bende bende bendeee aşka gitmek aşkla kalmak istiyorum
yagmur gelince söyleyelim bence topicin adını 2013ün hasretli gelincikleri olarak degiştirsin aramızda gün symayan kalmadı gibi
Heheheh yırttım yükselenimm balıkmış
pastaamm uyku düşkünü hiiiç değilimdir ama uykum varsaa düğünde uyuyan bebekler gibi oluruumm
ayy pastamm ya her seferinde adamıma kopuyorum zaten sindik de sana koptummm
nası beceriosunuz konusurken uyumayı hiç anlamıyorum... hele bikere benimki gayet koyu bi muhabbetin ortasında uyumustu bi baktım derin derin nefes alma sesleri geliyo.. totosunda ucusan pireleri yediğimininnn
ohh sonunda kendim gibi birini buldum bende göçebe gelin olcam ist.dan kastamonuyagörüşelim tanışalım inş.
gece kusları nabersinizzzz...
girin bakalım gece gece nete girin seneye bu zaman hiçbirinizi bulamayız burda
benim süperman yine rekor kırıp telefonda konusurken uyuduuuuu... uyandırıp yatagına göttüttürne kadar akla karayı sectimmm uykum da yok.. napcam bu uykucu adamla bilemiorum seneeye bu zamanda böle yapmasın... oturup film falan izleyelim yani davık gibi erkenden bu ne yahııı
brave e gittik biz bugun mutlaka gidin harika bayıldım cok sevimli bi animasyon olmus...
zamanda gecmiyo mu ne...
hala 8 ay yazıo tickerım da... hiç hosnut değilim hiç
canlar ben düğün salonumu ada tesıslerınde yapmak ıstıyorum hatta tuttuk gıbı bırsey evım oraya yakın ve fiyat olarakta 300 kişi 5.250 olur dedıler neden kotu yorum yaptınız ben onu anlayamadım üzüldum şimdi ama
canım ada tesislerini beğenmeyen benim nişanlım.fotograf yok bırde işte gelın başı falan fılan onlar yok araba süslemede yok yanı orkestra susleme falan onlar var cnm 300 kiş bı de uygun mu sızce??? ay kararsızlıklarım gene başladı(
aa ikilendik o zamaaann
iki hazirana iki gelincikkk
epidir yapmıodm bak hemen parmakları iki yapalım
2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
biz bugun kutlama yapçaktık nurayım yaaa ama askımı gemiden cagırdılar gitti.. Kutlama yapamadık
Nişanın bir yılı tam yarın doluyo gemiye meyvesepeti yollıcaktım yarın ama o da yattı cunku seyire cıkıolarmıs gemi limanda olmıcak planlarım suya dustu yaa
2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
aaa kuzum nişan yıldönümünüzdü sizinnn evetttt, kutluyorum allahım nice nice birlikte yıllar nasip etsin, evli mutlu sonra da çocuklu olarak
ne zaman dönecek seyirden? telafi edersiniz kiii, üzülme kuzum
aa ikilendik o zamaaann
iki hazirana iki gelincikkk
epidir yapmıodm bak hemen parmakları iki yapalım
2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
biz bugun kutlama yapçaktık nurayım yaaa ama askımı gemiden cagırdılar gitti.. Kutlama yapamadık
Nişanın bir yılı tam yarın doluyo gemiye meyvesepeti yollıcaktım yarın ama o da yattı cunku seyire cıkıolarmıs gemi limanda olmıcak planlarım suya dustu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?