'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bişi soracam nikah tarihlerinizi aldınız mı kaç ay önceden almamız gerekiyor buraya tahmini tarihlerimi yazdırdınız yoksa kesin net tarihleriniz mi bunlar yanıtlarsanız sevinirim herkese mutluluklar...

zehra kıyafetin gerçekten güzel hadi hayırlı olsun. umarım herşey gönlünce olur.

çağlam inadın en çok kimi üzüyor? 3 günlük dünyada gereksiz şeyler için kendini ve sevdiceğini üzmeye değer mi? Eğer birşey değişmeyecekse kendini bu şekilde cezalandırma derim. (derimde bende senin gibi deliliğim tutunca aşkımı üzüyorum sonra onun haline kendi halimede bakıp üzülüyorum.)

Kızlar size günaydın mutlu ve aşk dolu sabahlar diliyorum.
Hayırlı cumalarımız olsun inşallah

cnm önce şunu söyleyeyim kilon gayet iyi durumda 50-55 kilo arası gibi görünüyorsun tahminimceve takımın çok hoş çok yakışmış sanada mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun

kızlar bişi soracam nikah tarihlerinizi aldınız mı kaç ay önceden almamız gerekiyor buraya tahmini tarihlerimi yazdırdınız yoksa kesin net tarihleriniz mi bunlar yanıtlarsanız sevinirim herkese mutluluklar...

nikah için düğüne 2-3 ay kala başvurmak gerekiomuş canım, öyle çat diye hemen tarih vermiyorlarmış. ben düğünümle nikahımı aynı anda yapıcam salonda -_-

Ezgitomm iyiyim bende kuşumm

Sibelimm aynen dediğin gibi 3 günlük dünyada üzmek, üzülmek ne kadar boş şeyler aslında..

Çağloşum, özlediysen kendini de üzme be kuzumm..

Zehracık, bence de güzel elbisen. Yakışmış sanada ve kilon fazla falan değillll

Hatice günaydın canım

Son düzenleme:
Kafam karıştıı ku<um yaa:44:
Bunun altınada nubuk platform giysem diye düşünüyorum..

olabilir tatlım ama kafam karıstı diosan tam içine sinmediyse yine bak derim...

baskaları ne kdr güzel dese de sen işte bu demedikten sonra içinde hep bişey kalıo

günaydın canım sana da hayırlı cumalar...

ikimizi de üzüyo... illaki ararız zaten ama simdi o da ben de kendimizi haklı goruyoruz...

bakalım kim pes etcek

solitary, benim de nikahım düğünde olcak bu yuzden bian once tarihi almak istioduk ama 6 ay en erken basvru suren...

6 ay sonra gecersiz oluyo tum belgeler... bence 2-3 öncesi uygun yani

çok saol cnm ya bende eylülde evlenmeyi düşünüyorum kısmetse ozaman 3 ay önce falan alırız tarihi artık

aynen canımm çünkü o tarilerde yoğunluk oluşabilir ama şunu da söyliyim düğüne yakın zmnda bir tarih vermelerini sağla öyle aylar öncesinden nikahını yaptırma allah korusun ama neyin ne olucağı hiç belli olmaz düğün günü bile vazgeçenler var yani :/:/

nasılsın canım?

nikah için düğüne 2-3 ay kala başvurmak gerekiomuş canım, öyle çat diye hemen tarih vermiyorlarmış. ben düğünümle nikahımı aynı anda yapıcam salonda -_-
Mayıs gibi evleneceğimiz konusunda uzlaşmaya vardık ama aşkım Marta almak istiyor. Sanırım bizde balayı ayarlamak, nikah tarihi almak için aralığı düşünüyoruz. Hem erken rezervasyondan dolayı balayınıda ucuza getirmek istiyoruz. İstersen nikah işlemleriyle birlikte tatilde kalacağın otelide ayarla

