Sağol canım teşk ederim Dün farkettim ki popo için çalışma yapmalıyım sarkık duruoisteme söz birarada evde olucaksa bence kıyafetin çok uygun olmuş, bnde bu tarz bişey giyinmiştim, abiye biraz abartı olurduuu :)beğendim ben valla öyle kilo fazlan felan da yok gayet zarif durmuş ^-^
sağolasın tatlımzehra kıyafetin gerçekten güzel hadi hayırlı olsun. umarım herşey gönlünce olur.
evet canım 56 kiloyumcnm önce şunu söyleyeyim kilon gayet iyi durumda 50-55 kilo arası gibi görünüyorsun tahminimceve takımın çok hoş çok yakışmış sanada mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun
saol canım
Zehracık, bence de güzel elbisen. Yakışmış sanada ve kilon fazla falan değillll
aslında düne kadar kafama yatmıştı içimede sinmişti ama bir arkadaşım sözün olucak daha daha açık birşeyler giyseydin dedi:44:
olabilir tatlım ama kafam karıstı diosan tam içine sinmediyse yine bak derim...
baskaları ne kdr güzel dese de sen işte bu demedikten sonra içinde hep bişey kalıo
sağol canım benimzehracım kıyafet hoş bence.uygun görünüyor.
sağol canım spor yapmam gerek benimm
Fiziğin güzel canım zayıflamana gerek yok benceHoş görünüyosun kıyafetini de beğendim. Elbise giymeyi düşünmedin mi bebişim?
amin canım inşallahhh içim sıkılıyo valla...
sabah da içim sıkıla sıkıla gelmiştim... arkadasımın gidiceni ogrendim
kızlar bir söz duydum çok kısa ve anlamlı. acayip teselli veren bir söz
"her zahmette bir rahmet vardır"
sağol canım benim
sağol canım spor yapmam gerek benimmtatlım bu iki parça gibi duruo ama tek parça elbise.. sen abiyedenmi mi bahsediyorsun kuzum :26:
Hmmm peplum elbise mi oooama altı farklı renk olunca ayrı sandım:) Canım yok abiyeden bahsetmiyorum hani bole daha bi uçuş uçuş şifon bi elbise, dizlerde, pudra rengi falan oyle bişey kastettim. Bu da çok yakışmış inan ki ama daha wamp bi imaj olusmus gibime geldi
ay su vamp ne demek biri bana sölesin...
gecen burdaki kızlardan biri bana senin minik cocuksu bir yuzun var ama aynı zamanda vamp da olabiliosun cok ilginç dedi
böle kaldım
ne demek istedi anlayamadım valla...
evet canım 56 kiloyumteşekkür ederimm
alemsin kurabiyemhani böyle dişi diye tabir ettiğimiz hatunlar oluyor ya seksepalitesi yüksek işte onlar için kullanılan bir tabir. en azından ben öyle biliyorum:131:
Merhaba güzelliklernasılsınız?
iyiyiz dielim iyi olsun adaşş
sen nasılsın
kötüler bizim gibi iyilere bişicik yapamazlarr merak etme sennn
ay kuzum o zaman bu iyi bişeymiş aslında ama o bana iyi bişi sölemez yani pek sanmıyorum kendisi ceviri yuzunden durmadan takıstıgım baska bolume gecip de kurtuldugum biri...
zaten ardından bence cocuksu ve masum olmak daha iyi falan gibi bişiler de söledi...
valla herkes gidio da su sirketten ne kadar iyi insan varsa ama bunun gibilere bişe olmuyo... neden hep iyiler gider kotuler kalır anlamam
Merhaba güzelliklernasılsınız?
kötüler bizim gibi iyilere bişicik yapamazlarr merak etme sennn
hoşgeldin çağla 2 :)) iyiyiz kuzum bi değişiklik yok sen nasılsın?
