'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet tatlım yüklendi çok güzelmiş gerçekten :))) ama straplez kısmının hala değişmesi gerektiği düşünüyorum :44:

bana sormamıssın ama bence bu harıka bende tam bu tarzda birşey ıstıyorum

Özür dilerim canım.Ben de yazdıktan sonra hepinizin fikrini almam daha doğru olur diye düşündüm.Ama bir kaç sayfa öncesi Burcu'nun gelinlikle ilgili yazdıkları dikkatimi çekince ona küçük bir öneride bulunmak istemiştim:) Fikrini dile getirdiğin için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
evet tatlım yüklendi çok güzelmiş gerçekten :))) ama straplez kısmının hala değişmesi gerektiği düşünüyorum :44:

Açıkcası evet ben bu tür straplezi taşıyamam.Öyle iddialı bir üst kısmım yok,omuz var ama malum şey yok :)Kötü durması büyük bir olasılık.gelinlikte fransız dantelini de çok beğeniyorum.Farklı zarif bir modelde, omuzlarda hafif düşük fransız danteli de çok hoş durabilir.

zaten takılma amaçlı ole yadım cnm merak etme sen ama bayıldım sırtı acık mı bu modelın

yaaa deli misiiin üzülmeee lütfen... işe girince alırsın tabi yavaş yavaş, kendini bu kadar sıkma ayrıca herşeyimiz eksiksiz olmak zorunda da değil birşeylerimiz eksik olsun ki evlilik denen o sorumluluğun da farkındalığını bilelim. evlendikten sonra da gönlüne göre eksiklerini tamamlayabilirsin, içini ferah tut ^-^

olmadı benden sonra ise düğünün ben sana çeyizimdekilerden takviye ederimmmm yaa üzülmeeeeeeeeeee

canım adın tuğbaydı sanırım. hoşegldin tekrar :)
bizde, istemeden sonra erkek arkadaşım el öpmede anneme artık annemsiniz dedi elini öptü, babama da aynı şekilde artık babamsınız dedi.. nişan bir buçuk ay sonra oldu. o süreçte de telefonda görüşürken hep annecim, babacım dedi
ben hemen diyemedim tabi. ilk kez telefonda söyledim. sonra gerisi geldi... başlarda bir kaç defa zor oluyo ama alışıyo insan işte.
kayınvalidemi seviyorum, ama sevmeseydim de yine anne derdim.

yaa nurayımmm gözlerim doldu resmenn nasıl sevindimm nasılll 41 kere maşallah
sevdiceğine daha erken kavuşacaksınn herşeyin hep böyle güzel olsun yolunda gitsinnn canımmm
ezgim yaaa yerim seni
amin amiiinnnnn canım benim.
en güzel haberlerini bekliyorum seninde.

kübram alıntı yapmayı unutmuşum, gerçekten o facebook beğen butonunun ne işi var burda sen diyince farkettim. :26:

ayy cnm benım ya sagolasın soylemen yeter tabıkı ole ama heves edıyorum şimdi boştayım ya ıyıce ceyıze sardım haftaya sanırım beyaz eşyalara bakıcaz hatta sevgılımı taksıte baglattırıp alıcaz tavsıye edecegınız seylker var mı beyaz esya konusunda :26: inox mu beyaz mı dıye cok kararsızım ama bosh ya da simens dıye düşünüyorum marka olarak??

inan seni çok iyi anlıyorum, zamanında yaptığım hayatımın en büyük salaklığı ile çok güvendiğim bir arkdaşım için kredi almıştım.. kız 4 ay taksitini ödeyip dha sonra işten ayrıldı diye bütün taksitler üstüme kaldı.. 20 ay * 720 tl ile benim olmayan borcu her ay ağlaya ağlaya ödeyip kara karada düşünüyordum napıcam ben diye.. sevdiceğimde askerde gelince nişan yapıcaz ee ben bu çeyiz olayını nasıl halledicem diye her gece kabuslar görüyordum.. ama inan sıkma canını, herşeyin olur işe de girersin almak istediklerini de alırsın kii ben aldıktan sonraaa herkes alır diyorum :)
nişanlım askerden geldikten sonra oturduk hesap kitap yaptık, elele verdik, şimdi benim o lanet kredinin 3 taksiti kaldı + işte mutfak gereçleri ev tekstili v.s onlarında son 2 taksiti kaldı.. ben onları öderken nişanlımda beyaz eşyaları aldı ve taksitlerini ödedi, geriye işte sadece mobilya halı ve perdeler kaldı :)

beyaz eşyalarımızı alırken çok araştırdık.. sonunda arçelik'ten almaya karar verdik, kampanya fiyatlarına rağmen yine de sıkı pazarlık yapıp 300-400 tlde ucuza aldık :) ben beyaz renk aşığıyım, onn için inox kesinlikle tercih etmedim. öyle ankastre felan da almadım niye alıyım kiii dünya evimize borçlu harçlı sıkıntılı girmektense ihtiyaçlarıma cvp versin borcum olmasın canımız sağolsun ilerdee daha iyisini alırız diye öylee çok lüxe kaçmadım açıkcası.

buzdolabı (a++)
çamaşır makinası (a++)
bulaşık makinası (3 program)
set üstü ocak
mini fırın
elektrik süpürgesi (sulu)

6 parçaya 3.100 tl / 6 taksit yaptırdık ve çokkkk da içime sindi ^-^

hmm bu arada televizyon içinde yılbaşının geçmesini bekliyorum o zmn en az 500 tl indirime giriyor lcdler...

