'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaa canım bugünmü nişanın hayırlı olsun hadi inşallah herşey çokk güzel geçer canımm burcummm

günaydınnn bu aradaa bebiklerrrr

kızlar bende tahmini bir evlilik takvimi ekledim bakalım inş istediğim tarihte olur ben haziran da istiyordum kayın validem eylüde ikiside olmasın dedim dün hesap yaptım ağustosun 17si uygun geldi artık allahtan hayırlısını dilemekten başka bişi kalmadı

Burcummm, çok ama çookk güzel geçicek nişanınnn ve sen çok mutlu olacaksın, hiç birşeyin, hiç kimsenin seni üzmesine izin verme bu mutlu gününde..

Canımm herşey gönlünce olsun böylesi güzel bi günde üzme kendini sakınnn

Merhaba kızlar...nasılsınız?bende burdayım...çalısıyorum cumartesi cumartesiii...nişanlım evde ben işte

Burcucum hayırlı uğurlu olsun şimdiden..Her şey gönlünce olur umarım bi terslik çıkmaz...çok çok çok mutlu olun emiöpüyorum kuzu

ayyy burcuuuum dualarım seninle.. herşey çok güzel geçer inşallah.

canım ağustosun 17 si ise 17.08.2013 yapsaydın :) ay olarak 09 yazmışsın, kayınvalidenin dediği gibi eylülde oluyo :)

Merhaba kızlar...nasılsınız?bende burdayım...çalısıyorum cumartesi cumartesiii...nişanlım evde ben işte

Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun saat sayıyorum çıkmak için Sen nasılsın?

Tam gün bebikomm

Hoşgeldin Çağla, iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın ?

Senin ki daha kötüymüş kuzum yaa :26:

gülinimm, tubam, çağlacım çalışıyosunuz bugün allah kolaylıklar versin kuşlarım

gülinimm, tubam, çağlacım çalışıyosunuz bugün allah kolaylıklar versin kuşlarım
Nuraycım saol kuzucum
Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun saat sayıyorum çıkmak için Sen nasılsın?

gülinim iyi diyeyim iyi olalım...aynı durumdayız..çıkmayı bekliyorum iste dört gözle .mobilya bakmaya gidicez bugün...oturma odasını alcaz beğenebilirsem

selam kızlar.. epeydir bu konuyu görüyorum da yazmak bugüne nasip oldu.. Bir aksilik çıkmazsa inşallah bende 2013 de evlenmeyi düşünüyorum..

selam kızlar.. epeydir bu konuyu görüyorum da yazmak bugüne nasip oldu.. Bir aksilik çıkmazsa inşallah bende 2013 de evlenmeyi düşünüyorum..

hoşgeldin aramıza.
adın duygu mu :)
söz-nişan var mı? düğünü hangi ayda düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…