'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende bende bendeee aşka gitmek aşkla kalmak istiyorum

yagmur gelince söyleyelim bence topicin adını 2013ün hasretli gelincikleri olarak degiştirsin aramızda gün symayan kalmadı gibi

2010 dan beri hasret çekiyorum okuldayken daha güzeldi.. staja gitmezdim çıkar onun yanına giderdim bütün gün dolaşırdık.. ahh ne güzel günlerdiii[/QUOTE]

bizde aşkımla 3 sene birlikte okuduk gece gündüz dipdibe okadar alışmıştımki sonra mezun oldu okudugum şehir bana yabancı oldu sanki üztüne bide askerlik o sene zor bitti okul bitince herşey güzel olcak sanıyoduk ama hala mesafeler bitmedi
off zaten reglim zaten aşkımı yeni gönderdim hiç iyi durumda degilim hiçç acayip isyan moduna geçtim aglak aglak

Heheheh yırttım yükselenimm balıkmış

hadi gözünaydın canım 1-0 öndesin

pastaamm uyku düşkünü hiiiç değilimdir ama uykum varsaa düğünde uyuyan bebekler gibi oluruumm müzik basının yanında uyumuslugum bıle vardır yeterkı uykum olsujn yanii

gülmiim yaa ciddenn çakma başaklar olarak kaldıkkk hiiç planlı yaşayaoooruuummm yaa tabı onemlı olaylar dısında organızasyonu fln guzel yaparım ama sürekli bi plancı haliim yok mesela bu aksam gelişigüzel bi plan yaptıkk sevgiliciiklee puf canvarımı yarın sabah tarumaaar ediciiiiimm sevimekten bıkıcak çok özledim çooookkkkk

hepinize iyi geceler kızlar yarın hepimiz için mutlu,gün sayanlar için yıldırım hızında sevdikleriyle olanlar için kaplumbaga hızında geçen bi gün olsun

günaydınnnnnnn
ohhh çaaaalammm aşklanmışşşne güzel hep bölee mutlu olunnn kuzummm
vee vee vee gÜLİBİKKKKKK CANIMIN dibiiiiiii niceee mutluuu senelereee bebiloppp iyiki doğmuşsunn

dün bi arkdaşım daha evlendi uuzun zamandan sonra ilk defa okadar eğlendim ve o yorgunlukta sabahın 8 sinde uyandım
ne enerji varmış anlamadım herşey çok güzeldi yaa bendeeee istioreeeee
hem demişsiniz yaa seneye burda kimse olmazz ayoll ben varımmm yaa tek kalırmışım burda bi başıma

Son düzenleme:

sizde bizdenmişsiniz canım. bende gece2lere3lere kadar gözümü yumamam. nişanlım 10 telefonda konuşurken uyuyakalır. ama intikamım acı olacak. evlenince fitil fitil uyutmayacam onu :))

Günaydıııınnn bebekleriimmm

Miiniiiimmleee bizdeen kesinlikleee başak maşak olmaz o ışık yok bizdeee planı yapmak var, uygulama yok ama olsun o da eglenceliiii spontaneee minimikkk vee pelmiikkk

çağlişkom, biz tepkisiz bi çiftiz genelde ben bi kaç kez uyuyakalmıştım sevdicek şaşırmıştı evren de genelde bi muhabbeti anlatırım anlatırım susarım aşkım benim çok uykum geldi uyuyalım hadi der sıpaaaa

24 saat uyuma rekoru vaar gecen hafta kırdı bu rekoru muhtemelen uyandığında da sunger bob gibi bişeydi

Gülimimmmm akşam telefondan kutlasamm daaaaa burdann da kutlayayımm minikk kelebeğiimmmmm tekrardannn iyikii doğduuunn güzel yurekliimmm

Son düzenleme:
günaydın kızlar

duygu seni buralarda görmek ne iyi hoşgeldin tertibim askerin rahattır inşalllah

gülin canım mutlu yılllar şans getirdsin bu yıl canım

kızlar başak olduğunuza üzülmeyin ya detaycıysanız detaycısınız en büyüğü benim başağın ilk günleriyim ve aslan başak karışımıyım fenayım sevgilim bana alıştıysa sizinkiler size alışmıştır bile

ama ben başak olmsaymışımda böle olurmuşum vapur ve motor saatlerine göre ayarlayan biriyim kendimi eve başka dönüş yok ne edeyim

bu arada ben iğnedanlıktan tutta takı kurdelası dış çekim fotocusu hepsini ayarladım hatta dış çekim fotocusuna mail metni bile hazırladım gönderticem o derece, ama nişan için

hattaha gelin damat kadehleri ve takı kurdallleini heran sipariş verebilirim bide şundan istiyorum

