blog yada internet satışısysa diye söledim canım
benim birkaç görüştüğüm bilgi aldığım kişi var
şu sıra dış çekimle ilgili araştırma yaptım nişanımız olursa eğer die onuda dış çekim yaptırcam araştırıyorumçok eğlenceli iş bunlar
kızlar ikinci modelde şapkları elle yapıorum o yüzden tutarsız olabilio dedi kadın bana bu modeli önerdi.. sizce naısl ?
Eki Görüntüle 505689
canım elle yapsın,tutarsız olsa nolcak ki...o kadarı farkedilmez gibi geliyo bana...kimse kimseye sennkinin sapkası uzun benmki kısa gibi bişi demez kisen bilirsin ama yine de...ben hala 2.ci diyorum
kel oğlan keleş oğlan demesinler damada
hhahaha derler valla yaaa
iş arkadaşlarım da çocuksu o dediler bu nasılll çok tutarsız bi insanım ben yaaaaa
elbisem saks olduğu için bunu da düşündüm
Eki Görüntüle 505737
uyum ararsan evet bu daha uyumlu ama o daha şeker...çocuksu olsa nolcak ki :)) yine de bilirsin tatlım...
kura çekicem az kaldıı.. ben daha kurabiye seçemiom gelinliği flan zamanı gelince nasıl seçicemmm
karar verdimm
takkelilerden yaptırcamm
kimse beni caydırmaya kalkmasın artık
yoksa hiç karar veremicemm
sağol tatlımmmmhehe sonunda ...hadi hayırlı olsun şimdiden
takkeliler de cok sirin bi ifade olmus...
güldüm valla...
kendimi sıkmaktan yüz kası yapmıstım burda iyi oldu
kızçelerim ben çıkıyorum. direkt yola çıkıcam eve uğramadan. kendinize iyi bakın.
hepinize iyi haftasonları diliyorum öpüldünüzzz
kızlar günaydınnnn dün giremedim geçmişe bakamadım, bugün nişanım var dua edinnn nolurr güzel geçsin inşallah babam ve ailesi bi terslik çıkarmazlarhepinizi öpüyorummm çok heyecanlıyımmm...yağmur da yağmaz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?