iyiyim Ezgicim teşekkürler...iş güç nolsun valla.çalış çalış başkaa bişi yok
Mayıs gibi evleneceğimiz konusunda uzlaşmaya vardık ama aşkım Marta almak istiyor. Sanırım bizde balayı ayarlamak, nikah tarihi almak için aralığı düşünüyoruz. Hem erken rezervasyondan dolayı balayınıda ucuza getirmek istiyoruz. İstersen nikah işlemleriyle birlikte tatilde kalacağın otelide ayarla
bizde nikah başvurusu için aralık ayrını bekliyoruz ama balayına gitmicezyaa bence mayıs olsun ben hep mayıs istemiştim ama bnm nişanlımda illaki mart olsun diye tutturunca 23 mart'a salonu tuttuk :/ benim içime hala sinmiyo, balayı içinde uygun bir mevsim değil zaten onn için balayı istemiyorum
Bugün benimde canım acayip sıkılıyordu 3 projemin birden durdurulduğunu öğrendim. Bu hafta bitsin sanırım izne kaçacağım önümüzdeki haftalar sıyırıyorum az kaldı.amin canım inşallahhh içim sıkılıyo valla...
sabah da içim sıkıla sıkıla gelmiştim... arkadasımın gidiceni ogrendim
alemsin kurabiyemhani böyle dişi diye tabir ettiğimiz hatunlar oluyor ya seksepalitesi yüksek işte onlar için kullanılan bir tabir. en azından ben öyle biliyorum:131:
Hoş geldin yeni gelinimizsin herhalde hayırlı olsun.Merhaba güzelliklernasılsınız?
Hoş geldin yeni gelinimizsin herhalde hayırlı olsun.
bizde nikah başvurusu için aralık ayrını bekliyoruz ama balayına gitmicezyaa bence mayıs olsun ben hep mayıs istemiştim ama bnm nişanlımda illaki mart olsun diye tutturunca 23 mart'a salonu tuttuk :/ benim içime hala sinmiyo, balayı içinde uygun bir mevsim değil zaten onn için balayı istemiyorum
evet canım kusura bakma atlayabiliyorum yoğunluktanHoşbuldum..teşekkür ederim...Çağla ben...sende Haticeydin sanırım yanlıs hatırlamıyorsam:26: :))
kızlaaaarrr, kıymet nerelerde gerçekten? girmiyor bir kaç gündür ve en son sevdiceğiyle arası pek iyi değildi :26:
dün nişanlımla düğün için iki tarih belirledik. biri haftaiçi biri haftasonu. 18 haziran ve 22 haziran... düğün mekanlarıyla bu iki tarih için fiyat alacak. haftasonuyla haftaiçi arasında çok fiyat farkı olursa haftaiçi yapıcaz.
mekan olarakta çağlamın mekanı zigana :) , pendik ada tesisleri, beylerbeyi polisevi var şimdilik listemizde.
başka da biyer bulamadık hala araştırıyoruz.
solitarywomen, canım benim kayınvalidem de seninki gibi bir ay, hatta iki ay öncesinde yapın dedi resmi nikahı. ne saçma.. biz farklı şehirlerdeyiz, eşya almaya geldiğinizde yapın nikahı diyo.. hani çalışırsın tayin durumun için erken yaparsın o ayrı tabi. ben nikahı yapıcam ee daha ne bekliyorum milleti eğlendirmek için 2 ay daha ayrı gayrı. olmaz öyle dedim, nikah düğünle aynı gün olacak. kayınpederimde benimle aynı fikirde. o da tamam dedi sonra.
düğün de haziran istiyormuşsun ama akrabalar için eylül demiş kayınvaliden. aynısını yaşadım. akrabaalrımız yurtdışından gelecek dediler hatta onlarda aradı ramazandan sonra ağustosta olsun dediler. bişey diyemedim kabul ettim.. sonra kendileri haziranda olsun ikinci veya üçüncü haftası olsun herkes öyle ayarlayacak iznini dediler.
çağlaaam, benim tatlı kurabiyem. bugün böörtlenine kavuşacaksın ama dönüyor mu tuzladan? küs küs olmaz. barışın heemeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?