'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tunaydınn ve slm gelinciklere
ne kadar çok yeni gelincik gelmiş 2013 bereketli olcak sanırsam bütün gelinciklere hoşgeldiniz diyorumm

burcucum inşallah herşey gönlünce olur şimdiden Allah tamamına erdirsin ayrıca şanslısın hava güzel sadece biraz rüzgarlı ama bişeycik olmaz :13: bugün bende çekmeköye gelcem adresi bilsem ugrardım nişana

hoşbulduk. adım duygu.. ya senin.. şuanda söz ve nişan yok. sevgilim askerde ..
benim adımda nuray. memnun oldum.
4 yıldır sevgiliydik 25 ağustosta nişanlandık :)
düğünümüzde seneye yaza inşallah.

ne kadar çok yeni gelincik gelmiş 2013 bereketli olcak sanırsam bütün gelinciklere hoşgeldiniz diyorumm

büşram hoşgeldin.

memnun oldum canım. Ankara da asker canım
şuanda asker olan kimse için şanslıymış denmez ama yinede doguda olmaması sizin için iyi olmuş cnım sag salim döner inşallah sende 2013 gelinimi olcaksın kısmetse

benim adımda nuray. memnun oldum.
4 yıldır sevgiliydik 25 ağustosta nişanlandık :)
düğünümüzde seneye yaza inşallah.

büşram hoşgeldin.

nurayımmm taze nişanlı kızımızz nasıl gidiyo nişanlılık baban alışmıştır umarım
geçmişte gördüm kuzum mekan araştırmasına girmişsiniz anadolu yakası istiyosun dimi??

Valla uykum var Tuğbacım...migren için bi ilaca basladım...gece uykum gelmiyo sabah uyanamıyorum...bi garibim yani...bide bugün calısıyorum dana he olsun

Ah ya uykusuzluk çok zor.. Akşam olsunda bir an önce çık kuzum

Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun saat sayıyorum çıkmak için Sen nasılsın?
Senin ki daha kötüymüş kuzum yaa :26:

Gülinimm sorma kuzuşummm
gülinimm, tubam, çağlacım çalışıyosunuz bugün allah kolaylıklar versin kuşlarım

Nurayımmm Sağol kuşumm

Büşracıkk, Hoşgeldinnn

Duygucum, sende hoşgeldin canım.. Allah sevdiceğine kavuştursun seni..
[/QUOTE]

hosbulduk canım

selam kızlar.. epeydir bu konuyu görüyorum da yazmak bugüne nasip oldu.. Bir aksilik çıkmazsa inşallah bende 2013 de evlenmeyi düşünüyorum..

duygucum hosgeldin aramıza...

[/QUOTE]

kuzummm hoşbuldum nasılsın

kuzummm hoşbuldum nasılsın[/QUOTE]

İyi gibi gibi gibii İşteyim zaman geçsin diye bekliyorummm. Sen nasılsın canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…