nişanlıyım cnım bende kısmetse 15-16 haziranda dügünün biri şehirdışında olucagı için 2 dügün olcak canım
kuzummm hoşbuldum nasılsın
İyi gibi gibi gibiiİşteyim zaman geçsin diye bekliyorummm. Sen nasılsın canımcımm
sendede iki düğün olcak desene ..
canımmm. beni iyi anlarsın sen, farklı şehirde olunca nişanlılık da böyle uzaktan uzağa nasıl geçerse öyle geçiyo işte. her zamanki gibi gün sayıyorum. kurban bayramına gelecek inşallah.nurayımmm taze nişanlı kızımızz nasıl gidiyo nişanlılık baban alışmıştır umarım
geçmişte gördüm kuzum mekan araştırmasına girmişsiniz anadolu yakası istiyosun dimi??
amin duygucum. teşekkür ederim. ben de asker yolu bekledim, ocakta geldi sevgilim askerden. ankaradaydı o da.nuray bu arada hayırlı olsun.. allah bir ömür boyu mutlu, mesut ve sevgiyle sürdürsün
senindemi durum aynı canım şehirlerarası transfermisin sende
off biran önce bende bi iş bulsam iyi olcakayın 5nde dogumgünümdü tugbacım sevgilicim geldii süpriz yaptı bana 2 gün birlikteydik herşey çok güzeldi ama bugün gitti isyan,özlem,asabiyet karışık duygulardayım
İnşallah sende gönlüne göre bi iş bulacaksın canım benim. Geç oldu ama doğum günün kutlu olsun o zamanSevdiceğin en güzel hediyeyi vermiş sana. Sabret kuzum.. 9 ay sonra heeepp yanında olucaakk
şafak 131 nuraycım.. agustos un 12 sinde gitti. ocakta gelicek.
benimkide geçen yıl 12 ağustosta gitmişti :)
yaşlarınız kaç canım
canım ben 87 liyim oda 86 lı. sizin kaç
biz ikimiz de 89 luyuz :)
hayırlı teskereler askerine.
ailelerinizin haberi var mı?
canımmm. beni iyi anlarsın sen, farklı şehirde olunca nişanlılık da böyle uzaktan uzağa nasıl geçerse öyle geçiyo işte. her zamanki gibi gün sayıyorum. kurban bayramına gelecek inşallah.
babamda alıştı sayılır ama arada hala 'her an vazgeçebilirim' sinyalleri veriyo allah korusun.
düğün mekanı anadolu yakasında evet kuzucum. hatta şimdi zigana ve ada tesisleriyle görüşmeye gitti nişanlım :) önerin var mı başka?
her yer çok pahalı. kır düğünü için kişi başı 50 den başlıyo :26:
amin duygucum. teşekkür ederim. ben de asker yolu bekledim, ocakta geldi sevgilim askerden. ankaradaydı o da.
şafak kaç?
aynen öyle.. üstüne üstelik ist yim ben şimdi .. şehir değiştiricem evlenince artık.
İnşallah sende gönlüne göre bi iş bulacaksın canım benim. Geç oldu ama doğum günün kutlu olsun o zamanSevdiceğin en güzel hediyeyi vermiş sana. Sabret kuzum.. 9 ay sonra heeepp yanında olucaakk
kısmetinize yine kısa dönem çıkmış ne güzel.bizim okullar 2 sene önce bitti. ama o 2 sene gitmedi. yok atanayım. atandık felan yok asalet alayım.. bi ara askere gitmeyeyim evlenelim demeye başladı.. ben hayır gidiceksin dedim. bir de bir arkadaşı vardı oda demezmi agustosda gitme kasımda git uzun dönenm çıkar agustosda sana.. birde bana anlatıyor, kasımda mı gitsem diyor kıyameti koparmıştım.. bende nasip dedim şansında ne varsa o olucak dedim.
anlamazmıyım canım 2aydır görüşememiştik bizde 2 gün önce geldi aşkım ancak görüşebildik fakat yine gitti günlerce yine beklicem bu ayrılıklar okadar zor geliyoki artık dayanılmaz oldu sanki zaten regl öncesi sendromundaydım dayanamadım patladım artık geçen gece bütün gece agladım kendimide üzdüm aşkımıdazman geçsede hepimiz kurtulsak gün saymalardan,özlemelerden hasretli gelincikler topici oldu resmen
canım biz mekan için dün gezdik yine beykozda koruda ibb nin tesisi,talıa teras , aşroom balo salonu, bide gözde mekanım çınarlatı kırdügünü mekanı ile görüştük
teşekkür ederim canım gerçekten eşsiz bi hediye oldu
iş konusunda artık umutsuzum tugbacım görüşmeye gittigim yerlerden nişanlı oldugumu gizleyemiyorum dolayısıyla 8ay sonra işten çıkıcak birine iş vermiyolar
şu 9 ay bi geçsee ben meczup olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?