- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Kızlar bismillah diyorum ve tertemiz bir sayfa ile topiğimizi YENİLENMİŞ olarak BEN açıyorum..
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
Minnaksultan : 19 Nisan 2013 Kına
20 Nisan Düğün :123:dementia : 26 Nisan 2013 Kına
28 Nisan 2013 Düğün :123:
ei17 : 15 Mayıs 2013 Kına
17 Mayıs 2013 Düğün :123:
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:
muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
16 Haziran 2013 Düğün :123:
aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:
pantera14 : 20 Temmuz Kına
22 Temmuz Düğün :123:
Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün :123:
lajoie : 13 Haziran 2014 Kına
14 Haziran 2014 Düğün :123:
zehracım hoş gibi duruyo fotodan
Kızlar günaydın.. Nasılsınız
Kızlar yaa benim isteme-söz birarada olucak ya.. Akşam kıyafetin fotosunu çektim size danışayım diye ama resim çok kötü çıkmış ekliyorum yinedeSizce gider mi? Evde olucağı dahası söz olucağı için abiye türü şeyleri sevmiorum ben..
Üstü saks mavi burda mavi gibi gözükmüş. Azcıkta spor yapıp zayıflasam iyi olucak
Eki Görüntüle 505392 Eki Görüntüle 505393
kızlar bişi soracam nikah tarihlerinizi aldınız mı kaç ay önceden almamız gerekiyor buraya tahmini tarihlerimi yazdırdınız yoksa kesin net tarihleriniz mi bunlar yanıtlarsanız sevinirimherkese mutluluklar...
nikah için düğüne 2-3 ay kala başvurmak gerekiomuş canım, öyle çat diye hemen tarih vermiyorlarmış. ben düğünümle nikahımı aynı anda yapıcam salonda -_-
Kafam karıştıı ku<um yaa:44:
Bunun altınada nubuk platform giysem diye düşünüyorum..
zehra kıyafetin gerçekten güzel hadi hayırlı olsun. umarım herşey gönlünce olur.
çağlam inadın en çok kimi üzüyor? 3 günlük dünyada gereksiz şeyler için kendini ve sevdiceğini üzmeye değer mi? Eğer birşey değişmeyecekse kendini bu şekilde cezalandırma derim. (derimde bende senin gibi deliliğim tutunca aşkımı üzüyorum sonra onun haline kendi halimede bakıp üzülüyorum.)
Kızlar size günaydın mutlu ve aşk dolu sabahlar diliyorum.
Hayırlı cumalarımız olsun inşallah
çok saol cnm ya bende eylülde evlenmeyi düşünüyorum kısmetse ozaman 3 ay önce falan alırız tarihi artık
Sibelimm aynen dediğin gibi 3 günlük dünyada üzmek, üzülmek ne kadar boş şeyler aslında..
Çağloşum, özlediysen kendini de üzme be kuzumm..
Zehracık, bence de güzel elbisen. Yakışmış sanada ve kilon fazla falan değillll
Hatice günaydın canım
Mayıs gibi evleneceğimiz konusunda uzlaşmaya vardık ama aşkım Marta almak istiyor. Sanırım bizde balayı ayarlamak, nikah tarihi almak için aralığı düşünüyoruz. Hem erken rezervasyondan dolayı balayınıda ucuza getirmek istiyoruz. İstersen nikah işlemleriyle birlikte tatilde kalacağın otelide ayarlanikah için düğüne 2-3 ay kala başvurmak gerekiomuş canım, öyle çat diye hemen tarih vermiyorlarmış. ben düğünümle nikahımı aynı anda yapıcam salonda -_-
Hep böyleyiz. İlk kim pes edecek dünde biz bu haldeydik. Mesaj attı cevap vermedim. Sabah aradı cevap vermedim. Mesaj attı baktım delirdi buraya gelecek açtım. Konuşunca ne kadar üzdüğümü anlayıp yine ben üzüldüm.
olabilir tatlım ama kafam karıstı diosan tam içine sinmediyse yine bak derim...
baskaları ne kdr güzel dese de sen işte bu demedikten sonra içinde hep bişey kalıo
günaydın canım sana da hayırlı cumalar...
ikimizi de üzüyo... illaki ararız zaten ama simdi o da ben de kendimizi haklı goruyoruz...
bakalım kim pes etcek
solitary, benim de nikahım düğünde olcak bu yuzden bian once tarihi almak istioduk ama 6 ay en erken basvru suren...
