çağlaaam, benim tatlı kurabiyem. bugün böörtlenine kavuşacaksın ama dönüyor mu tuzladan? küs küs olmaz. barışın heemeeennn
hala aramadı ki...
aramazsa gorusemicez dogal olarak nurayımmmm cunku kırgınım ona cok
donup donmedigini de bilmiorum ses cıkmıo dun aksamdan beriama buyuk ihtimal gelir...
gelirse gelsin eve gidip totomu donup uyurum ben de napim :26:
dün nişanlımla düğün için iki tarih belirledik. biri haftaiçi biri haftasonu. 18 haziran ve 22 haziran... düğün mekanlarıyla bu iki tarih için fiyat alacak. haftasonuyla haftaiçi arasında çok fiyat farkı olursa haftaiçi yapıcaz.
mekan olarakta çağlamın mekanı zigana :) , pendik ada tesisleri, beylerbeyi polisevi var şimdilik listemizde.
başka da biyer bulamadık hala araştırıyoruz.
solitarywomen, canım benim kayınvalidem de seninki gibi bir ay, hatta iki ay öncesinde yapın dedi resmi nikahı. ne saçma.. biz farklı şehirlerdeyiz, eşya almaya geldiğinizde yapın nikahı diyo.. hani çalışırsın tayin durumun için erken yaparsın o ayrı tabi. ben nikahı yapıcam ee daha ne bekliyorum milleti eğlendirmek için 2 ay daha ayrı gayrı. olmaz öyle dedim, nikah düğünle aynı gün olacak. kayınpederimde benimle aynı fikirde. o da tamam dedi sonra.
düğün de haziran istiyormuşsun ama akrabalar için eylül demiş kayınvaliden. aynısını yaşadım. akrabaalrımız yurtdışından gelecek dediler hatta onlarda aradı ramazandan sonra ağustosta olsun dediler. bişey diyemedim kabul ettim.. sonra kendileri haziranda olsun ikinci veya üçüncü haftası olsun herkes öyle ayarlayacak iznini dediler.
Bende hep merak ediyordum ezgicim sağol sayende öğrendik ve seni özledik göremiyorum sankim seni bu sıralar
cnm senin adına sevindim haziranda olacak ne güzel düğünün inş benim içinde bir gelişme olur ve bende haziranda evlenirimçünkü ramazanı ve ardından gelen bayramları evli olarak geçirmek istiyorum ve artık uzamasını istemiyorum bende nikahın önceden olmasını istemiyorum aynı eve giremedikten sonra bi anlam ifade etmiyecek benim için insanlar evliliğin bizler için önemini sevdiğimiz ile kavuşmanın ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorlar nikah oldu mu oldu kızı aldık mı aldık mantığından kurtulmaları lazım artık allah hakkımızda hayırlısını verir inş
zehracım acık ya da kapalı giymek senin tercihin ama ben sözde acık giyilir die bişe duymadım aksine benim elbisem acık olmasına ragmen buyuklerin karsısına cıkcacagım ve ev ortamında olcagım icin dantel kollarla kapatmıştım...
bu arada gelinlikte acaba dantel kol bana olcakmı diye dusunurken aniden aklıma nişanımda da dantel kollu giydigim geldi
Hmmm peplum elbise mi oooama altı farklı renk olunca ayrı sandım:) Canım yok abiyeden bahsetmiyorum hani bole daha bi uçuş uçuş şifon bi elbise, dizlerde, pudra rengi falan oyle bişey kastettim. Bu da çok yakışmış inan ki ama daha wamp bi imaj olusmus gibime geldi
arar canımcım.. tartışmalarda karşılıklı laf dalaşı oluyor ama en fazla kim dır dır ediyosa onun ilk adımı atması doğru olan.. bizde en çok ben olduğum için sonradan hemen hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başlıyorum. o da bana uyuyo sağolsun :)
dırdır yapamadım ki... yani yapmaya fırsat bırakmadan bu iş uzıcak tartısmak istemiorum seninle dedi ve iyi geceler dileyerek telefonu kapattık..
odur budur ses seda yok işte kusum...
kendi bilir valla zaten yeterince stresli ve gerginim bir de buna takıp kafamı uzmek istemiorum kendimi...
gelirse gelir gelmezse gider alısveriş yaparım bigüzel iş cıkısı aksam da kardeşcanımla mısır patlatır film izleriz... cok da tınn
oy ben seni yerim. arar bence, hatta şimdiye kadar iş yoğunluğundan arayamıyodur.
Kızlarrr oylama yapıyorumm
sözde dağıtıcağım kurabiyeler içinnnn
1- böcüklü kurabiyemiiiiii
Eki Görüntüle 505634
2-gelin damat mıııı :123:
Eki Görüntüle 505635
Kızlarrr oylama yapıyorumm
sözde dağıtıcağım kurabiyeler içinnnn
1- böcüklü kurabiyemiiiiii
Eki Görüntüle 505634
2-gelin damat mıııı :123:
Eki Görüntüle 505635
zehracım kesinlikle 2 diyorum cunku hasta oldugum renkler... pembe ve beyaz... cok romantik gorunuyo
ayyy ben bayıldım bunlara. bence gelin damat daha güzel
Kesinlikle 2.gelin-damat canım
kızlar ikinci modelde şapkları elle yapıorum o yüzden tutarsız olabilio dedi kadın bana bu modeli önerdi.. sizce naısl ?
Eki Görüntüle 505689
kel olan cok komik
bu da güzel ama diğeri daha iyi canım ya bu modelde sevdiceğe hakaret gibi direk bence
kızlar selamlar
zehra hepsini çok beğendim yapan kişinin adres bilgilerini alabilirmiyim bu konuda öğrendiklerimi arşivliyorum soracak sorularım olabilir
istersen araştırdıkalrımı tavsiye edebilirim canım bende
Bende kelliğine takıldım zatii.. benimki bakıcak bu benmiyim şimcik dicek
kuzum bunu yapan yer çorlu olduğu için ve bende çorluda olduğum için bana cazip geldi
tabiki bilgilerini veririm tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?