çiçek seven gelincikler lcw den dün onlarca çiçekli çorap aldım çeyizime aslında bişi almıcaktgım bide mavide 2 kot kampanyası ve çiçekli cici babet hepiciğini seneye giyiceğim

merhabalar gelinciklerim,
geçmişi okuyamadın 70sayfa yazılmış. bu hafta hiç giremedim. geçici bir iş durumu vardı onunla oyalandım. iyi de oldu vaktimin boşa geçmesi beni çok olumsuz etkilerdi. en son çok mutsuzdum biliyorsunuz. çok tartışma yaşadık aynı konuyla ilgili ama iyi oldu. ben artık eskisi kadar emin değilim. bişeyler yaşansın ki insanlar gerçek yüzünü göstermiyorsa ortaya çıksın ben bundan yanayım. Onur açısından bir sorun yok aslında güvenimi kırdı tabiki ama bana karşı davranışlarında bi değişim yok. devamlı gözlemliyordum zaten artık herşeyi gözlemliyorum. herşeyi zaman gösterecek ya hüsran olacak bu işin sonu yada mutluluk, bilmiyorum. dün beraberdik 15gün sonra görüşmüş olduk. beraberken biz çok mutluyuz herşey çok güzel kahkahalarla geçiyor günümüz. ama içime bi kurt düştü bi kere. bir de evlilikle ilgili konuşmamız oldu dün. Onur sorumluluktan korkuyor bunu anladım. annesi ablası evlenin artık diyorlarmış. yani aile de istiyor. Onur daha zamanı var demiş. bende zaten bu durumda ben seninle evlenmem dedim. senin kafan karışıksa, benimle bir hayat yaşamak için can atmıyorsan, her sabah uyandığında benim yüzümü görmek istemiyorsan, benimle yaşlanmak istemiyorsan evlenmem dedim. bu satten sonra beni gerçekten istediğine ikna etmen gerekecek dedim. hayal de kurmuyorum artık başıma yıkılmasın olursa sevinirim olmazsa da üzülmem dedim.. ilk zamanlar ben kabul etseydim şimdi nişanlı olacaktık dedim, nasıl oldu ben ne yaptım da seni bu fikirden uzaklaştırdım dedim. benimle ilgili falan filan yaptı, sen benimsin diyip duruyor. bende şimdilik dedim. inanın umrumda değil artık evlilik falan. hee bir de devamlı satılık evlere falan dikkat ediyor yolda yürürken bile, napıcaksın ev mi alıcaksın dedim nerde oturcaz dedi. böyle dengesiz işte. ben yeterince dengesizdim, bi de onur eklendi, gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum :)

evlilik konusunu çıkarınca aramız iyi dediğim gibi, şuan mutlu olmaya bakıcam, gelecek ne getirecek bilmiyorum.
bakalım uzatmaları mı oynuyoruz görücez. Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin.

fotograf yok bırde işte gelın başı falan fılan onlar yok araba süslemede yok yanı orkestra susleme falan onlar var cnm 300 kiş bı de uygun mu sızce??? ay kararsızlıklarım gene başladı (
canım ada tesislerini beğenmeyen benim nişanlım.
biz beğenmedik diye bu oranın kötü olduğu anlamına gelmiyor.. tekrar bahsedeyim sana durumdan, dün gitti görüşmeye, bir düğün varmış o anda. tasavvuf müziği eşliğinde yemek yeniyormuş. bakınmış etrafa, kocaman bir havuz etrafında masalar tıkış tıkış beğenmedim dedi. havuz çok büyük olduğu için çok kopuk kopuk duruyo dedi. ama sahnesi güzel gibi geniş dedi..
sen gördün içine sindiyse hiç niyetini bozma canım.
fiyat konusunda da kişi başı 40 tl demişler nişanlıma. yemekli menü fiyatı sanırım bu. orkestra içinde ayrıca fiyat olacakmış.
sizin fiyat çok uygun, neler dahil buna? kokteyl mi?

büşraaamm büşram, sayende gördüm o mekanı ben, nasıl teşekkür etmem sana. sevgilicik birsürü fotografta çekmiş yolladı bana. o kadar sevinçle anlattı ki ben de hemen ısındım oraya. o mutlu olmuşsa tamamdır, ben de severim kesin :)
kasımı bekliceeez bebeğim inşallah ikimizinde bu hevesine değer.
gerçekten mekan sahipleri çok ilgiliymiş. bu çok önemli zaten.

nazlıım amcanla dedene geçmiş olsun. sen ne kadar beddua etmesen de(ki en doğrusu bebeğim) rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. tabi şu an içinde bulundukları durumu bunla bağdaştırmakta doğru değil, sen üzerine düşeni yapıyosun zaten. mütevazi lokumum benim :)

kıymetim hoşgeldinnnn. bence çok doğru bir karar verdiniz evlilikten bahsetmeyerek bi süre birbirinizi yaşayın. iyice emin olun, daha çok zaman var. herşey olacağına varacak.

