'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

isteme söz birarada evde olucaksa bence kıyafetin çok uygun olmuş, bnde bu tarz bişey giyinmiştim, abiye biraz abartı olurduuu :)beğendim ben valla öyle kilo fazlan felan da yok gayet zarif durmuş ^-^
Sağol canım teşk ederim Dün farkettim ki popo için çalışma yapmalıyım sarkık duruo
zehra kıyafetin gerçekten güzel hadi hayırlı olsun. umarım herşey gönlünce olur.
sağolasın tatlım aminn inşallah
cnm önce şunu söyleyeyim kilon gayet iyi durumda 50-55 kilo arası gibi görünüyorsun tahminimceve takımın çok hoş çok yakışmış sanada mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun
evet canım 56 kiloyum teşekkür ederimm

Zehracık, bence de güzel elbisen. Yakışmış sanada ve kilon fazla falan değillll
saol canım

olabilir tatlım ama kafam karıstı diosan tam içine sinmediyse yine bak derim...

baskaları ne kdr güzel dese de sen işte bu demedikten sonra içinde hep bişey kalıo
aslında düne kadar kafama yatmıştı içimede sinmişti ama bir arkadaşım sözün olucak daha daha açık birşeyler giyseydin dedi:44:
zehracım kıyafet hoş bence.uygun görünüyor.
sağol canım benim

Fiziğin güzel canım zayıflamana gerek yok bence Hoş görünüyosun kıyafetini de beğendim. Elbise giymeyi düşünmedin mi bebişim?
sağol canım spor yapmam gerek benimm tatlım bu iki parça gibi duruo ama tek parça elbise.. sen abiyedenmi mi bahsediyorsun kuzum :26:

kızlar bir söz duydum çok kısa ve anlamlı. acayip teselli veren bir söz
"her zahmette bir rahmet vardır"

orası öyle tabi kusum hayırlısı herseyin

zehracım acık ya da kapalı giymek senin tercihin ama ben sözde acık giyilir die bişe duymadım aksine benim elbisem acık olmasına ragmen buyuklerin karsısına cıkcacagım ve ev ortamında olcagım icin dantel kollarla kapatmıştım...

bu arada gelinlikte acaba dantel kol bana olcakmı diye dusunurken aniden aklıma nişanımda da dantel kollu giydigim geldi

ne tesadüf

sağol canım benim
sağol canım spor yapmam gerek benimm tatlım bu iki parça gibi duruo ama tek parça elbise.. sen abiyedenmi mi bahsediyorsun kuzum :26:

Hmmm peplum elbise mi ooo ama altı farklı renk olunca ayrı sandım:) Canım yok abiyeden bahsetmiyorum hani bole daha bi uçuş uçuş şifon bi elbise, dizlerde, pudra rengi falan oyle bişey kastettim. Bu da çok yakışmış inan ki ama daha wamp bi imaj olusmus gibime geldi

ay su vamp ne demek biri bana sölesin...

gecen burdaki kızlardan biri bana senin minik cocuksu bir yuzun var ama aynı zamanda vamp da olabiliosun cok ilginç dedi

böle kaldım

ne demek istedi anlayamadım valla...

ay su vamp ne demek biri bana sölesin...

gecen burdaki kızlardan biri bana senin minik cocuksu bir yuzun var ama aynı zamanda vamp da olabiliosun cok ilginç dedi

böle kaldım

ne demek istedi anlayamadım valla...

alemsin kurabiyem hani böyle dişi diye tabir ettiğimiz hatunlar oluyor ya seksepalitesi yüksek işte onlar için kullanılan bir tabir. en azından ben öyle biliyorum:131:

alemsin kurabiyem hani böyle dişi diye tabir ettiğimiz hatunlar oluyor ya seksepalitesi yüksek işte onlar için kullanılan bir tabir. en azından ben öyle biliyorum:131:

ay kuzum o zaman bu iyi bişeymiş aslında ama o bana iyi bişi sölemez yani pek sanmıyorum kendisi ceviri yuzunden durmadan takıstıgım baska bolume gecip de kurtuldugum biri...

zaten ardından bence cocuksu ve masum olmak daha iyi falan gibi bişiler de söledi...

valla herkes gidio da su sirketten ne kadar iyi insan varsa ama bunun gibilere bişe olmuyo... neden hep iyiler gider kotuler kalır anlamam

kötüler bizim gibi iyilere bişicik yapamazlarr merak etme sennn
Merhaba güzellikler nasılsınız?

hoşgeldin çağla 2 :)) iyiyiz kuzum bi değişiklik yok sen nasılsın?

