'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende anne baba demiştım hatta babam ben bırz yadırgıyorum bu durumu demiştı ilginç degıl mı sonra ona amca anneme anne demeye devam ettım sonra annem ıkımıze de kızdı sen bundan sonra amca degıl baba dıyeceksın babana dedı sonra babamda goz kırptı bana ondan sonra baba demeye başladım

Yazdıklarımı sildim.Bilmiyorum önyargılı da olabilirim,hakkını da yiyor olabilirim.Neyse şu an için benim ona anne demem onun bana kızımsın demesi kadar samimiyetsiz olacak.(Kızımızsın lafını ben çok fazla samimiyetsiz buluyorum.Çünkü aramızda gelin-kayınvalide durumu çok daha ağır basıyor.)Zaman ne gösterecek,yaşayıp göreceğiz.

Son düzenleme:
Ohh sonunda bugünüde bitirip geldim eve...

Ya şu iki hafta kabus gibiydi... İŞ yerimden soğudum resmen..

Neyseki pzt. oda arkadaşım geliyooo ayyy o iyiki var yaa.. Yoksa diğer o gereksiz insanla kafayı yerdim...

cnm teşekkür ederim. nişan evresi hem çok telaşlı hem de çok güzel. bu modeli incelerken az önce ben de düşündüm etek kısmı acaba kabarık olsa dedim ama kumaşın deseni çok yoğun olduğundan o 90lı modellerin geliklerine benzemez mi ki? benim o türlü hoşuma gitmedi sanırım :44: çok kararsız bir yapım var zaten napıcam bilmiyorum bu konuda. eğer gelinlik çok sade geldiyse upuzun bi duvak bu gelinliğe çok güzel hava katabilir

evet aslında ev belli olunca mobilyalar halı ve perdeler ona göre alıncak ama ne biliyim işte bitmek bilmio gibi :) masa takımı şey yaa hani şu masa örtüsü, amerikan servisleri, peçeteler ve peçete yüzükleri var ya onlar

bende başlarda zorlanmıştım ama artık demen gerekıyor hem ne kadar erken dersen o kadar cabuk alışırsın

hımmm tabıkı onlar evet ben daha cok şey almam gerektıgı için onlara gelemedım mazur gor
allahım kızlar benı rahatlatın işe gırınce alırım degıl mı hepsını en cokta essenın 50+50 indiiriminden yararlanamadım ya ona uzuluyorum

Bu sitede bir arkadaş paylaşmıştı düğün fotolarını.Onunki de hafif balık modeldi ama çok hafif.Kumaş aynıydı.Göğüs kısmı da ama bariz balık model değildi.Bu kadar dar inmiyordu.Uzun bir duvakla tamamlamıştı gelinliğini.Onunkine de bayılmıştım.İzniyle bilgisayarıma indirdim.Onu da gösterdim kuzenime,"aa bak bu gerçekten güzelmiş dedi." Kuzenimin ne tür model ifade etmek istediğini anladım.Kabarık ta değil tam olarak balık ta değil.Belki öyle bir model düşünebiliriz.

canım ben sevgilimin ailesiyle geçen kasımda tanıştım ve sevgilim askerdeyken sık sık aradım ziyaret ettim bağlarımız güçlendi. beni de bi gün karşılarına çekip bize anne baba de kızım seni çok seviyoruz filan dediler. bende kendimi bu fikre alıştırıp ismi+anne diyorum öyle daha kolay oluyor. bu zamana kadar hep içten olduğunu düşünürüm kadının beni de sever bilirim ama bazen inan samimiyetsiz geliyor. anneme mesela ... hanım göbeğin var dikkat etmelisin demiş annem çok üzülmüş çok kızdım. mesela nişan tairihini de bana sormadan akrabalarına bayramda 1 eylül demiş. ben tabi 8 eylüle çektim.bazen sevgilime öyle laflar ediyor ki şaşırıyorum. mesela onura takım aldık takım deniyor kimin oğlu filan manken gibi dedi :) onur da tabi o ince çizgiyi çok iyi koruyor artık kimin kocası diceksin filan diyor. sonra da işte benim için de kimin gelini filan diyor. saflığından mı yapıyor bilmiyorum bende bazen düşüncesiz konuşurum o da benim gibi sanırım. amma böyle devam ederse tabii ki ben de hak ettiği kadarını hissettiririm

ayy 3te 2sı dıyecektım ya yanlışlıkla ole yazmışım senı daha cok rahatlatayım dıye duzelteyım dedım

yalnız değilsin ( bu ara bende düşünmekten kafayı yicem...nasıl toparlıcam diye ( Allahım yadım etsin

amin canım yaa, bu evreler çok sıkıntılı geçiyor ve şeytan resmen insanın ayağına dolanıyor. Sıkma canınısen de, zaten ne yaparsak yapalım mutlaka eksiklerimiz olucak, aslında bizler de çok abartıyoruz bazen, herşey dört dürtlük olmak zorunda değil ki, annelerimiz babalarımız bir kuru döşşek ve bir yorganla evlenmişler mutlu mesut onca yılları da devirmişler, bizler ay şunumuzda olsun bunumuzda olsun hattaa 2şer tane olsun felan fistan diye en güzel günlerimizi kendimize ve sevdiceklerimize zehir ediyoruz bazen :/ geniş olmak, çok da ayrıntıya takılmamk lazım aslında...
Rabb'im hepimize hayırlısı ile gelin olmayı nasip etsin inşallah...

Haklısın canım.Nerdeyse 5 aydır nişanlıyız.Ne o benim anneme babama diyor ne de ben onunkilere.Ama çıkmıyor ağızdan bir türlü :))

bende arkadasın dedıgı gıbı ısmı+anne ismı+baba demiştım sonra yavas yavas anne baba demeye başladım sende ole yapabılırsın

Genelleme yapmak istemem asla,yanlış anlaşılmayayım.Belki kayınvalidelerden içten bir anne kelimesini hakeden vardır ama geneli bence öyle gelmiş böyle gider durumundan kaynaklanıyor.Bana da onlardan hani öyle bir talep gelmedi.Demediler anne-baba de kızım ,sen bizim kızımızsın falan diye:) Şimdilik böyle gidiyor bakalım.Bu soruyu azcık başkaları(akrabalar) tarafından yadırgandım da hala teyze,amca dediğim için o yüzden sordum.

sen daha zor durumdaymıssın canım benim...3 ay bosta kaldım...kafayı yedim...Allah yardımcın olsun..inşallah bulursun güzel bi iş...

malesef ole zor durumum htta kafayı falan yıcem bı taraftan düğün telaşı bı taraftan para yk aılemden bırşey istyemem bu yaşıma kadar okuttular sagolsunlar ama işte olmayıncada olmuyor

hmmmm şimdi demek istediğini anladım cnm belki dediğin gibi daha hoş olabilir merak ettim şimdi nasıl bi gelinlikmiş. :) anne baba konusuna çok takılma illaki bir şekilde gelişecek. herkes kendi ailesini kuruyor zamanında onlar da kurmuşlar aynı şeyleri yaşamışlar. düşünememiş olabilirler canım ama bence senden bekliyor olabilirler. bu konuyu en güzeli nişanlınla konuşup paylaşman annesiyle illaki bu konuları konuşuyorlardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…