6 ay sonra gecersiz oluyo tum belgeler... bence 2-3 öncesi uygun yani
aynen canımm çünkü o tarilerde yoğunluk oluşabilir ama şunu da söyliyim düğüne yakın zmnda bir tarih vermelerini sağla öyle aylar öncesinden nikahını yaptırma allah korusun ama neyin ne olucağı hiç belli olmaz düğün günü bile vazgeçenler var yani :/:/
kayınvalidemde nerden çıkardıysa bir ay öncesinde nikah olsun falan diyo ben kabul etmedim tabi düğünle birlikte olmucaksa bir hafta öncesine falan alınır bir ayda ne oluyor
bencede çağlam bu hafta hep sıkıldım niyeyse...neyseki bitiyor güzel bitsin inşallah..
zehracım kıyafet hoş bence.uygun görünüyor.
solitary oradaki tarihler kimimizn tahmini kimimizn kesin.mesela benim tahmini.hatta tahmini bile değil istediğim sadece
ahhahaa tepkini sevsinlerevet bence de mantıklı olan o yani düğünle birlikte olmıcaksa düğünden bir hafta öncesi uygun
seninn düğün ne zmn bu aradaa tarih kesin mi ?
Bende seni yerim kiiiiiii çıtır pane harcıımmmPelinimm yerim seni ham yaparım.inşallah fıstıklı sarmam benim
Fiziğin güzel canım zayıflamana gerek yok benceKızlar günaydın.. Nasılsınız
Kızlar yaa benim isteme-söz birarada olucak ya.. Akşam kıyafetin fotosunu çektim size danışayım diye ama resim çok kötü çıkmış ekliyorum yinedeSizce gider mi? Evde olucağı dahası söz olucağı için abiye türü şeyleri sevmiorum ben..
Üstü saks mavi burda mavi gibi gözükmüş. Azcıkta spor yapıp zayıflasam iyi olucak
Eki Görüntüle 505392 Eki Görüntüle 505393
Güzel gözlümmm günaydınnn
Dün akşamda ne güzel şeyler yazmışsın öyle senn gel bakımmm burayaa
Çağlamm günaydın canım, inşallah uzun sürmez küslüğünüz ki ben hiç zannetmiyorum uzun süreceğini..
Benimki tamamen tahmini :123: Umarım 2014'den de 2015'e sarkmaz sarkmaya kalkarsa bende herkesi sarkıtıp kaçarım valla en sonunda aşkımın kollarınakızlar bişi soracam nikah tarihlerinizi aldınız mı kaç ay önceden almamız gerekiyor buraya tahmini tarihlerimi yazdırdınız yoksa kesin net tarihleriniz mi bunlar yanıtlarsanız sevinirimherkese mutluluklar...
eylül gibi düşünüyoruz ama tarih henüz belli değil ben haziranda istiyorum ama yine kayınvalidem ramazandan sonra olsun falan diyo bulgaristandan gelenler olur diyo bayram bahanesiyle kalırlarmış falan filan ama bilmiyorum bakalım hayırlısı artık
bencede çağlam bu hafta hep sıkıldım niyeyse...neyseki bitiyor güzel bitsin inşallah..
O kadar güzel şeyler yazmışsınki, gönlünün güzelliği, masumluğu vurmuş yazdıklarına canım benimm
oyle mi yazmışıııımmm :78::78::78:
duygulanmıştım rihannamm ondan yazıverdim valla ne yazdıgımı düşünmedenama kesinlikle doğru seylerdi, hissettiklerim..
Severim seni kiiiii frambuazıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?