'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Olsun yaaa.

İnşallah böyle sorunsuz,musmutlu geçer bu süreç.

Ve sen de ilerde bugünleri hatırlayıp destek olursun bana.

Uzaktan aşıklar olarak.

oy kuzum, üzülme ne kadar kaldı kavuşmanıza..
ne zor ne zorr şu ayrılık, geçen sene şu zamanları hatırlamak bile istemiyorum. resmen elimi falan koparıp benden ayırmışlar gibi canım yanıyodu, şimdilerde hala zor ama alışıyo işte insan hasrete, beklemeye

İki hafta sonra okula gidiyorum,o da memleketinde işte.O mezun olalı iki yıl oldu.

Ben de bu yıl oluyorum.

Görüşürüz o zaman.

Ama evliliğe en az 3 yıl var.

Evet,Allah veriyor sabrını.

İki hafta sonra okula gidiyorum,o da memleketinde işte.O mezun olalı iki yıl oldu.

Ben de bu yıl oluyorum.

Görüşürüz o zaman.

Ama evliliğe en az 3 yıl var.

Evet,Allah veriyor sabrını.

evet canım biliyorum okuduğun şehirdeydi sevdiceğin.
iki hafta hemencik geçer, ben de kurban bayramını bekliyorum

yok kuzucuummm deniz kenarı olmasa benım tercıhlerım arasında olabılırdı orasıı ama nisanda evlenerek zateenn bi yağmur riskini göze alıcaaam bide deniz kenarında yapiim dersem sülalee topyekün bana dalışşş yapabilir

biz düğün salonumuzu tuttuk 2 haziran 2013 kısmetse

hayıırlııı olsunnnn canımmmmmmm çağlamızzıdaa 2 haziranda everiyooruuzz

yaa pamuhuuummm orionu duyduummm cook uzuldum yaaaaaa söndürüldümüüüüü yangıııınn?

Bu arada kızcelerim amcamın ve dedemin durumu iyi değilmiş... Amcam bizden helallik istiyomuş ben yarın gidicem yanlarına ama annemle ablam gelmiyolaar... haklılarda aslında bende helal eder miyim bilmiyorum ama gidip görmek istiyorum.. Bunca zaman yapılanlarından dünya sefası bitince helallik alarak kurtulabılıceklerını dusunmelerı nası bi düşüncedir bilmiyorum ben helal etsemde Allah helal ettiğimi sayar mı acabaa? gergin bigün benii bekliiyooo sabahtan bol aşklanmam lazımmmmmmmm

Son düzenleme:
çorluda bi tanecik avm vardı o da yandıııı

Offf çok fenaydı yangın yaa bizim ev eski balıkçılara yakın olmasına rağmen dumanları görüoduk canım yaa maddi hasar çok çok fazladır baya yanmış

3 saat sonra söndürüldü canım ama yanan yandı yani...

Nalimum amcan ve dedenle aranızda olan durumları bilmiyorum bebeğim ama durumları madem kötü sen üstüne düşeni,insanlık vazifeni yap gerisini Allah'a bırak merak etme helal etsen bile yapılan hiç bi kötülük cezasız kalmaz...

Yarın sabah çok bol aşklannnn canım benimm

biçok şey var kuzuumm yaptıklarıı bende Allah'ından bulsunlar dedım heep hiç beddua etmedım ama onlar başlarına ne geldıyse bıze yaptıklarından dolayı oldu dıye dusunuolar sanırım helallık ıcın amcamın babama soleyıp bızı cagırııcaa aklımın ucundaaan bıle gecmezdıı. yarın olaa hayrola bakalımm nası olcak..

