aşşaada bi nuraycık var
günaydın diyemicemm malesef hiç aydın olmayan birgün kızlar ne oluyoruz nereye gidiyoruz biz yaa !
neden bir soonu yok bu olayların yazık değilmi o 25 askere yazık değilmi bizlere o anne baba ne zorluklarla evladını bütüyo emek veriyo bu kadar kolaymı oldu ölüm ya !
25+1 şehit 1 günde ! ne kadar acı ! içim acıyo gerçektenn içinnn
beytüşşebaptada 1 şehit yine !
Allah rahmet eylesinn sabırr versinn rabbimm bize sabırr
hava durumu raporu gibi oldu bu hergünn şehitt hergünn !
birgün görmesek duymasak sevinir hale geldik bu kadar aciz bi millet olduk biz ! yazıklarr olsun bunlaraa sebep olanlaraa !
3. gün bugün haber alamıyorumm neye üzülceğimi şaşırdımm ben artıkk
arkadasından boyle bır darbe alman cok kotu olmuş ancak ben senden daha kotulerını duydum aynı olay evlı bır cıft arasında oldu ve tum borç kadının üstune kaldı yanı hayatta hıc bırşeye olmaz demeyeceksın. doğru dıyorsun ınan bende evımın tum köşesını beyazlarla döşemek istıyorum. o yuzden bende beyaz almak ıstıyordum arkadaslar falan ınox alınca kafam karıştı çok sonra fıyatlarına baktım boshta baya fark var arasında...bende borç odemek ıstemıyorum evlendıkten sonra olursa ufak tefek yanı o kadar....
sorularım olacak sana ama mesela set ustu ocak gomme mı?? bırde evınız bellı degıl sanırsam ama nasıl karar verebıldın set ustu almaya ben ev bellı olunca alırız dıye düşünüyordum. bırde hepsı 3.100 cok ıyı olmuş ne zaman aldınız acaba?
biliyorum belki de bencilce bi düşünce ama Allahım ya kütahyada olsaydı bu olay
biz napardık ne hale düşerdik düşünmek bile istemiyom çok kötüyüm
o aileler napçaklar şimdi offf
biliyorum belki de bencilce bi düşünce ama Allahım ya kütahyada olsaydı bu olay
biz napardık ne hale düşerdik düşünmek bile istemiyom çok kötüyüm
o aileler napçaklar şimdi offf
cumartesi günü düğün mekanı bakıcak sevgilim.
aklımızda sadece çağlamın mekanı zigana var.
başka nereyle görüşsün hiç bilemiyorum...
düğün mekanımıza o bakacak, anlatacak, fotoğraf gösterecek ve seçicez. ben göremicem yani
önereceğiniz bir yer var mı?
şu ibb tesisleri, beykoz korusu, hidiv kasrı vs. çok pahalıdır yorumları aldığımdan hiç bakmasını istemicem bile? sizce?
bu arada anadolu yakasından olmalı, bunu eklemeyi unutmuşum bebeklerim
evet biz de almadan evvel bütün markaları ve kampayalarını araştırdık ve en cazip arçelik geldi, kalite olarak da diğerlerinin lampanyalı ürünlerinden iyiydi.. yaklaşık 5 ay evvel aldık.
5223 NH Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
7103 HE Çamaşır Makinesi - 7 Kg
6220 FT Bulaşık Makinası - 2 Programlı
S 4310 (Füme) Süpürgeler - Su Filtreli
MF 48 B Mini Midi Fırın - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Mini-Midi Fırın > Midi Fırın
STO 810 DGE Set Üstü Ocaklar - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Set Üstü Ocak > Gazlı Ocaklar
bak biz, bu yukarıda linklerini verdiğim ürünleri aldık. şuan bile fiyatlarını topladığında 3090 yapıyor bizim aldığımızda 3500 felandı düşmüş bak :))) valla bnm içime çok sindi aldığım beyaz eşyalar, ev belli olmadığı için zaten ankastre ya da gömme almadım hayatımm, set üstü her türlü mutfaga uygun diye.. bu ürünler şu anda mağazanın deposunda duruyor, eğer daha sonra inox-ankastre v.s ile değiştirmek istersek değiştirebiliyoruz, önemli olan bir yerden başlamak, bakarsın daha sonra maddi durumuna göre eğer bir iyileşme varsa daha üst modelleri ile değişimini yapabilirsin ^-^
cumartesi günü düğün mekanı bakıcak sevgilim.
aklımızda sadece çağlamın mekanı zigana var.
başka nereyle görüşsün hiç bilemiyorum...
düğün mekanımıza o bakacak, anlatacak, fotoğraf gösterecek ve seçicez. ben göremicem yani
önereceğiniz bir yer var mı?
şu ibb tesisleri, beykoz korusu, hidiv kasrı vs. çok pahalıdır yorumları aldığımdan hiç bakmasını istemicem bile? sizce?
bu arada anadolu yakasından olmalı, bunu eklemeyi unutmuşum bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?