'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlaaam, benim tatlı kurabiyem. bugün böörtlenine kavuşacaksın ama dönüyor mu tuzladan? küs küs olmaz. barışın heemeeennn

hala aramadı ki...

aramazsa gorusemicez dogal olarak nurayımmmm cunku kırgınım ona cok

donup donmedigini de bilmiorum ses cıkmıo dun aksamdan beri ama buyuk ihtimal gelir...

gelirse gelsin eve gidip totomu donup uyurum ben de napim :26:

arar canımcım.. tartışmalarda karşılıklı laf dalaşı oluyor ama en fazla kim dır dır ediyosa onun ilk adımı atması doğru olan.. bizde en çok ben olduğum için sonradan hemen hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başlıyorum. o da bana uyuyo sağolsun :)

cnm senin adına sevindim haziranda olacak ne güzel düğünün inş benim içinde bir gelişme olur ve bende haziranda evlenirim çünkü ramazanı ve ardından gelen bayramları evli olarak geçirmek istiyorum ve artık uzamasını istemiyorum bende nikahın önceden olmasını istemiyorum aynı eve giremedikten sonra bi anlam ifade etmiyecek benim için insanlar evliliğin bizler için önemini sevdiğimiz ile kavuşmanın ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorlar nikah oldu mu oldu kızı aldık mı aldık mantığından kurtulmaları lazım artık allah hakkımızda hayırlısını verir inş

canım inşallah gönlüne göre olur senin de.
2013 gelse de artık hepimiz yuvalarımıza uçsak birer birer

Canım açıktan kastıda sanırım daha böyle abiyeye yakın birşeydi :26:

kuzum söylediğin tarzlarıda çok beğeniyorum ama pudra tip elbiseler bana pek gitmiyor sanki
vuuuu wamp demek benimki sözden sonra beni bi yerlere atmaya çalışmasın

dırdır yapamadım ki... yani yapmaya fırsat bırakmadan bu iş uzıcak tartısmak istemiorum seninle dedi ve iyi geceler dileyerek telefonu kapattık..

odur budur ses seda yok işte kusum...

kendi bilir valla zaten yeterince stresli ve gerginim bir de buna takıp kafamı uzmek istemiorum kendimi...

gelirse gelir gelmezse gider alısveriş yaparım bigüzel iş cıkısı aksam da kardeşcanımla mısır patlatır film izleriz... cok da tınn

oy ben seni yerim. arar bence, hatta şimdiye kadar iş yoğunluğundan arayamıyodur.

kızlar selamlar

zehra hepsini çok beğendim yapan kişinin adres bilgilerini alabilirmiyim bu konuda öğrendiklerimi arşivliyorum soracak sorularım olabilir

istersen araştırdıkalrımı tavsiye edebilirim canım bende

kel olan cok komik

bu da güzel ama diğeri daha iyi canım ya bu modelde sevdiceğe hakaret gibi direk bence

Bende kelliğine takıldım zatii.. benimki bakıcak bu benmiyim şimcik dicek

kuzum bunu yapan yer çorlu olduğu için ve bende çorluda olduğum için bana cazip geldi
tabiki bilgilerini veririm tatlımm

Bende kelliğine takıldım zatii.. benimki bakıcak bu benmiyim şimcik dicek

kuzum bunu yapan yer çorlu olduğu için ve bende çorluda olduğum için bana cazip geldi
tabiki bilgilerini veririm tatlımm

blog yada internet satışısysa diye söledim canım

benim birkaç görüştüğüm bilgi aldığım kişi var

şu sıra dış çekimle ilgili araştırma yaptım nişanımız olursa eğer die onuda dış çekim yaptırcam araştırıyorum çok eğlenceli iş bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…