- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
canım tavsiyen güzel bende biraz öle yapmayı düşünüyorum ama aramıyor ki:S tatilde şimdi 5 günlüğüne antalyada beni arayıpta kavga edipte keyfini kaçırır mı? güya antalya dönüşü yanıma gelecekti bakalım bende o zaman kadar sesimi çıkarmıycam bakalım gelcek mi yüz yüze konuşmak için yoksa hiç gelmeden direk memleketine mi gitcek?
Bence sen sırra kadem basmalısın.. Arasa bile açmamalısın kesinlikle
canım tavsiyen güzel bende biraz öle yapmayı düşünüyorum ama aramıyor ki:S tatilde şimdi 5 günlüğüne antalyada beni arayıpta kavga edipte keyfini kaçırır mı? güya antalya dönüşü yanıma gelecekti bakalım bende o zaman kadar sesimi çıkarmıycam bakalım gelcek mi yüz yüze konuşmak için yoksa hiç gelmeden direk memleketine mi gitcek?
Miniiiiiimmmm
Bu şarkıyı seviyoruuuuuuuuuuuum
[video=youtube;HO1OV5B_JDw]http://www.youtube.com/watch?v=HO1OV5B_JDw[/video]
Aramasın boşver. Tatil bittikten sonra senin kapına gelmiş, yalvarmış.. Ne değişir ki? bu karakter meselesi canım affetmek istersen kimse karışamaz tabiiki sana burda sadece fikir beyan ediyoruz..
haklısın canım en iyisi bekleyip görmek.. hakkımızda hayırlısı..
Aramasın boşver. Tatil bittikten sonra senin kapına gelmiş, yalvarmış.. Ne değişir ki? bu karakter meselesi canım affetmek istersen kimse karışamaz tabiiki sana burda sadece fikir beyan ediyoruz..
haklısın canım en iyisi bekleyip görmek.. hakkımızda hayırlısı..
aaaaaaaaaa sen ulaaştaa mısııınnnn? cok tanıdıgııım var benım ordaaaa
Kuzum bende çorluda oturuorum işyerim ulaşa 5 dk mesafede
ama ulaşta benimde çok tanıdığım var tatlımm
Pelmiiiimm ömrüümsüünn
hanife ablalar var orda herkes tanır nerdeyysee onlarııı gecen aylarda sünnetleri olmuşştuu sünnete gelemedik ama hayırlı olsuna önceden gelmiştiikkk ay ne severım ben orayı bılemessın annem 1 sene kdr orda dükkan yapmışştııı kuaför sonra yeniçiftliğe geçtileer ordan yazlık alıncaa
Canım maalesef hanife iye birini tanımıyorum benim tanıdıklarım daha çok benmle akran
ee senin burasıyla bağlantın nereden geliyo tatlım
annemın cocukluk arkadası oraya gelın gelmıstı kuzumm, annem artık emeklılık yasamak ıstıoduu ıstanbulda cok yorulduu cunku iş, stres herseyden yanii.. Yazlık almayı dusunuoduk zaten tekırdag taraflarından ama annem hayatta öle oturamaz boş bi şekilde alışmıs 7 yasından beri çalışmaya.. neysem o arkadasıylada kopmadı hıc, annem onları zıyarete geldıgınde karar verdı orda kuafor actı bızımde trakya maceramız o sekılde basladıulaştan ev almadık daha denıze yakın ıstıoduk bi nevi arge çalışması gibi oldu orası yanii yenıcıftlıkten yazlık alıncada yazlıga yakın yerde actı yenı yerınııı
hımmm anladm canım
ne güzel kuaför bir annenin olması
Çorlulu kızlarr , özgem gülinimmm
Santrale bomba koymuşlar diye bi dedikodu geldi kulağımıza doğrumuu :18:
bizim işyeri ulaşta olduğu için ancak dedikodusu geliyor.. İnşallah yalandır :18:
canımmm. meze tabağı olması çok güzel, bayılırım mezelerenıım nım
bizde çerez, cips, patlamış mısır, kuru pasta, yaş pasta, içecek ve su vardı.
95 kişi geldi 1200 tl verdik :26: canlı müzikte oldu. müzik bi harikaydııı ama, tabi buranın halkı pek anlamasa da biz gençler çok eğlendik.
kayınvalidemler gitti .. ay çok garip kayınvalide demekneysee ben size vereceğim habere döneyim;
HAZİRAN GELİNİ OLUYORUUUUMMMMMMM :123:
haziranın 15-25 i arasında olacak. büyük ihtimalle özgekuşumla aynı gün 22 haziran olabilir bileeee
eskiden çok istiyodum yıldönümümüzde olmasını. 8 mayıs. kayınpederim tutturmuştu eylülde olsun diye, sözden sonra ağustos dedik yine nişanla aynı gün olsun.. bugün de şu düğünü kesinleştirelim diye konuştular ve haziranda yapalım ramazandan önce dendi tarih konuşuldu. babamlarda tamam dedi.. nisan ayının sonuna doğru da ev, eşya, gelinlik vs. için alışverişe gelicez istanbula.
gelinlik işinde de ben de gelinliğimi straplez düşünmüyorum ama nişanlığım gibi çok içime sinen bi gelinlik çıkarsa karşıma hayır demem...
normalde straplez bikini üstü ve mayo falanda çok severim ben.. yani strapleze karşı bi ön yargım yok.
etrafta gelinlerin yüzde doksanını straplez gelinlikle görmemizin sebebi de gelinlik firmalarının yüzde doksan straplez gelinlik üretmeleri.. çünkü her bedene uyuyo straplez gelinlikler. risk almıyolar. omuz genişliği, kilo, göğüs büyüklüğü farketmiyo ki zaten arkasınıda çoğunlukla ipli yapıyolar.. ticaret zekası işte
bir de onların sırtı iyi bağlandıktan sonra asla çekiştirmek gerekmiyo. rahatsız edici hiç bir şeyi yok.. göğüsler küçük olsa da içine zaten dolgulu çamaşır giyiliyo. bu yönden de endişe duymayın ballarım.
zehracım bomba ihbarı mı vardı
iyi akşamlarrr kızlarr kimseciklerr yok sanırım 2 gündür giremedimm özledimm burayı
patronum geldi 1 hafta burda genel hesaplar cart curt işte nete giremiyorum gün içinde yoğun olduğum için.
geçmişi okuyamadımm herkes iyidirrr inşallaahhh
merak edip mesaj atanlarr olmuşş çook saolun kızlarr
gizimmm sanaa cvp atamadım gelen kutun doluymuş canım :26:
2 gündür haber alamıyorum ben yine kritik bi operayona gidiyorum aşkım nolur dua et bana ölmekten değil sensiz kalmaktan korkuyorum diyerek gitti
Allahımm sınıyomu beni acaba diyorum.. ben hiç bu kadar üzülmedim! yorulmadım korkmadım ...
çok zor zamandan geçiyoru(m)z sabredip bekliyorum güzel günleri...
öpüyorumm hepinizi canlarımm iyki varsınız..
Aaaa ben duymadım bunu,umarım gerçek değildir kuzum yaagerçi çoktan duyardık öyle bişey olsa,fazla uzak değiliz santrale :26:
Şüpheli bi çantaymış sadece.. Haberini okudum..
Ciğerimiz yanıyor yine bugün
25 tane şehidimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?