kişye göre ve anne-babaya göre değişiyo bence bu...ben nişandan bi ay sonra dedim anne diye...ama aarada bir teyzede kactı agzımdan...bi teyze bi anneneyse ki alıstım artık...kaynanam sen gelinim değil kızımsın diyo her yerde de bunu söylüyo uyuz oluyom biraz....hiçte samimi gelmiyo ayrıca...bal gibi de gelinim...hissettiriyo bunu
al benden deo kadar ie gırmeyı beklıyorum alırım dıye ama iş de ha dıyınce bulunmuyor
kişye göre ve anne-babaya göre değişiyo bence bu...ben nişandan bi ay sonra dedim anne diye...ama aarada bir teyzede kactı agzımdan...bi teyze bi anneneyse ki alıstım artık...kaynanam sen gelinim değil kızımsın diyo her yerde de bunu söylüyo uyuz oluyom biraz....hiçte samimi gelmiyo ayrıca...bal gibi de gelinim...hissettiriyo bunu
Ben bu modeli çook beğenmiştim.Hatta kuzenime de gösterdim heyecanla.O da çok beğenir düşüncesiyle.Burun kıvırdı görür görmez.Çok balık model bu ,sıradan bir abiyeye benziyor özel değil sanki gibi konuştu.Alt kısmının biraz daha bol olabileceğini söyledi.Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?Haklı mı sizce?
maşallah nerdeyse 3te 1i bıtmiş bide şole düşün hıc olmayanlar varbakalım hayırlısıyla bir işe gırsem olacak ama ... zaten cogunu almışsın gerıye eve yerleşınce karar vereceklerın kalmış gıbı duruyor yanı evın şeklıne gore mobılyalara gore onlarda düğüne yakın bı zaman da alınır
bıde masa takımı dedıgın ne oluyor onu anlamadım:26:
Aynen canım ya aynen.Kızımsın falan filan diyor da bana da hiç samimi gelmiyor.Tek çocuk,anneyle büyümüş.Onun gözünde kızı gibi olmam imkansız.Birbirine olan bağlılıkları(aşırı) beni tedirgin ediyor.Oğlunu paylaşamama durumu olmasından da ürküyorum.Belki bunlar benim kötümserliğimden de kaynaklanıyor.Bilmiyorum:S Allah'ım umarım yanılıyorumdur.Belki de o yüzden böyle teyze falan diyorum.Böyle bir şey olmadan önce anne-baba demesi zor diyenleri garipserdim.Ben derim hemen falan diyordum.Hiç öyle olmuyormuş.Benim anne demem onun bana sen kızımsın demesi kadar samimiyetsiz olacak.Üzücü
evet aslında ev belli olunca mobilyalar halı ve perdeler ona göre alıncak ama ne biliyim işte bitmek bilmio gibi :) masa takımı şey yaa hani şu masa örtüsü, amerikan servisleri, peçeteler ve peçete yüzükleri var ya onlar
cnm teşekkür ederim. nişan evresi hem çok telaşlı hem de çok güzel. bu modeli incelerken az önce ben de düşündüm etek kısmı acaba kabarık olsa dedim ama kumaşın deseni çok yoğun olduğundan o 90lı modellerin geliklerine benzemez mi ki? benim o türlü hoşuma gitmedi sanırım :44: çok kararsız bir yapım var zaten napıcam bilmiyorum bu konuda. eğer gelinlik çok sade geldiyse upuzun bi duvak bu gelinliğe çok güzel hava katabilir
Yazdıklarımı sildim.Bilmiyorum önyargılı da olabilirim,hakkını da yiyor olabilirim.Neyse şu an için benim ona anne demem onun bana kızımsın demesi kadar samimiyetsiz olacak.(Kızımızsın lafını ben çok fazla samimiyetsiz buluyorum.Çünkü aramızda gelin-kayınvalide durumu çok daha ağır basıyor.)Zaman ne gösterecek,yaşayıp göreceğiz.
evet aslında ev belli olunca mobilyalar halı ve perdeler ona göre alıncak ama ne biliyim işte bitmek bilmio gibi :) masa takımı şey yaa hani şu masa örtüsü, amerikan servisleri, peçeteler ve peçete yüzükleri var ya onlar
bende başlarda zorlanmıştım ama artık demen gerekıyor hem ne kadar erken dersen o kadar cabuk alışırsın
yalnız değilsin( bu ara bende düşünmekten kafayı yicem...nasıl toparlıcam diye ( Allahım yadım etsin
Haklısın canım.Nerdeyse 5 aydır nişanlıyız.Ne o benim anneme babama diyor ne de ben onunkilere.Ama çıkmıyor ağızdan bir türlü :))
ayy 3te 2sı dıyecektım ya yanlışlıkla ole yazmışım senı daha cok rahatlatayım dıye duzelteyım dedım
canım ben sevgilimin ailesiyle geçen kasımda tanıştım ve sevgilim askerdeyken sık sık aradım ziyaret ettim bağlarımız güçlendi. beni de bi gün karşılarına çekip bize anne baba de kızım seni çok seviyoruz filan dediler. bende kendimi bu fikre alıştırıp ismi+anne diyorum öyle daha kolay oluyor. bu zamana kadar hep içten olduğunu düşünürüm kadının beni de sever bilirim ama bazen inan samimiyetsiz geliyor. anneme mesela ... hanım göbeğin var dikkat etmelisin demiş annem çok üzülmüş çok kızdım. mesela nişan tairihini de bana sormadan akrabalarına bayramda 1 eylül demiş. ben tabi 8 eylüle çektim.bazen sevgilime öyle laflar ediyor ki şaşırıyorum. mesela onura takım aldık takım deniyor kimin oğlu filan manken gibi dedi :) onur da tabi o ince çizgiyi çok iyi koruyor artık kimin kocası diceksin filan diyor. sonra da işte benim için de kimin gelini filan diyor. saflığından mı yapıyor bilmiyorum bende bazen düşüncesiz konuşurum o da benim gibi sanırım. amma böyle devam ederse tabii ki ben de hak ettiği kadarını hissettiririm
sen daha zor durumdaymıssın canım benim...3 ay bosta kaldım...kafayı yedim...Allah yardımcın olsun..inşallah bulursun güzel bi iş...
Bu sitede bir arkadaş paylaşmıştı düğün fotolarını.Onunki de hafif balık modeldi ama çok hafif.Kumaş aynıydı.Göğüs kısmı da ama bariz balık model değildi.Bu kadar dar inmiyordu.Uzun bir duvakla tamamlamıştı gelinliğini.Onunkine de bayılmıştım.İzniyle bilgisayarıma indirdim.Onu da gösterdim kuzenime,"aa bak bu gerçekten güzelmiş dedi." Kuzenimin ne tür model ifade etmek istediğini anladım.Kabarık ta değil tam olarak balık ta değil.Belki öyle bir model düşünebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?