- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bugün çok hareketli ve başımda şişti valla he bir köşede uyuyasım var yoruldum ben her akşam eve geç gidiyorum gezmekten çok yoruldum bu yaz ben uyumak istiyorum iznemi çıksam acaba
ay sıkıntıdan patlamak üzereyim.. poff geçmek bilmedi buguneve gitmek istiyorumS:S:S
bende daha çıkamadım yaa denizde artık soguk olur kaplıca düşünüyorum ama bakalımevde napıcam yaa babamla:s
nerden nereye gerçekten.. nasıl güvenilir bu internet aşklarına ama rabbim kötü insanlarla karşılaştırmadı beni allahıma şükürler olsunki aşkımı buldum o kadar çok mutluyuz ki anlatamam.oda hep der bana meğer sen yokken ben boşluktaymışım hayatıma renk kattın der hep..
şimdi evlenceğimiz günün hayalini kuruyoruz. az kaldı sabrediyoruzz
ben gelldım gelincik bebeklerim nasısınızz? :101:
cnm sen yarının stresindesin galiba yaaaaaaa noluyor sana kendine gell
geliyoooorrr geliyooorrr minnakhanım geliyoooorrr hoşgeldin bacım,,,
gellldiiimm valla nihayeeettt :101:
Hoşbuldum canlarımmm sizi özlediim ve deli gibi yorgunum 2 gundur sadece 4 bucuk saatlik uykuyla duruyorum mideme vurdu düzensizlikkk
gülçin senin hikayende çok güzelmiş valla iyi cesaret etmişin ama,,, kader işte nasibinde varsa güzellik çirkinlik, zenginlik fakirlik zaman mekan hiç fark etmiyo allah bi yerden çıkarıyo karşına ,,,allah ayırmasın sizi daim etsin sevginizi =))
kızlar hepinize şarkı hediye ediyorum
demet akalın
nazarlardan korusun tanrı bizi ayırmasın eller yüreğimizi ..........
neden yoğun musun canım,,
oohh valla naz kıymetini bil herkes tek tek hoşgeldin diyo sana,, bizde özlemişiz seni=))
hoşgeldin minnakcımmm :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?