'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

okadar pendiğe giderim pendik ada tesisi nerdedir bilmem:)

allah ayırmasın canım.. o kastamonuda mı çalışıyor.. sende oraya gidiceksin herhalde evlenince

aaa şaşırdım oysaki ada tesislerini herkes nekadar övüyordu zevk meselesi demekki
cnım biz perşembe günü gittik çınaraltına gezdik bilgi aldık eger tel.ile bilgi almak isterseniz sorumlusu olan kişi kartını vermişti nişanlıma numarasını isterim ondan canım özelden msj attım sana detayları fiyat vs.

bu çınaraltı denilen yer nerde kızlar

benim çalıştığım birim için bu dediğin çok zor oluyorr.. offffff bıktım vallaa.. 2 senede yaşlandım( siizinle tanıştığıma memnun oldum.. gece burda olursanız görüşmek üzere..

kuzenimde hemşire hemde yogun bakımda nekadar zor oldugunu az çok ondan biliyorum Allah kolaylık versin cnım
tanıştıgımıza memnun oldum canım

Kizcelerim hepinizi operimmm kuafor sefasindayim supermanimin pelerinine binip.gesmelere.gidicem.sizi.opup kacayim dedimmmmm iyi.haftasonlari mucksss

canııımmmm, büşraaaammm sana ne kadar teşekkür etsem az . sayende düğün mekanımızı bulduuuk diyebilirim
çınaraltı'na gitti sevgilim, görüşmüş. ve bayılmış mekana. ilgililer aynı size dedikleri gibi kasım ayında başlayacak demiş rezervasyonlar. fiyatlarda bişeyler yaparız demişler.
kartlarını vermişler. kasımı beklicez :)
h.içi-h.sonu farketmiyor sanırım bişey dememişler. yani 22 haziran gibi gözüküyo o zaman tarihimiz.

pendik ada tesisleri için, kocamaaan bir havuz, masalar tıkış tıkış yanda dedi. çok dağınık. zaten havuzbaşı düğünü sevmiyorum ben ama yine de bi fikrimiz olsun dedik.. kişi başı fiyat 40 tl demişler, müzik falan ekstralar hariç.. pışııık dedim ben de

Kizcelerim hepinizi operimmm kuafor sefasindayim supermanimin pelerinine binip.gesmelere.gidicem.sizi.opup kacayim dedimmmmm iyi.haftasonlari mucksss
ooh güzelim güzelim. maşallah

Maşallah Nurayımmm çook sevindim.

mervem sağolasın.daha kesin değil ama bi heyecanla anlatınca sevgilicik, çok sevindim.. beğenmiş içine sinmiş. ohh şükür :)
tabi kasıma kadar beklicez tekrar görüşmek için.

Olsun yaaa.

İnşallah böyle sorunsuz,musmutlu geçer bu süreç.

Ve sen de ilerde bugünleri hatırlayıp destek olursun bana.

Uzaktan aşıklar olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…