz cottonsugar a mesaj atın da sizi sayfanın başına, listemize eklesin.

attıgım mesaj sayısı 33 oldugu için malesef gonderemıyorum

evet canım fiziğim aslında çok müsait bu modeller için oldukça zarif de bir model ama bu gelinliğin önü çok açık ve benim üstüm büyük olduğundan pek müsait değil :) bunun da sırtı çok açık ben gelinliğin biraz daha masumane olması gerektiğini düşünüyorum dekolteden biraz daha uzak olmalı. tabii bu benim görüşüm canım :) çok da güzel

Son düzenleme:
gelınlıkler cok guzel kızlar pekı ceyızlerınız tamam mı benım daha bişeycıgım yok cok ufak tefek bır kac parca dışında :2:

ne tamamı eksikler bitmiyo ki taksit ödemekten kamburum çıktı

misafir ve günlük kullanım için çatal bıçak takımlarım, yemek takımlarım, kahvaltı takımları, baharat takımları, tencere setleri, sürahi takımları..... kısacası mutfak eşyalarım tamam :)
nevresim takımları (5 adet günlük kullanım + 2 adet özel ), yatak örtüleri (2 adet günlük + 1 adet özel ), masa takımı, battaniye (3 adet), silikon yorgan, silikon yastıklar alındı.. ama daha klozet takımı, bornoz seti ve havlular alınmadı

küçük ev aletlerimi ve beyaz eşyalarımı da aldım..

işte geriye ıvır zıvır mutfak malzemeleri, banyo gereçleri, televizyon, halı perde ve mobilyalar kaldı :S:S:S oooffffffffff almakla bitmiooo kafayı yicem kızlar :/

canım sen şu şekilde buraya yaz, konu sahibi gelince geçmişe bakıp tarihleri alsın..
kına: xx.xx.xxxx
düğün: xx.xx.xxxx

aglaya neden bu kadar harika ki

Eki Görüntüle 503797
tamam o zaman kınamla düğünüm istanbulda bırlıkte olacak sonra iskenderunda kına+düğün olacak 3 düğün gibi

düğün: 17.08.2013
kına: 22.08.2013
düğün: 24.08.2013

İnanmıyoruuuuuum!
Gunnurum benim barbi bebeğimmmm Çok guzel olmuş çooook! Allahım nazarlardan korusun onu
Gerçekten hepsi sıra sıra gitti.. Aquam, gunnurum sıra liva da :)
pelişkooomm amin ...
babamın aksilik krizleri tutmadığı sürece çok mutluyum
Amann tutmasın canım yaa.. Allah korusun yani.
teşekkürler canım h.bulduk :) evet mart gelini olucam Rabb'imin izniyle..
inşallah hepimiz çokçokkçokkk mutlu oluruz :)

İnşallah canım :)

Merhabalar..Yazılanları çok takip edemiyorum.Nişan telaşında olan Burcu'ya kolay gelsin:) Umarım her şey gönlüne göre olur.Kızlar arada bir size göre saçma gelecek sorular soruyorum belki de.Hoş görün ne olur.Bir şey soracaktım.Sorum özellikle nişanlı bayanlara.Nişandan hemen sonra anne-baba mı dediniz nişanlınızın ailesine?Ben hala teyze-amca modundayım.Garip mi? :S Nişanlım da öyle.

yalnız değilsin ( bu ara bende düşünmekten kafayı yicem...nasıl toparlıcam diye ( Allahım yadım etsin

ben de bu modeli straplez olmasına rağmen cok sevmiştim. olmazsa kollarına bir şeyler yaparım demiştim çok zarif kumaşı küpürü harika ama balık olduğu için sevgilim istemiyor. sonuçta onun da gelini olucammm onun da sevdiği bir şey olsun istiyorum

Eklentiler

• $gelinlik.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 23
yaa nurayımmm gözlerim doldu resmenn nasıl sevindimm nasılll 41 kere maşallah
sevdiceğine daha erken kavuşacaksınn herşeyin hep böyle güzel olsun yolunda gitsinnn canımmm

maşallah nerdeyse 3te 1i bıtmiş bide şole düşün hıc olmayanlar var bakalım hayırlısıyla bir işe gırsem olacak ama ... zaten cogunu almışsın gerıye eve yerleşınce karar vereceklerın kalmış gıbı duruyor yanı evın şeklıne gore mobılyalara gore onlarda düğüne yakın bı zaman da alınır

bıde masa takımı dedıgın ne oluyor onu anlamadım:26:

evet canım bu konuda ben de sana katılıyorum gelinlik dediğin masum ve asil olmalı ancak bnm de göğüsler küçük olduğundan sırt dekoltesi cazip gelmiyor da değil :)

Ben bu modeli çook beğenmiştim.Hatta kuzenime de gösterdim heyecanla.O da çok beğenir düşüncesiyle.Burun kıvırdı görür görmez.Çok balık model bu ,sıradan bir abiyeye benziyor özel değil sanki gibi konuştu.Alt kısmının biraz daha bol olabileceğini söyledi.Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?Haklı mı sizce?

kişye göre ve anne-babaya göre değişiyo bence bu...ben nişandan bi ay sonra dedim anne diye...ama aarada bir teyzede kactı agzımdan...bi teyze bi anne neyse ki alıstım artık...kaynanam sen gelinim değil kızımsın diyo her yerde de bunu söylüyo uyuz oluyom biraz....hiçte samimi gelmiyo ayrıca...bal gibi de gelinim...hissettiriyo bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…