'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

10urser güle güle kullan canım cok guzeller...

ben inox alıcam ondan mı fırlıyo fiyatlar bilmiorum 3000 küsüra cok iyi almıssınız yani

bizim baktıgımız sadece buzdolabı bile 2700 falandı... o paraya fırınla set ustunu halledermiyiz dusunuyorum ben ama sen supurgede dahil butun esyaları almısın

siemens diye takılıp kalmamak lazım heralde.. aradaki farka baksana

son olaylardan sonra yaklaşık 1 yıldır evde haber izlemek yasak benim de direk mideme vuruyor.
Arkadaşlarımız hiç değilse bizim yanımızda birazcık kafalarını dağıtsınlar istiyorum.
ÇAğlam umarım akşam aşkınla konuşursunuz sonra aşklanıp sabah haberini verirsin.

canım senin gelme şansın yok mu bir kaç gün için en azından?
yok canım ben yıl başından önce gelicem o zaman da mekan tutmak için çok geç kalıyoruz.
uygun yerler 1 yıl önceden doluyo biliyosun.

çağlam, güzelim sakin olmaya çalış :/

yarın cuma erken cıkabilirsen gelcek inşallah onla olucam aksam canm.. ama işte o da bi ihtimal...

az önce takvime bakıp da bugunun perşembe oldugunu gordugumde nerdeyse aglıcaktım yani...

sabır bi güncün daha... inşallah dedigin gibi aksam konusabilirim yarın da kollarımda olur zaten sefere gidecegi zaman yaklastıkca icim parcalanıo

4 ayımı nefes alamdan nası gecircem bilemiorum

yok canım ben yıl başından önce gelicem o zaman da mekan tutmak için çok geç kalıyoruz.
uygun yerler 1 yıl önceden doluyo biliyosun.

çağlam, güzelim sakin olmaya çalış :/

offf ben hep onu çok özlüyorum nurayım hep... yanımdayken bile özlüyorum acaba ne zaman gitcek yine diye

Çağlamm ben kaçırdım sanırım kuzum sevdiğin sefere gitmedi mi hala şimdi nerde?

Çağlamm ben kaçırdım sanırım kuzum sevdiğin sefere gitmedi mi hala şimdi nerde?

kuzum surekli gidip geliyo zaten gitti bitanesine 3 haftaydı o ama dondu asıl buyuk seyirimiz kasım sonunda.. 4 ay gidicek ona daha gitmedi...

simdi tuzlada.. yarın donucek işte erken cıkabilirse gorucem.. snra pazar aksam yine gidicek... 4 günlük kısa seyiri var trabzona... 4 gün boyunca yine tel cekmez

böle durmadan bir geliş gidiş halinde yani

^-^ teşekkür ederimm canımm tavsiyelerin aklımda olucak. zaten önmli olan biran önce bişilerin borcuna girip ödemekti bizim için.. belki teslim almadan evvel üst modelleri yada inoxlarla değişim yapabilirim :)

canımcmm bence öyle çok çok abartıya kaçmamak lazım diye düşünüyorum, çünkü gerçkten eksikler bitmek bilmiyor, 2700 tl buzdolabı alacağıma ne biliyim aradaki farkla başka bir byz eşyanı bile alabilirsin yani, iyi araştır derim ben.. ayrıca dediğim gibi ürünler hala mağazanın deposunda duruyor son 1 taksiti kaldı ve eğer istersek teslim almadan evvel başka modellerle de değişim yapılabiliyor..

kızlar bakın halam bana nişan hediyesi bunu almış. beğenirsin kızım dimi 500 liraya aldım beğenmezsen gider değiştiririz diyo :))))))))))) tövbe tövbeeee
Gelin Home Collection bunları ben beğeniyordum zaten diğerleri gelinlik gibi olanlardan hiç haz etmiyorum. bunu da ilk gece sererim belkiiii

Son düzenleme:
yaa kızlar bu arada bişii sorcam, sabahtan beri harıl harıl aile bornoz setlerine bakıyorum netten. çeyiziniz için aldınız mı siz, aldıysanız nerden aldınız ? fikir veren olursa çok çok sevincem.. öyle terlikli felan düşünmüyorum, bi yardımcı olsanızzzzz :/

Allah sabır versin canım çok zor yaşadığınız aşk ama bi o kadar da güzel.Ne kadar sağlam temellere oturtmuşsunuz ki aşkınızı ne dalgalar,ne fırtınalar kalplerinizi uzaklaştıramıyo birbirinizden

Burcucum çok tatlı bence..asil duruyo...beğendim ben çookkk

saece bornozu ve baş havlusu alcaksın english homedan ya da linensten alabilirsin. ben taçtan takım halinde aldım.

saece bornozu ve baş havlusu alcaksın english homedan ya da linensten alabilirsin. ben taçtan takım halinde aldım.

hepsi çok güzeller yaaa.. amaa ilk gecee saten şöyle siyah ya da krem rengi nevresim takımı ser benceee P

Ben de gelinlik gibi olanları pek sevmiyorum düşünüyodum hep yerine nasıl bişey alabilirim diye,bu linktekiler çok güzell gerçektenn bembeyazzz

kızlar kütahya porselen hosunuza gidiyosa takip edin derim ben...Çelik tencere seti + 6 kişilik kahvaltı takımı + 12 kişilik yemek takımı + 12 kişilik çkb takımı 1500 tl ye aldım ben....kampanya bitti ama yine de takip edin sürekli oluyo böyle kampanyalar...normalde sadece yemek takımım ve çkb takımım 1500 ü geçiyo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…