çağlaaaaaaaaaammmmm, topiciğe bi 2 haziran gelini daha gelmiş :)

gülinimmm, faceden de kutladım :) burdan da kutluyorum, nice mutlu yaşlara inşallah sevdiklerinle, sevenlerinle birlikte kuzuuummmm

giiiiizzzzzzz, canııımm maşallah hazırlıkların tam gibi :) dün bi röpörtaj izledim. fotografçı kendisi(en mutlu günüm), fiyat aldılar ondan. video çekimi, dış mekan fotograflar ve tam gün düğün hikayesi için 5 bin dedi evet yanlış duymadam 5 bin dedi..
sen araştırdığın foto.cılardan biraz paylaşsana burda kuzum

Son düzenleme:
aaa baska 2 hazirancı da mı var nirdeeeeaaaa

yaa ivit gizo bize su foto işi için bigi versene benim süper sevgili de sordu bikaç yere sadece mekan kirası icin 1500 liradan baslı ve toplamda dugun hikayesi artı dıs cekim video haric 4500 lira fiyat cıkardı

video olayı işin icine girince fırlıyo zaten ben sadece dugun hikayesi artı dıs cekim dusunuyorum

hem kaliteli hem makul bişey bulamadık ama daha

ben de calısma odama ciciler aldım ... oranın koltugu belli oldugu icin kafamda

topikcime eklicimmm

çağlaylayloooommmm
bir kaç sayfa önce gördüm düğün salonumuzu tuttuk 2 haziranda evleniyoruz diye yazmıştı bi gelincik.

aa ikilendik o zamaaann

iki hazirana iki gelincikkk

epidir yapmıodm bak hemen parmakları iki yapalım

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

biz bugun kutlama yapçaktık nurayım yaaa ama askımı gemiden cagırdılar gitti.. Kutlama yapamadık

Nişanın bir yılı tam yarın doluyo gemiye meyvesepeti yollıcaktım yarın ama o da yattı cunku seyire cıkıolarmıs gemi limanda olmıcak planlarım suya dustu yaa

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
aaa kuzum nişan yıldönümünüzdü sizinnn evetttt, kutluyorum allahım nice nice birlikte yıllar nasip etsin, evli mutlu sonra da çocuklu olarak
ne zaman dönecek seyirden? telafi edersiniz kiii, üzülme kuzum

Son düzenleme:

amin bitanemmmmmmmmmmmmmm teşekkür ederimmm

cuma gunune doncek bebişim amaa cuma gunu aksam gorusuyoruz cok vakt olmuyo bugun lunaparka gitcektik orda kutlıcaktık haftaya gidemeyiz cunku teyzemlere davetliyiz onun da yengesine bir de mobilya bakıcaz program ful dolu yani

cuma gunu kısıtlı zaman icin de olsa bişiler dusuncem artık kaafamdaki olmadı kusum napalım :26:

Çağlamimkoomm çok güzel fotografcılar var aslında sana ben bikaç link atıyım blogdan takip ettiğim özellikle biri var ki

1. Düğün Fotoğrafçısı - Doğum Fotoğrafçısı - Burcu Çalışkan
2. Dn fotorafs Hande Karayaka | Dn, Nian Fotorafs | Referans fotoraflar
3. Gelin damat fotoğrafları,gelin fotoğrafları , damat fotoğrafları | Düğün Fotoğrafçısı ankara
4. Barış Çelik, Düğün Fotoğrafçısı,Düğün Hikayesi Fotoğrafçısı, Düğün Foto, Casting,Fotoğraf,Baris Celik Photography,Fotoğrafçı
5. Düğün Fotoğrafçısı Bora Uçak Blog Sayfası
6. MUTLU MASAL PHOTOGRAPHY - Doğum Fotoğrafçısı ve Düğün Fotoğrafçısı
7. Fotoğraf ve Aşk - Düğün Hikayesi®

Ve son olarakk buna tapıyorum nerdeyse Facebookunu takip ettiğim fotoğrafçı Almanya'da yaşıyor, çekim yaptığı yerler olsun, çekim kalitesi ve odaklarına bayılıyorum :)

Melek Özdemir Photography | Facebook

Almanya'da yaşadığı için cezbedemiyo malesef ama sırf gelinlikler için bile takip ediyorum :) Annemin beğenilerinde kendisi

allah tamamına erdirsin canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…