'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bence sen sırra kadem basmalısın.. Arasa bile açmamalısın kesinlikle
canım tavsiyen güzel bende biraz öle yapmayı düşünüyorum ama aramıyor ki:S tatilde şimdi 5 günlüğüne antalyada beni arayıpta kavga edipte keyfini kaçırır mı? güya antalya dönüşü yanıma gelecekti bakalım bende o zaman kadar sesimi çıkarmıycam bakalım gelcek mi yüz yüze konuşmak için yoksa hiç gelmeden direk memleketine mi gitcek?

Aramasın boşver. Tatil bittikten sonra senin kapına gelmiş, yalvarmış.. Ne değişir ki? bu karakter meselesi canım affetmek istersen kimse karışamaz tabiiki sana burda sadece fikir beyan ediyoruz..

Miniiiiiimmmm

Bu şarkıyı seviyoruuuuuuuuuuuum
[video=youtube;HO1OV5B_JDw]http://www.youtube.com/watch?v=HO1OV5B_JDw[/video]

herkese ii geceler kızlar :) Allah yarın sabah bütün sıkıntılarımızdan kurtulup ferahlamış bi şekilde uyanmamızı nasip etsin inşallah.. öpüldünüz..

Pelmiiiimm ömrüümsüünn

Kuzum bende çorluda oturuorum işyerim ulaşa 5 dk mesafede
ama ulaşta benimde çok tanıdığım var tatlımm

hanife ablalar var orda herkes tanır nerdeyysee onlarııı gecen aylarda sünnetleri olmuşştuu sünnete gelemedik ama hayırlı olsuna önceden gelmiştiikkk ay ne severım ben orayı bılemessın annem 1 sene kdr orda dükkan yapmışştııı kuaför sonra yeniçiftliğe geçtileer ordan yazlık alıncaa

Canım maalesef hanife iye birini tanımıyorum benim tanıdıklarım daha çok benmle akran
ee senin burasıyla bağlantın nereden geliyo tatlım

Canım maalesef hanife iye birini tanımıyorum benim tanıdıklarım daha çok benmle akran
ee senin burasıyla bağlantın nereden geliyo tatlım

annemın cocukluk arkadası oraya gelın gelmıstı kuzumm, annem artık emeklılık yasamak ıstıoduu ıstanbulda cok yorulduu cunku iş, stres herseyden yanii.. Yazlık almayı dusunuoduk zaten tekırdag taraflarından ama annem hayatta öle oturamaz boş bi şekilde alışmıs 7 yasından beri çalışmaya.. neysem o arkadasıylada kopmadı hıc, annem onları zıyarete geldıgınde karar verdı orda kuafor actı bızımde trakya maceramız o sekılde basladı ulaştan ev almadık daha denıze yakın ıstıoduk bi nevi arge çalışması gibi oldu orası yanii yenıcıftlıkten yazlık alıncada yazlıga yakın yerde actı yenı yerınııı

hımmm anladm canım
ne güzel kuaför bir annenin olması

Çorlulu kızlarr , özgem gülinimmm
Santrale bomba koymuşlar diye bi dedikodu geldi kulağımıza doğrumuu :18:
bizim işyeri ulaşta olduğu için ancak dedikodusu geliyor.. İnşallah yalandır :18:

Aaaa ben duymadım bunu,umarım gerçek değildir kuzum yaa gerçi çoktan duyardık öyle bişey olsa,fazla uzak değiliz santrale :26:

Nuray'ımm çok sevindim senin adına hayırlısıyla sevdiceğine kavuşursun inşallah ne tatlı heyecanlar bunlar yaa tüm olumsuzluklar uzak olsun sizlerden

Kuzum bu akşam aklımdan geçtin inan ki bizde seni çok özledik

Sevdiceğin Allaha emanet olsun.Rabbim tüm mehmetçiklerimizi korusun..

Saatlerdir geçmişi okuyorum,ben okurken herkes gitti galba yaa kaçırıorum muhabbetleriş hep

Memleketimmmm afyonda 25 şehit...

Geceden beri cehennem gibi anlar yaşadık.. İlk önce deprem oluyo sanıp korktuk. Patlama olduğunu duyunca dahada korktuk..

şehit olacağını biliyodum ama olmasın nolur diye dua ettim dua ettik.. Ama maleseff 25 askerimiz gitti

Günaydın...

25 şehit... Giden gittiğiyle kalıyor, bizim ülkemizde bu artık ole sıradanlaştı ki MALESEF! Askerin değerini düşürmeye calıstılar ama başaramayacaklar!!! Ateş düştüğü yeri yakıyor işte, villada yaşayan hangi ailenin çocuğu şehit olmuş... Gördünüz mü siz hiç?

Allah geride kalanlara sabır versin, ne desek boş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…