canlar ben düğün salonumu ada tesıslerınde yapmak ıstıyorum hatta tuttuk gıbı bırsey evım oraya yakın ve fiyat olarakta 300 kişi 5.250 olur dedıler neden kotu yorum yaptınız ben onu anlayamadım üzüldum şimdi ama
bırde mühendis ben sana mesaj atacaktım 10dk sonra atabılrsın dedı o yuzden buradan yazdım sende buradan cevap verebılr mısın cnm cok sagolasın şimdiden ...
canlar ben düğün salonumu ada tesıslerınde yapmak ıstıyorum hatta tuttuk gıbı bırsey evım oraya yakın ve fiyat olarakta 300 kişi 5.250 olur dedıler neden kotu yorum yaptınız ben onu anlayamadım üzüldum şimdi ama
bırde mühendis ben sana mesaj atacaktım 10dk sonra atabılrsın dedı o yuzden buradan yazdım sende buradan cevap verebılr mısın cnm cok sagolasın şimdiden ...
bende teşekkür ederim canımdetycı titiz kimsenin düşünmedigini düşünüp takılan tipleriz işte bazen kendim bile yoruluyorum başak olmaktan
canım yardımcı olmak isterim tabi ama ben ada tesisleriyle görüşmedimbu topicte telomer nickli arkadaşımız var onun nişanlısı gidp görüşmüş begenmemiş mekanı fakat bu mekan kötü anlamına gelmiyor tabiki arkadaşımız kır düğünü konseptli mekan arıyordu o nedenle uygun bulmamışlar mekan biraz sıkışık gibi yorumları oldu sadece ama sen gidip gördüysen yorumlarımıza takılma tamamen beklentilerimiz hayallerimizle alakalı bir durum.mesele çok güzel kapalı mekanlar olmasına ragmen ben kapalı bi mekan istemiyorum tamamen kendi isteklerimizle alakalı yorumlarımız seni tedirgin etmesin fiyat olarak aldıgınız fiyat herşey dahil fiyat ise normal bence:13:
Heh aynen yaa günler sonrasını bile planlar mı hiç insan? Sevdicekte bıkıyo bi rahat bırak kendini önceden plan yapma nereyi gönlümüz isteerse gideriz diyo ama yok ben elimde olmadan plan yapıorummm hakkaten insan kendi bile yoruluyo kendinden
fotograf yok bırde işte gelın başı falan fılan onlar yok araba süslemede yok yanı orkestra susleme falan onlar var cnm 300 kiş bı de uygun mu sızce??? ay kararsızlıklarım gene başladı(
fotograf yok bırde işte gelın başı falan fılan onlar yok araba süslemede yok yanı orkestra susleme falan onlar var cnm 300 kiş bı de uygun mu sızce??? ay kararsızlıklarım gene başladı(
gece kusları nabersinizzzz...
girin bakalım gece gece nete girin seneye bu zaman hiçbirinizi bulamayız burda
benim süperman yine rekor kırıp telefonda konusurken uyuduuuuu... uyandırıp yatagına göttüttürne kadar akla karayı sectimmm uykum da yok.. napcam bu uykucu adamla bilemiorum seneeye bu zamanda böle yapmasın... oturup film falan izleyelim yani davık gibi erkenden bu ne yahııı
brave e gittik biz bugun mutlaka gidin harika bayıldım cok sevimli bi animasyon olmus...
zamanda gecmiyo mu ne...
hala 8 ay yazıo tickerım da... hiç hosnut değilim hiç
gece kusları nabersinizzzz...
girin bakalım gece gece nete girin seneye bu zaman hiçbirinizi bulamayız burda
benim süperman yine rekor kırıp telefonda konusurken uyuduuuuu... uyandırıp yatagına göttüttürne kadar akla karayı sectimmm uykum da yok.. napcam bu uykucu adamla bilemiorum seneeye bu zamanda böle yapmasın... oturup film falan izleyelim yani davık gibi erkenden bu ne yahııı
brave e gittik biz bugun mutlaka gidin harika bayıldım cok sevimli bi animasyon olmus...
zamanda gecmiyo mu ne...
hala 8 ay yazıo tickerım da... hiç hosnut değilim hiç
aşk dolu bi çağla geldi hoşgeldi
seneye hiç birimiz olmayız bencede bu saatte aşkın dibine vurma zamanlarımız olur cicim aylarında olicizzz
valla benim sevgilimde uykuyu çok seviyor..
seneye hiç birimiz olmayız bencede bu saatte aşkın dibine vurma zamanlarımız olur cicim aylarında olicizzz
ben onla anlasma yaptım...
hatta dün kaleye mum diktik
uykuyu asktan daha cok seven cezalandırılcak...
kale kapanıyo elini ceken oynamıyo bile dedim... cekmedi elini anlasma bitmiştir
adamı fena yaparımmm
hoşbuldum kuzucuk
iviiiiiiitttt.... askımın agzını burnunu yerimmm pastamın tabiriyle cicim ayında olan bizi de yerim
ben artık kavuşmak hiç ayrılmamak istiyorumm
hahaha pastaaaammm ebeettttt kımseyı bulamayııızzz buralardaaaabenı bu sabah sevgılıcık uyandırdııı pastaam telefon kulaaamda uyumusum been genee puf canavarımda sanmıskı ben kalktıımm lavaboya fln gıttımm arkadasım msj atmasaaa iş falan hakgetire tabiii aklımda cıktıı kulaamdaa telefon calıncaa
kına için kapı süsümü planladım yakındada yaptırmayı düşünüyorum bişeyler eksilsin rahatlayayım diyorum ama sonuç dalga konusu olmak sanki benim suçum başak olmak böyle bişeybide ben çifte kavrulmuş başakım yükselenimde başak
güüüllmiiim bizde pelmiklee başak burçlarına özeniipp, tatil boyunca her akşam plan yaptıkk ama o planlara uymuşluğumuz yokama inatla hergece plan yaptık saat saat ertesi gün gene kafamıza göre takıldık bizden iyi bi başak olmazmışşşş yanii en özendiğimiz burç özelliği olarak kaldı sadece planlı yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?