Allah sabır versin canım çok zor yaşadığınız aşk ama bi o kadar da güzel.Ne kadar sağlam temellere oturtmuşsunuz ki aşkınızı ne dalgalar,ne fırtınalar kalplerinizi uzaklaştıramıyo birbirinizden
iyi güldüm ama
ya halam içinde her şeyi var dedi ama nevresimi saten mi sormadım. bir de saten düşünüyorum da çok kullanışsız ki kayıyor hep.
saece bornozu ve baş havlusu alcaksın english homedan ya da linensten alabilirsin. ben taçtan takım halinde aldım.
biz bu gece kütahyaya gidiyoz ailecek kardeşimin yemin töreni için
nete giremeyebilirim zaten evde netim de yok artık
beni özleyin
biz bu gece kütahyaya gidiyoz ailecek kardeşimin yemin töreni için
nete giremeyebilirim zaten evde netim de yok artık
beni özleyin
özleriz tabi canım ...yolunuz açık olsun...hayırlısıyla kazasız belasız bitirir inş kardeşin askerliğini...
benim de netim yok evde özlüyorum bende sizi...sabah olsa da işe gitsem diyorum
Bu arada lazer epilasyon yaptıran var mı aranızda?
ben de yaptırıcam canım, aycangülün verdiği tarihlerde başlıcaktım ama daha çıkmadı bişey herhalde ekime kalcak benim epilasyon hayalim
valla ben basladım 4.ayın içindeyim 15 güne bir gidiyorum da...yaptırdıysanız sonuclar nasıl diye merak ettim...benim iyi gidiyo bakalım...su an durgunluk var ama...hepsinden kurtulurum umarım ...
ben de yaptırıcam canım, aycangülün verdiği tarihlerde başlıcaktım ama daha çıkmadı bişey herhalde ekime kalcak benim epilasyon hayalim
özgem aycangülün tarihleri ne ki? neye göre veriyor tarih? yolunuz açık olsun kuzum güle güle gidin gelin inşallah. bende hafta sonu ablamla inegöle gidicem orda kuzen var bizim.oraya gidicez
dolunay a göre tarih veriyo canım, belli bi birikimi ve araştırması var
her ay tarihler veriyo o tarihlerde epilasyon yapanlar çok memnun
azalma, seyrelme oluyo diyolar
kozmik bakım diye bi bloğu var
ordan veriyo tarih
sana da hayılrı yolcukluklar ezgimmm
dolunay a göre tarih veriyo canım, belli bi birikimi ve araştırması var
her ay tarihler veriyo o tarihlerde epilasyon yapanlar çok memnun
azalma, seyrelme oluyo diyolar
kozmik bakım diye bi bloğu var
ordan veriyo tarih
sana da hayılrı yolcukluklar ezgimmm
ay özgiş ben de bundan sonra onu takip edim bari ama denk gelmesi gerek...
reglden bir hafta once almıyolar mesela epilasyona... bitiminden bir hafta sonrası en uygun tarih diolar
neyse regl öncesine denk gelmedigi surece sorun yok
ayy dugune kadar biter umarım zaten böörtlenim cok uyuz oluyo epilayşına gitmeme... düğünden sonra gondermez valla kıskanç adamım benim herkes bayan diorum yine de kıskanıyo... banane bayansa bayan sonucta baska bi insan nası görebilir hem de benden önce daatırım orayı hatun diyo
agızını yidigiminin cellallenme sakin ol az kaldı diyerek avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?