hoşgeldin aramıza.
adın duygu mu :)
söz-nişan var mı? düğünü hangi ayda düşünüyosunuz
kızlar günaydınnnn dün giremedim geçmişe bakamadım, bugün nişanım var dua edinnn nolurr güzel geçsin inşallah babam ve ailesi bi terslik çıkarmazlarhepinizi öpüyorummm çok heyecanlıyımmm...yağmur da yağmaz inşallahh
hoşbulduk. adım duygu.. ya senin.. şuanda söz ve nişan yok. sevgilim askerde ..
slm canım hoşgeldin aramıza bende büşra hayırlısıyla gelir inş.sevdicegin Allah kavuştursun nerede pekii askerin?
benim adımda nuray. memnun oldum.hoşbulduk. adım duygu.. ya senin.. şuanda söz ve nişan yok. sevgilim askerde ..
tunaydınn ve slm gelinciklere
ne kadar çok yeni gelincik gelmiş 2013 bereketli olcak sanırsambütün gelinciklere hoşgeldiniz diyorumm
şuanda asker olan kimse için şanslıymış denmez ama yinede doguda olmaması sizin için iyi olmuş cnım sag salim döner inşallah sende 2013 gelinimi olcaksın kısmetsememnun oldum canım. Ankara da asker canım
benim adımda nuray. memnun oldum.
4 yıldır sevgiliydik 25 ağustosta nişanlandık :)
düğünümüzde seneye yaza inşallah.
büşram hoşgeldin.
benim adımda nuray. memnun oldum.
4 yıldır sevgiliydik 25 ağustosta nişanlandık :)
düğünümüzde seneye yaza inşallah.
memenun oldum nuray.. hayırlısı olsun.. bizde 3.5 senedir sevgiliyiz. sevgilim istemedi hiç askerden önce söz, nişan aslında ben olsun istiyordum..
şuanda asker olan kimse için şanslıymış denmez ama yinede doguda olmaması sizin için iyi olmuş cnım sag salim döner inşallah sende 2013 gelinimi olcaksın kısmetse
umarım bir aksilik çıkmazsa öyle düşünüyoruz.. doğuda asker değil canım ama zaten doğuda çalışıyor..
şuanda asker olan kimse için şanslıymış denmez ama yinede doguda olmaması sizin için iyi olmuş cnım sag salim döner inşallah sende 2013 gelinimi olcaksın kısmetse
umarım bir aksilik çıkmazsa öyle düşünüyoruz.. doğuda asker değil canım ama zaten doğuda çalışıyor..
herşey gönlünüzce olur inş. canım
herşey gönlünüzce olur inş. canım
amin hepimiz için..
Valla uykum var Tuğbacım...migren için bi ilaca basladım...gece uykum gelmiyo sabah uyanamıyorum...bi garibim yani...bide bugün calısıyorum dana he olsun
Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun saat sayıyorum çıkmak içinSen nasılsın?
Senin ki daha kötüymüş kuzum yaa :26:
gülinimm, tubam, çağlacım çalışıyosunuz bugün allah kolaylıklar versin kuşlarım
[/QUOTE]Ah ya uykusuzluk çok zor.. Akşam olsunda bir an önce çık kuzum
Gülinimm sorma kuzuşummm
NurayımmmSağol kuşumm
Büşracıkk, Hoşgeldinnn
Duygucum, sende hoşgeldin canım.. Allah sevdiceğine kavuştursun seni..
hosbulduk canımtunaydınn ve slm gelinciklere
ne kadar çok yeni gelincik gelmiş 2013 bereketli olcak sanırsambütün gelinciklere hoşgeldiniz diyorumm
selam kızlar.. epeydir bu konuyu görüyorum da yazmak bugüne nasip oldu.. Bir aksilik çıkmazsa inşallah bende 2013 de evlenmeyi düşünüyorum..
[/QUOTE]Ah ya uykusuzluk çok zor.. Akşam olsunda bir an önce çık kuzum
Gülinimm sorma kuzuşummm
NurayımmmSağol kuşumm
Büşracıkk, Hoşgeldinnn
Duygucum, sende hoşgeldin canım.. Allah sevdiceğine kavuştursun seni..
büşra senin düğünün nezaman belli mi tarihi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?