'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzucum 2 alternatif oluyo her ay
biri muhakkak adet sonrasına denk geliyo
zaten aycangül de adetten sonraki tarihte alın diyo
adet daha kuvvetlendiriyomuş daha çok çıkıyomuş o nedenle adetten sonra almak lazım diyolar

benimki kıskanmıyo da (zaten kıskanç değil hiç) zararlı olcak diye korkuyo
yumurtalıklarıma bişey olcakmış falan ondan tedirgin bizimki

Kızlar çatal kaşık bıçakta jumbo mu iyi hisar mı? Bir de parlak mı mat mı almalıyım bilemiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var..

Çağlacım yıktın beni...benimkide uyuz oluyo ama sonuç için katlanıyo hehe

valla bizimkinin hiçbişi umrunda değil.... ben ısrar edip susturuyorum yoksa yandım

o zaman cok iyiymiş ben de takip edicimmm

yaaa ama kuzum cidden ilk gittigimde ben de kesin bişe oldu ne varsa gitti benim asagıda dedim... fosurt fosurt hava gibi bişi üfledi sıcak sıcak

anaaam dedim gitti tamam gitti bişe kalmadı alt tarafta kıyamet kopuyo benimkinin dilinden daha da kurtulamam dedim

ama doktora danısıp da gittigim icin rahattı icin bi anlık öle bişey oldu geçti

ben çıkıyom canlarım benimmm
sevdicek bizimle gelemiyo yemin törenine onun burukluğu var biraz, işleri acayip yoğun
keşke yanımızda olsaydı ama napalım elalem işi işte mecbur çalışçak
neyse ben onu hafta sonu yine mıncırırım bi güzel
dün resmen birbirimize şiddet uyguladık gıdıkladık birbirimizi deliler gibi
normalde o benim gıdıklar ve ben çığlık çığlığa bağırırdım
o gıdıklanmazdı hiç
ama hassas noktasını buldum koltukaltından gıdıkladım çocuk gibi bağırdı
bugüne kadar beni ciyak ciyak bağırtmalarının intikamını aldım

Allah akıl fikir versin bize

öperim hepiniziiiiiii

hep böyle olun inş canım benim....öle ballandırdın ki alpicanı görmek istiyom...aradım ama işi çokmuş mümkün deilmiş...hıh

iyi yolculuklar size...öptüm kocaman :))

Son düzenleme:
Kızlar çatal kaşık bıçakta jumbo mu iyi hisar mı? Bir de parlak mı mat mı almalıyım bilemiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var..

Jumbo çok iyi canımm.. Parlak daha kullanışlı diyolar, mat çiziliyormuş... Bende parlak aldım, matları beğenmeme rağmen...

Jumbo çok iyi canımm.. Parlak daha kullanışlı diyolar, mat çiziliyormuş... Bende parlak aldım, matları beğenmeme rağmen...

benimkiler hisar kuzumm bi de mat banada çok sölediler amaaaannn çizilsinn dedim mat aldım
çizilirlerse mızıldanmıcamm
bu arada nasılsın kuzencim

kız güldiş... sen bu topiğin yolunu bilir miydin

kayıplardasın

bebeğiimm işyeri sıkıntılı buhranlardayımm çok fenaa..
arada açıp okuyorum ama yorum yazamadan ya kapatıyorum ya da çok uzak kaldığım için alakasız olmasın diye yazamıyorum..
yoksa aklımdasınızz.. :26:

hadi ya :26: Allah kolaylık versin bebişimmmm

sen de bizim aklımızdasınnnn fırsat buldukca geeel

benimkiler hisar kuzumm bi de mat banada çok sölediler amaaaannn çizilsinn dedim mat aldım
çizilirlerse mızıldanmıcamm
bu arada nasılsın kuzencim

Bebeğim Hisar'da kaliteli zaten ama jumbo ile karşılaştırınca en önde Jumbo duruyo.. Ben bi çatal kaşık takımı beğenmiştim 1700 demişti dediği gibi elimden bırakmıştım korkmazın matını istiodm ama kullanışlı olsun die parlağını aldım kuzencim matını almadım kendimi biliorm çünkü çizilirse kullanamam bi dahaa pis huylarım var
Öperimm seni kuzenlerinnn tek tanesiiiii

Selam bebecıkleeerımmm

kuzum aycangulun sıkı takıpcısıyım bendee cıdden azalma oluyo kukufede bile öbek öbek boşluklar oluştu bacaklarım ve koltuk altım zaten seyrekk sıkıntım yok onlarda bu ara kollarımı cok takıorum kafamaa ama cesaret edemıorum lazerlede olmuo cunku sarıımsı heryerııımm

bu arada ezgootuuum saç bakımı ıcınde takıp et aycangulu ben sac bakımlarımı hep verdıgı tarıhte yaptım aycangulun tarıhlerı ve kontesımın sınamekı tarıfı sayesınde uzattım saççıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…