Olsun yaaa.
İnşallah böyle sorunsuz,musmutlu geçer bu süreç.
Ve sen de ilerde bugünleri hatırlayıp destek olursun bana.
Uzaktan aşıklar olarak.
oy kuzum, üzülmene kadar kaldı kavuşmanıza..
ne zor ne zorr şu ayrılık, geçen sene şu zamanları hatırlamak bile istemiyorum. resmen elimi falan koparıp benden ayırmışlar gibi canım yanıyodu, şimdilerde hala zor ama alışıyo işte insan hasrete, beklemeye
İki hafta sonra okula gidiyorum,o da memleketinde işte.O mezun olalı iki yıl oldu.
Ben de bu yıl oluyorum.
Görüşürüz o zaman.
Ama evliliğe en az 3 yıl var.
Evet,Allah veriyor sabrını.
biz düğün salonumuzu tuttuk 2 haziran 2013 kısmetse
çorluda bi tanecik avm vardı o da yandıııı
hayıırlııı olsunnnn canımmmmmmmçağlamızzıdaa 2 haziranda everiyooruuzz
yaa pamuhuuummm orionu duyduummm cook uzuldum yaaaaaa söndürüldümüüüüü yangıııınn?
Bu arada kızcelerim amcamın ve dedemin durumu iyi değilmiş... Amcam bizden helallik istiyomuş ben yarın gidicem yanlarına ama annemle ablam gelmiyolaar... haklılarda aslında bende helal eder miyim bilmiyorum ama gidip görmek istiyorum.. Bunca zaman yapılanlarından dünya sefası bitince helallik alarak kurtulabılıceklerını dusunmelerı nası bi düşüncedir bilmiyorum ben helal etsemde Allah helal ettiğimi sayar mı acabaa? gergin bigün benii bekliiyooo sabahtan bol aşklanmam lazımmmmmmmm
Offf çok fenaydı yangın yaa bizim ev eski balıkçılara yakın olmasına rağmen dumanları görüoduk canım yaa maddi hasar çok çok fazladır baya yanmış
3 saat sonra söndürüldü canım ama yanan yandı yani...
Nalimum amcan ve dedenle aranızda olan durumları bilmiyorum bebeğim ama durumları madem kötü sen üstüne düşeni,insanlık vazifeni yap gerisini Allah'a bırak merak etme helal etsen bile yapılan hiç bi kötülük cezasız kalmaz...
Yarın sabah çok bol aşklannnn canım benimm
canııımmmm, büşraaaammm sana ne kadar teşekkür etsem az . sayende düğün mekanımızı bulduuuk diyebilirim
çınaraltı'na gitti sevgilim, görüşmüş. ve bayılmış mekana. ilgililer aynı size dedikleri gibi kasım ayında başlayacak demiş rezervasyonlar. fiyatlarda bişeyler yaparız demişler.
kartlarını vermişler. kasımı beklicez :)
h.içi-h.sonu farketmiyor sanırım bişey dememişler. yani 22 haziran gibi gözüküyo o zaman tarihimiz.
pendik ada tesisleri için, kocamaaan bir havuz, masalar tıkış tıkış yanda dedi. çok dağınık. zaten havuzbaşı düğünü sevmiyorum ben ama yine de bi fikrimiz olsun dedik.. kişi başı fiyat 40 tl demişler, müzik falan ekstralar hariç.. pışııık dedim ben de
ooh güzelim güzelim. maşallah
Kastamonu'yu görünce hemen gözlerim açıldı. bende kastamonu gelini olacam inşallah :))
biçok şey var kuzuumm yaptıklarıı bende Allah'ından bulsunlar dedım heep hiç beddua etmedım ama onlar başlarına ne geldıyse bıze yaptıklarından dolayı oldu dıye dusunuolar sanırım helallık ıcın amcamın babama soleyıp bızı cagırııcaa aklımın ucundaaan bıle gecmezdıı. yarın olaa hayrola bakalımm nası olcak..
Yaa ben cok uzulduum guzeldı orası ınss tadılatıı kısaaa surerrr, bu arada bebişiiik senın doğum günüşünn mü bugüüünnn fiyssbuhtaaan gördüüümm
hayıırlııı olsunnnn canımmmmmmmçağlamızzıdaa 2 haziranda everiyooruuzz
yaa pamuhuuummm orionu duyduummm cook uzuldum yaaaaaa söndürüldümüüüüü yangıııınn?
Bu arada kızcelerim amcamın ve dedemin durumu iyi değilmiş... Amcam bizden helallik istiyomuş ben yarın gidicem yanlarına ama annemle ablam gelmiyolaar... haklılarda aslında bende helal eder miyim bilmiyorum ama gidip görmek istiyorum.. Bunca zaman yapılanlarından dünya sefası bitince helallik alarak kurtulabılıceklerını dusunmelerı nası bi düşüncedir bilmiyorum ben helal etsemde Allah helal ettiğimi sayar mı acabaa? gergin bigün benii bekliiyooo sabahtan bol aşklanmam lazımmmmmmmm
En güzeli yapmışsın bebilopum beddua dönüp dolaşıp seni bulur en güzeli Allah'a havale etmek...
İnşallah kısa sürer tadilatı kuzum yaa ama çatısı tamamen yanmış kısa sürmez sanırım1 tanecik sinemamız vardı o da bi süreliğine yok English home ve Karaca'dan da mahrum kaldık
Evettt bugün benim doğum günüşümmm
dogumgünün kutlu olsun canım yeni yaşın hep mutluluklar getirsinEn güzeli yapmışsın bebilopum beddua dönüp dolaşıp seni bulur en güzeli Allah'a havale etmek...
İnşallah kısa sürer tadilatı kuzum yaa ama çatısı tamamen yanmış kısa sürmez sanırım1 tanecik sinemamız vardı o da bi süreliğine yok English home ve Karaca'dan da mahrum kaldık
Evettt bugün benim doğum günüşümmm
merhaba kızlarr
yeriim senııııı ben yaa güzelliikkkkdoğum günüşünn kutluuu mutluu olsun kuşuuummm sevgilicinlee beraber Aşk dolu yıllar geçiiir heeepp öyle güzelsiniz, öyle yakısıyosunuz ki binlerce kere maşallaah sizee
dogumgünün kutlu olsun canım yeni yaşın hep mutluluklar getirsinbuarada sende başaksın demekki bende 3gün önce dogmuşumda
hoşgeldin canım
Ayyy çok duygulandım ve utandımmmm
Teşekkür ederrizz pufummm ağzını parmaklarını yeriimmm seniinnnSiz de çok ama çokk yakışıyosunuzz nalimuuumm
Evet detaycı,planlı başaklardanım benTeşekkür ederim canımm geçmiş doğum günün kutlu ve mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?