'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay sıkıntıdan patlamak üzereyim.. poff geçmek bilmedi bugun eve gitmek istiyorumS:S:S

bugün çok hareketli ve başımda şişti valla he bir köşede uyuyasım var yoruldum ben her akşam eve geç gidiyorum gezmekten çok yoruldum bu yaz ben uyumak istiyorum iznemi çıksam acaba

bende daha çıkamadım yaa denizde artık soguk olur kaplıca düşünüyorum ama bakalımevde napıcam yaa babamla:s

nerden nereye gerçekten.. nasıl güvenilir bu internet aşklarına ama rabbim kötü insanlarla karşılaştırmadı beni allahıma şükürler olsunki aşkımı buldum o kadar çok mutluyuz ki anlatamam.oda hep der bana meğer sen yokken ben boşluktaymışım hayatıma renk kattın der hep..

şimdi evlenceğimiz günün hayalini kuruyoruz. az kaldı sabrediyoruzz

evet canım katılıyorum bizde

mutgul maşallah canımmm

allah ayırmasın insan nerden nereye diyor gercekten

kader işte... Allah ın nimetleri ne buyuk, alnına yazdımı karsına cıkarıyor

gülçin senin hikayende çok güzelmiş valla iyi cesaret etmişin ama,,, kader işte nasibinde varsa güzellik çirkinlik, zenginlik fakirlik zaman mekan hiç fark etmiyo allah bi yerden çıkarıyo karşına ,,, allah ayırmasın sizi daim etsin sevginizi =))

kızlar hepinize şarkı hediye ediyorum
demet akalın
nazarlardan korusun tanrı bizi ayırmasın eller yüreğimizi ..........

amin canım çok çok teşekkür ederim

neden yoğun musun canım,,

sevgilicimle ben radyo tv mezunuyuz balım sevgılımın kuzenıde araya aracı koymadan dırek ajanslara gondermek ıcın kısa fılm cekmemızı rıca ettı montajı cekımı anca bıttı 2 kısıye cektık. bide suanda modelıstlık egıtımı alıyorum yılsonu defılesı ıcın kalıp cıkartıyoruz herseyı üstümüze bıraktılar dün cok yoruldum

oohh valla naz kıymetini bil herkes tek tek hoşgeldin diyo sana,, bizde özlemişiz seni=))

yerim benn hepiniziii

hoşgeldin minnakcımmm :80:

caaaanımmmmmmmmmm nasısııınnnn??

bu arada istanbulda buluşma olayı nedir kızlar bende istanbuldayımm gelebilirimm buluşmaya orchde subatta gelıyodu ozamanmı bulusucaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…