Tşk ederim canım adım Feyza:) Ablamınki Tuğba:) Tuğba ismi bana uzak sayılmaz yani Amca-teyze deme olayı aslında beni sıkıntıya sokmuyordu(onlardan da öyle bir talep gelmedi,nişanlım da benimkilere teyze-amca diyor),normal gibi geliyordu,şimdi çevreden nasıl yani anne-baba demiyor musun gibi tepkiler alınca,Allah Allah dedim,yanlış bir şey yapıyorum galiba:S

iyi akşamlarrr kızlarr kimseciklerr yok sanırım 2 gündür giremedimm özledimm burayı
patronum geldi 1 hafta burda genel hesaplar cart curt işte nete giremiyorum gün içinde yoğun olduğum için.
geçmişi okuyamadımm herkes iyidirrr inşallaahhh
merak edip mesaj atanlarr olmuşş çook saolun kızlarr
gizimmm sanaa cvp atamadım gelen kutun doluymuş canım :26:

2 gündür haber alamıyorum ben yine kritik bi operayona gidiyorum aşkım nolur dua et bana ölmekten değil sensiz kalmaktan korkuyorum diyerek gitti
Allahımm sınıyomu beni acaba diyorum.. ben hiç bu kadar üzülmedim! yorulmadım korkmadım ...
çok zor zamandan geçiyoru(m)z sabredip bekliyorum güzel günleri...

öpüyorumm hepinizi canlarımm iyki varsınız..

Ahhh canım benimmm gurur duyun sevdiğinle gurur ...

Allah burnunu bile kanatmasın kimsenin... Güç kuvvet versin....

Yollarını gözleyen sevdiceklerine de sabır versin ve hayırlısıyla kavuştursun inşALLAH...
:123:

nişanlımın annesiyle babasına hiç teyze amca demedim. daha öncede söylemiştim zaten istedikleri gün tanıştım. kendi annem bana bir azar çekti öyle teyze-amca demek yok anne-baba diyeceksin diye. yalnızken diyorum.ama annemlerin yanında söyleyemiyorum. yada kendi evimizde onların hakkında konuştuğum zaman ...hanım ... bey şöyle dedi diyorum. ne bileyim sanki annemler gücenirler diye korkuyorum
normalde ben çok deli doluyum. yaşlı amcalara-teyzelere bile kankam nasıl diyerekten onları güldürmeye neşelendirmeye çalışırım. kayınvalidemede kankam nasılsın diye sarılıyorum. ilk dediğim zaman garibim 'kanka ne demek ' diye sormuştu. onun o saf yüreğiyle sorması o kadar hoşuma gitmişti ki anlatamam

arkadasından boyle bır darbe alman cok kotu olmuş ancak ben senden daha kotulerını duydum aynı olay evlı bır cıft arasında oldu ve tum borç kadının üstune kaldı yanı hayatta hıc bırşeye olmaz demeyeceksın. doğru dıyorsun ınan bende evımın tum köşesını beyazlarla döşemek istıyorum. o yuzden bende beyaz almak ıstıyordum arkadaslar falan ınox alınca kafam karıştı çok sonra fıyatlarına baktım boshta baya fark var arasında...bende borç odemek ıstemıyorum evlendıkten sonra olursa ufak tefek yanı o kadar....

sorularım olacak sana ama mesela set ustu ocak gomme mı?? bırde evınız bellı degıl sanırsam ama nasıl karar verebıldın set ustu almaya ben ev bellı olunca alırız dıye düşünüyordum. bırde hepsı 3.100 cok ıyı olmuş ne zaman aldınız acaba?

Arkadan görünüm yoktu canım ben de bilmiyorum ama zannetmiyorum ki açık olsun.Straplezin hizasındadır diye düşünüyorum.

anladım cnm bazıları sırt dekoltelı oluyor ya bele kadar ama onlar genellıkle askılı modellerde oluyor :92:

yerım senı cın cın cınladıı valla tedırgınlıgının gecmesıne sevındım kusuuuumm ben varyaa aşkitomaa ağlamıyoduumm kayınannimee ağlıyodum kaç gece sakinleştirdi beniii

Çorlulu kızlarr , özgem gülinimmm
Santrale bomba koymuşlar diye bi dedikodu geldi kulağımıza doğrumuu :18:
bizim işyeri ulaşta olduğu için ancak dedikodusu geliyor.. İnşallah yalandır :18:

aaaaaaaaaa sen ulaaştaa mısııınnnn? cok tanıdıgııım var benım ordaaaa

bende balıkk gelınlık ıstoooruuummmm denız kızı gıbı olmak ıstıorummm sevgılıcık karısmıyoo Allahtan sen begen ıcıne sınsın yeter dıyooo bana masum bi cazibe katıo gibi gelıo balık gelınlıkk ben benı yeerımmm gelınlıgımlee bende kayınannişimee henuzz anne demedım ama o bana has gelınım minik kızımm der bende ona validee sultanımm hele msjlarımızı okusanız koparsınız sanırım cok komik hitaplarımız var

lokumum nurayıım cokcanaaa sevındıııımmm vallaaa hazıran gelıncıgımızz olucaksııınnn belkı benım düğünümtrağımdaadaa burda olursuuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…