sağol nazlimuu takip ediciğim bende artıkSelam bebecıkleeerımmm
kuzum aycangulun sıkı takıpcısıyım bendee cıdden azalma oluyo kukufede bile öbek öbek boşluklar oluştubacaklarım ve koltuk altım zaten seyrekk sıkıntım yok onlarda bu ara kollarımı cok takıorum kafamaa ama cesaret edemıorum lazerlede olmuo cunku sarıımsı heryerııımm
bu arada ezgootuuum saç bakımı ıcınde takıp et aycangulu ben sac bakımlarımı hep verdıgı tarıhte yaptım aycangulun tarıhlerı ve kontesımın sınamekı tarıfı sayesınde uzattım saççıklarımı
Hoşgeldin bebiimmm
Özgemm,Ezgimm iyi yolculuklar bu arada sizedeee
sağolun bebiklerimmezgi ve özge kuşlarıma iyi yolculuklar
Ezgitom nereye gidiomuuuss ayrinti kacirdiimm:44:
Bi dee kiymeti merak ediyorum girmiyo bikac gecedir.. en son kotuydu umarim iyidir...
Iyi geceler bebeklerimm
sağol nazlimuu takip ediciğim bende artık
sağolun bebiklerimm
bu akşam inegöle gidicem peliminotam.kuzen var orda.ablamla beraber gidiciiz.değişiklik olur diye düşündük.
günaydınn güzellerimm
bu akşam inegöle gidicem peliminotam.kuzen var orda.ablamla beraber gidiciiz.değişiklik olur diye düşündük.
günaydınn güzellerimm
günaydınn canlarrrr
ezgimmmm iyi yolculuklarrr bebeğimmmm
aşşadakii tubiğiiiiii yerimmmmmmmmm
şükür gece mesaj atmış aşk;
ben döndüm cnm dieaz da olsa rahatladım
Oooohhh ne guzel olmus bebikiiimmm hayırlısıyla gidin dönün inşallah güzelliğiimmm
Sibelimmm gözünaydın kuşummm inşallah ordan döndüğü günü de görürüz...
Tubiiiimmm frambuazlı pastaammm
Hepinize günaydınn canlarımm
günaydın...
ama bana hiç aydın bi gün diiil
iş yerinde yaprak dokumu var resmen en sevdigim insanlar bir bir gidio bugun birinin daha gidecegini ogrendim
dun aksam benimkiyle tartıstık hala konusmuyoruz....
annemlerle de tartıstım...
ne oluyo yaaa... burcum venüsün uranusun bişeyin etkisine mi girdi naptı
Günaydın EzgitommNasılsın kuşumm
çağlammm hep oluyo böle şeylerr kuşum keşkee hiç olmasa yaa
ara sende kuşumm uzatmayın bence artık okadar canım yandı k,i benimm ve hayat okadar kısaki gerçektenn
onu kırmaktan korkar oldumm mutlu mesut geçinip gitmek istiyorum artık
çizelgemi değiştirdim iştee bende
evlilik için gün sayamıyorum artık bu belizsizlikler yüzünden aşkımm gelsede kavuşsam diye bekliyorum çookk özledimmmm onu yaa
11 gün sonra 1.. yılımız ve o yok malesef...
Kızlar günaydın.. Nasılsınız
Kızlar yaa benim isteme-söz birarada olucak ya.. Akşam kıyafetin fotosunu çektim size danışayım diye ama resim çok kötü çıkmış ekliyorum yinedeSizce gider mi? Evde olucağı dahası söz olucağı için abiye türü şeyleri sevmiorum ben..
Üstü saks mavi burda mavi gibi gözükmüş. Azcıkta spor yapıp zayıflasam iyi olucak
Eki Görüntüle 505392 Eki Görüntüle 505393
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?