'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım koruyu ben pek düşünmüyodum ama kahvaltıya gitmiştik gitmişken soralım dedik benim ist.da kına olucagı için kına için sorduk kına için vermiyoruz dedi mekan sorumlusu bayan nişan,dügün için veriyorllarmış yemekli organizasyon kabul ederlermiş sadece mekanı kiralamak gibi bi durum sözkonusu degilmiş
çınaraltı gayet uygun canım bence diger yerlere göre oldukçada güzel bi mekan fakat kasım ayında yıllık tıoplantıları olcakmış mekanda tadilat olabilirmiş konsept degişebilirmiş oyüzden şuanda rez. almıyorlar anlaşma yapmıyolar bende inat ettim beklicem kasıma kadar:18:

bende ist olucak düğün için kapalı bir alan olsun istemiyorum.. düğün salonlarını hiç beğenmiyorum[/QUOTE]

bu topikte kimse düğün salonu beğenmiyo zaten :)
biz de klasik düğün salonu konseptinden uzak, fiyatı da çok uçuk olmayan, anadolu yakasında bir düğün mekanı arıyoruz :)

anladım canım.
biz de düğünü 17 haziran veya 22 haziran da düşünüyoruz bakalım :)

bende ist olucak düğün için kapalı bir alan olsun istemiyorum.. düğün salonlarını hiç beğenmiyorum

bu topikte kimse düğün salonu beğenmiyo zaten :)
biz de klasik düğün salonu konseptinden uzak, fiyatı da çok uçuk olmayan, anadolu yakasında bir düğün mekanı arıyoruz :)

anladım canım.
biz de düğünü 17 haziran veya 22 haziran da düşünüyoruz bakalım :)[/QUOTE]

bi haziran gelinciki daha canım 17si pazartesi oluyor bilgin var degilmi mekanlara tarih veriyoruzya karışıklı olmasın diye uyarmak istedim

benim babam eylülden önce olamaz diyor.. hatta kendi kafasında düşünmüş sevgili babacığım 15 eylül diye :)

benm erkek arkadaşımdda harita mühendisi.
yakın mesleklerdeniz sevdiceginle askerde önce nerede çlışıyordu peki kendi meslegini yapma imkanı vardır umarım

tuzla canım.. bizim burda akrabaların düğünü yaptıkları bir salon var bukadar kötü olur.. duyduğuma göre 5 binde alıyormuş

kötü salon bulmak okadar kolayki marifet iyisini bulmk iyisi oluncada kesenin agzı açılıyor tabi

ewt canım o hemen atandı okul bitince. dsi de çalışıyor.. önce 3 5 ay özelde çalıştı. ilk atamalarda da atandı.

bi haziran gelinciki daha canım 17si pazartesi oluyor bilgin var degilmi mekanlara tarih veriyoruzya karışıklı olmasın diye uyarmak istedim[/QUOTE]

17 nerden çıktıysa 18 diyecektim salı günü :) bir de 22 haziran cts .. 2 tarif seçtik. biri haftaiçi diğeri haftasonu. mekanlarla o şekilde görüşelim dedik. haftaiçi ve haftasonu arasında çok fiyat farkı olursa haftaiçi yapıcaz. bizim için farketmiyo :)

bi haziran gelinciki daha canım 17si pazartesi oluyor bilgin var degilmi mekanlara tarih veriyoruzya karışıklı olmasın diye uyarmak istedim

17 nerden çıktıysa 18 diyecektim salı günü :) bir de 22 haziran cts .. 2 tarif seçtik. biri haftaiçi diğeri haftasonu. mekanlarla o şekilde görüşelim dedik. haftaiçi ve haftasonu arasında çok fiyat farkı olursa haftaiçi yapıcaz. bizim için farketmiyo :)[/QUOTE]

bir an önce olsun da yazı kışı haftaiçi haftasonu ne farkeder.

ewt canım o hemen atandı okul bitince. dsi de çalışıyor.. önce 3 5 ay özelde çalıştı. ilk atamalarda da atandı.

hayırlı olsun canım askerden döndügünde iş kaygısı yaşamayacak olması çok güzel olmuş sizin için

17 nerden çıktıysa 18 diyecektim salı günü :) bir de 22 haziran cts .. 2 tarif seçtik. biri haftaiçi diğeri haftasonu. mekanlarla o şekilde görüşelim dedik. haftaiçi ve haftasonu arasında çok fiyat farkı olursa haftaiçi yapıcaz. bizim için farketmiyo :)[/QUOTE]

22 haziranda nikah günü kalmıcak bu gidişle nekadar ragbet gördü
aslında hatfaiçi-sonu arasında çok büyük fiyat farkı olmuyor canım mekan sahipleriyle diyalogunuza bglı bazen güzel indirimler bile yapıyolar iyi pazarlıkçı olmak lazım

şimdi pendik ada tesisleriyle görüşmeye gitmişti.. bana bir kaç fotograf çekip yolladı, hiç beğenmemiş ben de beğenmedim. arkana bakmadan kaç ordan dedim. şu anda bir düğün varmış zaten beğenmemiş.
ziganaya bakcak işte, bide çınaraltını söyledim uzak değilse oraya da gider. büşram sen bu çınaraltını gördün mü canım yoksa telefonda mı bilgi aldın?

sizin nişanlılarınız ne iş yapıyor

canım benim aşkk meslektaşım meslektaşımın nişanlısıyım yanii okulda tanıştık zaten o benden 2 sınıf üstteydi 1.sınıfın sonunda tavladı beni şükürler olsunki 5yıl 5aydırda birlikteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…