ben de etkilenenlerdenim
bana yasaktır haber falan izlemek ama mumkun değil duyuyosun sonucta ve su an midem bulanıyo basım agrıyo
ustune lanet telefon da cekmio yine gemide... dünden beri bi mesajını bile alamadım
hasretimden bayılcamkrizim geldi yine sesini duymam lazım mesajını görmem lazım ama yokk yoooookkkkkkkkkkkkk
yok canım ben yıl başından önce gelicem o zaman da mekan tutmak için çok geç kalıyoruz.canım senin gelme şansın yok mu bir kaç gün için en azından?
çağlam, güzelim sakin olmaya çalış :/ben de etkilenenlerdenim
bana yasaktır haber falan izlemek ama mumkun değil duyuyosun sonucta ve su an midem bulanıyo basım agrıyo
ustune lanet telefon da cekmio yine gemide... dünden beri bi mesajını bile alamadım
hasretimden bayılcamkrizim geldi yine sesini duymam lazım mesajını görmem lazım ama yokk yoooookkkkkkkkkkkkk
son olaylardan sonra yaklaşık 1 yıldır evde haber izlemek yasak benim de direk mideme vuruyor.
Arkadaşlarımız hiç değilse bizim yanımızda birazcık kafalarını dağıtsınlar istiyorum.
ÇAğlam umarım akşam aşkınla konuşursunuz sonra aşklanıp sabah haberini verirsin.
yok canım ben yıl başından önce gelicem o zaman da mekan tutmak için çok geç kalıyoruz.
uygun yerler 1 yıl önceden doluyo biliyosun.
çağlam, güzelim sakin olmaya çalış :/
yarın cuma erken cıkabilirsen gelcek inşallah onla olucam aksam canm.. ama işte o da bi ihtimal...
az önce takvime bakıp da bugunun perşembe oldugunu gordugumde nerdeyse aglıcaktım yani...
sabır bi güncün daha... inşallah dedigin gibi aksam konusabilirim yarın da kollarımda olur zaten sefere gidecegi zaman yaklastıkca icim parcalanıo
4 ayımı nefes alamdan nası gecircem bilemiorum
Çağlamm ben kaçırdım sanırım kuzum sevdiğin sefere gitmedi mi hala şimdi nerde?
beyaz eşyada kalite siemens,bosh, arçelik ... gibi gidiyor diye biliyorum.
İnoxlar çelik üzeri cilalanmış olduğu için ilerde paslanma durumu olmaz. Bizim evdeki buz dolabının kenarları paslandı beyazın teknik servis çağırdık.
süpürgelerde de su bazlı temizleyici seçersen tozu suyun içine attığı için daha hijyenik diye biliyorum. hayırlı uğurlu olsun aldıkların güle güle kullan
10urser güle güle kullan canım cok guzeller...
ben inox alıcam ondan mı fırlıyo fiyatlar bilmiorum 3000 küsüra cok iyi almıssınız yani
bizim baktıgımız sadece buzdolabı bile 2700 falandı... o paraya fırınla set ustunu halledermiyiz dusunuyorum ben ama sen supurgede dahil butun esyaları almısın
siemens diye takılıp kalmamak lazım heralde.. aradaki farka baksana
kuzum surekli gidip geliyo zaten gitti bitanesine 3 haftaydı o ama dondu asıl buyuk seyirimiz kasım sonunda.. 4 ay gidicek ona daha gitmedi...
simdi tuzlada.. yarın donucek işte erken cıkabilirse gorucem.. snra pazar aksam yine gidicek... 4 günlük kısa seyiri var trabzona... 4 gün boyunca yine tel cekmez
böle durmadan bir geliş gidiş halinde yani
kızlar bakın halam bana nişan hediyesi bunu almış. beğenirsin kızım dimi 500 lira beğenmezsen gider değiştiririz diyo
Gelin Home Collection bunları ben beğeniyordum zaten diğerleri gelinlik gibi olanlardan hiç haz etmiyorum. bunu da ilk gece sererim belkiiii
yaa kızlar bu arada bişii sorcam, sabahtan beri harıl harıl aile bornoz setlerine bakıyorum netten. çeyiziniz için aldınız mı siz, aldıysanız nerden aldınız ? fikir veren olursa çok çok sevincem.. öyle terlikli felan düşünmüyorum, bi yardımcı olsanızzzzz :/
yaa kızlar bu arada bişii sorcam, sabahtan beri harıl harıl aile bornoz setlerine bakıyorum netten. çeyiziniz için aldınız mı siz, aldıysanız nerden aldınız ? fikir veren olursa çok çok sevincem.. öyle terlikli felan düşünmüyorum, bi yardımcı olsanızzzzz :/
kızlar bakın halam bana nişan hediyesi bunu almış. beğenirsin kızım dimi 500 lira beğenmezsen gider değiştiririz diyo
Gelin Home Collection bunları ben beğeniyordum zaten diğerleri gelinlik gibi olanlardan hiç haz etmiyorum. bunu da ilk gece sererim belkiiii
hepsi çok güzeller yaaa.. amaa ilk gecee saten şöyle siyah ya da krem rengi nevresim takımı ser benceeeP
hepsi çok güzeller yaaa.. amaa ilk gecee saten şöyle siyah ya da krem rengi nevresim takımı ser benceeeP
kızlar bakın halam bana nişan hediyesi bunu almış. beğenirsin kızım dimi 500 liraya aldım beğenmezsen gider değiştiririz diyo :))))))))))) tövbe tövbeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?