'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

üüzülme canım renkler ve zevkler tartışılmaz sen beğendiysen sorun yok bence.

canım yardımcı olmak isterim tabi ama ben ada tesisleriyle görüşmedim bu topicte telomer nickli arkadaşımız var onun nişanlısı gidp görüşmüş begenmemiş mekanı fakat bu mekan kötü anlamına gelmiyor tabiki arkadaşımız kır düğünü konseptli mekan arıyordu o nedenle uygun bulmamışlar mekan biraz sıkışık gibi yorumları oldu sadece ama sen gidip gördüysen yorumlarımıza takılma tamamen beklentilerimiz hayallerimizle alakalı bir durum.mesele çok güzel kapalı mekanlar olmasına ragmen ben kapalı bi mekan istemiyorum tamamen kendi isteklerimizle alakalı yorumlarımız seni tedirgin etmesin fiyat olarak aldıgınız fiyat herşey dahil fiyat ise normal bence:13:

bende teşekkür ederim canım detycı titiz kimsenin düşünmedigini düşünüp takılan tipleriz işte bazen kendim bile yoruluyorum başak olmaktan

Heh aynen yaa günler sonrasını bile planlar mı hiç insan? Sevdicekte bıkıyo bi rahat bırak kendini önceden plan yapma nereyi gönlümüz isteerse gideriz diyo ama yok ben elimde olmadan plan yapıorummm hakkaten insan kendi bile yoruluyo kendinden

fotograf yok bırde işte gelın başı falan fılan onlar yok araba süslemede yok yanı orkestra susleme falan onlar var cnm 300 kiş bı de uygun mu sızce??? ay kararsızlıklarım gene başladı (

kına için kapı süsümü planladım yakındada yaptırmayı düşünüyorum bişeyler eksilsin rahatlayayım diyorum ama sonuç dalga konusu olmak sanki benim suçum başak olmak böyle bişey bide ben çifte kavrulmuş başakım yükselenimde başak

fotograf yok bırde işte gelın başı falan fılan onlar yok araba süslemede yok yanı orkestra susleme falan onlar var cnm 300 kiş bı de uygun mu sızce??? ay kararsızlıklarım gene başladı (

canım en kötü düğün salonları 5bin istiyor.. sen nerde oturuyorsun pendik cıvarında mı

hangi tarih için bakıyosunuz siz?? fiyat yemekli,kokteyl tercihinize baglı menü içerigine göre degişir bu fiyat aslında benim çok fazla bilgim yok ben bi mekanı saplantı yaptım başka yer görmüyo gözüm
bizim sözlerimizden etkilenip mekanı silip atma hemen gidip gördüysen begendiysen senin olsun

gece kusları nabersinizzzz...

girin bakalım gece gece nete girin seneye bu zaman hiçbirinizi bulamayız burda

benim süperman yine rekor kırıp telefonda konusurken uyuduuuuu... uyandırıp yatagına göttüttürne kadar akla karayı sectimmm uykum da yok.. napcam bu uykucu adamla bilemiorum seneeye bu zamanda böle yapmasın... oturup film falan izleyelim yani davık gibi erkenden bu ne yahııı

brave e gittik biz bugun mutlaka gidin harika bayıldım cok sevimli bi animasyon olmus...

zamanda gecmiyo mu ne...

hala 8 ay yazıo tickerım da... hiç hosnut değilim hiç

güüüllmiiim bizde pelmiklee başak burçlarına özeniipp, tatil boyunca her akşam plan yaptıkk ama o planlara uymuşluğumuz yok ama inatla hergece plan yaptık saat saat ertesi gün gene kafamıza göre takıldık bizden iyi bi başak olmazmışşşş yanii en özendiğimiz burç özelliği olarak kaldı sadece planlı yaşamak

valla benim sevgilimde uykuyu çok seviyor..

aşk dolu bi çağla geldi hoşgeldi
seneye hiç birimiz olmayız bencede bu saatte aşkın dibine vurma zamanlarımız olur cicim aylarında olicizzz

hahaha pastaaaammm ebeettttt kımseyı bulamayııızzz buralardaaaa benı bu sabah sevgılıcık uyandırdııı pastaam telefon kulaaamda uyumusum been genee puf canavarımda sanmıskı ben kalktıımm lavaboya fln gıttımm arkadasım msj atmasaaa iş falan hakgetire tabiii aklımda cıktıı kulaamdaa telefon calıncaa

valla benim sevgilimde uykuyu çok seviyor..

ben onla anlasma yaptım...

hatta dün kaleye mum diktik

uykuyu asktan daha cok seven cezalandırılcak...

kale kapanıyo elini ceken oynamıyo bile dedim... cekmedi elini anlasma bitmiştir

adamı fena yaparımmm

aşk dolu bi çağla geldi hoşgeldi
seneye hiç birimiz olmayız bencede bu saatte aşkın dibine vurma zamanlarımız olur cicim aylarında olicizzz

hoşbuldum kuzucuk

iviiiiiiitttt.... askımın agzını burnunu yerimmm pastamın tabiriyle cicim ayında olan bizi de yerim

bi anlaşmada biz yapsak iyi olcak 18saat uyku rekoru var benim aşkkkın gerçi nasıl oluyosa onun yanındayken bende onun gibi oluyorum bulaşıcı galiba

ben artık kavuşmak hiç ayrılmamak istiyorumm

bende bende bendeee aşka gitmek aşkla kalmak istiyorum

yagmur gelince söyleyelim bence topicin adını 2013ün hasretli gelincikleri olarak degiştirsin aramızda gün symayan kalmadı gibi

ayy pastamm ya her seferinde adamıma kopuyorum zaten sindik de sana koptummm

nası beceriosunuz konusurken uyumayı hiç anlamıyorum... hele bikere benimki gayet koyu bi muhabbetin ortasında uyumustu bi baktım derin derin nefes alma sesleri geliyo.. totosunda ucusan pireleri yediğimininnn

Amannn senin ki daha kötüymüş kuzum ben yükselenimi bilmiyorum acaba benim ne ki bi araştırayım ama kesin benim de başaktır

Ben daha çeyiz konusun da o detaylara girmedim ama eminim çok kafam yorulucak senin gibi ufak şeyleri planlamakla

Çakma başaklarr siziiiii Siz çok tatlısınız bikereee sizden sıkıcı bi başak olmaz kesinle kiii

Ben plan yapıpta ona uyamazsam hiçç mutlu olmuyorum,içimde o gün yarım kalıyo sankii yanii demem o kiiii kesinlikle başaklara özenmeyyyiiinnn

bende bende bendeee aşka gitmek aşkla kalmak istiyorum

yagmur gelince söyleyelim bence topicin adını 2013ün hasretli gelincikleri olarak degiştirsin aramızda gün symayan kalmadı gibi[/QUOTE]

2010 dan beri hasret çekiyorum okuldayken daha güzeldi.. staja gitmezdim çıkar onun yanına giderdim bütün gün dolaşırdık.. ahh ne güzel günlerdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…