'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar hisarın MONACO PORSELENLİ ÇEYİZ SETİ hakkında ne düşünüyorsunuz onu alıcaklar ablamlar hedıye olarak bende içinde bır kac degışıklıkle onu sectım sızce nasıl???

Ezgitom nereye gidiomuuuss ayrinti kacirdiimm:44:

Bi dee kiymeti merak ediyorum girmiyo bikac gecedir.. en son kotuydu umarim iyidir...

Iyi geceler bebeklerimm

sağol nazlimuu takip ediciğim bende artık

Hoşgeldin bebiimmm
Özgemm,Ezgimm iyi yolculuklar bu arada sizedeee

ezgi ve özge kuşlarıma iyi yolculuklar
sağolun bebiklerimm
Ezgitom nereye gidiomuuuss ayrinti kacirdiimm:44:

Bi dee kiymeti merak ediyorum girmiyo bikac gecedir.. en son kotuydu umarim iyidir...

Iyi geceler bebeklerimm

bu akşam inegöle gidicem peliminotam.kuzen var orda.ablamla beraber gidiciiz.değişiklik olur diye düşündük.
günaydınn güzellerimm

günaydınn canlarrrr
ezgimmmm iyi yolculuklarrr bebeğimmmm
aşşadakii tubiğiiiiii yerimmmmmmmmm

şükür gece mesaj atmış aşk;
ben döndüm cnm die az da olsa rahatladım

günaydın...

ama bana hiç aydın bi gün diiil

iş yerinde yaprak dokumu var resmen en sevdigim insanlar bir bir gidio bugun birinin daha gidecegini ogrendim

dun aksam benimkiyle tartıstık hala konusmuyoruz....

annemlerle de tartıstım...

ne oluyo yaaa... burcum venüsün uranusun bişeyin etkisine mi girdi naptı

Son düzenleme:
bu akşam inegöle gidicem peliminotam.kuzen var orda.ablamla beraber gidiciiz.değişiklik olur diye düşündük.
günaydınn güzellerimm

Oooohhh ne guzel olmus bebikiiimmm hayırlısıyla gidin dönün inşallah güzelliğiimmm

Sibelimmm gözünaydın kuşummm inşallah ordan döndüğü günü de görürüz...

Tubiiiimmm frambuazlı pastaammm

Hepinize günaydınn canlarımm

günaydınn canlarrrr
ezgimmmm iyi yolculuklarrr bebeğimmmm
aşşadakii tubiğiiiiii yerimmmmmmmmm

şükür gece mesaj atmış aşk;
ben döndüm cnm die az da olsa rahatladım

Günaydın Siboşkommmm Bende yerim kiiii
Çok sevindim canım mesaj atmasına, sağ salim döndüğünüde görücez inşallahh

Güzel gözlümmm günaydınnn

Dün akşamda ne güzel şeyler yazmışsın öyle senn gel bakımmm burayaa

Çağlamm günaydın canım, inşallah uzun sürmez küslüğünüz ki ben hiç zannetmiyorum uzun süreceğini..

neden tartıştınız kuzum yaaa :26:
hiç yakışmıyoo inan size küslük senden hep aşk dolu sözler duymaya alıştık çünküü biz yaa
umarım uzun sürmez kuşummm

ve neden iş yerindekiler digio cnm ? iştenmi çıkarılıyolar ?:26:

tubişim siboşummm

cıkarılmıolar bebişler.. kendi istekleriyle ayrılıolar cunku son donemlerde burda ortam cok gerildi yeni gelenlerden sonra

gidio işte millet bir bir... cok stresli bi yer oldu bıurası herkes cekemio haliyle ki dısardan ceviri yapsalar burdan aldıklarından cok kazanırlar ole dusunuolar haliyle

kariyer odaklı bakmazsan bu işe yapmak biraz zor... haklılar ne diim evliler bir de hem iş hem ev yurutemediler, home office calısmak daha kolay bizim işte hem daha kazanclı

ama ilerisi yok hayatın boyunca sadece cevirmen olarak kalırsın... yükselemezsin yani

biz de dün akşam gec gelmem yuzunden tartıstık...

ben onlar tartıstım die annemler de benle tartıstı... damatlarını haklı buldular

ben gec kalmama kızmasına değil tavrına kızmıstım halbuki neyse o aramazsa bugun beni aramayı dusunmuorum kırgınım

Günaydın Ezgitomm Nasılsın kuşumm

Tubikimm iyiyim sen nasılsınn kınalı kuzum
Sibelimm ay nasıl sevindimm gözün aydın kuşummm
Pelinimm yerim seni ham yaparım.inşallah fıstıklı sarmam benim
Çağlacımm oluyor işte böyle günler maleseff ama geçiyor hemencik merak etme sen. bende dün gece benimkiyle tartıştım ama küsmedik düzelttik arayı yatmadan.arkadaşında kalmıştım dün gece.sabah bi baktım saat 7de çıkmış gelmiş ordan beni işe götürdü bitaneciğimm kıyamam ki bana ona yaaa....2 gün göremicem zaten tatile gitmeler bile işkence oluyor onsuz olacağım için

geçer tabi ezgicim biliorummmm ama işte şu herşeyin ters gittiği uyuz günlerden birini yasıyorum galiba zaten bu hafta hep aksiliklerle doluydu

bitsin artık

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.. Nasılsınız
Kızlar yaa benim isteme-söz birarada olucak ya.. Akşam kıyafetin fotosunu çektim size danışayım diye ama resim çok kötü çıkmış ekliyorum yinede Sizce gider mi? Evde olucağı dahası söz olucağı için abiye türü şeyleri sevmiorum ben..
Üstü saks mavi burda mavi gibi gözükmüş. Azcıkta spor yapıp zayıflasam iyi olucak

çağlammm hep oluyo böle şeylerr kuşum keşkee hiç olmasa yaa
ara sende kuşumm uzatmayın bence artık okadar canım yandı k,i benimm ve hayat okadar kısaki gerçektenn
onu kırmaktan korkar oldumm mutlu mesut geçinip gitmek istiyorum artık

çizelgemi değiştirdim iştee bende
evlilik için gün sayamıyorum artık bu belizsizlikler yüzünden aşkımm gelsede kavuşsam diye bekliyorum çookk özledimmmm onu yaa
11 gün sonra 1.. yılımız ve o yok malesef...

Hayırlı Cumalar kızlar...

Bugün içinizden geçen bütün dualarınız kabul olur inşallah..

Rabbim vatanımızın üzerindeki kara bulutları aydınlığa dönüştürsün.. Ülkemize güneş doğsun inşallah...

Ben saks mavisine bayılırım..

Model ve renkde güzel bence...

Foto çok net olmadığı için bu kadar yorum yapabiliyorum..

hakkımızda hayırlısı kusummmmm.... gün saysak da saymasak da boş alnımızda ne yazıosa o olcak eninde sonunda...

ben de cok özledim... deli gibi arayasım var ama aramıcam tuttu inadım bi kere...

isteme söz birarada evde olucaksa bence kıyafetin çok uygun olmuş, bnde bu tarz bişey giyinmiştim, abiye biraz abartı olurduuu :)beğendim ben valla öyle kilo fazlan felan da yok gayet zarif durmuş ^-^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…