şimdi pendik ada tesisleriyle görüşmeye gitmişti.. bana bir kaç fotograf çekip yolladı, hiç beğenmemiş ben de beğenmedim. arkana bakmadan kaç ordan dedim. şu anda bir düğün varmış zaten beğenmemiş.
ziganaya bakcak işte, bide çınaraltını söyledim uzak değilse oraya da gider. büşram sen bu çınaraltını gördün mü canım yoksa telefonda mı bilgi aldın?
canım benim aşkk meslektaşım meslektaşımın nişanlısıyım yaniiokulda tanıştık zaten o benden 2 sınıf üstteydi 1.sınıfın sonunda tavladı beni şükürler olsunki 5yıl 5aydırda birlikteyiz
şimdi pendik ada tesisleriyle görüşmeye gitmişti.. bana bir kaç fotograf çekip yolladı, hiç beğenmemiş ben de beğenmedim. arkana bakmadan kaç ordan dedim. şu anda bir düğün varmış zaten beğenmemiş.
ziganaya bakcak işte, bide çınaraltını söyledim uzak değilse oraya da gider. büşram sen bu çınaraltını gördün mü canım yoksa telefonda mı bilgi aldın?
aaa şaşırdımoysaki ada tesislerini herkes nekadar övüyordu zevk meselesi demekki
cnım biz perşembe günü gittik çınaraltına gezdik bilgi aldık eger tel.ile bilgi almak isterseniz sorumlusu olan kişi kartını vermişti nişanlıma numarasını isterim ondan canım özelden msj attım sana detayları fiyat vs.
allah ayırmasın canım.. o kastamonuda mı çalışıyor.. sende oraya gidiceksin herhalde evlenince
bu çınaraltı denilen yer nerde kızlar
amin canım hepimizi bi aksilik olmazsa kastamonu gibi duruyor
hayırlısı olsun canımm..
kızlar ben çıkıyorum.. işe gidicem.. bıktım bu işten vallaa
vardiyalı çalışıyorsun galiba canımkolay gelsin
ewt canım hemşire olunca... gece gündüzz .. dünyam birbirine karışıyor vallaa.. ama gece girerim hastaneden işler bitince tabi
zor ama kutsal mesleklerden biriumarım sakin bi gün geçirirsin:13:
benim çalıştığım birim için bu dediğin çok zor oluyorr.. offffff bıktım vallaa.. 2 senede yaşlandım( siizinle tanıştığıma memnun oldum.. gece burda olursanız görüşmek üzere..
canııımmmm, büşraaaammm sana ne kadar teşekkür etsem az . sayende düğün mekanımızı bulduuuk diyebilirimaaa şaşırdımoysaki ada tesislerini herkes nekadar övüyordu zevk meselesi demekki
cnım biz perşembe günü gittik çınaraltına gezdik bilgi aldık eger tel.ile bilgi almak isterseniz sorumlusu olan kişi kartını vermişti nişanlıma numarasını isterim ondan canım özelden msj attım sana detayları fiyat vs.
ooh güzelim güzelim. maşallahKizcelerim hepinizi operimmm kuafor sefasindayim supermanimin pelerinine binip.gesmelere.gidicem.sizi.opup kacayim dedimmmmm iyi.haftasonlari mucksss
canııımmmm, büşraaaammm sana ne kadar teşekkür etsem az . sayende düğün mekanımızı bulduuuk diyebilirim
çınaraltı'na gitti sevgilim, görüşmüş. ve bayılmış mekana. ilgililer aynı size dedikleri gibi kasım ayında başlayacak demiş rezervasyonlar. fiyatlarda bişeyler yaparız demişler.
kartlarını vermişler. kasımı beklicez :)
h.içi-h.sonu farketmiyor sanırım bişey dememişler. yani 22 haziran gibi gözüküyo o zaman tarihimiz.
pendik ada tesisleri için, kocamaaan bir havuz, masalar tıkış tıkış yanda dedi. çok dağınık. zaten havuzbaşı düğünü sevmiyorum ben ama yine de bi fikrimiz olsun dedik.. kişi başı fiyat 40 tl demişler, müzik falan ekstralar hariç.. pışııık dedim ben de
ooh güzelim güzelim. maşallah
Maşallah Nurayımmm çook sevindim.
amin canım hepimizi bi aksilik olmazsa kastamonu gibi duruyor
tatlılarım çubukluda bide hayall kahvesii vaaarr ben orayıda cok begenıoruuummm
mervem sağolasın.daha kesin değil ama bi heyecanla anlatınca sevgilicik, çok sevindim.. beğenmiş içine sinmiş. ohh şükür :)
tabi kasıma kadar beklicez tekrar görüşmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?