'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın diyemicemm malesef hiç aydın olmayan birgün kızlar ne oluyoruz nereye gidiyoruz biz yaa !
neden bir soonu yok bu olayların yazık değilmi o 25 askere yazık değilmi bizlere o anne baba ne zorluklarla evladını bütüyo emek veriyo bu kadar kolaymı oldu ölüm ya !
25+1 şehit 1 günde ! ne kadar acı ! içim acıyo gerçektenn içinnn
beytüşşebaptada 1 şehit yine !
Allah rahmet eylesinn sabırr versinn rabbimm bize sabırr
hava durumu raporu gibi oldu bu hergünn şehitt hergünn !
birgün görmesek duymasak sevinir hale geldik bu kadar aciz bi millet olduk biz ! yazıklarr olsun bunlaraa sebep olanlaraa !
3. gün bugün haber alamıyorumm neye üzülceğimi şaşırdımm ben artıkk

sibelcim allah hepimize ama en cok sana sabır versin....

düşünmek bile istemiyorum...

hepimizin eşi dostu sevdigi var... sevdigimiz adamların, kardeşlerimizin, abilerimizin kılına zarar vermeye hiç kimsenin hakkı yok

onların eli ateşe değse kalbimiz kavrulurken... buna nasıl yürek dayansın

sibelim, dua etmekten başkası gelmiyor elimizden. sağ sağlim kavuş aşkına.. tüm analarda evlatlarına kavuşsun...
daha fazlasını yapacaklar elini kolunu bağlamış otururken, bizler de anca söylediğimizle kalıyoruz

Rabbim sana sabırlar versin sakın kendini bırakma sen asker yarenisin senin sevdiğinin çok kutsal bi mesleği var.En kısa zamanda ararda sesini duyarsın inşallah sağsalim olduğunu öğrenirsin de yüreğin ferahlar inşallah.

Hepimiz dua edelim kızlar.Şehitlerimiz için,askerlerimiz için dua edelim.

Allahımm hepsini korusunn bende dua etmektenn başkaa birşey yapamıyorumm ki
bugünde herkes üzülücek akşam sayın başbakanımız çıkıcak tv ye
TERÖRÜ LANETLENİYORUM , KINIYORUM DİCEK (her zaman oldugu gibi )
olay biticek işte !
umarım herşey kötü olaylar en kısa zamanda son bulur..

sibelim Allahın izniyle gelecek düğün haberinizi bebeklerinizin haberini buradan bize duyuracaksın.
Teyzeleri olarak bizde çok mutlu olacağız. Hayata iyi, olumlu bakmak lazım.
Senin için ve tüm askerlerimiz için devamlı dua ediyorum.
Seni anlıyorum diyemeyeceğim çünkü ne yaşadığını sen bilirsin.
Biz sen istedikçe yanında olan, senin için dua eden kardeşlerin olacağız. İnşallah bugün ararda sende rahat edersin birazcık kalbin sükunete kavuşur.
Canım kendini hemen bırakma sakın aşkınla konuşurkende hissettirme oda senin merakta olduğunu anlayıp üzülmesin. Konuşuncada hemen bize haber ver bizde merakta kalmayalım olur mu kardeşim? Her şey güzel olacak inşallah

evet biz de almadan evvel bütün markaları ve kampayalarını araştırdık ve en cazip arçelik geldi, kalite olarak da diğerlerinin lampanyalı ürünlerinden iyiydi.. yaklaşık 5 ay evvel aldık.

5223 NH Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
7103 HE Çamaşır Makinesi - 7 Kg
6220 FT Bulaşık Makinası - 2 Programlı
S 4310 (Füme) Süpürgeler - Su Filtreli
MF 48 B Mini Midi Fırın - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Mini-Midi Fırın > Midi Fırın
STO 810 DGE Set Üstü Ocaklar - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Set Üstü Ocak > Gazlı Ocaklar

bak biz, bu yukarıda linklerini verdiğim ürünleri aldık. şuan bile fiyatlarını topladığında 3090 yapıyor bizim aldığımızda 3500 felandı düşmüş bak :))) valla bnm içime çok sindi aldığım beyaz eşyalar, ev belli olmadığı için zaten ankastre ya da gömme almadım hayatımm, set üstü her türlü mutfaga uygun diye.. bu ürünler şu anda mağazanın deposunda duruyor, eğer daha sonra inox-ankastre v.s ile değiştirmek istersek değiştirebiliyoruz, önemli olan bir yerden başlamak, bakarsın daha sonra maddi durumuna göre eğer bir iyileşme varsa daha üst modelleri ile değişimini yapabilirsin ^-^

biliyorum belki de bencilce bi düşünce ama Allahım ya kütahyada olsaydı bu olay
biz napardık ne hale düşerdik düşünmek bile istemiyom çok kötüyüm
o aileler napçaklar şimdi offf

