'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kesinlikle öyle canım birde karar verebilsemm
keloğlanlı pek içime sinmedi sankii :26:

kızlar ikinci modelde şapkları elle yapıorum o yüzden tutarsız olabilio dedi kadın bana bu modeli önerdi.. sizce naısl ?

Eki Görüntüle 505689

canım elle yapsın,tutarsız olsa nolcak ki...o kadarı farkedilmez gibi geliyo bana...kimse kimseye sennkinin sapkası uzun benmki kısa gibi bişi demez ki sen bilirsin ama yine de...ben hala 2.ci diyorum
kel oğlan keleş oğlan demesinler damada

hhahaha derler valla yaaa
iş arkadaşlarım da çocuksu o dediler bu nasılll çok tutarsız bi insanım ben yaaaaa
elbisem saks olduğu için bunu da düşündüm

takkeliler de cok sirin bi ifade olmus...

güldüm valla...

kendimi sıkmaktan yüz kası yapmıstım burda iyi oldu

kızçelerim ben çıkıyorum. direkt yola çıkıcam eve uğramadan. kendinize iyi bakın.
hepinize iyi haftasonları diliyorum öpüldünüzzz

kızçelerim ben çıkıyorum. direkt yola çıkıcam eve uğramadan. kendinize iyi bakın.
hepinize iyi haftasonları diliyorum öpüldünüzzz

İyi yolculuklar bebeğiiimmm hayırlısıyle gidin dönün inşallahh kocamannn öperiimm

Canlarimm iyi gecelerr...

Miiiniiiiiiimmm!!! Nasi ozlediiimm deli gibi izledimm tarifi de yokki bununn!

Kurabiyemi merak ettimm yazmamis hic.. insallah enistemiizz supriiz bi sekildee isyerinden almistir onu da ASKlanmislardir

Ve kiymet.. hala girmedi, yazmadi .. onu da cok merak ediorum.. dilerim hersey yolundadir

Badecim cnm sende trakyalilik var mi kel alaka olcak belki ama nedense ole hissettimm

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnn dün giremedim geçmişe bakamadım, bugün nişanım var dua edinnn nolurr güzel geçsin inşallah babam ve ailesi bi terslik çıkarmazlar hepinizi öpüyorummm çok heyecanlıyımmm...yağmur da yağmaz inşallahh

dualarımız seninle. inşallah çok güzel geçer.... Allah yardımcın olsun. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…