Hep böyleyiz. İlk kim pes edecek dünde biz bu haldeydik. Mesaj attı cevap vermedim. Sabah aradı cevap vermedim. Mesaj attı baktım delirdi buraya gelecek açtım. Konuşunca ne kadar üzdüğümü anlayıp yine ben üzüldüm.

bencede çağlam bu hafta hep sıkıldım niyeyse...neyseki bitiyor güzel bitsin inşallah..
zehracım kıyafet hoş bence.uygun görünüyor.
solitary oradaki tarihler kimimizn tahmini kimimizn kesin.mesela benim tahmini.hatta tahmini bile değil istediğim sadece

Mayıs gibi evleneceğimiz konusunda uzlaşmaya vardık ama aşkım Marta almak istiyor. Sanırım bizde balayı ayarlamak, nikah tarihi almak için aralığı düşünüyoruz. Hem erken rezervasyondan dolayı balayınıda ucuza getirmek istiyoruz. İstersen nikah işlemleriyle birlikte tatilde kalacağın otelide ayarla

bizde nikah başvurusu için aralık ayrını bekliyoruz ama balayına gitmicez yaa bence mayıs olsun ben hep mayıs istemiştim ama bnm nişanlımda illaki mart olsun diye tutturunca 23 mart'a salonu tuttuk :/ benim içime hala sinmiyo, balayı içinde uygun bir mevsim değil zaten onn için balayı istemiyorum

kayınvalidemde nerden çıkardıysa bir ay öncesinde nikah olsun falan diyo ben kabul etmedim tabi düğünle birlikte olmucaksa bir hafta öncesine falan alınır bir ayda ne oluyor

kayınvalidemde nerden çıkardıysa bir ay öncesinde nikah olsun falan diyo ben kabul etmedim tabi düğünle birlikte olmucaksa bir hafta öncesine falan alınır bir ayda ne oluyor

ahhahaa tepkini sevsinler evet bence de mantıklı olan o yani düğünle birlikte olmıcaksa düğünden bir hafta öncesi uygun
seninn düğün ne zmn bu aradaa tarih kesin mi ?

hayırlısı olur inş cnm ya benimde istediğim bi tarih var ama şartlar artık neyi gösterecek bilmiyorum allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inş

ahhahaa tepkini sevsinler evet bence de mantıklı olan o yani düğünle birlikte olmıcaksa düğünden bir hafta öncesi uygun
seninn düğün ne zmn bu aradaa tarih kesin mi ?

eylül gibi düşünüyoruz ama tarih henüz belli değil ben haziranda istiyorum ama yine kayınvalidem ramazandan sonra olsun falan diyo bulgaristandan gelenler olur diyo bayram bahanesiyle kalırlarmış falan filan ama bilmiyorum bakalım hayırlısı artık

Pelinimm yerim seni ham yaparım.inşallah fıstıklı sarmam benim
Bende seni yerim kiiiiiii çıtır pane harcıımmm
Fiziğin güzel canım zayıflamana gerek yok bence Hoş görünüyosun kıyafetini de beğendim. Elbise giymeyi düşünmedin mi bebişim?

oyle mi yazmışıııımmm :78::78::78:
duygulanmıştım rihannamm ondan yazıverdim valla ne yazdıgımı düşünmeden ama kesinlikle doğru seylerdi, hissettiklerim..

Severim seni kiiiii frambuazıımmm
Benimki tamamen tahmini :123: Umarım 2014'den de 2015'e sarkmaz sarkmaya kalkarsa bende herkesi sarkıtıp kaçarım valla en sonunda aşkımın kollarına

aynen canım hayırlısı olsun inş. ben de ne nişanımı ne düğünümü istediğim tarihlerde yapamadım ama ne diyelim geç olsun güç olmasın, sıkma canını -_-

O kadar güzel şeyler yazmışsınki, gönlünün güzelliği, masumluğu vurmuş yazdıklarına canım benimm
Bende seni çok severim kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…