'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim kuzucummmm aminn

komşucummm harikalarrrr... ben de ilk akşam için böle bişey istiyorummm ama 500 lira cok valla hiiiiiç veremem

bana da hediye getiren haalam olsa yaaa

saece bornozu ve baş havlusu alcaksın english homedan ya da linensten alabilirsin. ben taçtan takım halinde aldım.

ben bornozlar + hamam havluları + saç havluları olarak 6 parça set almayı düşünüyorum işte.. sen taç2ın hangi ürününü aldın, ne zmn ve kaça aldın :S

biz bu gece kütahyaya gidiyoz ailecek kardeşimin yemin töreni için
nete giremeyebilirim zaten evde netim de yok artık
beni özleyin

beni özleyin

özleriz tabi canım ...yolunuz açık olsun...hayırlısıyla kazasız belasız bitirir inş kardeşin askerliğini...

benim de netim yok evde özlüyorum bende sizi...sabah olsa da işe gitsem diyorum

Bu arada lazer epilasyon yaptıran var mı aranızda?

beni özleyin

özledik bile şimdiden özgişimmm hayırlı yolculuklar

ben yaptırıyorum canım lazer... genital, koltuk altı ve bacak ama henuz 3 seans gorebldim 4 aydır gidemiorum makineleri değişti...

kalan paramı alabilirsem baska yerde devam edicem...

ben de yaptırıcam canım, aycangülün verdiği tarihlerde başlıcaktım ama daha çıkmadı bişey herhalde ekime kalcak benim epilasyon hayalim

ben de yaptırıcam canım, aycangülün verdiği tarihlerde başlıcaktım ama daha çıkmadı bişey herhalde ekime kalcak benim epilasyon hayalim

valla ben basladım 4.ayın içindeyim 15 güne bir gidiyorum da...yaptırdıysanız sonuclar nasıl diye merak ettim...benim iyi gidiyo bakalım...su an durgunluk var ama...hepsinden kurtulurum umarım ...

valla ben basladım 4.ayın içindeyim 15 güne bir gidiyorum da...yaptırdıysanız sonuclar nasıl diye merak ettim...benim iyi gidiyo bakalım...su an durgunluk var ama...hepsinden kurtulurum umarım ...

aa niye 15 günde bir ki?
benim arkadaşım 2 ayda bi gidiyo
çok sık gitmemek lazımmış sanki doğru değil mi

özgem aycangülün tarihleri ne ki? neye göre veriyor tarih? yolunuz açık olsun kuzum güle güle gidin gelin inşallah. bende hafta sonu ablamla inegöle gidicem orda kuzen var bizim.oraya gidicez

ben de iki ay da bir hatta 3 ay bile olmustu aralıklar

15 gün cok az canım... bu kadar sık olması dogru mu bilemedim ben de...

makineyle alakalıdır belki... benimki alexandirete epi care

seninki ipl falan mı ki :26:

Ben bikini bölgesi için bi cesaret gittim kuaföre...

Şaka gibi nerdeyse 1 ay olacak ama çok az çıktılar benimkiler bi kaç seferde yok olup gidecekler inşallah..

özgem aycangülün tarihleri ne ki? neye göre veriyor tarih? yolunuz açık olsun kuzum güle güle gidin gelin inşallah. bende hafta sonu ablamla inegöle gidicem orda kuzen var bizim.oraya gidicez

dolunay a göre tarih veriyo canım, belli bi birikimi ve araştırması var
her ay tarihler veriyo o tarihlerde epilasyon yapanlar çok memnun
azalma, seyrelme oluyo diyolar

kozmik bakım diye bi bloğu var
ordan veriyo tarih

sana da hayılrı yolcukluklar ezgimmm

du bakiyim bende. sağol özgecanımm

Özgem hayırlı yolculuklar bebeğimm, hayırlısıyla git gel inşallah güzeller güzelimm..

ay özgiş ben de bundan sonra onu takip edim bari ama denk gelmesi gerek...

reglden bir hafta once almıyolar mesela epilasyona... bitiminden bir hafta sonrası en uygun tarih diolar

neyse regl öncesine denk gelmedigi surece sorun yok

ayy dugune kadar biter umarım zaten böörtlenim cok uyuz oluyo epilayşına gitmeme... düğünden sonra gondermez valla kıskanç adamım benim herkes bayan diorum yine de kıskanıyo... banane bayansa bayan sonucta baska bi insan nası görebilir hem de benden önce daatırım orayı hatun diyo

agızını yidigiminin cellallenme sakin ol az kaldı diyerek avutuyorum

valla bebişler makineyle ilgili bi bilgim yok..halam 8 ay gitti...şimdi 0...sonuç süper yani...bende onun gittigi yere basladım...cok sordum sorusturdum ebe hemşire arkadaslara...bi zararı yok bizde gidiyoruz dediler...yapan kadın 14 yasındaki kızıma bile yaptım,zararı olsa evladıma niye yapim dedi...kızı da gördüm tertemizz...akrabamız zaten kadın...ne bilim su an memnunum yani...sadece ilk gidisimde gözle görülür bi değişim oldu...zaten sürekli agda yapıyodum azalmıstı...hayırlısı ya ne bilim korktum simdi siz böle diyince

Çağlacım yıktın beni...benimkide uyuz oluyo ama sonuç için katlanıyo hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…