Yaa ben cok uzulduum guzeldı orası ınss tadılatıı kısaaa surerrr, bu arada bebişiiik senın doğum günüşünn mü bugüüünnn fiyssbuhtaaan gördüüümm

canımm ne teşekkürü ben sadece fikir olarak sundum sevdicegin üşenmemiş okadar yolu gidip bakmış asıl ona teşekkür et bence
mekan gerçekten çok güzel ayrıca rahat dedigin gibi mekan sahipleride oldukça ilgililer her soruma cevap verdiler bıkmadan usanmadan bizde risk aldık ama ben oraya aşık oldum başka yer zaten görmüyor gözlerim kasıma kadar beklicem inşallah umutlarımız boşa çıkmaz nurayım yoksa gerçekten üzülürüm hem fiyat hemde mekan olarak böyle bi yer bulabilecegimi sanmıyorum ayrıca evime çok yakın
kasım olsun bizim olsun çınaraltı

Kastamonu'yu görünce hemen gözlerim açıldı. bende kastamonu gelini olacam inşallah :))

ohh sonunda kendim gibi birini buldum bende göçebe gelin olcam ist.dan kastamonuya görüşelim tanışalım inş.

En güzeli yapmışsın bebilopum beddua dönüp dolaşıp seni bulur en güzeli Allah'a havale etmek...

İnşallah kısa sürer tadilatı kuzum yaa ama çatısı tamamen yanmış kısa sürmez sanırım 1 tanecik sinemamız vardı o da bi süreliğine yok English home ve Karaca'dan da mahrum kaldık

Evettt bugün benim doğum günüşümmm

canım amcanada dedenede geçmiş olsun haklarında hayırlısı olur inş. eger çok hastalar ise Allah çektirmesin
aranızdaki sorun yada meseleyi bilmiyorum ama gerçekten davranışın çok güzel umarım onlarda senin bu davranışın karşısında hatalarının farkına varıp en azından özür dilerler gerisi zaten ilahi adalet...

yeriim senııııı ben yaa güzelliikkkk doğum günüşünn kutluuu mutluu olsun kuşuuummm sevgilicinlee beraber Aşk dolu yıllar geçiiir heeepp öyle güzelsiniz, öyle yakısıyosunuz ki binlerce kere maşallaah sizee

dogumgünün kutlu olsun canım yeni yaşın hep mutluluklar getirsin buarada sende başaksın demekki bende 3gün önce dogmuşumda

merhaba kızlarr

hoşgeldin canım

Ayyy çok duygulandım ve utandımmmm

Teşekkür ederrizz pufummm ağzını parmaklarını yeriimmm seniinnn Siz de çok ama çokk yakışıyosunuzz nalimuuumm

dogumgünün kutlu olsun canım yeni yaşın hep mutluluklar getirsin buarada sende başaksın demekki bende 3gün önce dogmuşumda

hoşgeldin canım

Evet detaycı,planlı başaklardanım ben Teşekkür ederim canımm geçmiş doğum günün kutlu ve mutlu olsun

bende teşekkür ederim canım detycı titiz kimsenin düşünmedigini düşünüp takılan tipleriz işte bazen kendim bile yoruluyorum başak olmaktan

canlar ben düğün salonumu ada tesıslerınde yapmak ıstıyorum hatta tuttuk gıbı bırsey evım oraya yakın ve fiyat olarakta 300 kişi 5.250 olur dedıler neden kotu yorum yaptınız ben onu anlayamadım üzüldum şimdi ama

bırde mühendis ben sana mesaj atacaktım 10dk sonra atabılrsın dedı o yuzden buradan yazdım sende buradan cevap verebılr mısın cnm cok sagolasın şimdiden ...

canlar ben düğün salonumu ada tesıslerınde yapmak ıstıyorum hatta tuttuk gıbı bırsey evım oraya yakın ve fiyat olarakta 300 kişi 5.250 olur dedıler neden kotu yorum yaptınız ben onu anlayamadım üzüldum şimdi ama

bırde mühendis ben sana mesaj atacaktım 10dk sonra atabılrsın dedı o yuzden buradan yazdım sende buradan cevap verebılr mısın cnm cok sagolasın şimdiden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…