kısmetinize yine kısa dönem çıkmış ne güzel.
büşram beykoz koru için bilgi aldınız mı? benimde aklımdaydı burası ama pahalıdır yorumları alınca vazgeçmiştim. tekrar geldi aklıma sen diyince
çınaraltı da güzel görünüyo.. fiyatlaaar
mühendismisin canım
jeoloji müh.canım ama işsizist.un hangi yakasındasın canım dügün mekanı için fikir alırsın ona göre topicteki gelinciklerden :13:
anladım canım.canım koruyu ben pek düşünmüyodum ama kahvaltıya gitmiştik gitmişken soralım dedikbenim ist.da kına olucagı için kına için sorduk kına için vermiyoruz dedi mekan sorumlusu bayan nişan,dügün için veriyorllarmış yemekli organizasyon kabul ederlermiş sadece mekanı kiralamak gibi bi durum sözkonusu degilmiş
çınaraltı gayet uygun canım bence diger yerlere göre oldukçada güzel bi mekan fakat kasım ayında yıllık tıoplantıları olcakmış mekanda tadilat olabilirmiş konsept degişebilirmiş oyüzden şuanda rez. almıyorlar anlaşma yapmıyolarbende inat ettim beklicem kasıma kadar:18:
bende ist olucak düğün için kapalı bir alan olsun istemiyorum.. düğün salonlarını hiç beğenmiyorum
beykozzz
yakın mesleklerdeniz sevdiceginle askerde önce nerede çlışıyordu peki kendi meslegini yapma imkanı vardır umarımbenm erkek arkadaşımdda harita mühendisi.
tuzla canım.. bizim burda akrabaların düğünü yaptıkları bir salon var bukadar kötü olur.. duyduğuma göre 5 binde alıyormuş
bu topikte kimse düğün salonu beğenmiyo zaten :)
biz de klasik düğün salonu konseptinden uzak, fiyatı da çok uçuk olmayan, anadolu yakasında bir düğün mekanı arıyoruz :)
anladım canım.
biz de düğünü 17 haziran veya 22 haziran da düşünüyoruz bakalım :)
bi haziran gelinciki dahacanım 17si pazartesi oluyor bilgin var degilmi mekanlara tarih veriyoruzya karışıklı olmasın diye uyarmak istedim
ewt canım o hemen atandı okul bitince. dsi de çalışıyor.. önce 3 5 ay özelde çalıştı. ilk atamalarda da atandı.
bi haziran gelinciki dahacanım 17si pazartesi oluyor bilgin var degilmi mekanlara tarih veriyoruzya karışıklı olmasın diye uyarmak istedim
sizin nişanlılarınız ne iş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?