Bak benim tanışma, evlilik nişan tarihleri tamamiyle isteğim dışı gerçekleşiyor. Bu durumdan kötü mü etkilendim yok. Sevdiğime istediğimden erken kavuşacağım. Gerçi geçen tutturdu "gel gidip nikah gününü alalım" diye zor zaptettim. Balayını aslşına bakarsan bende istemiyorum ama aşkım herşeyin tam olmasını istiyor bense maddi sıkıntı çekeceğime elim dardan kurtulsun istediğimiz zaman gidelim diye düşünüyorum. Kısmet hayallerimdeki gibi olmayacak hiçbir şey ama olsun sevdiğim yanımda olacak diye kendimi teselli ediyorum sende dene istersen.

amin canım inşallahhh içim sıkılıyo valla...

sabah da içim sıkıla sıkıla gelmiştim... arkadasımın gidiceni ogrendim

Bugün benimde canım acayip sıkılıyordu 3 projemin birden durdurulduğunu öğrendim. Bu hafta bitsin sanırım izne kaçacağım önümüzdeki haftalar sıyırıyorum az kaldı.

Bende hep merak ediyordum ezgicim sağol sayende öğrendik ve seni özledik göremiyorum sankim seni bu sıralar

Merhaba güzellikler nasılsınız?
Hoş geldin yeni gelinimizsin herhalde hayırlı olsun.

kızlaaaarrr, kıymet nerelerde gerçekten? girmiyor bir kaç gündür ve en son sevdiceğiyle arası pek iyi değildi :26:

dün nişanlımla düğün için iki tarih belirledik. biri haftaiçi biri haftasonu. 18 haziran ve 22 haziran... düğün mekanlarıyla bu iki tarih için fiyat alacak. haftasonuyla haftaiçi arasında çok fiyat farkı olursa haftaiçi yapıcaz.
mekan olarakta çağlamın mekanı zigana :) , pendik ada tesisleri, beylerbeyi polisevi var şimdilik listemizde.
başka da biyer bulamadık hala araştırıyoruz.

solitarywomen, canım benim kayınvalidem de seninki gibi bir ay, hatta iki ay öncesinde yapın dedi resmi nikahı. ne saçma.. biz farklı şehirlerdeyiz, eşya almaya geldiğinizde yapın nikahı diyo.. hani çalışırsın tayin durumun için erken yaparsın o ayrı tabi. ben nikahı yapıcam ee daha ne bekliyorum milleti eğlendirmek için 2 ay daha ayrı gayrı. olmaz öyle dedim, nikah düğünle aynı gün olacak. kayınpederimde benimle aynı fikirde. o da tamam dedi sonra.
düğün de haziran istiyormuşsun ama akrabalar için eylül demiş kayınvaliden. aynısını yaşadım. akrabaalrımız yurtdışından gelecek dediler hatta onlarda aradı ramazandan sonra ağustosta olsun dediler. bişey diyemedim kabul ettim.. sonra kendileri haziranda olsun ikinci veya üçüncü haftası olsun herkes öyle ayarlayacak iznini dediler.

çağlaaam, benim tatlı kurabiyem. bugün böörtlenine kavuşacaksın ama dönüyor mu tuzladan? küs küs olmaz. barışın heemeeennn

Canım bende kış gelini olmak istemiyodum ama hayırlısı napalım...daha erken kavuscam en azından sevdiğime.yazı beklemek istemiyorum çünkü...nasıl olsa bi ömür birlikteyiz inş...o Yunan adaları istiyodu balayı için...üzüldü kışın olacagı için ama ben üzülme dedim..yazın tatile gideriz dedim...balayına da nevşehir'e gidicez...avanosta Adanos Konuk Evi var...keyifli ama sakin bi balayı olcak...belki 2 gün de kayseriye kayaga gideriz...önemli olan sevdiğinle birlikte olman bence...yoksa gönül neler istiyo nelerrrrrrrr

Hoşbuldum..teşekkür ederim...Çağla ben...sende Haticeydin sanırım yanlıs hatırlamıyorsam:26: :))
evet canım kusura bakma atlayabiliyorum yoğunluktan

Ne oluyor herke sevdiceğiyle darılıyor. Bizde bir sıkıntı var herhalde kıymet ne zaman gelirse selam söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…