Özgemmm sakın öyle şeyler düşünme sakınn,kardeşin sağsalim gelicek...

Rabbim sabır versin sizlere

Gece haberi duyan bütün yakınları afyona gelmiş çadır kurup beklemeye başlamışlar...
Bi umutla belki yaşıyodur diyerek beklediler..

Ama sabah şehit olduklarını ve tanınmayacak halde olduklarını öğreniyolar...

Herşey boş.. Vardır bi bildiği bu acıyı yaşatanın... Yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok..

Tüylerim diken diken oluyor. Sibelcim allah hepimize sabır versin inan kendimi senin yerine ve o ailelerin yerine koyuyorum çıldıracak gibi oluyorum. Sırf bu yüzden bu ülkede yaşamak istemiyorum.

afyonda okuyan bi arkadaşımın evinden patlamanın olduğu tepe görünüyormuş. hatta patlama sesiyle cama koşmuşlar...
haberlerde yangın söndürüldü dendiğinde bile yangın devam ediyormuş. bizi uyutmaktan başka bişey yapmıyo sayın devlet büyüklerimiz.

selam kızlar...sabahtan beri fenayım anca toparladım kendimi..
birde bu şehit haberlerini okuyunca...Allah ım sabır versin ailelerinee. 1 MEHMETÇİK için kılını kıpırdatmayanlar şimdi bişe yapıcak mı acaba
sibelimm Rabbim sevdiceğini ve tüm askerlerimizi korusun inşallah..

kızlar artık şehit haberi duymak istemiyorum kafayı yemek üzereyim.
hem burada asker yolu bekleyenler var. biliyoruz hepimiz ama onlarında durumunu düşünmek lazım.
ben daha önce şehit olan arkadaşımın ailesinden biliyorum nasıl etkilendinildiğini lütfen daha dikkatli olalım yazdıklarımızda

cumartesi günü düğün mekanı bakıcak sevgilim.
aklımızda sadece çağlamın mekanı zigana var.
başka nereyle görüşsün hiç bilemiyorum...
düğün mekanımıza o bakacak, anlatacak, fotoğraf gösterecek ve seçicez. ben göremicem yani
önereceğiniz bir yer var mı?
şu ibb tesisleri, beykoz korusu, hidiv kasrı vs. çok pahalıdır yorumları aldığımdan hiç bakmasını istemicem bile? sizce?

bu arada anadolu yakasından olmalı, bunu eklemeyi unutmuşum bebeklerim

Son düzenleme:

canım senin gelme şansın yok mu bir kaç gün için en azından?

beyaz eşyada kalite siemens,bosh, arçelik ... gibi gidiyor diye biliyorum.
İnoxlar çelik üzeri cilalanmış olduğu için ilerde paslanma durumu olmaz. Bizim evdeki buz dolabının kenarları paslandı beyazın teknik servis çağırdık.
süpürgelerde de su bazlı temizleyici seçersen tozu suyun içine attığı için daha hijyenik diye biliyorum. hayırlı uğurlu olsun aldıkların güle güle kullan

ben de etkilenenlerdenim

bana yasaktır haber falan izlemek ama mumkun değil duyuyosun sonucta ve su an midem bulanıyo basım agrıyo

ustune lanet telefon da cekmio yine gemide... dünden beri bi mesajını bile alamadım

hasretimden bayılcam krizim geldi yine sesini duymam lazım mesajını görmem lazım ama yokk yoooookkkkkkkkkkkkk

aslında bende ibb tesislerini düşünüyorum (aşkımdan dolayı indirim hakkımız var ve benimde) ama pahalılık benimde gözümü korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…