- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Haberleri okuyunca tüylerim diken diken oldu.25 asker! Bu nasıl bi şeydir ya.Ben inanmıyorum bu patlamanın kazayla olduğuna kesinlikle pkknın parmağı var bu işte.Ama 10 askerden sonra halk daha da ayaklanmasın diye üstünü örtüyolar.
Kesinlikle sadece kaza olamaz bu...
Daha neler çıkar altından... Olan gidene ve geride kalana olur.. Ateş her yeri yakıyo ama hükümet hala uyuyo...
Merhabalar..Yazılanları çok takip edemiyorum.Nişan telaşında olan Burcu'ya kolay gelsin:) Umarım her şey gönlüne göre olur.Kızlar arada bir size göre saçma gelecek sorular soruyorum belki de.Hoş görün ne olur.Bir şey soracaktım.Sorum özellikle nişanlı bayanlara.Nişandan hemen sonra anne-baba mı dediniz nişanlınızın ailesine?Ben hala teyze-amca modundayım.Garip mi? :S Nişanlım da öyle.
iyi akşamlarrr kızlarr kimseciklerr yok sanırım 2 gündür giremedimm özledimm burayı
patronum geldi 1 hafta burda genel hesaplar cart curt işte nete giremiyorum gün içinde yoğun olduğum için.
geçmişi okuyamadımm herkes iyidirrr inşallaahhh
merak edip mesaj atanlarr olmuşş çook saolun kızlarr
gizimmm sanaa cvp atamadım gelen kutun doluymuş canım :26:
2 gündür haber alamıyorum ben yine kritik bi operayona gidiyorum aşkım nolur dua et bana ölmekten değil sensiz kalmaktan korkuyorum diyerek gitti
Allahımm sınıyomu beni acaba diyorum.. ben hiç bu kadar üzülmedim! yorulmadım korkmadım ...
çok zor zamandan geçiyoru(m)z sabredip bekliyorum güzel günleri...
öpüyorumm hepinizi canlarımm iyki varsınız..
Aramasın boşver. Tatil bittikten sonra senin kapına gelmiş, yalvarmış.. Ne değişir ki? bu karakter meselesi canım affetmek istersen kimse karışamaz tabiiki sana burda sadece fikir beyan ediyoruz..
Miniiiiiimmmm
Bu şarkıyı seviyoruuuuuuuuuuuum
[video=youtube;HO1OV5B_JDw]http://www.youtube.com/watch?v=HO1OV5B_JDw[/video]
Şüpheli bi çantaymış sadece.. Haberini okudum..
Ciğerimiz yanıyor yine bugün
25 tane şehidimiz var
Memleketimmmm afyonda 25 şehit...
Geceden beri cehennem gibi anlar yaşadık.. İlk önce deprem oluyo sanıp korktuk. Patlama olduğunu duyunca dahada korktuk..
şehit olacağını biliyodum ama olmasın nolur diye dua ettim dua ettik.. Ama maleseff 25 askerimiz gitti
Günaydın..
Ne denir ki.. Allah rahmet eylesin, sabır versin ailelerine..
Sibelim,Allah sana da sabır versin kuzum. Hiç zor değil.
canım sen afyonlumusun 03 diyo ya nickinde ?
Yok canım benim değilim. Kabul etmeyince 03 yazmıştım.
O zaman kesin istanbullusundur...
Tamam şehitlik en güzel mertebe, en şerefli makam...
Ama o şehitlerin geride bıraktıkları napıcak.. Anası, babası, karısı, çocuğu.. napıcak bundan sonra o acıya nasıl dayanacak...
Bugün saat 2de şehitler için toplanılacakmış.. Ama yine aynı şeyler..
Şehitler ölmez vatan bölünmez niğdaları bir sürü tepki sitem konuşması...
Aradan bi kaç gün geçer ve herkes, herşey durulur ve unutulur...
Neleri unutmuyo ki güzel Türkiyem...
Hepimizi sadece konuşup konuşup susuyoruz...
bi açıklama daha geldi..
"O saatte sayım olmaz, 25 asker bir arada bulunmaz. Sayım denilen sandıkların taşınmasıdır, el bombaları da düşmeye darbeye dayanıklıdır, dolayısıyla o nedenle patlama olmaz. Kaza ihtimali düşüktür"
Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk
Ve o askerler...
Arkalarından kelle deniyor.
Umarım bu sorun çözülür ve ailelerinin acısı bir nebze azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?