kızlar günaydınnnn dün giremedim geçmişe bakamadım, bugün nişanım var dua edinnn nolurr güzel geçsin inşallah babam ve ailesi bi terslik çıkarmazlarhepinizi öpüyorummm çok heyecanlıyımmm...yağmur da yağmaz inşallahh
kızlar günaydınnnn dün giremedim geçmişe bakamadım, bugün nişanım var dua edinnn nolurr güzel geçsin inşallah babam ve ailesi bi terslik çıkarmazlarhepinizi öpüyorummm çok heyecanlıyımmm...yağmur da yağmaz inşallahh
Nerde bugün herkesciklerrr çok sessiz burası
Ben burdayım
Cumartesi çalışan ikimizmiyiz sadece
Öyle galiba kuzucumm
İstemiyorum Cumartesi günü çalışmayıııı
Ben de istemiyorum bebilitom yaa
Neyse ki benim az kaldı 2'de çıkıcam,sen tam gün mü çalışıyosun?
Merhaba kızlar...nasılsınız?bende burdayım...çalısıyorum cumartesi cumartesiii...nişanlım evde ben işte
ayyy burcuuuum dualarım seninle.. herşey çok güzel geçer inşallah.kızlar günaydınnnn dün giremedim geçmişe bakamadım, bugün nişanım var dua edinnn nolurr güzel geçsin inşallah babam ve ailesi bi terslik çıkarmazlarhepinizi öpüyorummm çok heyecanlıyımmm...yağmur da yağmaz inşallahh
kızlar bende tahmini bir evlilik takvimi ekledim bakalım inş istediğim tarihte olur ben haziran da istiyordum kayın validem eylüde ikiside olmasın dedim dün hesap yaptım ağustosun 17si uygun geldi artık allahtan hayırlısını dilemekten başka bişi kalmadı
Tam gün bebikomm
Hoşgeldin Çağla, iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın ?
Merhaba kızlar...nasılsınız?bende burdayım...çalısıyorum cumartesi cumartesiii...nişanlım evde ben işte
Tam gün bebikomm
Hoşgeldin Çağla, iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın ?
Nuraycım saol kuzucumgülinimm, tubam, çağlacım çalışıyosunuz bugün allah kolaylıklar versin kuşlarım
Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun saat sayıyorum çıkmak içinSen nasılsın?
selam kızlar.. epeydir bu konuyu görüyorum da yazmak bugüne nasip oldu.. Bir aksilik çıkmazsa inşallah bende 2013 de evlenmeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?