'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bunun altından da kimbilir neler çıkacak...Artık bu işin doğusu batısı kalmadı..

Ben hep afyonda askerlik yapanlar ne şanslı sesszi sakin memleket diyodum.. Demez olaydım...

Sabır sabır da nereye kadar artık daha 1 gün önce şehidimizi uğurladık..

Tamam şehitlik en güzel mertebe, en şerefli makam...

Ama o şehitlerin geride bıraktıkları napıcak.. Anası, babası, karısı, çocuğu.. napıcak bundan sonra o acıya nasıl dayanacak...

günaydın diyorum ama günümüz pek aydın değil be kuzular (çok üzüldüm haberi duyunca...Allah sabır versin yakınlarına...Allahım diğerlerini korusun inşallah

Haberleri okuyunca tüylerim diken diken oldu.25 asker! Bu nasıl bi şeydir ya.Ben inanmıyorum bu patlamanın kazayla olduğuna kesinlikle pkknın parmağı var bu işte.Ama 10 askerden sonra halk daha da ayaklanmasın diye üstünü örtüyolar.

şehit olan askerler GATA'ya gönderiliyor DNA testi için...

Hangi birine yansın aileleri şehit olduğuna mı, yanarak öldüğüne mi, hangi birine yansın ya...

Rabbim peygember sabrı versin geride kalanlara...

Kesinlikle sadece kaza olamaz bu...

Daha neler çıkar altından... Olan gidene ve geride kalana olur.. Ateş her yeri yakıyo ama hükümet hala uyuyo...

Kesinlikle sadece kaza olamaz bu...

Daha neler çıkar altından... Olan gidene ve geride kalana olur.. Ateş her yeri yakıyo ama hükümet hala uyuyo...

Ahhh neler söylemek geçiyo içimden bi bilsen...

1 askeri öldüğünde Menemen'i yakın diyen Ata'mı sevmeyenler utansın be utansın

Son düzenleme:

ben nişanda el öperken öpeyim annecim ve öpeyim babacım dedim sonra da gerisi geldi canım
nişanlım da hemen dedi

canım sibelim..Allah sana sabır versin ne zor şartlarda ilişkini yürütüyosun
biz gene saçma sapan şeylerle kalplerini kırıyoz sevdiceklerin
bugünler hızla geride kalsın, sağasağlam dönsün askerin

lana nın bütün şarkıları çok güzel pelinim ben çok severim

Şüpheli bi çantaymış sadece.. Haberini okudum..

Ciğerimiz yanıyor yine bugün
25 tane şehidimiz var

dayanılır gibi değil, gencecik insanlar daha hayatlarının baharındalar
aileleri nolcak peki..belki de saatler önce konuştular ve iyi olduklarını duyunca derin nefes aldılar
insanlar nasıl inanacak oğullarının artık hiç olmayacağına

Günaydın..
Ne denir ki.. Allah rahmet eylesin, sabır versin ailelerine..

Sibelim,Allah sana da sabır versin kuzum. Hiç zor değil.

Bugün saat 2de şehitler için toplanılacakmış.. Ama yine aynı şeyler..

Şehitler ölmez vatan bölünmez niğdaları bir sürü tepki sitem konuşması...

Aradan bi kaç gün geçer ve herkes, herşey durulur ve unutulur...

Neleri unutmuyo ki güzel Türkiyem...

Hepimizi sadece konuşup konuşup susuyoruz...

bi açıklama daha geldi..

"O saatte sayım olmaz, 25 asker bir arada bulunmaz. Sayım denilen sandıkların taşınmasıdır, el bombaları da düşmeye darbeye dayanıklıdır, dolayısıyla o nedenle patlama olmaz. Kaza ihtimali düşüktür"

Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk

Tamam şehitlik en güzel mertebe, en şerefli makam...

Ama o şehitlerin geride bıraktıkları napıcak.. Anası, babası, karısı, çocuğu.. napıcak bundan sonra o acıya nasıl dayanacak...

Ve o askerler...

Arkalarından kelle deniyor.

Umarım bu sorun çözülür ve ailelerinin acısı bir nebze azalır.

Bana da hiç mantıklı gelmiyor o saatte sayım yapılıyor olması ve KAZARA el bombalarının patlaması....

Ve o askerler...

Arkalarından kelle deniyor.

Umarım bu sorun çözülür ve ailelerinin acısı bir nebze azalır.

en çok ailelerine yanıyorum ya.. Şehitler peygamber efendimizin yanına gittiler... Bu dünyaya erken veda ettiler ama ahiretlerinde baharı yaşayacak onlar...

Ama aileleri ölene kadar o acıyı yüreklerinde taşıyacaklar ve bu hiç kolay değil...

o şehitler ahirettede ailesine şefaatte bulunsun inşALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…